Misslyckad girlie

Ja jag vet, jag ska inte trycka ner mig själv men jag känner mig så misslyckad varje gång det blir så här när jag ska gå och handla.. Please låt mig slippa bli vuxen!


Det här är vad jag då lyckades komma hem med..

Soligt ute idag

och Annika har varit inne på NUS hela dagen.. Slutade fyra å sen blev det systemet med Millan.. Blev cider för min del, har halka tilllbaka på den banan efter ett par år med annan dryck.. Cider blir man då inte dålig å trött av! Men det är lite väl sött.. Men sött är gott=)

Var och käkade kladdkaka hos Peder igårkväll med Millan, vet inte om jag skrev nåt om det igår.. Men det var trevligt och GOTT - sprutgrädde är bra skit! =)

Nu ska jag nog dra mig ut innan solen går ner och jag blir depressed för att jag inte utnyttjat det unerbaaara vädret som Umeåtown bju på idag!

Pisshundar kan få pisa ensam i sitt kvarter tycker jag.. Iallafall när jag tänker rationellt! =P


Pisshund

Jaa det tycker jag ibland.. Men det är ju mitt jäkla fel det är det som är det värsta!
Det är bara att du ring, jo jävlar!



Man kan älska sina vänner<3
Men den kärleken avtar om man inte umgås och håller kontakten
Men det är inte hela världen, det kommer alltid nya vänner
Men att bli kär och älska någon kan inte bara ta slut
Antar att det inte var äkta



Tack Carro! Eller??

Carro påminde mig om hur sjukt goda Hobnubs med choklad är! Det är bra men samtidigt blir jag så jäkla sugen att springa över på Ica och fynda lite..=P Hm får se vad som händer!



Har varit med om min första operation idag, det var riktigt spännande! Det var en kvinna som opererade bort livmodern.. Väldigt givande att vara med på operationen tyvker jag för att få en förståelse över hur de mår efteråt. Ska väl försöka plita ner lite om de jag gjort och sett under operationen för att kunna skriva lite av
det i min eximinationsuppgift. Vid sju ska millanbus komma förbi, hon ha ju busskort ju! =) Nää kaffe å sen göra nytta!


Annika tipsar om göteborgskex

Testade en ny sort Singoalla i helgen med lakritssmak, de var riktigt goda - åt upp typ halva paketet själv! jag brukar egentligen inte vara så förtjust i Singoalla men de här var jättejättegoda! Blev som en god kontrast mellan vaniljen och lakritsen..


Jag har i hela mitt liv varit barnsligt förtjust i Ballerina och det har under senare år kommit nya sorter av den goda klassikern. Både den med apelsinsmak och den med mintsmak är grymt goda, minst lika god som originalet. Men för några månader sen testade jag ballerina choko som jag tror är nyast i sortimentet. En sak kan jag då säga
Detta kex är bäst i test!!




Hmm Choco på första plats å resten på delad andraplats kan man säga.. Har dock inte testat den sista sorten i sortimentet av ballerina som heter toffee.. Är det nån som har testat?? Är de goda??

Nu börjar kvällen leda mot sitt slut och mitt blogginlägg om kex likaså.. måste bara påminna folket där ute hur gott det är med Bragokex med chokladöverdrag och Remi i alla dess sorter(har dock inte testat remi mörk). ja så är det, ballerina äger och kommer alltid göra det! Give me some cookies and I'm happy=)

För att se Göteborgskexs egna topplista så klicka här

Kommentera gärna och tipsa om era favoriter, oavsett vilket företag som står bakom märket! =)



11,5 km..

Japp nåt dånt blev det ikväll! Inte illa det måste jag erkänna=) Borde skaffa mig en sån där mätare som mäter hur långt jag springer å hur snabbt å så, hade varit skojsigt och mindre bökigt=) Dock rätt så onödigt..=P

Spännande dag idag på VFUn, det var en massa småttingar å så var det ett akut kejsarsnitt som kom in efter det så jag fick se en alldeles nykläckt unge för första gången, en liten pojke!  Barn är söta=)


Ska hoppa in i duschen nu, sen få jag se vad som händer!

min helg


Lördagen var jag och pappi till Kroksjö, jag hade premiärlöptur i mitt fina träningslinne=) Ändå svettades jag som en jäkla svin och höll på att törsta ihjäl, våren hade slagit till på allvar i Kroksjö! På kvällen hade vi grillpremiär, gottigott kan man sammanfatta middagen! Tog sedan volvon till mormor och drack kaffe medan pappi stanna hemma vid tv:n.

Idag blev det upp tidigt för mig medan pappi tog lite sovmorgon. Gått en del promenader i det vacrkra vädret, det har känts som sommar!!!! Å så tog vi en sväng till stan och handlade på coop..Köpte den nya Ben&Jerrys som ser ut som en rund Sandwish, helt okej plus lite till! =P Kom hem och så krattade vi gräsmattan, helt underbart! Beställde pizza till middag, så jäkla nice=) Sen så var det ryggläge tills bussen gick strax före sju..=P


Pappa är bra=) Detta är hans pose när han inte jobbar på i 120..
Vi är ganska lika till sättet jag och min pappi=P


Nu är det bara att ladda inför en ny vecka på VFUn, hoppas att det blr lärorikt och skojsigt! Men man ska inte ha alltför höga förväntningar, då blir man bara besviken och grinig! Hittade några bilder på Millanbus och jag på telefonen åxå när jag förde över bilderna från helgen som va..=)



Vi är för söta tillsammans, är vi inte?





PVK

Yes har blivit ett antal såna sättna idag på praktiken med blandade resultat..Gillar inte kvinnliga patienter i tonåren kan jag erkänna redan nu! Hehe nä nå är det roliga men de är oftast svårstuckna.

Nu blir det löptur innan bussen söderut avgår från NUS..

Hoppas alla får en toppenhelg! 

Huvva!

Det här går ju inite för sig, bloggstatistiken har sjunkit de senaste dagerna! Hm kan det bero på att jag skaffat annan sysselsättning än att vara inne och uppdatera hela tiden?
Känns inge bra att mina läsare sviker mig..=/ Men men ni kommer väl tillbaka hoppas jag då jag får mer tid till att blogga igen!

Spexet var bra, mest gillade jag de som sjöng a capella=) Men jag var aningen för trött för att riktigt peppa spex ikväll känner jag, synd det! Imorrn blir det upp halv sex å sen åker jag ner till pappsen direkt efter praktiken=) Hoppas på en bra helg med noce väder=) Vem gör inte det förresten??? Ibland skriver/säger man så onödiga saker..=P
 
Å sen en stor KRAM till EMIL som är så bra, så bra=)
Piggar upp mig när jag är som kvinnligast/gnälligast =P
Men det krävs inte så mkt för att jag ska bli less på att tycka att livet är kasst för det är så tråkigt att deppa!


Bra dag=)

Idag har det varit en bra dag på praktiken..Har satt två PVK och det gick bra=) Har då märkt att jag har en tendens att fastna i en massa surr med patienterna, funkar ju nu nör jag har tid men det lär väl bli mer göra när jag blir "riktig sjuksköterska". Men jag tar det som en positiv grej, att jag har lätt att ta kontakt och snacka med olika typer av människor.

Ikväll stundar spex.. Känns skojsigt det!


Tillsammans ska vi erövra världen!

Besviken

Känner mig inte nöjd med min VFU, det händer inte så mkt där känns det som! Hoppas att det blir bättre de kommande veckorna.. Tur jag har Emil som ringer upp i nödsituationer och piggar upp mitt dåliga humör!!! =)

ha stolpa upp alla rubriker som ska ingå i den skirftliga eximinationen för VFU:n nu, men där tar det stopp! Känns som om jag måste hitta mig et patientfall först och komma in i rutinerna för att få kläm på vad jag ska skriva.. Om jag inte börjar nu under praktikperioden är jag rädd att jag kommer att vakna upp i slutet av kursen och inse att jag har tusen saker kvar att göra innan jag går på sommarlov! Eller hemtjänst menar jag..=P

Nu vet jag inte riktigt vad som händer, har tagit upp fisk från frysen så det blir väl att tillaga dem ikväll nångång. Tror det börjar närma sig en löptur nu åxå.. Får se hur det blir i slutändan..Måste väl ta mig isäng i nån vettig tid åxå, ska väl stiga upp halv 6 imorrn åxå.

Japp så är det!

Det här är alltså ett självporträtt på mig i sjuksköterskekläder.. Ser ut som om jag har fluffat upp håret en aning åxå..=P
Visst ser jag skeptisk ut på bilden??
Kul med paint måste erkännas..hehe

Slut i skallen

Japp man kan lätt bli det när man går praktik.. Men det är inte den optimala placeringen för termin två om man säger så.. inget som vi "ska göra" händer på avdelningen..=/ Men men jag har då mailat min lärare nu så jag hoppas att vi kan finna en lösning på problemet.

På torsdagkväll ska jag haka på Millan på spexet efter några veckors övertalning..=) Det kommer att bli skoj!

Godmorgon alla glada!

idag börajar jag inte förrän kl ett så jag vet inte rikigt vad jag ska hitta upp för att  fördröja tiden med.. Men men det brukar ju lösa sig sånt där! =)

Igårkväll tog jag en promenad med Peder och vovven, det var trevligt=) Drack en STOOOR kopp te därefter och kikade på Johan Glans..=) Ni måste kika på alla 6 delarna, de är kung!



ja vad kan jag mer säga? Ingenting antar jag.. HA EN BRA DAG!

Första dagen is over

Gud vad många intryck att ta till sig på praktiken men jag tycker ändå att det har gått bra=) Det värsta är faktiskt att hitta överallt, höll på å springa runt i källaren lääänge idag, pinsamt! Men jag har aldrig påstått att jag har ett grymt lokalsinne vad jag kan minnas..

Blev världens grejsimojsgrej till middag idag, vegansk tom förutom mjukosten som jag käka på en knäckemacka. Så kan det bli när man har lite rester att göra av med i kylskåpet. Gott var det åxå vilket är väl det bästa i kråksången=P

Nu ska jag gå på en promenad å skita i allt som har med allt att göra=P Hehe vad jag låter munter..=)



Klantfia

inte är det lätt att mäta löpsträckor på Eniro men jag fick det till 9,8 idag.. Men jag har genat lite med mätarn så jag säger att det blev en mil iallafall! Det är ju mer krumilurer på gångvägarna än vad det är med de stora bilvägarna... SÅ NU HAR JAG KLARAT ETT AV MiNA måL=) Var ute i 55 min så snart har jag klarat timmen åxå=)

Måste börja fundera på nya målsättningar snart alltså..=P MEN jag kan ju tacka ISAK för att jag får sån energi till att springa så låångt och mkt, jag slipper som tänka på å så får jag ut frustratioen över att han inte saknar mig. Jag saknar honom.. eller saknar och saknar jag tänker mkt på honom och känner en frustration över att vi inte fick testa "på riktigt".


AnnikaUL goes Alien..=)

Nu vet jag inte vad som händer.. Svettig som ett svin är jag iallafall!

Vet inte om jag har skrivit om gårdagens bravader men jag hade då jättetrevligt! men ångrar lite att jag inte stanna lite längre i kollektivet istället för att dra vidare till nästa ställe. Blev mest att jag stressade upp Millan för at jag ville iväg på Origo. Där träffade jag Johannna och hennes kille Jakob och så komme Peder dit. Självklart var det massor av IDare men det var ju ingen nackdel det heller=)

bilder=)

 Lite bilder från gårdagens bravader..




Det bjöds på champagne..eller mosserande vin, gottigott=)

Tog en promenad runt Tomtebo idag med Mia..

FAN!

Kom just in från löptur, varför sprang jag inte liite längre?? Ska börja mäta ut en sträcka innan jag far ut å löper..Märkte att jag hade sprungit drygt 8,8 km när jag kom in nu..Jag hade ju lugnt kunna springa lite till å då klara milen!!! Morr.. Jaja det var då skönt iallafall, va för kallt för att sitta still ute i solen. Men det var lite svårt att motivera sig till att byta om till de vackra löparbyxorna..MEN när de väl sitter på så är Annika elit, sprang om en gubbe idag=)



Ha varit duktig flicka och gjort uppgiften.. Eller nästan iallafall, ska skriva ihop svaret med meningar istället för punkter och sen skriva en reflektion på en halv A4:a.

Nu är pären å morötterna inne i ugnen så det blir väl att fräscha till sig eller typ styrketärna eller nåt i väntan på MAT..

pArTy PaRtY ikväll=)


lite skryt

FICK VG på Klinisk kemi tentan!!! Jag som inte ens var säker på ett G..=P
ganska lustigt att jag fick U på den tenta som jag trodde var mest lugnt med...


Ikväll blir det partajs på Språkgränd=) känner mig peppad!

Varför?

Ja varför ska kärleken sitta så djupt rotad i mig? Jag har ett toppenliv just nu och allt är underbart, bästaste kompisarna, bästaste korrisarna, soligaste vädret och solbränna i fejjan..MEN ändå så är du där i mina tankar..

 

Good day after all

Japp det blev en kanondag idag åxå. Intressanta presentationer på seminariet men jag va nalta less under sista presentationen måste jag erkänna men det var vi nog alla. Vi hann då sluta till kl 16 å sen så blev det spontanshopping med Johanna=) Testade lite klänningar å så på Lindex å H&M å så en bikini, de har då småa storlekar eller så har jag enorma bröst! =P Men den va riktigt snygg, gul och vitrandig..

 Klänning på Lindex=)                                                              bikinin på H&M

Köpte ett par cider innan jag gick hem i 120 pga min svältande mage.. Tur jag hade färdig mat i kylen som väntade=) Resten av kvällen har jag suttit hemma hos Stina och slöa samt svulstat i hennes farmors kolakakor - farligt godaaaa!!! Å så har vi snackat en massa(vilken överraskning va??=P)

Imorrn blir det lite plugg med Johanna å så fest på kvällen=)

Drygt

Varför känns det så drygt att plugga? Känns så totalt ovärt just nu.. Ha då gått igenom PUCLAS och det är väl alltid nåt.. Ska ha redovisning i eftermiddag.. Det går nog bra!

UScha mig jag vill inte på VFU det känns så nervöst!!!

Utvärdering av kvällen

Stått och lagat mat med ena massa människor i över två timmar ikväll, framförallt med Phimpho, Millan och Peder. Jag bakade en jättegod äppelpaj som det kalasades friskt på å så hackade, skalade, rörde och grejade vi ihop en soppa, en kycklingrätt, favoritmorotssalladen , ris, nudlar och så nå friterat gottigott=) Mkt jobb, mkt folk och mkt mat! Men nu är jag hungrig igen, ha småätit och nu är det morot som gäller=P Oskalad förstås..

Det är första dagen på det nya året i Laos och det firas med en speciell ceremoni och vi fick band knutna runt handlederna medan vi önskade varandra lycka och välgång.. Jag fick hela 7 band vilket var flest under denna fest, Millan och Peder fick "bara" 6 band var..


Inte snygg bild på mig.. det är banden som räknas=P

Imorrn blir det seminarium, hoppas det går bra.. vet inte vad jag ska säga riktigt än men jag har hela förmiddagen på mig att förbereda det på.. Ska träffa Johanna vi tolvtiden för att gå igenom vad vi ska säga och käka lunch förstås! =) Jag säger som Milla - mat ÄR underskattat!

Ska väl börja dra mig till sängs snart.. Blev tvärpigg av att sätta mig vid bloggen=P

Eftersläntare..

Japp det kom ett par eftersläntarsms idag..

"Inkännande, seriös och vältränad!" Annika gillar=)

"
Friluftsälskandekorvgrillandepussgurka, omtänksamambitiössnygging, uppfinningsriklustigkurre" Mammis beskrivning=P

Idag var vi dumma studenter som gick innan den sista föreläsningen.. Det är alltför busigt egentligen! Hmm jag undrar om någon satt kvar och lyssnade??  Hade en intressant smskonversation med Frans(den smarte) om sår/pizza här på eftermiddagen.. Han verka inte pepp på att testa min pizza..=/ Men men då får jag blir extra mätt själv istället!


Ikväll blir det nyårsceremoni i min korridor tillsammans med Phimpho, hennes vänner från Laos, eventuellt några andra från korridoren samt Millan och Peder. Känns riktigt spännande! Får försöka komma ihåg att ta nån bild för att dokumentera kvällen=) NU ska jag göra nåt annat än att sitta här och bloggeliblogga.. Sjukt att jag kan sitta å längta hem till datorn för att skriva nåt speciellt i bloggen!! Få läggas in på rehab eller nå sånt tror jag om detta fortsätter..=P

Godmorgon världen!

Skickade ut ett fråga om vad som beskriver Annika med tre ord igårkväll för att mina bloggisar ska få den sanna bilden av AnnikaUL..

"Schyst, söt och karlatokig" Inte illa, inte illa..=)

"Omtänksam, sprallig och ärlig"

"Dum, blåst blondin.. ändrade sig sedan till rosa(som jag), frän (som bränt trä) och bäst(för att jag har lärt henne allt jag kan!) Plus att hon är så jävla het som alla mina andra polare är" JA det är självaste Millapilla som har beskrivit mig såhär.. Skyller på att hon har tenta idag! LYCKA TILL

"Aktiv, kamratlig och blond(hehe) näe positiv får bli nr 3 tror jag"

"Ärlig, ekonomisk, öppen" Ekonomisk är ett finare ord för SNÅL, I know it!

"Hurtig allmänbildad och socialt öppen" Mmm jag är ALLMÄNBILDAD ÅXÅ=)

"Snäll energirik och känslosam"

"Sprallig, förstående och fokuserad" Fokuserad kan både ha för och nackdelar.. She knows it!

Ja nu vet ni mera om lilla jag.. Eller liten var jag ju inte vi får väl dra till med blonda jag!


AnnikaUL i sina fjooortisörhängen, gårdagens outfit=P

Annika skiner som en sol - varje dag

Jo det är dagens sanning det! Skola idag till typ halv ett å sen blev det att sola, försöka plugga medan jag snacka med en granne å sen gå på promenad i det uuunderbaaara vädret med Umeås favoritemil=) Fick tom gå över hans bro, det är inte illa det. Tror jag har varit en extra snäll flicka sista tiden, iallafall mot honom om det är väl det som räknas=P

Jaaa nu har jag fått mig middag - stuvade makaroner(oj vad ovanligt) å så stekt fläsk, det är LYX när det är som allra bäst! Ha sett tre föreläsningar medan jag käka å efteråt åxå, en av dem var på danska vilket jag inte tyckte var överdrivet roligt..

Ha inte fått svar från min handledare än så det får bli att ringa till NUS imorrn och försöka få tag på nån att snacka med på avdelningen som jag ska vara på..

Strimma får äran att förgylla bloggen idag=)

MILLA is the shit

BLODPALT och BLODPROV allt på samma kväll..bra skit det!
Milla gatt dock vara duktig flicka och programmera medan jag stack mina
klassisar blodiga..=P Tack för papprena!!

Tur jag är blond, då behöver jag inte kunna med häftapparaten..
Millam och hennes klassisar ska förändra världen och lösa sådana problem.. Det är bra=)


Rolig utbildning jag går..

Sugning av luftvägar

Checklista

  • Informera patienten
  • Sug endast rent luftvägen då behov föreligger
  • Kontrollera att all utrustning finns till hands
  • Välj rätt storlek på sugkateter, 50% av tubens innerdiameter
  • Kontrollera att rätt sugkraft är inställd
  • Sug högst 5-10 sekunder. Upprepa vid behov
  • Iaktta och åtgärda eventuella biverkningar
  • Utvärdera och dokumentera förloppet

premiär!

Ja det blev mjukglasspremiär tillsammans med Millan och Peder i eftermiddag.. Jag var somrigast på stan med vita leggings, vita ballerinaskor randig klänning och vit kofta.. Självklart fick mina röda solbrills följa med åxå! Göttigött med mjukglass måste erkännas=) Å så var jag duktig och införskaffade mig ett hänglås inför praktiken!

Lite kallt blev det när solen gick i moln men jag ler ändå ikapp med solen när det tittar fram=)

Hamnade inte på bild själv men mina läsare har väl börjat känna till min look=P
Mina röda är bästa köpet i år tror jag minsann!


Ikväll blir det blodpalt som Millans mammi har lagat, blir nog gott det åxå!
Livet är till för att njutas!!

Löptur i solskenet

Ha just kommit in från en löptur i solen, riktigt svettigt blev det.. Blev drygt 8 km när jag mätte på eniro.. gatt gå lite emellanåt så att benen skulle palla med! Gick en inte alltför bra promenad igår morse med Strimma på skoterspår och blötmyr som dödade mina ben lite lätt!

Nästa punkt på dagordningen blir att hoppa i duschen å sen se några streamade föreläsningar innan jag sätter mig ute och gassar i solen och förbätttrar brännan! Hade inte tänkt slita ut mig på skolan i vår, fokus ligger på praktiken som börjar nästa vecka, är JÄTTENERVÖS flr den!!

En mjukglass på stan hade inte varit helt fel idag.. MEN tråkigt att mjukglassa själv=P


Men alla vet ju att strösslet är det som gör mjukglassen.. Så denna är en Bmjukglass enligt expertisen!

back in umeå

Nu var det lovet över.. inga påskägg bjöds det på men hönan värpte allteftersom jag åt upp innehållet i den.. jag har alltså inte avhållit mig från den söta drogen under påsk..MEN det är ju bara påsk en gång om året ju! Har då haft en kanonhelg med mamma och de andra=) Mitt hjärta har smält för lillkusinen Axel..MUMMA vill ha en liten en själv!!

Bjuder på lite bilder från helgen, tagna med min kassa mobilkamera!







Fika och stekning uppe i Rauksdaln med en del av släkten..
Självklart blev jag och mamma snyggast ever när vi satte på oss läppvalla=) Det tyckte vi iallafall, de nadra var dock lite skeptiska.. =P




Axel var självklart i centrum! Hur söt som helst!! Jag promerade tillbaka hem och passade på att ta en tvättäkta egopose i solskenet..

Igår tog vi en raggartur in till stan för att köpa mjälk och fylla upp godisfärrådet.. Jag  och lillebror bjöd på skönsång hela vägen upp till Tärna i form av Noice Makers..=P Självklart tog jag å mamma en egobild innan det var dags att gå in och laga middag..=P

Modem

På hemmaplan nu, sitter med vårt underbara modem som går lååångsamt! Usch för det! Tuppen upp för vädret däremot, känner mig lätt rödaktig i fejjan efter en heldag ute på skidor och med fika och mkt surr med olika folk=) Helbra=)

Gottigott

Lagade middag med Phimpho och Mia ikväll, blev nudelsallad och jag är snart expert på att laga det vid det här laget=)

Fick sluta tidigare idag, halv tre istället för halv fem..NICE! Har spendera de extra timmarna med att snacka utbildningar med Mia och spela Backpacker (och förlorat) med Peder som kom förbi en sväng. Tur jag klådde honom sist! Skyller på att jag inte kan NÅT om sport och att han är största sportnörden som vandrat på jorden...(lätt överdrift).

Imorrn bär det av tidigt till Kråkberg - bussen går 5:45 från NUS.. så jag är framme lämpligt till lunch! Det är bra skit det=)
Hoppas det inte blir pasta med pasta..=P Ingen pik till Millan det här, inte alls..

Nämen joo jaaa vet inte vad jag ska skriva..


Powerkvinna


KTC övningar med Johanna=)

Ja det har då varit en helt underbart bra dag idag! Vaknade med känslan av att livet är tiptopp=)
Än bättre med tanke på det vackra vädret som visade sig efter att jag hade jobbat med casen på förmiddan.. Blev lunch på MIT med Johanna, Millan och Peder och sen blev det att sitta och snacka strunt i solen utanför mitt näste=)

Gick bort till Nydala och åkte milspåret och det gled på som bara den=) Synd att klockan rann iväg så mkt annars tror jag att jag hade åkt 5 km extra.

Ikvll har jag varit på KTC ett par timmar med Johanna och lekt..

PVK på Johanna, gick bra men den kom i ett lite dåligt läge.. Får sätta högre upp nästa gång så att det inte blir så nära fingrarna!


Johanna lyckades med konsten att tömma mig på blod - starkt jobbat!

Tisdag

Jaa fan vad skoj det var att sätta PVK igår, blodet spröt som aldrig förr!! Jag råkade glömma att släppa stasen på Johanna så det blev väldigt blodigt..=P men ingen fara skedd!

Igårkväll blev det promenad och film hemma hos mig, trevligt=) Känns så skönt att umgås med folk som man kan vara sig själv tillsammans med.

Nu ska jag gå på MB och träffa basgruppen och sen blir det lunch med MILLLAN=) Tjoho

Ny vecka

Mm helgen har varit great med mkt aktiviteter, helt perfekt om man frågar mig=)
Vad vore man utan sina vänner?? En halv person mest troligt..
Tur man slipper det iallafall. Nu ska jag snart bege mig på skolan och lära mig sätta PVK, känns spännande och roligt=) Men lite nervöst åxå förstås..

Bilder från helgen

 
Poetry Slam med Stina på Kafe Station.. Gottigott=)


Suddig bild från Epuben..


Flumm med Mia på lördagmorgon..=P


Snygga brudar på stan!

Ett tag sedan

Har varit dålig på att uppdatera bloggen i helgen känner jag.. Har haft en del annat att greja med. Fick underkänt på läkemedelsräkningen vilket känns drygt men inte alltför betungande. Fredagkväll blev det middag, tonfisksallad som man nästan kunant gissa från förra inlägget, hemma hos Peder - gott! Sen så bröt jag mitt godisförbud.. Dumm flicka men nu har jag lagt av igen, en gång är ingen gång brukar man ju säga=P

Igår gick jag på stan hela dagen med Millan, bilder från stadsturen finns på bloggen roligt hade vi då! Men jag hittade inga skor och ingen klänning.. Blev bara en macka på Subway men den var god=) Tog bussen hem till Ålidhem efter fyra nångång, sminkade mig och gick till Stina för att käka middag - helt underbart gott=) TACK STINA Sen tog vi bussen ner på stan igen och såg på Poetry Slam och fikade på Kafe Station. Det var jättelyckat! Sen blev det utgång på E-puben med Stina och Millan å sen var det sent å dags att sova..

Idag har det inte blivit så mkt mer än att vara social med Peder, ha kika på en DVD från innebandysäsongen å så.. Ska väl ta mig ut innan dagen är till ända..

KUL HELG=)

Medvind

Medvind i mitt liv för tillfället.. För se hur länge det håller i sig!
20/20 på farmakologin OCH det tåls att skryta om här på bloggen=P
Nu väntar jag bara på reslutatet från Läkemedelsräkningen och den klinska kemin.. HOPPAS att det gick bra det åxå!
  • Korridorsfrukost imorrn med MIA som blir lika rynkig som mig imorrn, Welcome to reality
  • Skola HELA dagen
  • Middag =)
  • Shopping med Millan på lördag
  • Lördagkväll dejta Stina och se på Poetry Slam och fara ut och lufta de lurviga..
  • Söndag??

Okej jag har 40 sidor kvar att läsa inför morgondagen men men det löser sig brukar det heta!
Dessutom kommer jag mer och mer till insikt över vilken tävlingsmänniska jag är, på både gott och ont.. Jag GATT verkligen ut och springa vid halv 9 ikväll när jag hörde att Emil redan varit ute på sin löptur.. Du har genomskådat mig!

Middag

Idag har jag tagit en ledig eftermiddag med lunch med Millan och några till å sen blev det att umgås med Emil ett par timmar.. Kom hem och deklarerade å så snackade jag en massa i telefon..Middag å sen ha jag städat mitt krypin, behövdes! Men nu luktar det gottigott härinne och tandkrämsskvittret på spegeln är ett minne blott=)


Hitta en kul grej på en blogg..
Det går ut på detta: Gå till inkorgen (alternativt utkorgen) för dina sms. Svara på frågorna nedan genom att skriva första meningen i sms:en som svar. (Fråga 1=första raden i sms 1, Fråga 2=första raden i sms 2 osv)

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
vet inte men du vet vad jag gillar ;-)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
blir det tonfisk el Stina?

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Jahapp, kanske vid 6 halv 7 så du inte behöver stressa?

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga till din fiende?
Najs!

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Vill inge speciellt egentligen.

6. Vilka ord skulle du säga till Gud om du träffade honom?
Okej, annars kan jag käka en jätteportion!

7. Vad vill du mest av allt höra?
Jag skulle behöva hjälp att äta lite tonfisksallad innan den blir dålig;-)

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Nej då!

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Lätt!

Oj vad dumt det kan bli! Men lite skoj på samma gång..

Fick höra att jag var snål idag.. Det vet jag att jag är! Men jag har blivit bättre=)

=)

Herregud vad håller jag på med?? Tur jag har Millan att ventilera med=P Ska ta en lunchdate med henne idag å snacka om tusen saker..=P

Ska göra lite quiz på facebook och klä på mig innan det bär av till MB för grupparbete.. Har en känsla av att det blir en lätt flummig Annika idag pga för lite sömn inatt.. Kändes som om jag hade druckit en hink kaffe innan sängdags!

Foresty fruit är nog ändå det godaste Liptonteet.. =P


ojoj

vad har jag gett mig in på??

Fulla badrummet

Yes jag har badrummet full av tvätt som en tecken på vilken kriminell buse jag är.. TVÅ maskiner efter 22 på en vardagskväll.. Dumma flicka! =P Men nu har jag sockar igen å det är ju bra=)

Ska väl läsa lite innan det blir att dra sig ut på bå äventyr innan kl 13 då jag börjar skolan idag. Bra med STORA planer..
Lyssnar på Afzelius och drömmer mig bort..
Fortfarnade såld på Caroline af Ugglas - hela albumet träffar mig rakt i hjärtat! Men jag ser det som en bra sak trots att många (eller alla?) låtar är rätt deppiga. Visar på att man har ett djup iallafall.

Snacka en massa med mamma på kvällskvisten medan tvättmaskinerna jobbade på med sockorna.. Det kom fram en massa nya saker som vi faktiskt inte har snackat om förut, känns som ett steg ännu närmare hjärtats djup hos varandra. Vad vore jag utan min mamma? Jag hade då inte varit samma Annika som nu..Kanske hade jag varit mindre känslomänniska men jag ser det som en styrka hos mig. Att jag kan vara öppen med mina känslor och inte behöva dölja att jag är ledsen om jag skulle vara det. Jag kastar hellre ut ett ankare till mina vänner så att jag inte drunknar. Alla har inte denna förmåga och då kan sorgen sätta sig djupt i hjärtat på dem och det kan vara svårt att helt släppa det tunga.

Det händer ibland att jag drömmer mardrömmar om min morfar, när han dog alltså.. Kanske man snacka för lite om det jobbiga då? 


RSS 2.0