vinterpromenad

har gått runt en sjö nu i vintervädret, de va nice! Håller på att svettas ihjäl i bilen nu.. Ikväll blir det middag å fest, nyår! Året har gått sjukt fort, helst den här hösten. Tror det beror på att jag fått vara med nån som jag verkligen gillar att vara med<3

Sundsvall

idag har vi varit på stan å shoppa litegrann å så bjöd sötjonny på fika:) Trivs som fisken i vattnet här, hade inte behövt vara nervös för att träffa föräldrarna;) Köpte då en svart kofta å tajta träningsbyxor å så lie dricka till nyår. Jonny hade guldbyxorna på sig så det blev skor å jeans för honom=) Tur han hade bästa smakrådet med sig!

Får se vad som händer ikvä, lutar mot att hyra nån film å se..

SÅÅÅÅ det blir inga SOS-sms till nån av er som blev förberedda på det!!!!  Jag klarar mig bra;)

suck

nu börjar jag vara less att sitta still.. Tro jag har slagit rekord idag!!!

taxi

shit vad nice att åka taxi, känner mig som värsta beckham lr nåt! Ett helt baksäte för mig själv=) På bussen till Husum va det knökfullt så jag fick trängas med en gubbe med en STOR jacka.. Sitter å kollar på småstadsliv på youtube, shit vad kul! Att jag inte har sett det förut är konstigt. Är i Härnösand nu, sist jag åkte det här var i 3an på gymnasiet. Bilder från den resan finns på luspens hemsida=) Jag är snäppet yngre, snäppet fräschare men har inte de charmigaste minerna på bilderna;) Ja men det va väl det jag hade att förtälja!

duktig flicka

började dagen med att titta på ya-ya flickornas gudomliga hemligheter som jag spelade in i natt. Var riktigt bra men det är nå konstigt med boxern så slutet kom inte med=/ Blev samma sak när pappa skulle se robinson.. Märkligt! Bra var filmen iallafall, få väl kolla på youtube om slutscenen finns där lr nåt. Sen så har jag skottat bort all snö, tog typ en timme. Nu blir det kaffe för pappa kom hem på lunch=)

premiär

okej, jag kanske är lite efter men jag surfar med mobilen för första gången ever! Rätt kul ändå;) är hemma hos pappa å väntar på att bli trött nog för att sova.. Ikväll har jag varit å hälsa på Carina å Sandra, mysigt värre! Synd bara att tobbe å ulf inte va hemma=/ Men tusen tack till dem för papperen! Imorn är det rätt öppet för vad jag ska hitta på, pappa jobbar så jag ska väl roa mig själv är det tänkt. På kvällen ska jag ev styrketräna med Håkan om jag orkar efter all julmat å chokladpraliner.. Sen blir det att sova hos mormor för att orka upp å ta taxi kl 7 på morgonen till Sundsvall. Nää jag har inte blivit rik som tar taxi, jag ska åka med mormor dit å följa med henne till sjukhuset där. Blir kvar där för att träffa ett stycke prins å för att fira det nya året.. Klänningen jag lånade av Milla är kortkort, tänkte inte på att jag är en bit längre än henne.. Men men tur man inte är blygsam av sig;) Bäst att släcka lampan nu å sussa sött! KRAM<3

Julafton

Är hemma hos mormor nu å har fikat gofika till Kalle som vanligt. Snart vankas det julbord å mitt största mission stavas REVBENSSPJÄLL!!!! Ska tugga sönder dem å njuta riktigt av att det är jul=)

Klockren text!

I could stay awake just to hear you breathing,
Watch you smile while you are sleeping,
While you're far away and dreaming,
I could spend my life in this sweet surrender,

I could stay lost in this moment forever,
When every moment spent with you is a moment I treasure,


I don't wanna close my eyes,
I don't wanna fall asleep,
Cause I'd miss you babe,
And I don't wanna miss a thing,
Cause even when I dream of you,
The sweetest dream would never do,
I'd still miss you babe,
And I don't wanna miss a thing.

Lying close to you,
feeling your heart beating,
And I'm wondering what you're dreaming,
Wondering if it's me you're seeing,
And then I kiss your eyes,
And thank God we're together,
I just wanna stay with you in this moment forever,
Forever and ever.


<3

Nu blir det promenad, hade tänkt fara ut å springa men det har kommit MKT snö inatt så jag känner att det är smartast att ta en powerwalk istället. Skola vid 13 å då ska vi få handledning å så, har ögnat igenom de andras arbeten så det blir nog en fri förmiddag för moi. Ska väl plocka ihop det sista inför hemfärden ikväll. Åker direkt efter skolan så det blir lite att släpa på idag. Tur jag är en kraftkvinna;)


Utflykt

Idag har jag kramat Milla hejdå å hämtat min nyårsblåsa på morgonen.. =)

På eftermiddagen har jag å Jennie suttit å grillat korv å pinnbröd vid Nydalasjön å umgåtts, nice det:) Det fanns ingen ved så vi joinade ett gäng som redan hade fixat en eld, trevligt att snacka lite med annat folk åxå=)

 

 

 



Känner mig rätt stressad över att få jullov, får panik av ledighet.. MÅSTE vara duktig, MÅSTE!!!! Kan inte slappna av å bara njuta av att vara, det är ju skitsvårt ju!
Filmen igår var sjuuuuukt bra!!!!


Dagens planer

har nu avklarat dagens löptur åxå.. Gick tungt som tusan, kändes som om hjärnan ville fram fram, fort fort men att kroppen var fastbunden i någonting. Ingen kul känsla när jag vet hur jag kan flyga fram på löpturen. Vet inte om jag ska skylla på att det är förmiddag å att jag bara suttit vid datorn sen jag steg upp eller på att det var jätteblåsigt ute. Vädret brukar ju funka att skylla på;)

Nu ska jag hoppa i duschen å käka lunch innan jag å Phimpho cyklar ner på stan å ser Avatar i 3D - kommer att bli kung tror jag!!!!



Får se vad jag hittar på ikväll, det finns alltid artiklar att nörda in sig på.. Jag är KASS på att vara ledig vilket kan f lite mindre bra konsekvenser.. Men det är något jag inte ska diskutera här känner jag. Sånt delar jag bara med vissa som jag verkligen litar på.

Fredagen

Ja, var ju tänkt att det skulle bli en pluggdag men icke sa nicke. Hann läsa en artikel av åtta inför måndagens seminarium (kommer dock bara gna igenom dem å kolla mest på artikelgranskningarna som är lika många) innan det var dags att bege sig till Campus för att möta upp Milla för en långpromenad. Satt å surra lite med hennes klasskompisar lite innan vi började traska mot staden med destination Umedalen som mål eftesom hennes mammi skulle komma till stan å vägrade köra i stadstrafik. Kallt som tusan var det å vi for förbi hemma hos Jennie för att värma oss med en tekopp plus att jag inte hade ätit lunch så det blev det åxå.

Jennies julgran;)

Gick sedan vidare till Ica Kvantum å mötte upp mammi där å vi följdes hela gänget, ja Jennie åxå, till Annica (dvs Millas faster) för att våldgästa henne på nybakade pepparkakakor, saffransbullar å vörtlimpa samt KAFFE:) Blev rätt länge där å sen så pluggade jag faktiskt lite när jag kom hem medan Jennie fick gå igenom min garderob å mina smycken å sjalar å grejer för att göra sig fin för tjejkväll med några av hennes kompisar. Mjukisbyxorna hon hade var i det gråaste laget å de hade nog blivit tvättade ett X antal gånger så vi tyckte det var bäst så;)


Stekt ris

Soppa - skitgod!

Lagade mat och bakade en äppelkaka med Phimpho eftersom det var hennes födelsedag å sen komme Oanh hit med en annan kaka å så käkade vi middag tillsammans. Thomas var åxå med på ett hörn:) Sen tog ag en tidig kväll för jag kände att jag inte pallade av mig själv som sällskap längre.

Födelsedagsbarnet!

Morotskaka med russin

Brudarna

Beviset på att jag åxå faktiskt KAN baka även om det är Milla som brukar stå för gofikat! ;)


Veckan som gått

På uppmaning från Stina så är det på sin plats att jag uppdaterar bloggen.. Förstår inte varför tiden inte räcker till för att ens skriva några rader här!

TISDAG
Heldag med artikelgranskning med Lisa, började på MB vid 9 men då fanns det ingen bok inne så vi fick freestyla lite med referneser å så.. Men det gick rätt bra ändå. Gick hem till henne vid lunch å blev bjuden på god bönsallad å nybakat bröd med nötter å torkad frukt å grejer plus en stor kopp kaffe för det tyckte jag att jag behövde;) När vi käka blev det förstås diskussioner om att världen skulle vara så mkt bättre om alla var som oss.. Plus att vi snacka lite skit om allt å alla;) Förstsatte sen med granskningen fram till kl 16 då jag traskade hem i snön - SNÖN kom till UMEÅ i veckan!!! =)

Läste en artikel när jag kom hem å så käkade jag nån middag innan jag sladdade iväg med cykeln till Berghem för glöggfika hos en tjej i klassen. Vi var väldigt många där från blandade håll så det var nice=) Bla var Jennie där vilekt jag tyckte var mys=) Vi spelade Alias å så lekte vi den där Maffialeken som går ut på att maffia ska döda alla goda innan slutet eller att de goda ska utrota maffian. Rolig lek det där men jag var väl inte bäst på att lista ut saker om man säger så.. ;)

ONSDAG
Var på skolan från 8- 16.30. Självstudier med Lisa på morgonen å sen schemalagd på eftermiddagen. Gud vad jag var övertrött å flummig innan slutet. Trodde inte att vetenskaplig metod kunde vara så roligt;) Gick igenom kulverten från MB till VVH med Lisa innan lunchen, sjuukt spännande å väldigt kallt bitvis.

Lisa on tour

Vilket håll ska man ta?? ;)


På kvällen blev det att kura ihop mig under täcket och läsa ut Lindas bok vilket resulterade i tårar då jag insåg att hon skrivi om mig i slutet av boken. Blev så sjuukt berörd av det plus att hela boken var omvälvande att läsa. När det var utläst var det att klä på sig och trotsa kylan för en promenad å så julfika å tvspel hos Peder tillsammans med Millabus. Vilekt fin kille han är, finns inte många som är så fin som honom!!!! <3

Två änglar, Milla å Peder<3

TORSDAG
Ja, vad hände igår?? Jo just jag, skola på förmiddagen å så lunch med Lisa på VVH innan vi skildes åt. Delade upp det sista vi skulle få klart innan inskickningnen kl 9.00 idag. När jag var klar for jag ut å löpte i kylan, det var närmare -20 grader tror jag. Va väldigt tungt att andas å det gjorde att löprundan runt sjön tog lite extra tid eftersom jag inte kunde syresätta kroppen ordentligt. När jag komme hem så blev det att styrketräna lite men det var inte så kul så jag höll inte på mer än 30 min tror jag.

Kall å sliten efter löpturen


På kvällen blev det middag med Phimpho å Milla hemma hos oss å sen flum i mitt rum. Kom på att vi skulle gå bort på Carlshem å hälsa på brodern å Angelica för att tvärlämna tillbaka keps å peruk men det resulterade i KAFFE å socialisering ett bra tag.. :) Men det var mysigt att se vad fint de hade fått efter att de renoverat lägenheten=)

For sen hem till underbaraste karln ever å såg på film tills seeent på kvällen.. Men det var det värt!!! Kommer att sakna honom, tur man kommer att ha fullt upp med att socialisera sig med familjen under jul:)

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?


Ny vecka - time for study

Jaa så var det ny skolvecka igen. Förra veckan var det sjuuukt slött på skolan men de har gjort schemat så konstigt så nu är det helt plösligt en hel massa som ska göras. Men det är skönt att ta sig för nåt, kanske man skulle ha blivit forskare ändå?? ;) De bjöds på lussekatter, pepparkakor å glögg på lunchen idag så jag stannade å fikade med några klassisar efter sista föreläsningen. Hade eg tänkt fara hem å käka å skippa tentagenomgången eftersom jag såg det som en omöjlighet att komplettera upp 2,5 poäng på tentan till ett VG. Ett poäng var ju nog svårt på förra tentan.. MEN det var sjuuukt tur att jag stannade för det visade sig att de hade bommat en hel baksida (dvs en av mina upsatser som jag skrev på tentan) och hade därför bara fått 0,5 p på en fråga som kunde ge 4,5 poäng.. SÅ med tanke på att jag är så himla smart så kommer det att med största sannolikhet bli ett VG i kursen ändå!!!! Ska förbi lärnarn imorrn å hämta min tenta:) SÅ summan av kardemumman så kan man tacka för att lussebullar å glögg tillhör favoriterna å att jag inte käkat nån lussebulle förut i år å att jag därför lockades att stannna kvbar på skolan trots att ja var sjukut hungrig å opeppad på nån jäkla tentagenomgång. Hade jag bara hämtat tentan utan att kolla igenom den så hade betyget varit fastställt å jag hade fått stå med svansen mellan benen då jag efter ett tag hade upptäckt deras misstag i rättningen.

SÅ TACK till alla dem som står bakom priset på Saffran i år, hade det inte varit så dyrt så hade jag bakat mig lussekatter fr längesen å då hade jag inte fått VG på kursen. TACK, tusen TACK<3


Komme hem å så kokade jag dagens första kopp kaffe å stekte mig ett ägg å lade på mackan.. Macklunch is the shit! Kommer att få skörbjugg snart med tanke på min ensidiga kost.. Eller jag äter ju frukt så det borde ju inte vara nån risk ändå. Kanske jag får järnbristanemi eller nåt sånt istället.. jaja shit the same, vart var jag?? Jo jag käkade då min lunch medan jag började kolla på föreläsningar om statistik på Cambor och efter den tredje hade jag inte blivit mkt klokare men dock mkt tröttare å hade just tänkt ta mig en tupplur då Emil skrev till mig på MSN. Undrade om jag ville hänga med på löptur å så fick det bli. Blev spåret från Hell på Gamlia, 10 km smärta typ.. hade tre näradödenupplevelser tror jag å då gatt jag slutade springa å lunka mig fram några meter tills benen kunde röra sig igen å andningen återkom.

"Det som inte dödar, det härdar"

Ja det var en upplevelse och jag kommer att göra om det det lovar jag... Tids nog kommer backarna att bestigas utan krampanfall och död.. hoppas jag iallafall;) Nää statistik eller saxonfon, det är frågan..

Ungefär såhär dum känner jag mig när jag försöker fatta vafan en p-kvot är å hur man ska kunna räkna ut det!

Seg söndag

Blev lite sovmorgon på söndag å så städning av mitt rum. Sen blev det att följa med Maria till en av hennes barndomskompisar och socialisera över en kopp kaffe och en promenad i kylan. Sen så for jag på Ica och köpte mig en pizza å så såg jag på en dokumentär som jag laddat ner, THIN tror jag det hette. å så for jag ut å sprang runt Nydalasjön på 50 min. Tyckte det var en rätt bra tid iallafall=) På kvällen blev det att se film med milla å hennes roomies samt baka kolakoakor från HKboken - världens bästa kokbok!!!! Fast jag skulle helst vilja ha min lillebrors upplaga som är nyare och innehåller mer vegitariska recept. Bra det när man är student å allt! Plus att de har lämpligt stora portioner när man ska beräkna hur många matlådor det blir. Ska det bli två portioner blr det två portiooner som är lämpliga till moi, varken mer eller mindre=)

Avlslutde kvällen med att slappa ihop med nån jag gillar mkt:)

Låten som skvalar ur mina högtalare.. vackert<3


Sittningen

Jaaa nu tänkte jag berätta mer om sittningen som jag var på i lördags. Blev att Milla fick komma hit och hjälpa mig att snöra min klänning bak i ryggen eftersom jag kom på att jag inte skulle klara av det själv. Tur man har en vän nära tillhand när det kniper. Iallafall så cyklade jag sen till Nydalahöjd tillsammans med Emma å Sofia, hade tryckt upp klänningen under jackan å satt på mig silverfärgade adidasbyxor för att inte frysaihjäl om benen plus att jag tyckte det var ganska coolt med matschande gympabyxor till min glansiga klänning;) Blev lite förpepp hos Kristin där även Emma Boman och Christoffer (fadder) var, mysigt=)

Emma R och Sofia


Cyklade ner till TC och missade det mesta av minglet men det gjorde inte så mkt. Sen var det dags att börja äta och jag kan då inte klaga på maten. Tyckte bäst om det hemgjorda smöret som serverades till förrättens bröd!!! Det var alldeles vitt och fluffigt och smakade mest som sjuukt god grädde:) Getosten som var en del av förrätten var åxå väldigt god men den åsikten delade jag inte med alla, smaken är som baken heter det ju. Varmrätten var god med fläskfilé och potatiskaka som smakade mkt av örter, typ dragon tror jag. Ska kolla om jag hittar menyn så kan jag bara kopiera in den för de som är intresserade (alltså inte Milla som klagade på mig för lääängesen att jag hade för mkt mat på bloggen). efterätten var krämig och god men många av dem som fick nån laktosfri efterätt tyckte inte om sin så jag käkade dubbla desserter eftersom jag gillade deras sura sorbet;)

Aron och Fredrik

Kommer inte ihåg vad hon hette men hon satt snett mittemot mig

Såg inte så glad ut över att få sitta bredvid mig..;)

Fick sitta med några nollor som var jättetrevliga plus Aron i min klass å Fredrik från Röntgen, de var roliga båda två=) Tur att det var bordsplacering annars hade man ju satt sig med "de gamla vanliga" som man brukar luncha med på solan i vanliga fall. Sen så blev det lite spex å sånt som hör sittning till å sen så blev det att skaka rumpa tillsammans med främst nollorna och Christoffer som jag hängde med hela kvällen. Why?? för att det är en sjukt trevligt kille!!! =) Gick hem ganska tidigt, typ halv ett men jag kände mig nöjd. Många av mina vänner hade dragit vidare på Rex och jag kände att jag hade dansat av mig på fredagen. Gick till Kuratorvägen tillsammans med Christoffer som lägligt nog åxå bort där å vi snackade en massa sjukhus å sånt trevligt. Bra att ha nån som har gjort sånt som man själv ska gå igenom i utbildningen å så. Fick hjälp av Jonny att ta av mig klänningen, tur det för jag kände att maten och vinet å VATTNET hade spänt ut magen lite lätt under kvällens gång så att klänningen verkligen satt som ett korvskinn;)

Ja det var väl det jag hade att berätta..

Fredagens bravader

grupparbete med Lisa mellan 9-12. Blir så grymt irriterad på hur lärarna har gjort schemat i kursen! De hade ju varit bättre att komprimera ihop föreläsningar å sånt första veckan så man hade haft verktyg till att arbeta med sin tänkta studie INNAN jul och att man kunnatr fokusera på statistikhemtentan efter jul.. Eller vad tycker ni? Jaja det är sånt jag inte kan rå på, men jag har då varit en bitter***** och mejla kursansvarige om detta.

På eftermiddagen gick jag hem och käkade lunshmacka å drack kaffe sen så gick jag ner på stan. Gick in på Röda korset och fick information om olika voluntäruppdrag å så ska de mejla mig mera om tider å sånt för utbildning. Hade tänkt att jag skulle bli jourhavande kompis å sitta å chatta med barn och ungdomar som vill prata av sig om sånt de tycker är jobbigt. Känns bra det:) Sen gick jag på systemet å handlade lite å så gick jag hem igen.


På kvällen blev  det fest med en massa skänt folk å sedan utgång på Origo, de hade rocktema typ å musiken var nice=) Gick hem lite före två för jag var så sjuukt trött och orkade knappt gå hem faktiskt, benen var som bly=/


Har känt mig farligt nära gränsen att halka tillbaka i min anorexi nu på slutet, eller inte riktigt så illa men mina tankar har virvlat runt i de farliga banorna.. Men nu är jag medveten om det så jag ska försöka mig på att trycka tillbaka dem och försöka leva som vanligt. Har mkt kul att se fram emot i vår och därför är jag medveten om vikten av att tänka sunda tankar om mig själv. Annika är inte den stålkvinna hon ofta tror att hon är, tro det eller ej. MEN Annika är stark som fan å det ska hon inte ta ifrån sig själv.. VILL INTE TILLBAKA och SKA inte tillbaka till överlevarlandet igen.. Det är det inte värt. Om jag själv inte har en sund inställning till mat och träning, hur ska jag då kunna jobba med ätsörda på ett behandlingdhem? Blir ju inte speciellt trovärdig på det viset..

Kajak på Konäset med Linda


Nu ska jag läsa lite ur Lindas bok å så ska jag väl se vad jag ska ha på mig mer än min blåa klänning å mina nysprayade silverskor ikväll då det blir finsittning med klassen på TC.  Å så ska jag väl gå ut i det vackra vädret, minusgrader idag!!! Hörde på nyheterna att snön skulle komma under helgen å nästa vecka åxå - ME LIKE<3

Veckan som gått

Började en ny kurs i måndag, Vetenskaplig teori och metod delkurs 2. Den verkar vara rätt så slapp, jag å Lisa har kommit rätt så långt på vägen känns det som med vårt arbete. Känns bra att jobba med henne=)

På måndagkväll var jag å Milla å Kim till Ica Maxi å handlade sen så släppte de av mig nere på Kafé Station där jag lyssnade på en förelänsing/debatt om Miljö och Psykologi, varför vi (inte) gör nåt för miljön typ. det var intressant.. Sen så kollade jag mitt ekologiska fotavtryck när jag kom hem. Det skulle behövas 1,1 jordklot om alla levde som jag..

På tisdag var det skola hela dagen å så mötte jag upp Linda N för middag på Rost och kaffe plus Schmäckboll på Schmäck, NICE! Sen for vi på öppen scen på sagateatern en stund och kollade på lite alternativa människors uppträdanden där. var hur mysigt som helst att träffa henne igen:) For å drack glögg hos hennes syster innan vi skildes åt och jag släpptes av vid kuratorvägen;)

Japp på onsdag så var jag trött, trött, trött hela dagen men jag lyckades iallafall göra det jag skulle med skolan.  Å så for jag på Bodypump med Emma. Hade tänkt kpa IKSUkortet då men hade inte mitt studentkort med mig så jag fick gå in gratis å träna. På kvällen sov jag mest å så började jag läsa Lindas bok från "från överlevarlandet till Livslevarlandet". Den borde alla läsa tycker jag=) Kunde inte sova på natten till torsdagen pga mkt grubblerier plus en stor kopp kaffe vid 20-tiden. Jaja såna nätter måste man få ha åxå.

Igår for jag till Anna och Daniel efter skolan och invigde deras När och färran spel med DVD. det var kul men jag loosade stort för jag hade missuppfattat hur man skulle fylla i kortet (plus att jag kunde mindre än dem, hårt att erkänna). Hon hade bakat en massa bla chokladtryfflar och pepparkakor som var sjuuuukt goda!!! När jag kom hem gjorde jag en senanmälan till en distanskurs som jag verkligen hoppas jag kommer in på. Käkade middag å sen pluggade jag lite å så var jag ut på en löptur innan jag slappade ihop hemma hos sötjonny<3 Idag håller vi tummarna för att han klarar tentan!!!

Puss å hej!

Vänner<3

Det är vännerna som ger mening med livet!!!

igårkväll efter en sjukt tråkig, regnig dag bjöd Millabus in mig på nybakta tekakakor och kolakakor à la HKboken..=) Gottis måste jag erkänna! Fick även höra om allt jag missade när jag tofflade på lördagkväll.. =) Utlovar mindre smickrande bilder på bla moi om du klickar på länken..

For sen å kollade på Ice Age 3 med Jonny, Bäck, David och Oskar M, den var lika bra som de tidigare filmerna och mammutbebisen var sjuuukt söt!


Grattis Lillebror<3

Idag grejade lillebror skoterförarbevisprovet med maxpoäng!!!! Stort grattis till honom, nu kör han äntligen lagligt!!!! Kanske man slipper griniga grannars kommentarer ett tag då??


Godisbak

Sjuuukt goda chokladkolor som Sunna hade bakat innan jag kom

Brända mandlar så goda sååå!!!


En lördag i december

Gårdagen tillbringade jag tillsammans med Milla nere på stan.. Vi gick bara runt å slötittade på allt som gick att titta på plus att vi flirtade lite med brandmännen igen som troget väntade på oss med glögg och pepparkakor. Jag tror de har en försmak för brudar från Norra Fjällnäs å Kråkberg.. Eller vad tror ni?? Sjukt heta är de iallafall (branmännen alltså!!!). Jaaa så blev Milla hungrig förstås som hon alltid blir nere på stan så vi köpte varsin subwaymackor, dagens såklart! Lördagarna är de bästa på Subway, extra köttigt å fettigt;) När vi stod i kön så upptäckte vi fyra bekanta själar sitta å käka vid bordet bredvid kön - JENNIE med familj=) Så det blev att sitta med dom å käka våra goda mackor å så hakade Jennie på oss till Gammlia där det var julmarknad. Hann inte kika runt på allt där för vi var där rätt sent plus att jag stötte på ett pat bekanta som jag GATT surr med lite..;) Kollade på utställningen Drottninglandet när jag väl var där men blev inte så jätteimponerad av den. Trodde den skulle vara större och mer informativ=/ Jaja då for man inte tid i onödan en extra gång iallafall:)

Gick därefter hem till Milla en tvätsväng å lånade en tidning (Cosmo, ja jag skäms liiite) å så for jag Jonny som jag hade befallt tappa upp ett bad till mig, sjukt nice att värma upp gammkroppen efter en dag ute i slaskskitvädret:) Helst när man känner att man inte kan göra nå vettigt ändå;)

Följde med Phimpho på fest på kvällen hos hennes vänner, de firade Laos nationaldag som eg var den 2:a.. God mat å rödvin med dans å skratt på det! Jag var nog kass som få på att dansa men de sa att jag var duktigt iallafall:) Jättehärlig stämning!!!! Ska få bilder av Phimpho sen från festen så ni får se hur fina vi var allihopa. Jag hade på mig min kjol som jag fick av Phimpho efter sommaren så jag smälte nog rätt bra in i gänget trots mina gröna ögon och mitt mörkblonda hår (inbillar jag mig). Va där ett par timmar sen så gick jag vidare till Milla där det var fiesta med Singstar tillsammans med Fredrik, Oscar, Sandra, Björn, Lisa å hennes pojkvän som jag inte minns namnet på. Trevligt värre, kom över min sångskräck rätt fort men lite irriterad över att Milla ALLTID klådde mig med några fjuttiga poäng.


Sandra å Oscar

Björn, Sandra och Oscar;)


Avvikte när de andra började fundera på att dra sig ut och for hem till Jonny för att toffla lite.. Möttes av ett jäkla oljud när jag öppnade dörren, han höll visst på att attackera ryssen lr nåt sånt.. ;) Sjukt manligt med krigsspel=P

Julkonsert

Var på julkonsert med nationskören ikväll i stadskyrkan. Har bara varit i den kyrkan en gång förut och det var lääängesen.. Mysigt med julsångerna, helst när en tjej sjöng solo på en låt:) Gick dit med bästa tänkbara sällskap (läs Emil) men jag kände att jag hade tankarna på annat håll pga en sak vi snackade om.. Vissa saker måste man få ventilera av sig och det gjorde jag ikväll, det är något som jag inte brukar vara så öppen med i vanliga fall eftersom det är ett ganska känsligt ämne. Men det påverkar mig dagligen och det känns faktiskt som ett typ av handikapp. Men jag är på väg att bättra mig, vill vara en god människa/vän/flickvän men jag måste verkligen kämpa, kämpa mot mitt inre för att försöka vara det. Gud nu blev det här flum/djupt..

Gick förbi Ica Berghem på hemvägen, tror jag enbart har köpt godis där förut så det var lite mysigt att handla där för en gångs skull. Blev narre å köp Vörtlimåa åxå för det såg sååå gott ut, provsmakar för tillfället en dubbelmacka vört med ost nu:) Å te.. Jaja efter affärsturen skildes våra vägar åt och jag gick förbi Jonny som hade fest, fastnade ute i trapphuset läääänge med Allan å efter ett tag kom öven favvodavid ut och socialiserade med oss. Fina pojkar det där=) Å så gick jag hem när de andra började röra sig mot nåt uteställe.

That's it.. Time for bed??

Långledig

Nu har jag varit ledig sedan jag skrev tenta igårmorse, känns bara fint! Vad som känns  mindre bra är att mitt iksukort har gått ut så jag vet inte om jag ska förlänga det nu eller efter jul och nyår. Hm, svårt val här känner jag!

Vad har hänt sedan sist då?

På onsdag var det tenta/duggaplugg med milla.. Eller det blev mer sconesbak, långpromenad å shopping som gällde;) På kvällen for jag hem till Emelie och hon klippte mitt hår:) Det var trevligt att skvallra bort en hel kväll med en gammal goding;)

Ericson & Ericsons Medicinska sjukdomar har ALDRIG varit så romantiska förut..;)

Min heta halvtidsambo i rosa outfit:)

Vi hittade jättesöta mössor på Vero Moda.. men de var apdyra:/


Igår var det som sagt var tenta och det kändes bra när jag skrev den. Ett G är det iallafall, annars blir jag förvånad! Efter tentan var avklarad hämtade jag mig en matlåda och gick hem till Jonnyboy och käkade lunch å drack kaffe. Sen blev det julklappsshopping på stan med Millabus.. Köpte mig en korsett som jag hade sett ut dagen innan:) Ska nog inte lägga upp en bild på mig i den..

En sån här fast svart.. Kolla på H&Ms hemsida för större bild!

Tog bussen hem eller jag menar tog bussen hem till min broder som jag bjöd på middag (efter att jag hade ringt å frågat om han hade npn mat till mig). Han hade ganska troligt med min mobil om man säger så.. ;) Stackars Jonny säger jag bara som drabbades av Anders låga humor! Resten av kvällen blev det att toffla med Jonny med sconesbak å film, såg den 4:e Johan Falk filmen:)

 

Idag har jag tagit det luugnt med julkalendern (som för övrigt är bra iår) och en promenad på Nydala där jag träffade Gina efter halva varvet. Så då gick jag samma väg två gånger istället=) Sen har jag baka julgodis med två tjejer i klassen och jag har svulla i mig sjuuukt mkt brända mandlar.. Nyttigt har jag hört att det är.. ;)

Hade jag varit kung på att skriva dikter skulle jag skriva den vackraste tillägnad TOI!


Annika vet att det kan göra ont

Love Hurts heter det ju och jag vet att det är sant! Men för tillfället så är det bara att trycka tillbaka rädslan att bli sårad och köra på! Tänker njuta av varje andetag jag tar tillsammans med dig.. <3



Igårkväll var jag på Aerobics med Gina och Milla - sjukt roligt och sjukt svettigt visade det sig vara!!! Gina är en vacker människa och fanns där för mig när jag behövde henne som mest - sånt glömmer man ALDRIG! Efter träningen for jag hem till Jonny och duschade (han tyckte nog jag var ofräsch) och sen såg vi på en Johan Falk film - sjuuukt bra! Helt i min smak:)

Idag är det tentaplugg som gäller.. Två dagar kvar nu..

RSS 2.0