Trött

Jag VILL INTE TILL HEMAVAN!!! Men måste för pengarna... Är trött NU!! Måste sova NU!!

Härligt värre!

Snart är denna arbetsdagen till ända, känns bra det! Ska fara förbi å snacka lite med Pi innan jag far hem till mamsen bara =) Jag ska ju bli saxstjärna igen å börja min comeback i Tärna kyrka fredagen den 11:e juli 2008. Be there!  Snacka med Anna via sms igår å hon var på att göra en duocomeback till å med, känns mkt roligare än att bara spela själv! =)

ikväll blir det nog att ta det rätt lugnt, regnigt å jävligt ute idag åxå! Måste väl öva på saxen om comebacken ska funka bra...

Ska jobba extra imorrn så jag lär va rätt trött på lördagkväll men det brukar ju gå över när man då få dans lite! ;p

Arg

Fan vad man kan bli irriterad på allt ibland!

Päron...

..tuggar jag på nu, eller slaskar i mig kanske är en bättre beskrivning eftersom detta päron är så saftigt som alla päron borde vara! =) Kvällen har då gått bra för brudarna, är vi inte braiga så säg! Snart blire till att försöka sova, komma att bli rätt tufft med tanke på att jag ha vänt på dygnet! Inge bra när man börjar 7 på morgonen... 

 

Sov så gott!

Utmaningarnas tid är här..

Kommer bli intressant för oss imorrn Camilla, du har väl inte heller jobbat dag på jättelänge?? Du å jag å en massa tanter å farbröder som behöver vår hjälp... Låter idylliskt inte sant??

Kunde inte sova inatt eftersom jag gruvar mig för kommande vecka då jag börjar jobba på allvar igen, Tärna är helt ok men att fara upp till Hemavan å lulla på där känns inge vidare faktiskt... Får se dset som ett nödvändigt ont för att få inte pengar på kontot helt enkelt! 

Men dansgala till helgen säger jag då bara, fatta att se Charlotte Perelli, Barbados å en massa andra kända svenskar=) Å dansa, dansa, dansa styrdans inne på isladan! =) Dessutom får jag ju träffa min älsklingscarro som jag får bo hos å som har kirrat inträdet till mig bara jag hjälper till att plocka skräp å burkar under kvällens gång, HELT PERFEKT! 

Denna helg/vecka har nog varit besvikelsens vecka med tanke på den fucking jävla mobiltelefonen som är trasig å dessa jävla karlar som jag hatar att älska!!! Morr...

För kul läsning besök brorsans tjejs blogg
losangel.blogg.se

Värsta åskan för i år..

Jäklar vilka knallar som komme i eftermiddag! Jag har varit ute på fisketur/pickninck till nedresjön idag med familjen å vi hade faktiskt rätt tur med vädret där. När vi kom hem så var det jätteregnigt å otrevligt så vi hade good timing för en gångs skull! Ikväll är det jobb för mig...

Karlar, karlar, dessa jävla karlar som man ändå ska håll på å jaga dem!

Midsommar...

Ungefär som alla andra dagar här hemma i Kråkberg. Det slutade faktiskt regna på eftermiddagen å då passade jag å Strimma på att ta en långpromenad till Boksjön å tillbaka, tog runt 1,5 timmar. Annars har jag väl sett på Djungel George 2 som gick på 4:an mitt på dagen idag, riktigt skoj=)
 
Sill å potatis till midsommarmiddag å hemmagjords hjortronglass till efterrätt, inte illa det morsan! Sen blev det kortspel å Sture var tom med! Skitkul tycker jag eftersom han ALDRIG är med när vi spelar kort.  Lyxade till det med ett glas vin nu för att känna att det faktiskt är storhelg=)

5:an bverkar inte nappa på programförslaget om de frusna norrländskorna så jag får väl föreslå ett annat program då:
"Ful transa söker man"  Tror ni jag hade haft en chans att bli antagen om jag sökte??

Konstigt...

Verkligen konstigt att det regnar idag, det som är midsommarafton å allt! ;p Blev glad igår efter all jävla skit med allting, CAMILLA ÄR LEDIG PÅ DANSGALAN!!! JAG ÄR LEDIG PÅ DANSGALAN! VI ÄR LEDIG PÅ DANSGALAN! VI SKA PÅ DANSGALAN!!! Tänk att man kan bli så glad över att bli MINST 250 kr fattigare över ne kväll;p

Såg ett intressant program igårkväll, Supersize vs superskinny på 3:an.( http://www.tv3.se/index.php?option=com_content&task=view&id=1162764&ttid=194364&Itemid=99999999 )Var först lite skeptisk till att se på det i rädsla av att må dåligt pga hemska inslag men det var mest bara roligt upplagt å inte hemskt alls! Det gick ut på att en supersmal å en supertjock (konstigt med tanke på namnet) skulle byta dieter å livsstil med varandra för att inse hur felaktigt deras matbeteende var. Det funka faktiskt rätt bra för de här två kvinnorna! =) PArallellt med detta var det ett komiskt inslag med hur englands rumpstorlek skulle minska...  Måste se nästa avsnitt! 

Idag blir det väl att sitta inne å kura, hoppas på nå herrbesök kanske..;p 

Ha det bra!   

Frusen norrländska söker karl..

Jag vet då vem som skulle söka om 5:an fick för sig att göra ett sånt program! Fan vad less jag börjar å va på att vara den ständiga singeln medan mina vänners karlar kommer å går... Hårt att vara Annika ibland!

Midsommar verkar inte bli som jag hade tänkt mig, halligall å roligt med kompisar! Nä antingen blir det Kråkberg med familjen lr så då bli det att jobba några stackars timmar... usch vad jag känner mig negg ikväll!!

Vill ha vill ha...

Aja roligt blir det väl när jag flytt åt  Umeå å få vara mer med min älskade Angelica å min gulliga bror som btw fixade en snygg gröning på mina crockerjeans förra veckan!

RSS 2.0