Funderingar

Shit vad huvudet går på högvarv.. eller inte på högvav precis men den går på repeat. Så sjukt mkt energi och vilja inom mig som jag inte "vågar" göra något av.. Livet är så stillsamt och trist känns det som.

Saknar naturen
Hjärtat är fylld av kärlek, obesvarad kärlek och det gör hjärnan vansinnig! Men jag försöker trycka bort det med ett leedende på läpparna. Fan livet är ju för underbart och kort för att gå runt och deppa bort, så är det! Men ibland så går det bara inte att tänka bort hur mkt jag skulle vilja att kärleken skulle besvaras. Har aldrig mått så bra tsm med någon som jag gör när jag är med honom. Älskar den känslan att jag känner mig unik och att jag kan göra allt jag vill bara jag försöker, så får han mig att känna. I varenda låt jag hör så finns det texter eller toner som jag kan relatera till honom, bra som dåligt. Plus att jag aldrig känt mjukare läppar.. Gud fjantannika vad smörig jag känner mig! Men vet inte vart jag ska skriva av mig om inte här..Idag har jag varit på vattengympa på förmiddagen och sen så blev det promenad tsm med Anna och sen KAFFE och socialisering hemma hos familjen Bergfors:) Julie var så himla söt när hon skrattade! :) Gjorde lysmiddag till mig själv när jag kom hem, nice att unna sig själv lite lyx också. Ikväll ska jag på teater med Jennie och Millan och sen får jag se vad som händer. Har börjat att läsa Andreas Carlssons bok nu också, kan nog vara bra.
Tänk när jag står där vid altaret.. Spännande! <3 Tror då jag kommer bli en bra äkta hälft..

Kommentarer
Postat av: Carina

Du kommer att bli en bra fru och en underbar mamma till dina "knoddar" :)

Du är inte ett dugg fjantig! Det är bra att kunna sätta ord på sina känslor.

Är Andreas bok nån man borde läsa eller? Jag längtar till jag har tid med vanliga böcker igen. Jag fick ju ett vikariat där jag gör min praktik så därför måste jag göra ex jobbet på fritiden. Men det kan vara värt med lite slit och få den chansen med lön dessutom :)

Kom förbi på lite surr när du är nere nästa gång. Det var ett tag sen sist ;)

Kramkram

2010-11-22 @ 18:51:53
URL: http://cinacarina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0