Jobba...

sitter nu på tärningen å väntar på att det ska komma hungrigt folk!

Torsdag...

Another ledig dag idag? Jobba igår ensam på hotellet, jag var då inte ?göralös? om man säger så! Men jag tror det är nyttigt att vara själv på jobbet eftersom det kräver att man tar eget ansvar/initiativ. Igår kväll tittade Vickan förbi och stanna till klockan nästan var 12! Det var hur trevligt som helst, det hör ju inte till det vanliga att man får besök i Kråkberget precis om man inte räknar med dem som är 50+ vill säga! Vi såg på Bonde söker fru å så surra vi en hel massa om karlar och jobb, de vanliga alltså! ;p Idag har jag varit slö på hemmaplan men det känns bara finfint då det bara blir roligare å ?rall? när man har haft halvtråkigt ett tag?=) Jag har väl mest legat på soffan å läst tidningar som jag snott med mig från hotellrum(skitbra egentligen eftersom både jag å mamma sparar in en hel massa pengar på att INTE köpa tiningar på affären + att vi värnar om miljön då fler läser en å samma tidning!) å så har jag gått 2 prommisar med Strimma, först en till Mittibäcken på förmiddan å så ner till sjön på eftermiddan. Btw så pratade jag med Emelie på mobilen då jag gick till Mittibäcken å hon hade då inte tänkt festa i Hemavan på nyår så jag börjar avväga att sticka ner till Umeå istället å vara med hon å Jennie. Hoppas bara att jag kan vara ledig hela jul och över nyår från jobbet så jag kan stanna i Husum till efter nyår? Ska prata med Erica om det när tillfälle ges=) Jadu vad har jag mer att förtälja? Ikväll har jag lite ?spa-planer? funderar på att ta en dusch med peeling å sånt å sen sätta i en hårmask å en ansiktsmask medan jag tar ett avkopplande fotbad? Låter inte helt fel va?? =) Innan det kanske det blir att playa lite sax å så där? Tror då inte att det är nåt speciellt på tvfan ikväll i alla fall!

Trallalla

Idag är jag glad, ska åka mitt premiäråk för i år imorron? Var in på skidshopen idag å prövade ut en bräda som jag ska hyra hela säsongen, en ROSA bräda blev det till och med! Nu är bara frågan den om jag ska köpa nya googles eller inte? Visserligen är de vi har extremt fula och GAMLA men 600 spänn tycker jag är lite väl saftigt att betala för såna! Men iofs så lever man ju bara en gång? Får se hur jag gör. Helgen på tärningen gick bara fint, faktiskt riktigt roligt! =)
Lördagen var rätt så stressig eftersom det var snowboardtävling i backen men då var söndagen lugnare, de flesta var nog bakis! ;p
Ikväll har jag inte gjort så mkt, tog en promenad med hunden nyss i månskenet, jättehärligt!=) Kram på er!

Ridit=)

Igår blev det en heldag med hästar, nästan iallafall... Det började med att jag å Elin for till Tuvträsk kl 10 på förmiddan å red nån timme på islandshästar=) jag skulle försöka få den jag e på att tölta men det gick inge vidare! Man är ju inte en stjärna på att rida precis;p MEn men skoj var det ändå=) Sen skulle jag å Elin fara förbi å kika på hennes foderhäst men det slutade med at vi fick rida på varsin häst tillsammns med hon som äge hästarna! Jag fick rida på en jättefin travare medan Elin fick rida å foderhästen... Det var jättemysigt men ganska kallt om fingrarna! Vi var inte tillbaka hos Elin förren trax före tre s det var jäkligt tur att vi hade käka en rejäl grötfrukost innan vi for! På kvällen blev vi bjdna över på tacos hos Emma å sen var det promenad å läggdags!=)

Dagens plan är att fara ut på stan å förstöra lite pengar innan det bär iväg hem till Kråkberg å en hel massa jobb igen!

Glad som tusan!

Nu sitter jag i Elins soffa i Lycksele, kom hit ikväll runt halv åtta=) Jag lyckades ta ledigt i tre hela dagar så då passade jag på att fly fältet! Tusen tack till Erica som gjorde det möjligt!!=) Några planer för veckan är väl at rida på islandshästar, shoppa, vara sociala å fika på stan... känns jättespännade att rida på islandshästar eftersom jag aldrig gjort det förut! Till helgen ska jag inskola mig uppe på tärningen, känns lite pirrigt faktiskt! Men men de har sagt att maninte kan bli tvingad att jobba där om man mot förmodan inte skulle trivas där=)

Glad som tusan!

Nu sitter jag i Elins soffa i Lycksele, kom hit ikväll runt halv åtta=) Jag lyckades ta ledigt i tre hela dagar så då passade jag på att fly fältet! Tusen tack till Erica som gjorde det möjligt!!=) Några planer för veckan är väl at rida på islandshästar, shoppa, vara sociala å fika på stan... känns jättespännade att rida på islandshästar eftersom jag aldrig gjort det förut! Till helgen ska jag inskola mig uppe på tärningen, känns lite pirrigt faktiskt! Men men de har sagt att maninte kan bli tvingad att jobba där om man mot förmodan inte skulle trivas där=)

En låång dag...

Hejsan alla glada! Idag har jag haft en häktisk dag på jobbbet, knappt att man hunnit ta sig nåt att dricka! Men det är ju skoj när man börjar komma in i allting=) Komme hem när klockan var nästabn halv 7 ikväll så jag har inte hunnit göra nå speciellt, surra lite i telefon med pappa och så har jag dragit nåt parti yatzy med mammsen... Det är rätt så skoj nu på jobbet eftersom de är 2 killar som ska praktisera hos oss fram till i mars så då få man ju förhooppningsvis lite fler kompisar i Tärna=) Lite drygt bara att man nästan aldrig är ledig nån gång så man kan hitta på nåt speciellt på fritiden. JAg orkar inte riktigt ta tag i att planera nåt speciellt om jag bara ska vara ledig en enda dag, den gå liksom åt till att återhämta sig och att vara så mkt utomhus som möjligt! Nä nu ska jag hänga ett tag på facebook innan det blir bedtime! KRam på er allihopa, jag saknar er!

Småpjött

Ibland blir man bara förvirrad på dessa karlar...

Okunnig

Visste inte hur man länkar men ni får väl kopiera texten på länken istället

Helgen...

Jasså, jasså nu jobbar man igen... Slutar halv 5 idag å imorrn åxå så jag slipper den delade turen! =) Tusen tack Da, du är bäst!=) Simon har ringt å sjukanmält sig idag...=/ Aja det överlever han nog! HAr förresten fixat med farsdag imorrn, hade ju glömt att skicka ett kort på posten men Carina skulle ordna det åt mig och brorsan=) Hon är allt bra snäll hon... Btw så beställde jag en bikini igår från ellos, det blidde en helbrun sak med hipstertrosor och push-up överdel. Hoppas bara att den passar åxå! Kolla länken nedan om ni är nyfikna...
http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=9120&productId=179103&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=

Fredagkväll å ledig!

Hejsan hoppsan! Steg upp ganska tidigt i morse runt 5:40 men blev väckt av min sängpolare Jamas redan kvart i 5. Molly brukar ligga lugnt tills väckarn ringer men Jamas verkar vara mer kelig av sig tidigt på morgonen verkar det som! Mysigt iallafall=) For sedan på jobbet och städade fram till strax före 8 innan det blev nån frukost, gott var det kan jag säga! Slutade klockan 1 så jag hann med den tifiga bussen hem, härligt! Vila ett tag och drack kaffe, sedan var jag fit for fight igen å tog ut Strimma och gångstavarna på en svettig promenad. Efter middan har jag inte gjort nåt speciellt, inte ens spela en yatzy! Mamma ska ju alltid se dubbelavsnitt av Glamour på tv4+... Usch! Men det missunnar jag henne inte! Imorrn å på söndag blir det att jobba på hemtjänsten med mammsen, Da och Simon, en riktig toppenhelg med andra ord=) HAde gärna haft besök ikväll av hemtjänsten men de jobar ju även på fredagkvällar... ;p Hehe

Ibland orkar man inte å då blir det ett jäkla liv...

Har jobbat på hotellet idag, åkte upp med bussen... Har som kanske många vet velat mellan att stanna kvar på hotellet eller söka mig till ett annat jobb men ikväll bestämde jag mig ÄNTLIGEN tack vare ett telefonsamtal till Millan. Tack och bock!=)Ja vad bestämde jag mig då för?? Det blir att stanna kvar på hotellet, trivs bra med mina kollegor=) Varför denna rubrik då? Jo det är så att även Annika kan känna sig lite trött å slut å less efter att hon jobbat x antal dagar å vill då kanske slappa en HEL kväll dvs INTE orka gå ut med Strimma. Men då blir det som det står i rubriken "ett jäkla liv" i Kråkberg eftersom ingen annan orkar gå ut med henne... De blir inte arg på mig MEN de börjar gräla med varandra om vem som gör mest å vem som borde gå ut med henne. Varför ha en hund om man endast är intreeserad av att motionera denne innan och under älgjakten?? Djurplågeri kallar jag det... Btw så är jag så stolt över mig själv som tog beslutet om att stanna på hotellet, känns skönt att slippa vela fram å tillbaka hela tiden!=)

Kväll...

Ja då var det kväll igen, sitter på jobbet och har en pyttepaus. Mamma kom hem idag så jag har städat hela huset innan hon kom så jag känner mig lite trött, hade tänkt ta sovmorgon men steg upp kvart över 7 ändå och käka frukost. Började att jobba halv 4 ikväll så kvällen går ganska fort när det inte är så många timmar det rör sig om... Imorrn är jag ledig, vet inte riktigt vad det blir då men kanske att jag skulle fara till Hemavan men inget bestämt än! Kram på er alla!

Morrhoppa!

VAd arg jag blir, nu skulle han inte hämta mig efter jobbet! Håller på att ragga skjuts runt hela byn för tillfället, usch vad man kan bli arg på sådant!

Lördag

Hejsan alla glada! Idag är det en sån här lugn dag då allt flyter på utav bara farten, härligt! Åkte upp med ove till jobbet han körde 50 km/h på 110 vägen, lite segt! Me nmen jag tog mig ju upp till Tärna iallafall och det är guld värt! =) Ska jobba imorrn åxå men då börjar jag inte förrän 15.30 så då kan jag sova ut lite... Åså kanske mamma hinner komma tillbaka från Husum så jag har en vettig bil att köra med. Saknar dig Anglelica, hoppas att jag kan komma ner till Umeå snart! Kram på er alla!

Ljusning

Nu känns det mycket bättre! Vädret är vackert och jag har fått lite klarhet i vad pojken tyck å tänk. Nu är det barra att ta tag i vad jag egentligen har för tankar runt omkring allt, lättare sagt än gjort! ;p Jobbar idag med två pärlor så jag har det jättebra=) Såg på "Smala Sussie" igår med Anton å Pontus, den var jättebra! Men jag var så jäkla trött hela kvällen så jag orkade knappt hålla upp ögoen på hela kvällen. Men efter att jag hade sett filmen så gatt jag rycka upp mig och ställa mig å stek nå korv så jag skulle ha nån lunch idag! Prata sedan i telefon nån halvtimme innan det blev dusch å sängdags, jätteskönt!=)

USch!

Vilken jäkla skitdag det här har varit hittills... Känns som om man inte är värt ett ruttet öre! =( Men men det kan ju vända...

RSS 2.0