Vänner

Mina vänner är helt underbara, utan er hade livet varit kasst!¨Måste ta mig en sväng till Anna och Daniel någon dag å socialisera literganna, skulle visst få ta med mig anatomin åxå om jag vill=) 

Hoppas du vill vara min vän trots att det blev lite tokigt.. du är viktig för mig <3


Duktig flicka, duktig flicka

Ja jag undrar vart motivationen kommer ifrån.. Eller nu ljög jag, jag VET vart motivationen kommer ifrån - den kommer från Norrland Gunnarn.. Höhö. Har suttit en timme på förmiddan å hela eftermiddan med Anatomin till typ 16 sen blev det att cleana upp oredan på mitt golv. Mm luktar gott=) Ha nyss käka min alldeles underbara chili con carne och dricker nu mitt livs gift. Tänkte ta en walk innan det blir böcker igen. Få se om det bli nattinatt tidigt ikväll eller om det blir adventsfika hos Emelie.. Den som lever får se brukar det heta!Glögg, glögg jag vill ha GLÖGG...

Mm så är det

hur fint är det inte när Julia Roberts säger att hon bara är en lite flicka som står framför pojken hon gillar och ber att bli älskad i Nothing Hill?? åh det är ju bara FÖR sött... ska inte se på kärleksfilmer, får bara dumma planer på att spela in filmen om mitt liv. Veckan som har gått har väl isf varit bra för att öka dramatiken lite i filmen.. Men de bra filmerna har alltid ett lyckligt slut=)
 


happyface=)

Jo en vändning i tillvaron trots mkt plugg.. Hehe. Konstigt vilken velpotta man kan vara!

Fin låt - påminner mig om mamma.. Konstigt men sant! Texten kan jag väl relatera till någon annan.. =)Ja ja nu måste jag ta mig ett glas vatten tror jag.. Lagade middag med Mia idag, blev en vegetarisk, indisk rätt från hennes Buffétidning. gottigott=)

Ica Maxi

Hehe fan vad pinsamt egentligen... Gick dit med ryggsäcken på ryggen(vart annars??) med två kassar inuti, tänkre att det skulle bli skönare änn bära då.. jo just ja vad skönt det var när jag hade packat i mina varor för 420 spänn och skulle lämna butiken. klara knappt att bära dem mot nästa anhalt - systembolaget. Började tänka tanken att jag skulle be om skjuts och greppade därför mobilen och märkte att jag hade fått sms från Anna att hon va färdig med tentan. perfekt tänkte jag och ringde, som tur var fick hon låna en bil av Daniels syster=) Nice with friends=) Hade inte pallat att bära hem allt från affärn.. så kan det gå, så kan det gå men nu har jag då livsmedel för ett bra tag framöver. Behöver bara stödhandla färskisar de kommande veckorna=)


Hmm ja hur gick det på bolaget då? Jo kom på när jag stod och botaniserade bland flaskorna att jag hade mitt körkort hemma å med tanke på min ungdomlighet så försökte jag mig inte ens på att shoppa något. Duktig flicka, duktig flicka. Anna hängde med hem till mig och sällskapade med mig när jag käkade min kunchgröt och mitt lunchkaffe med hårdbröd. Smakade bättre än på länge, berodde nog på det goda sällskapet! Snackade skola och mina känslor typ sen blev det Anatomi inne på rummet, skoj när hon kan en massa och kan förklara=) För övrigt så är ena läraren jättebra och den andra mindre bra om man säg så.. Så det va bra att hon förklarade vidare=)

En vit springare.. eller iallfall en buss

Ja tänk om det kom en vit springare till Stipendiegränd imorgon eftermiddag men den vackre, underbare.. Hm troligen allergisk men isf funkar ju bussen bra åxå. Hm vad vore en bal på slottet...

Plugg=(

Usch redan less, inte ett gått tecken... Det positiva är väl att man håller sig sysselsatt 24 timmar om dygnet å slipper tänka så mkt. 

White flag spelades på lugna favoriter idag... uppiggande värre! Men fin är den iallfall, helst texten..

I know you think that I shouldn't still love you
I'll tell you that
But if I didn't say it
Well, I'd still have felt it
Where's there the sense in that?

I promise I'm not trying to make your life harder
Or return to where we were

Well I will go down with this ship
And I won't put my hands up and surrender
There will be no white flag above my door
I'm in love and always will be

I know I left too much mess and destruction to come back again
And I caused nothing but trouble
I understand if you can't talk to me again
And if you live by the rules of it's over
Then I'm sure that it makes sense

Well I will go down with this ship
And I won't put my hands up and surrender
There will be no white flag above my door
I'm in love and always will be

And when we meet
Which I'm sure we will
All that was then
Will be there still
I''ll let it pass
And hold my tongue
And you will think
That I've moved on

Well I will go down with this ship
And I won't put my hands up and surrender
There will be no white flag above my door
I'm in love and always will be

Ha spela lite sax ikväll åxå för att få lite variation på dagen. Lagade fisk med klyftpotatis, ungsmorötter å bönor, gott blwv det iallafall=)

göran hägg sällskap sökes

Stina eller nån annan som är sugen att följa med på göran Hägg?? http://www8.umu.se/umu/kulturpacampus/ 

Dumma flicka

jo det är vad jag är.. Jag FÅR INTE höra av mig, det går bara inte ju! Har tänkt mkt på att jag skulle ge upp hela Umeå å flytta, flytta men jag trivs ju med mina kompisar och mitt boende här ju. MEN jag hade en dröm och en vision om min framtid, VÅR framtid.. Den är totalkraschad nu - mitt fel å ingen annans! Kan koppla bort tankarna men vill inte alltid det, det finns ett idiotiskt hopp om att under ska ske helt enkelt. VARFÖR? det får mig ju bara att må dåligt ju att grubbla runt det dära ju. Jo, vi snacka igår om det är nån som undrar.. Mitt fel, mitt fel.


 
Måste äta färdigt min gröt nu så jag hinner plugga MÅNGA timmar idag, kan behövas!

Ny kurs

Shit det här kommer att bli hårt känns det som.. Men det blir intressant! =) Har haft värsta flummhumöret idag, trött??  Har nyss kommit hem å sitter å lyssnar på Runaway train innan jag ska koka mig en micrigröt, äta å walka till universitetet igen å saxa lite=) 


 Jaja så är det iallafall, får väl skriva mer senare helt enkelt. Känns då helbra att träffa klasskompisarna igen, förra kursen var det bara 4 föreläsningar å sen bara plugg i basgrupperna. Mkt sånt var det efter VFU:n på första kursen åxå så nu är det alla tiders på den sociala fronten. Perfect for me=)


Konstig känsla

Ja det har jag.. men det har jag väl mig själv att skylla. Snackade iallafall på telefon igår å det kändes skönt tycker jag. Känns jobbigt att det inte fungerade för mig, men jag får väl försöka att glömma eller inte glömma men inte längta tillbaka till det som var...

Idag börjar då en ny kurs så det blir fokus fokus på det så jag blir nurse tillslut, får en högre rang än mammi och Angelica =P Känns finfint det=) Hehe

Glömde berätta att jag firade med lunchmacka på MIT huset igår med Millan och Emil, nice, nice det. Fick mig många goda skratt, Millan is the shit!! =)


Visst är vi för stiliga? Tror bilden är tagen efter Millans ritt från Corona.. =P

Ja då var det gjort...

Har skrivit tenta idag, gick bara fint det, kan inte ha blivit annat än godkänd=) Känns fint det! Fick besked om att jag fick VG i förra kursen - fan vad jag är bra ändå!! Många tårar fällda senaste dygnet men minst 15 tunga stenar har fallit från mitt hjärta. Jag kan inte gå omkring och grubbla hela dagarna på en sak som känns jobbig trots att jag verkligen vill att det skulle vara bra allting. Ärlighet varar längst heter det ju å det är någonting jag har lärt mig av Elin att man bör fälja slaviskt.


Tusen hugs till mina underbara vänner!! Ni är guld värda=)Jag önskar inget ogjort, tiden har varit helt underbar och jag har vuxit som person och jag har börjat spela sax igen vilket är helbra. Mitt sätt att koppla bort ångesten som dyker upp i vardagen...


Har hjälpt Phimpho med pizza ikväll, ska väl gå å se om man får sig en smakabit innan sängdags.. =P

Boring day

Ensam känner jag mig idag - tur jag fick med Anna ut på en prommis iallafall=) Jag är ingen ensamvarg ju... Hur har jag ställt till det för mig egentligen? Det bästa idag är att det snöar JÄTTEMYCKET vilket innebär att jag snart blir längddrottning=) Våga vägra konstsnö... =P

 Mm så ser livet ut idag såhär innan tentan imorrn...

Trevligt

Har kommit hem från promenad med Linda, blev en riktig långkörare, säkert 2 timmar på sjön och i skogen! Blev en fika med saffranslängder från Ica Mariehem(gött) och citron/ingefärste hemma hos Linda efteråt. Därefter följde jag henne på Jysk och Mio å provlåg en massa sängar. Nu har jag just ätit en jätteportion med korvwok som jag lagade + portionen korvwok som jag hade tänkt till tisdagens middag.. Hungrig som en wolf kan man kalla det! Fulla stekpannan i min mage. Den ska väl växa den åxå tids nog... mamma måste ju få bli mormor, Höhö =p


Känns bra att jag har snacka med berörda parter kirng allt nu, känns mer som det SKA vara nu. Men skulle det bli konstigt med tiden måste jag väl ta mig tid att ta mig en ny funderare helt enkelt! Blir bra, blir bra=)

Ett år sedan...

Time changes... Hitta ett blogginlägg från den 23 november 2007 One year ago

Städdag

jo jag har städat i morse... Rengjorde tom ugnarna som inte har rengjorts på lääänge. Ingen har då tagit itu med dem sedan vi flytta in i slutet av augusti.. Ha pratat med Isak en sväng, han levde då än så länge. Lät som om han hade fått sova på tåget iallfall=) Ha läst en del åxå och nu ska jag väl snart gå och ta en prommis med Linda. Yes så är det! 
 
Jannez var överlägsna på dansbandskampen men åkte ut!! jävla skit, tycker att Larz-Kristerz ska ut från tävligen istället!! Scotts är ju dock favoriterna trots att många band är lika bra som de.. =P Hm nä hur var det nu igen, visst skulle jag bara dregla över pojkvännen?? Hehe. This is for you=p http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1315895


tårtkalas

Ja vad har hänt sedan sist kag skrev? Jo jag har varit hos Emelie och klippt mig, gjorde det lite kortare, lite tunnare och MYCKE mjukare och finare=) Sen så har mamma, mormor och christer varit förbi och hämtat upp mig och rövat med mig till Husum. Sovde hos pappsen och på förmiddagen idag så gick jag och lillebror emot varandra för att vara en heldag i Dombäcksmark med Strimma den underbara, familjen, mormor och morbor med family..=) Käka tårta för att fira lillebror som fyller 15 den 27 och pappsen som blir 52 den 28... Käka värsta supermiddagen åxå! Tog aldrig stopp i min lilla mage... Nu har jag nyss anlänt till mitt rum på Ålidhem igen, känns faktiskt som det här är hemma för mig nu! Märkligt att ha blivit stadsbo tycker jag... Imorrn blir det plugg och en promenad med Linda på eftermiddagen, känns skoj att äntligen få träffa henne igen! Lät som om Emil skulle käka lax med familjen innan han skulle åka ner till Umeå så det blir nog inge plugg med honom imorrnkväll... Få sitta själv här hemma istället och nöta anteckningarna. Nä min förhoppning var att de skulle ha lagt ut dansbandskampen på nätet men de hade inte lagt upp den än, hann ju bara se den första halvan - dvs den sämre halvan! Hm undra om Isak överlever Stockholm, lite orolig blir jag ändå... Tur det finns telefoner nuförtiden=)
 
På tal om Stockholm så tänker jag på min Vickan som verkar ha flyttat till storstan på allvar tillsammans med sin pojke.. Tur hon ska hem till Tärnaby i jul så jag hinner krama henne litegranna... Saknar henne!

Friday...

jo idag är det fredag igen, tänk vad snabbt en vecka kan gå! Har haft en bra vecka med mycket plugg, gemenskap och kultur, bra det=) Skicka ett mail till Swedbank igårkväll angående fondsparandet å efte en halvtimme ringde en jätttetrevli man upp till mig och snackade med mig. Så nu har jag gjort lite omplaceringar för att kunna använda pengarna under studietiden. Blev fascinerad av mig själv när jag upptäckte att jag hade tänkt smart när jag hade gjort upp en liten plan om hur jag trodde var smartast att göra och han höll med=) Hm kanske ska bli ekonom istället, lönen lär ju vara bättre iallafall... lyssna en massa på Michael Jackson igårkväll och startar morgonen med honom åxå, hade glömt bort honom totalt! http://www.youtube.com/watch?v=sEU9Q8NlOiY&feature=channel 


Golåten just nu är dock Friday im inlove med the cure... Mumma! Ska gå till bibblan nu tror jag och läsa Evidensbaserad omvårdnadsboken innan jag far till Emelie och klipper bort mitt hår.

Btw så är MSN farligt... Satt uppe till ett inatt, fastnade i ett samtal... Men jag var faktiskt tröttare igårmorse då jag hade sovit ordentligt, konstigt!

Duktig flicka

Har suttit å plugga sedan 8 imorse.. Känner mig riktigt stolt över mig själv, börjar ju inte förrän 13.00 idag. Ska gå ut i solen nu å sen ska jag läsa sista kapitlet i Essentials of Nursing Research inte den roligaste boken i världshistorien. ha mest gått igenom sammanfattningarna i den men sista kapitlet handlar om Evidensbaseras omvårdnad och det vet jag kommer att komma på tentan... Å så är det liksom det som är hela grejen med att läsa vetenskapsteori och metod, alltså att tillämpa evidensbaserad kunskap i sitt yrkesutövande. Hm inte intressant för ni läsare kanske.. =PNä he ut dig nu Annika medan solen skiner!

Fina fina tunika eller är det en klänning?

 Ja man måste ju göra  sig för lite när man ska gå bort till Anna och Daniel och dyngloosa i TP..

Spelkväll

Träffade Anna på väg till Univeristetet idag på tvistevägen, blev bestämt att vi ska ta en spelkväll med TP hemma hos henne och Daniel ikväll. Känns bra det med tanke på mitt mindre braiga humör på förmiddagen. Kändes mkt bättre direkt efter att vi bestämt det å när jag hörde en gammal BSB låt på Mix Megapol så insåg jag hur knäpp jag var och skickade ett sms... =) Nu är jag back on track igen kan man säga! Ha avklarat seminariet nu, det gick bra förutom att mamma ringde och jag hade glömt att stänga av ljudet på mobilen... PINSAMT! Men men det är sånt som händer.

Nu ska jag läsa en skvätt innan jag går till Tomtebo för en nice evening...

KRAM

Tvätt

jopp nu har jag tvättat klart å så har jag varit ute på en timmes prommis by myself å telefonen... Snacka med mamma å så med Isak. Shit vad allt känns konstigt å jobbigt just nu... Men men ska fokusera på skolan tänkte jag, tenta om exakt en vecka. Mm så är det ska läsa lite ur kursboken nu, tror jag kolar igenom och översätter det väsentliga från sammanfattningarna av varje kapitel, måste lämna tillbaka boken imorrn och det har inte blivit mkt läst kan jag erkänna. Känns inte som om boken ger så mkt egentligen... Står som samma grejer som de redan har snackat om på föreläsningarna. Jojjo, har skicka ett sms till Emelie nyss å fråga om hon ha tid med en haircut i veckan, hoppas, hoppas=) Hade suttit fint med ett fräscht hårsvall å en trevlig tjejkväll med henne!

Puss å hej!

Solstollarna

Måste ses på Youtube... Många lustiga klipp där=P


Bussdag

Ja det blev att åka buss under de ljusa timmarna idag. Tog bussen tio i tio från Luleå å var hemma strax före två i eftermiddag. Försökte plugga lite på bussen, det blev väl mellan 1-2 timmar sammanlagt skulle jag tro. Var så jäkla trött så jag orka inte ens läsa Metro! Hårt att vara ledig... =P

Hann inte sminka mig nånting imorse å helt ärligt så brydde jag mig inte om att göra det heller... Men visst ser man bättre ut med lite mascara iallafall! Hm lite boring läsning känner jag... Jaja får väl skriva mer sen när jag inte ser på föreläsningar på Pingpong helt enkelt!

Nice looking girl with no makeup at all... =P

Soon

Ja snart far jag till Luleå, känns bara fint det! Ska packa det sista å sen ska jag dra mig till NUS å hoppa på bussen... Blir att sysselsätta sig med kurslitteratur, Vetenskaplig teori och metod vilket är jätteintressant! Jaja det va inte mycket att skriva idag känner jag... Millan kom på blixtvisit när jag satt å drack kaffe, hon skulle hämta en nyckel till rummet, fest i helgen! =P Millan är rolig hon=)

Mm blir bra med helg!

Forskning

Det forskas då på allt nuförtiden... http://www.expressen.se/sex/1.1366504/forspel-ar-overskattat

Blod

Har nu ÄNTLIGEN fått tummen ur och anmält mig som blodgivare på blodcentralen. Fick sitta å vänta en timme där för att ta blodtryck å ta några blodrör... De hade visst haft häcken full hela dagen eftersom de hade varit tvugna att kalla in folk då de hade blodbrist. Hoppas nu bara att jag har tillräckligt högt HB värde för att få ge blod... De skulle visst ligga på minst 125, mitt bruka ligga på strax över 20... Illa det! Får bara hoppas hoppas nu på att jag FÅR ge blod!  

Är klar med artikelgranskningen åxå, blev färdig strax före ett å sen satt jag kvar å käka på skolan men Ann-Marie och Johanna i min basgrupp. Gick sedan på MB å läste lite kurslitteratur i väntan på att Emil skulle bli klar med hans grupps arbete då vi hade bestämt att  följas till blodcentralen.. Blev en lång väntan men det gav ju iofs en lååång studietid som på sitt vis är positivt=) 

Ska vara med Stina ikväll å så ska jag packa inför morgondagens resa till Luleå. Har en vision av att hinna med lite saxofon innan klockan slår 22, jag är en god granne=) 


 

Happyface

Jo big smile i mitt ansikte! Trots att jag varit astrött hela dagen å har varit på skolan heldag så leker livet=) var på orkester ikväll, det gick inte kalas kan jag säga men ack så lycklig musiken gör mig... HELT UNDERBART=) Å bättre upp blir det med tanke på att min allra bästaste bästis i klassen drog dit mig=) GLAD GLAD Å ännu bättre blir det när jag tänker på att jag ska få lämna staden till helgen... Men jag får ju inte ha för höga förväntningar var det ju=P

Lyssnar på Cascada och Barbados samtidigt som jag tränar mina rackarns överarmar å bloggar at the same time, tyder bara på att jag är happy, happpy... Dansband indikerar antigen ett gott humör eller en vilja att rycka om mig! Mmm så är det...

STORT GRATTIS TILL DANIEL PÅ FÖDELSEDGEN!


Slöfis.nu

Jo det är va djag känner mig som... MEN det är soligt ute OCH det är höst = aldrig ljust nångång förutom mitt på dagen. SLUTSATS: Jag skippar att besvara frågorna med basgruppen idag. Det är frivilligt, får jag underkänt på kursen får jag skylla det på det vackra vädret helt enkelt.

NU ska jag ta en prommis med Emil. Ha en good day allihopa!

Millan å jag på äventyr

Hehe läs http://emberius.blogg.se/2008/november/utkast-och-sa.html#comment  om vårt självmordsförsök idag... Vad hade livet varit utan vänner? Helt värdelöst antagligen! Trots en låång paus mitt på dagen har jag ändå fått lite gjort, känns helt okej=) Imorrn blir det att lära sig att söka i databaser å så på Medicinska Biblioteket å sen blir det väl att ta en promenix med Emil nångång på eftermiddagen=)

Blev en timmes spelning på saxen ikväll efter att jag hade läst ut boken jag fick låna av min älskade hjärtegull Elin, Vetenskapsteori för nybörjare tror jag att den hette. Mina grannar kommer att älska mig efter 3 år med nötning av låtar och övning på skalor å dylikt... =P Det är ju underbart att höra människor öva på sina instrument ju... Not!

Bäst just nu är mammas kylskåpsbildsmani... Så fort hon får en bild på mailen skriver hon ut den(gratis på jobbet förstås) å sätter upp den på kylskåpet därhemma=P Hört ett rykte gå om att Barbie och Ken sitter på födoskåpet just för tillfället... 

 
Nu blir det snart att ta upp mina små fossingar ur fotbadet och fila bort lite av min längd... Kanske det blir nödvändigt att ta högklackat imorrn?? De blir så genomskinligt att jag haft ofilade fötter om jag plösligt blir mkt kortare... 

Mm Glennartz med "Jag vill vara din Margareta" är nog bästa låten just nu... Attans att de åkte ut från Dansbandskampen! Hade tyckt de hade förtjänat en chans där... Men Scotts vill man ju inte skicka hem i första taget, hotties, hotties ;) Eller deras låt va ju grym, den va egentligen bättre... jo den är nog bästa låten just nu..


Grå måndag

Ja trots ett dåligt å gråmulet väder i helgen så känns det grått och trist att återgå till vardagen... Har suttit å tittat på föreläsningar på Pingpong nu på morgonen. Ska väl försöka läsa lite i eftermiddag. Väntar för tillfället på att Millan ska komma förbi på lunch och promenad i det trista vädret. Måste dock gå på Ica en sväng å handla mjölk, fil, frukt, grönt och mer av det svarta guldet! lite jobbigt är det det här med att handla, jag har mat men färskvarorna tar alltid slut! Annars hade jag sluppit gå på afförn i veckan.. frysen är full med matlådor, fisk, köttfärs å hemgjrod älgpölsa=) Tog med en burk av mormors hemgjorda rödbetor åxå så det blir väl att kalasa på det å pölsa i veckan=) Nice det... Ikväll blir det dock rester från gårdagens farsdagsmiddag, lutfisk med potatis å sås! GOTT=) Ja vad vore livet utan mat..?? Rätt boring faktiskt. Men mycket enklare för många...
Min önskan nu är att uppgiften inför artikelseminariet går på ett kick så jag kan bege mig norrut till helgen som kommer... Konstigt va?? Hehe... Nu ska jag dra mig från datorn, inte spännande för 5 öre - dagtid innebär dator jobb/plugg = Inge skoj... Logiskt tänkande när det är som bäst!

Klart!

Jo nu är jag klar med Omvårdnadens grund kursen, skickade just in komplettringen:) Känns fint det! Igår kväll med det fika hemma hos Anna och Daniel, helt sjukt trevligt att sitta ner å prata med lite vettiga människor! blev lite om det andliga å så åxå.. Fick skjuts hem med BIL hör inte till vanligheterna att få bila här i Umeå.. Helbra!Ska till pappsen snart... Känns finfint det=) har tagit med lite underbar kurslitteratur att beskåda under resans gång=P I'm going by bus... Brodern dissar papaday on sunday den rackarn! =p


Min fina tröja=)Lätt ful min men webacamen jävlades präktigt innan det gick att ens ta en bild... Får duga!
Tröjan i sig är ju fin iallfall=) Fick den av Elin...

Vinn Adams pengar

Gud vad bra låt det är på Äntligen Morgon på Mix Megapol när de ska ringa in å vinna Adams pengar! Hittar inte enbart låten men hela programmet går att lyssna på Vinn Adams pengar =) Helt sjukt bra att börja dagen med lite frågesport.. Planen för ikväll är att slita mig från datorn, spela saxofon, äta middag å sen är det öppet för studier fram till halv åtta då det blir promenad å fika med Anna=) Kul! Jag känner att jag behöver stimulera mer än bara mina kunskaper om vetenskapliga metoder och teorier... =P

Btw så är mitt liv inte förstört längre... Angelica har fixat en ny blogg!!! Happy face här borta=) Angelicas blogg

Nu saxofon... =)

Delikat middag å ny jacka

Har varit och firat att tentan är avklarad genom att köpa en ny vinterjacka på Stadium tillsammans med Jennie och därefter njutit av en delikat Pasta Carbonara hos Emil i min klass. Nice, nice säger jag bara. Det enda som inte är nice är att kontot fick ytterligare ett minus istället för ett plus... =P It's my life and it's now or never... Som Bon Jovi skulle ha sagt=P Får lägga upp någon bild på den senare, stadiums hemsida var under uppdatering för tillfället så jag kunde inte sno en bild på jackan därifrån.

Riktigt skönt att bara kunna koppla bort skolan för ett tag å känna att  man inte kan göra något liksom... Bara sitta å snacka om allt mellan himmel och jord... Kan vara ganska skönt att skaffa nya vänner eftersom det finns så mycket man kan snacka om när man inte känner varandra så bra. imorrn blir det back to reality again då en ny kurs startar, känner att motiveringen är på tiptop! Hehe vad rolig jag är...    

Så drivs vi...

Så drivs vi, vilsna själar, fram 
från lägerbål till lägerbål,
vet ingenting om nästa rastoch ingenting om resans mål --
vet, att här växlar natt och dag,
tung kväll och väldig soluppgång,
och att vår resa än syns kort
och än för obarmhärtigt lång.


Jo, vi vet mer: en sömnlös natt
lyssnar vi tyst i hemlig skräck
in i vårt inre, till ett sorl
som av en underjordisk bäck
eller en snäckas svaga sus,
där ändå hela havet hörs,
och i vår bävan slutar vi
att fråga vilken väg vi förs.


Så drivs vi, vilsna själar,
fram från lägerbål till lägerbål,
vet ingenting om nästa rast
och ingenting om resans mål,
men känner att vårt hjärta dras
oemotståndligt utan val
in mot ett okänt hemmets hav,
som sorlar djupt i snäckans skal.


/ur "De sju dödssynderna" av Karin Boye

Whitesnake

Kolla in Carros blogg för att få er lektioner i psykologi... Kan vara bra det ju!

hehe söt vi var

http://www.luspengymnasiet.se/bildgalleri/catid,11/

Ojsan hoppsan den här bilden hade jag glömt /förträngt Jag ska visst förställa en athensk kvinna på antiken och magnus var en romersk man under samma tid. Herregud vad sexig jag var! tills saken hör den att de tyckte magnus skulle ställa upp som frivillig eftersom vi skulle gå på bal tillsammans... Jag var självklart första att stega fram när de sökte frivilliga! Förvånad någon?? =P Synd bara att mina skor inte matchade övrig outfit... Hehe


Godkänd?

Jo jag hoppas och tror det=)

Snart snart gäller det

Usch snart tenta! Känns ju peppande så nånting... Not! Men det ska bli skönt att göra bort den så jag får någonting ur världen. Vakna rätt tidigt, oj vilken överraskning! Det brukar man väl aldrig göra när man är på helspänn inför någonting??

Lagomt tentasnygg... =PSom vanligt mina fina blommor i bakgrunden... Blir lätt så när jag har datorn i samma vinkel!
nu hoppas jag bara att det här går vägen annars blir jag ledsen i ögat å svart under mina ögon.

imorrn blir det då att inhandla ny vinterjacka modell längre än den jag har för tillfället, avskyr verkligen att få kalldrag bak på ryggen. Känns skoj att fara på shopping med brudarna, Jennie å Emelie. Back to the old days kan man säga... 

Återkommer i eftermiddag när jag vet hur det har gått med tentan...

En helg i Gunnarn

Ja det blev det.. Åkte med svärmor från Umeå på fredag eftermiddag och kom fram till Gunnarn lagom till att middagen var klar... Nice det!! Blev att mest sitta å vara sådär lagomt social framför Idol med Isak m. parents å sen sussa sött.

Lördagen var kall, kall men vi trotsade kylan och tog en långpromenad. Gick ut till badplatsen där jag testade att kana mig fram på första isen, lika kul varje år! =) Det kommer jag nog aldrig växa ifrån, pappa har då inte gjort det iallfall! =P Spelade lite Guitar Hero med svärmor tills storfika med mormor, morbror å familjen m. pojkvän. Cheesecake med massvis med smarriga frukter och bär på toppen för att fira Isaks födelsedag en vecka i förskott. Gott gott säger jag=) Efter det så blev det att åka till Stenselel och tända ljus på gravbacken. Hur fint som helst att gå runt på kyrkogården å titta på alla tända ljusen med en stjärnklar himmel ovan sig tillsammans med en supernice person. Godmiddag å tvslö resten av kvällen.

Söndagen var mildare å det blev en promenad/gammkåkspaning på förmiddagen. Sen blev det att spela synt, funderar allvarligt på att önska mig en i julklapp! S¨jäkla skoj det är att plinka på... Nyttigt är det åxå för den delen. Började spela lite smått i slutet av 3.an på en elorgel som jag fick överta från musikskolan men när jag flyttade hem så had ejag inte plats för den längre så den stor i Storskog hos Martin. MEN som sagt var så var det skoj iallfall trots att det inte lät som Wells precis... =P Men jag kan ju bara bli bättre kan man ju tänka! =) Innan middagen blev det Buzz, hade för avsikt att ta revansch på Isak men SJÄLVKLART så gick den lille filuren å vann ändå! Attans...Tur att jag kom 2:a ialalfall=) På kvällen spelade vi Alias, fan vad kul spel alltså! Skratta som ett tok tidvis... =P Till min stora glädje vann jag å Isak! =) Älskar verkligen att vinna!

Desto bättre var att Isaks systeryster hade gjort garderobsrensning sp det var bara att välja å vraka ur 3 st kartonger! helt perfekt måste jag då säga, hitta en hel massa som både passade min smak å min kropp=) TUSEN TACK TILL ELIN!

Imorrn ska jag skriva min första tenta på universitetet, känns rätt nervöst måste jag erkänna! MEN jag ka nju inte mer än att misslyckas brukar det ju heta... Vill intemisslyckas. imorrnkväll hoppas jag på paybacktime/fira att tentan är avklarad genom att snylta middag hos Emil... =) Det blir hur bra som helst tror jag! Får inte glömma tvättiden imorrn bara... Direkt efter tentan fanns det en ledig tid så det blir ju perfekt att gå hem på lunch å tvätta lite innan det blir Hagamannen för hela slanten ;) Hehe vad jag är fyndig ibland...


Good shitJag och en bebisjamas.. =)Min älskade Strimma
Emelie och jag på fjälltur i 3:an...RSS 2.0