Halvt död...

Ja det är då inte lätt att vara på topp! Höll evigt på att slå ihjäl mig sista åket i backen idag. Har lärt mig att raila idag och då tänkte jag att jag skulle göra det en sista gång trots att jag just innan jag hoppa upp på boxen sa till Kidde att jag var helt slut i benen och trött i kroppen! Inge bra alls, fetkvadda och slog mig i armbågen=/ Känns lite bättre nu när jag sitter hemma och slappar efter en underbart god middag... Korvstroganoff med böner och kikärter å fullkornsris=) Mumma säger jag bara!
Imorrn ska jag jobba på hemtjänsten i Hemavan, börjar 7.30 och slutar 20.30, ska väl bvara ledig ett par- tre timmar mitt på dagen bara... Känns lite drygt men jag vet ju att dagen tar slut ganska fort ändå...

Mycket strul för inget...

Så jäkla dumt allt blev helt i onödan!

Annika taggar backen å banken

Hej alla! Idag blir det att sitta här och vänta på vikbacka tills banken öppnar kl 10. Sen blir det e promenad till backen på andra sidan byn och och snowboard=) Ska väl hinna med lite lunch därimellan...

Fikadags

Ja nu är det time för förmiddagsfika... En tredkedel av dagen bortgjord! =) Ikväll blir det fiskmiddag hemma i lugnen, känns bra! =) Ha en trevlig söndag!

Sova

Nu!

Afterski

Ja ikväll verkar det bli afterski med kidde, afterwork för mig kanske stämmer bättre...;p Men det blir tidig kväll ändå, ska ju upp på jobbet imorrn.

Skoj!

Såg att jag har ännu en läsare av min blogg, Ina=) Kul!
Annars känns det inge vidare med annika idag, magen känns som en spärrballong som vill spricka! Jävla mensvärk!!! =( Jaja man överlever väl det med, hoppas bara att det inte blir en 2 veckors igen bara...

Jäkla skit!

Skulle boka flygbiljetterna nu i förmiddags men då märkte jag att man var tvungen att ha ett kreditkort, jag har bara ett vanligt maestro! Måste ringa på telefonbanken och fixa ett ikväll... Blev så himla arg, irriterad och besviken eftersom jag verkligen VILLE beställa nu för att inte ångra mig.
Ikväll ska jag på fritidsgården med några kompisar, känns skoj=) Var där och spelade Buzz här i veckan var ju skitskoj!=) Testade guitarhero åxå men det var jättesvårt fast skoj...=)
Ska sova på jobbet hela helgen, ingen vits att åka hem till tråkberg...
Ha det gott!

All i want for birthday....

is you! ;p Nä jag skämtar bara! HAr suttit och kolla runt på internet hela morgonen efter billiga resmöjligheter till Paris. HAr nog bestämt mig för att åka bort en vecka mellan tis 26 bebruari - tis 4 mars(alltså min födelsedag!) Sammanlagt kommer kostnaden för flyg hamna på 1664 sek vilket iofs är ganska överkomligt. Men det lär gå en hel massa pengar i Paris, man vill ju inte snåla när man åker bort precis...´Jag har tänkt mig att sitta mkt på caféer och verkligen bara njuta av att vara borta från Kråkberg, drica goda víner, se berömda platser och umgås med jennie förstås! Lite partynätter lär det väl också bil... Vet inte riktigt hur mkt pengar jag ska växla, 3-4000 måste jag iallafall ha med mig tror jag. Nån som har en bra idé på hur mkt som kan tänkas gå åt? Jag har inte tänkt shoppa nå mkt, det kan jag göra här hemma för bättre priser!
Känns jättedumt mot mina babes att jag inte vill lägga ut allt för mkt pengar under www-helgen men helgen innan är det studentski i hemavan å där lär det gå een del money å sen om jag ska åka utomlands i slutet av nästa månad så är det dumt att slösa för mkt innan det.... Men just DÄRFÖR har jag kommit på att jag kan önska mig en hel massa Euro i förskott till födelsedagspresent från alla mina nära å kära... All i want for birthday is MONEY!

Förstoppning

Jo det är vad jag har, ser ut som om jag är i 3:e månaden! Kanske Da har smittat sig?? Man blir ju som man umgås sägs det..;p

Fikat

Ja nu har jag nyss haft förmiddagsfika bestående av nystulit äpple, veteskorpa med marmelad å ost, smörgåsrån med samma pålägg samt kaffe med mjölk...=) Intresseklubben gör rätt i att anteckna detta!;p Ska jobba till klockan 16 idag sen ska jag väl bara föra hem till mamma å tråka ihjäl mig, måste ju upp å jobba imorrn klockan 7 igen.

Halva dagen...

Ja nu har jag gjort ungefär halva min dag/kväll på hemtjänsten... Började halv ett å slutar 9 ikväll. Ska sova kvar på jobbet eftersom jag börjar jobba 7 imorrnbitti. Har nyss käka tjockpannkakan som blev över från gårdagens middag, mumsigt värre! Annars roar jag mig med facebook där jag köper mina vänner som husdjur, helsjuk men ganska skojsigt!;p Har snart haft färdigt min rast, Camilla kommer kl 17 å då blir det till att återgå till arbetet! Tur att jag trivs med jobbet annars hade jag inte klarat av att jobba så pass många dar som jag ändå gör... Camilla får nog köra leasingbilen ikväll, jag tycker det kan vara rätt så skönt att slippa köra på jobbet när man har så pass lång väg dit... Å inge Umeå blir det nästa vecka, Angelica messa å sa att hon inte skulle på 80-talsfesten så det lät bli studentski i Hemavan istället nästa helg, skoj!=) Nu kommer Camilla... Kram på er!

Ätarn...

Mitt nya nickname...;P

Skojsigt värre

Hade hur jäkla jul som helst i backen igår=) Men kvällen blev superslapp, äta å se på Ronny å Ragge å så tvingade Anton ut mig på skotertur efter mkt övertalning... Sen titta jag in en sväng hos Kidde=) Idag är det jobb i Tärna å imorrn är jag ledig igen, ska till backen med Kidde=)

Glömde...

JA jag såg ju lit epå idrottsgalan igår...Stort grattis till Tärnaby som kammade hem pris för åets nykomling (jens byggmark) Årets ledare/tränare (Anders Pärson)å årets kvinnlige idrottare (Anja Pärson) Säger inte detta en hel del om hur jäkla framgångsrikt lilla Tärnaby är??

Norgeresa

Igår var jag,Vickan, Jens å Rasmus på en roadtrip to Norskland... Vi hade lånat passaten av mamma så jag fick köra dit...INTE SKOJ! Vägen är ju hur jäkla krokig som helst å jag hamna bakom en jäkla lastbil som jag knappt vågs köra om pga av alla snörök som den spruta på mig! När vi efter 1,5 timme kom in till Mo i Rana så pllnitade Annika å sa att hon VÄGRADE att köra inne i stan, hon fattade inte de norska skyltningarna i bl.a rondeller så då fick stocholmaren Jens köra istället å det gick superbra!=)
Så vad gjorde vi i norskland då? Jo det blev shoppping för oss alla trots att jag å Rasmus INTE skulle köpa någonting... Mina inköp:
*Vita Reebookskor för 425 kr(halva priset!)
*Rutiga byxor på från lindex 59kr! =)
*2 par hipstertrosor à 10 kr
*lång grå t-shirt från B-young 99 kr(kommer bli perfekt om jag åker till Umeå på 80-talsfest)
*Liten bägare mjukglass 23 kr GOTT!
*Limpa 12 kr
Känner mig rätt nöjd med inköpen, det blev ju dyrare än vad jag tänkt till en början men jag gjorde ju riktiga fynd! =)
Dagens planer är att gå bort till backen med en hel massa folk, sitter nu på Vikbacka å taggar mig för en lång promenad med bräda, skor, hjlm osv... Sen blir det väl troligtvis att åka hem å käka middag å sen kanske se på Ronny å Ragge med Anton, ASBRA! =)
HA DET GOTT alla mina vänner!

Mamma=)

Jag å mamma jobbar tillsammns hela dagen idag, känns bra!=) Ikväll vet jag inte vad det blir att göra, troligen blir det en promenad med Strimma å sen bara ta det lugnt... Som vanligt i Kråkberg! Hehe.. Kidde undrade om jag skulle fälja med ut igår, synd att jag börjar tidigt båda helgdagarna. Hade ju varit kul att fara ut på lite galej=) Gjorde en liten tabbe igår, skickade ett litet olämpligt sms som avslöjade lite FÖR mkt utan att mena att göra det... Men men det överlever jag, är ju van att vara pinsam!

Försovde mig...

... gjorde jag idag! När klockan ringde visade det sig att jag ställt klockan på kvart i 7 istället för kvart över 6... Inge kul! Men som tur var så sov jag ju på jobbet inatt så det var bara att rusa upp å klä sig innan de andra hann komma! Å gröten hann jag med åxå Elin! ;p Nu har vi fikarast men ska väl forsätta jobba om ett tag... Mamma kommer med lunsch åt mig, vilken ängel! Åt såndär färdig Findus frysmat igår, kroketter å färsknoisette med två olika såser, ingen höjdare precis! Det lät jättegott men så fel jag hade... Hemlagat är ändå bäst!=)Ha det gott!

Less...

åå det kan man bli ibland! Känns som om jag har mer energi än mina kompisar, jag vill verkligen göra roliga saker när möjligheten ges! Men men man är ju olika... Idag har jag då varit i backen och snowboardat mig, det var skojsigt! Det går förresten jättebra att jobba i Hemavan tycker jag, det stärker mig som person att känna att jag faktiskt klarar av att jobba självständigt. Ha förresten nästan betsämt mig för att läsa till sjuksköterska till hösten, kommer nog att söka både i Umeå och i Örnsköldsvik, då har jag ju en back-up om jag inte tar mig in eller inte hittar boende i Umeå tänk jag... Imorrn komme rjag förresten att få lite sovmorgon, ska inte börja förrän kl 8 =) Vet dock inte vad jag ska göra mitt på dan under min lediga tid men det lär väl bli backen eller badhuset antar jag... Eventuellt kanske bara slappa hos Vickan men det låter inte lika roligt tycker jag;p Slappa kan man göra när man blir gammal! Hehe

Duktig...

Ja jag är stolt över mig själv idag, har skött mig riktigt bra på jobbet tyck jag!=)Jobbar ikväll i Tärna, kommer nog att gå bra det med. Imorrn är jag ledig vet inte riktigt vad jag ska göra men det blir troligen att åka upp till Tärna å va med Vickan=) Hehe vad ovanligt! Nu ska jag återgå till jobb...

brottom

Det blev lite tvärt inlägg sist, kan bli så när man jobbar! Jaja nu ska jag ta mig en tekopp å slösurfa innan jag kojar... Inte så jäkla fun men vad gör man en söndagkväll på vikbacka?? Hehe.

Hemtjänst i Tärnaby

Första dagen på länge här i Tärnaby, känns rätt skoj!=) Det var ju hit jag längtade medan jag slet på hotellet...=)

Snön faller ner..

Ja det gör den sannerligen! Är ledig idag å är bara hemma å tar det piano. HAr bakat 2 sorters bröd, "morotsbröd" med havregryn och "hälsobröd" som jag hittade ett recept på i hemkunskapsboken. Personligen så tycker jag att morotsbröden fock en godare smak...Sen så har jag varit ute på en sparktur i snövirvlet med Strimma ända bort till Nolvik, skulle hämta en grej inne hos Jennie men det var ingen hemma=/ Men men det får bli en annan gång!
Hemtjänsten i Hemavan verkar vara mysigt, synd bara att det är så himla problematiskt att ta sig på jobbet!=( Nu ska jag gå å ta mig en dusch innan Martin kommer på middag.

Jullovet is over...

Ja... Nu var det roliga över för den här gången! HAr suttit på bussen hela dagen idag på väg hem till Kråkberg och jobb. Inskolningen i Hemavan börjar imorrn så det känns spännande men lite jobbigt att lovet är slut=/ Igår var det nyårsfirande hemma hos Emelie i Umeå, det var trevligt=) Blev dock en ganska tidig kväll för mig, Elin å Stina. Jag kände mig inte riktigt bra i magern så det kändes skönare att få lägga sig ner å sova.

RSS 2.0