Picknick i Solberg

Har varit till Solberg idag med Ebba, Linnea å Johanna, riktigt trevligt=) Jag hade tvärkaste ihop en kyckling å bönsallad innan jag for till jobbet imorse å den blev faktiskt riktigt god!! Bada å surre meste 4 timmar...;p Nu ska jag på Konsum en sväng... Kram!   

Sol

Nu har sommaren kommit till tärnaby, jattevarmt å jättesoligt! =) Marlknadshelgen har bjudit på party fredag å 2 heldagar utan shopping på marknaden... Lite brun har jag då blivit =) Nu ska jag drick kaffe å fortsätta jobba... Ha det bäst!

Lagt in en beställning

Nu har jag shoppa lite från H&M, blev 2pack toppar , en top av organisk bomull, en huvtröja, ett par jeans och ett linne. Allt för typ 500 spänn. Har insett att man måste kika på ALLA avdelningar när man handlar, hittade linnet på Herr å jeansen på Barn... Hoppas bara att allt passar å är snyggt nu bara! Ska snart ut på Konäset å käka middag...=) 

H&M

Fasen vad jag hittade snygga kläder på deras webbrea när jag kollade där igår. www.hm.com Om de inte bli nå Norge i veckan så blir det att göra en beställning därifrån tor jag. Måste verkligen skaffa mig några nya tröjor, sjukt less på dom som jag har!! Annars får jag väl kuta runt som ett tok i Umeå innan skolan börjar så jag då se ut som folk när jag börjar. Snart är arbetshelgen slut, känns bara bra=) Då har jag bara morgondagen att arbeta innan det blir ledighet! Få se om jag ska beställa lite dricka från Konsum i början av veckan så det då finns kvar till helgen.  

Kvällen till ända

Ja nu ha då jag gjort klart allt jobb för idag, känns skönt! Det har då varit en lugn kväll utan större bekymmer=) Ska kolla lite på hms rea innan jag kryper till sängs tänkte jag...

Sov gott!  

Trött dag idag...

Känner mig helt matt å slut idag alltså, vill bara sova... var nära att somna på parkbänken vid sjukankorsningen idag, låg där som nån jäkla alkis i en halvtimme!! Jag är lite udda det vet jag... ;p Skönt att det blir lungt med jobb nästa vecka, känns som om jag behöver vara lite ledig nu. Perfekt att vara ledig fredag-lördag på gränshandelsmarknan åxå. Lär ju bli lite kalas där på kvällen tor jag=) 
 
Btw så agerade jag barnvakt åt Jimmy å kidde igår när föräldrarna for till kojan i "nedresjön".. ;p Jag hoppas att de tyckte jag var en duktig flicka=) 

Har bestämt mig för en Nokia 5320 nu, känns helt rätt! =) Förhoppningsvis så får de hem den blåa modellen annars får det bli en röd. Har beställt en bärbar dator nu åxå, blev en lila Dell med blommönster, så jäkla snygg!! =) 

ovärt

Ja ovärt att skriva nå nu när man ska åka hem...

t650i...


Hej hopp! Börjar luta alltmer mot en t650i efter att ha läst olika recensioner av telefoner... Den har fått bra kritik å är dessutom jäkla snygg! Det blir nog den lr Nokian som jag blogga om igår, kruxet med den är att den inte är lika snyg... Hårt liv!

Sitter på jobbet nu å väntar på att "tanterna" sa komma å dricka lite te med mig, dvs morsan å Gudrun;p

Tack så mkt Camilla som bytte tur idag!! Guld värt att kunna samåka med mammsen å Jimmy...=)

Beslutsångest...

Vet inte vilken telefon jag ska välja... Tor det lutar mot en Nokia 5320 eller nån Sony Ericsson, K 810i, z770 eller w910... Hårt val! Men jag har hört att Nokias telefoner håller generellt mkt bättre...

   w910               z770              
 k810i         5320


Vad tycker ni??

Cascada...

Jäkla bra musik!=)

Jobbar i Hemavan idag, har gjort ett helprojekt hos en farbor idag- städ, byte av kateterpåse, kortspel, kaffe, tvätt osv... Var typ på samma ställe i 2 timmar! Nu i eftermiddag ska jag gå in som resurs i Tärna å hjälpa till med nåt städ.  

Klart!

Nu har jag signerat avtal med bostaden... Känns väl bra antar jag...

Timmar...

Är ledig nu fram till 15:00 undrar vad jag ska hitta på... Har då tackat ja till ett korridorsrum på Ålidhem nu, känns nervöst!! Men, men nu är då boendet löst iallafall. Får väl gilla läget om jag inte skulle trivas där... =/ Jimmy ska då hjälpa mig med att beställla en dator, vi hitta en för runt 6000 kr från dell som var rätt snygg åxå=) Typ lila med blommor på...

Ja herregud vad har jag gett mig in på?? Tryggheten finns ju i flickrummet i Kråkberg men ack så tråkigt det kan vara där! Blir nog bra det här i slutändan...

Ja vad skulle jag nu hitta på då? Blir kanske att ta en promenad å så bara försöka slappa lite så jag orkar vara uppe en stund ikväll;p

Dator...

Vad tycker ni att jag ska skaffa för slags dator? Tänkte köpa en bärbar men jag vet inte vilket märke å så som jag ska satsa på... HJÄLP!

Förkyld har jag gått å blivit, undrar vem som ha smittat ner mig... ;p Den jäkeln ska jag giva på moppo!! Hehe

Har fått höra att jag å åsnan är jäkligt lika, mest till sättet inte så mkt utseendemässigt...


Kung av sand

"Såg din ande, hon vandra vid vattnet
Hennes fotsteg försvann i en vind
När jag vaknade upp under vinden
kände jag värmen av din kind"

Jäkla fin låt det är... Gyllene tider hör sommaren till!

Ska snart börja jobba nu, har inte sovit nå vidare värst många timmar inatt kan jag upplysa alla om. Kom hem runt 3 tiden i natt å tänkte att jag skulle ta sovmorgon till halv 11 men jag vakna tidigt som vanligt... Störigt värre! Men jag hann då ut å gå med Strimma då iallafall vilket kan vara bra med tanke på att jag är hemma runt halv 10 ikväll.

Jäkla flyt har jag då med det mesta nuförtiden ändå, trots att tjuvarna flockas runtomkring mig...







Shit!

Ska jag tacka ja till korridorsrummet på Ålidhem, är först på kön...


Senast den 16/7 måste jag ha svarat...
HJÄLP!!

Umeå here I come

Vi överlevde spelningen=) Gick faktiskt bra, spela asbra på "Allt under himmelens fäste" måste jag skryta lite med... Nu har vi nyss käka kebabtallrik på Sjöstugan här i Tärnaby. De har den bästa kebaben, testa!  

Har fått antagningsbesked från universitetet idag, jag kom in! Har tackat JA å allt så nu måste jag söka boende... Hoppas jag hittar nåt bra! 

Hoppas att jag nu passar som sjuksköterska å att jag trivs med skolan å allt som hör yrket till... Kanske måste jag pumpa upp brösten lite bara...;p


Idag gäller det...

Min å annas comback..
Plats: Tärnaby Kyrka
Tid: Idag fredag 11/7 kl 12:00
Vad? Folkmusik på Klarinett å saxofon, arrangerad av Hendry Sjöström

Oj oj börjar känna mig nervös måste jag erkänna!! Tränade igår, det gick ju bra förutom två takter i sista låten, inte bra det! Men men hörde att det hade strulat lite för alla som hade spelat under veckan så då minskar pressen lite. det sjuka är ju att jag får dumma tankar typ" vi får inte spela ett enda fel, det ska vara perfekt å vi ska vara bäst på hela veckan" Pressen kan alltså bli hådare pga av andras små tabbar... Jag är knäpp!!
 
Återkommer om jag överlever konserten... 

Easy living...

Kliva upp på morgonen, jobba, äta, träna, se tv å sova... Typ en vanlig dag här i Norrland. Rätt skönt ändå... Va ute å sprang efter middagen idag å sen blev de att trna lilla magen å gäddhänget som aldrig ger vika. Ska bli stark som en björn!! ;p Ska öva sax under mina lediga timmar mitt på dagen imorrn i Hemavan med Annagumman. Hoppas att munnen håller ihop!! Hehe...

Me like Elin=) 

Jäkla idioter!!

Inte kul när vi skulle åka iväg på shopping idag, märkte att nån eller några hade brutit sig in i bilen å snott en massaNone grejer för oss, däriblande min underbart älskade lundhagsjacka=( "Det skjuts för få helt enkelt"  Men men vi lät inte detta gå ut över dagen å famla runt i Luleå till ungefär halv sex. Jag köpte lite grejs på Willys åt mamma, tänker inte säga vad för Milla tycker det är boring att läsa om mina matvanor... Aja å så köpte jag andra boken av melleniumserien av Stieg Larsson, ett par trosor(ovanligt att jag köper underkläder...INTE) å  så  hårsnoddar på  H&M.  Svängde förbi en pizzeria å inhandlade sånt som jag inte får skriva på min blogg enligt Milla (som tycker att det är intressantare att blogga om puttinuttsaker) å så for vi tillbaka till lägenheten som för övrigt var rikgtigt nice å gjorde slut på de inhandlade förnödenheterna. Får man kanske kosta på sig att skriva ett "gött var det" iallafall?? ÅGjorde ett avtryck i Isaks älskade korsordstidning å ristade in mitt namn samt en smiley i dammet på bokhyllan där tv:n stod. Rengjorde fiskskålen där Jimmys fd fisk bodde... Nu sitter jag i bilen hem, klockan hinner nog bli 12 innan  vi kommer hem .. Ska börja jobba 7 åt måran i  Hemavan, känns halvdrygt måste jag erkänna!

Jag ska nog rust mig en gubbe ändå, då får jah vara hur tantig jag vill! Det enda kruxet är att vi lär bråka om korsorden i dagstidningarna... ;p Men en gubbe vill jag ABSOLUT INTE ha , född på 1980-talet är ett riktmärke som jag tänker ålla stenhårt på de närmsta 5-10 årenv iallafall. Men detta hindrar ju inte mig från att fri upp en som uppträder lika gubbigt som jag uppträder tantigt, hehe good plan isn't it?? ;p

"Har man sett en stad har man sett alla"  Jo lite så är det ju faktiskt, en massa hus, vägar, bilar, affärer å folk... Kul tycker jag men nog är jag en tvättäkta bonnkärring ändå!

"Sommaren är inte så lång ändå, den är ju sart slut"  Men inget räknas under sommaren ändå, kom tillbaka till hösten då allt känns trist, kallt å ensamt så kanske kanske... Känns hemskt att halva sommaren har gått å att det blitt så lite badat! Finns det nåt bätte än att simma naken i en halvljummen sjö i Sverige?? Snacka total frihet alltså. Kroksjö here I come!! I slutet av augusti vill säga... =/

Guppig väg...

Sitter i bilen på väg till luleå nu, guppig väg så det är rätt svårt att skriva som folk!! Men men det funkar=)

Vad har jag då gjort på min lediga dag då? Jo kokat ägg till frukost till mammi, sturi å meji;p gött!! sen så har jag återfått mitt rum efter antons invalidism, gått med hunn, vila å fått besök av anna=) vi spela å var jätteflitiga!! Sen så har jag lagat mat å bjudi henne å esten av familjen minus mamma som jobba kväll.  Det blev kokt potatis å stekt fisk med mjölksky å en MASSA LÖK, som vanligt alltså! Annika gillar lök men inte hennes mage... no more information.

Bajs bajs å åter bajs...

Alla dagar, samma sak... Frågan är bara NÄR! Hehe;p

Nu ska jag köra hem till Kråkberg å förebereda tacos till middagen medan de andra tar upp näten. Ledig 2 dar nu, härligt!!! Ska till Luleå på måndagkväll, kul, kul.

Imorrn hoppas jag på besök från Anna så vi kunn spela ihop oss iför fredagen=)


Sommaren är lång å räknas inte...

Yepp så är det... hoppas jag!!

Jag tränar för tillfället på att hålla tyst, återkommer om hur det går!

Silvertejp is den enda lösningen!! Tur att Sture har resurser.. hehe

That's life in hemtjänsten

Sitter nu på jobbet å förbereder mig mentalt för ännu en uppiggande dag... Övertid igår, tanten har verkligen hittat larmet nu!! Fy fy för att vara 2 hela dagen, orkar inte med pressen riktigt... Total planering för att få dagen att gå ihop som sedan raseras när det kommer YTTERLIGARE ett larm från tanta. That's life in hemtjänsten... No gnäll bara ren fakta! Ska för övrigt vara ledig 4 timmar mitt på dagen, får se vad jag hittar upp att göra då, kanske ta en fika med någon??

Såg en Wallanderfilm igpr som jag hade lånat av Millan, den var bra. Satt ensam i soffan å käka coop x-tras jordnötter å marknadskola sen förra helgen, mammimammi=) Fick ett kul sms där det stod "låter som en utmörkt början på en trevlig kväll" mitt svar blev att för mig skulle de bli ett perfekt avslut på en hård dag å sen nattinatta mig själv, annars kunde det ha varit som man haft sällskap... hehe=) 

Vart är du Millan?? I'm waiting for you... ;p

  

Sol ute sol inne..=)

Tralalala jag känner mig glad idag! Trots att jag har silat bajs mellan mina foppaskor idag, jäkla Jimmy nästa gång är det hans tur!! Nä men det har gått tiptop nu på morgonen=) Puss!

Jäkla idioter

Jag tror inte att ledarna för GB-glass har insett sina misstag när de tog bort Magnum Cone, Magnum Cone Mandel, Magnum Double Chocolate å Magnum Nougat!! Tror jag ska bojkotta detta underbara tillverkare av MAGNUM... Värdens svulligaste glass!!


Soligt å fint

Solen skiner utanför fönstret idag, sitter på jobbet å ska snart sätta igång dagens arbete... Hade min lediga dag igår, hur skönt som helst!! Jag klippte på slänt till gräsmatta, rätt tufft å så lyckades jag med att lura iväg Jimmy på långpromenad med Strimma=) Skills... Hehe.

Ser fram emot dansgala i Vilhelmina, synd bara att Elingumman ska jobba... Suck!

Nä slut upp med det här å gör nå nytta istället!! 

RSS 2.0