jojo..

Ja snart kommer Millan, karln har just dragit ner på stan för att gå på House of Metal.. Jag ska väl se på melodifestivalen å dricka rödvin är väl planen.. Sen kanske det blir Origo eller Epuben. Få se helt enkelt!

Ha inte gjort nåt alls idag egentligen, inte ens plugga nå! Men är det heg så är det helg..=P Få ta tag i det imorrn istället, det är ju inte alltid man har en karl att kramas med..

 

Plåga

Ja det är verkligen plågsamt att sitta inne när solen skiner utanför fönstret..



Hade nattligt besök av Millan, hon kom efter elva när jag nästan hade somnat för hon hann inte med sista bussen hem till sig.. Men det var trevlig, snacka Thailandsminnen förstås å längtade tillbaka till värmen å rikedomen..=) Trevligt, trevligt! Imorse for jag till MB så jag var där tio i nio och stanna tills strax efter elva. lunch å sen ha jag plugga från ett till nu, lr mamma ringde för ett tag sen så då belv det paus.. Tror allvarligt på att gå ner på stan nu medan det är soligt och grannt ute istället för att sitta härt inne å bli sur för att jag inte får gå ut.. Efter stan blir det Grisbacka å hälsa på Jennie=) Känns skoj att börja umgås med henne igen!!

Imorrn är det fredag och det innebär helg, hade verkligen velat fara till Husum och va med pappsen i Kroksjö men det går ju inte..=( Hade varit det optimala med tanke på att vädret lär hålla i sig ett tag till.. MEN MEN

Nu ska jag fräscha upp mig lite, gå ner på stan å föröska hitta en butik som kan laga mobilen å sen JENNIE


Illa

Usch vad jag inte pluggar.. Får ångest ju! Men det är ju så boring.. men samtidigt intressant! Konstigt.

Ha då suttit med basgruppen ett par timmar imorse och diskuterat runt case.. Sen blev det skidor på Carlslid-Gimonässpåret, 9 km=) De var dock inte det bästa spåret för skate eftersom den delen var så smal.. Men men det var skönt att röra på kroppen och det vackra vädret gjorde inte saker sämre! Sen bjöd jag in mig själv på semla hos Svägerskeangelica för att sörja semmelförlusten igår.. Stannade där alltför länge så jag ha inte hunnit läsa många sifor idag.. Ha försökt nu en halvtimme innan middan å en halvtimme efter men jag ska sparka igång mig igen snart!

Usch vad lat jag ha blivit men jag skyller på vädret, det får man göra om man är äkta svenne=P

Drömde 2 jättehemska drömmar inatt, verkligen glad att jag lever!!!

 

Status

Middag avklarad - GOTT=) Fick till och med efterrätt med kladdkaka å wunderbar vaniljglass å kaffe förstås! Gott, gott.. Såg presskonferensen med Viktoria och Daniel också, jag å Stina har betsämt oss att se bröllopet tillsammans nästa vår å käka trerätters, förrätt blir det skagenröra å efterrätt creme brule å varmrätt lutar det mot rotsaker i ugn å nå kött... Vi är ute i god tid!!


Niceväder

Dagen började med simning tillsammans med Millan på IKSU vid åtta, tidigt! Men det var riktigt skönt det=) Höll dock på att drunka när jag drabbades av akut skrattattack efter att Millan överlevt hängmattan..=P

For sedan på MB för att låna en bok i Magasinet.. Måste erkänna att de två hjälpasamma killarna(troligen läkarstudenter) nog fick sig ett gott skratt idag åxå.. Det är inte alltid lätt att hitta på ställen som man inte varit på förut ju! =P Det kunn ja bju på=) 

Underbart god lunchpaj made by my wunderful mamma blev intagen å sen blev det lite plugg, lite städning av korridoren som förra veckans städare verkar ha avsagt sig å sen bar det iväg till Carlshem - Svägerskeangelica för leverans av semmelbullar, mjukkakor å mandelmassa. Efter kaffe, hund å husprat blev det en timmes promenad i det vackra vädret å nu har jag läst lite till i mikrobiologiboken..

Next ---> STINA  för skvaller, intag av underbart god middag..

STORT GRATTIS TILL VIKTORIA OCH DANIEL ska bli härligt med ett kungligt bröllop i Sverige=)

 
 

Trötter

Mm har känt mig trött sedan jag kom in efter promenaden.. Men jag ha då lyckats öva på saxen å läst lite i Angelicas omvårdnadsböcker å sen sett 2 föreläsningar på pingpong the new inneplace..=P

Imorrn blir det simning på IKSU på förmiddagen å eventuellt bibliotek å så blir det att hälsa på svägerskeangelica efter lunch.. På kvällen blir det reunion med Stina å god middag hos henne får jag hoppas=)

Nu ska jag slita upp häcken ur fotöljen åxå tror jag..



Trötter Annika ser på Pingpong..

Svårt

jo det är svårare än vad andra kanske tror.. Men men jag försöker, försöker att komma tillrätta med det. Hade ett samtal med mamma idag, lätt att bena ut andras problem men svårare att ta tag i sina egna! Vill bara slå dövörat till jag.. Jaja idag började vår nya kurs, känns kul attt börja plugga igen fast lite trögt i början att bena ut vad man ska läsa å motovera sig till det.. ska ut och gå med en vovve snart tillsammans med Emil, känns bra det=) Tror jag ska gå på bibblan sen å kika i lite böcker och kopiera en del åxå tror jag så det är väl bäst att ta med sig kopieringskortet i fickan eller nåt.

Gröt, Gröt, Gröt vilken inspiration man har.. Så jäkla tråkigt att variera sig när man bara har sig själv liksom...

 

Vilken ska man välja idag månntro?? =P

My sunday

Jopp det är väl min antar jag! Ha läst ut min sjuka bok som jag fick av pappa i julklapp, riktigt underhållande!! Sen så har jag varit ner på stan å lånat en ackordsspelbok "Ackorden och jag 2" samma skola som jag haft andra boken av i sax btw=P For hem till Emil sen å pimpla kaffe=) Annars har det väl blivit saxspel x2 å så har jag bjudit Mia på semla ikväll å sett på Mia och Klara.. Hon tyckte inte det va bra alls medan jag tycker de är helt suveräna!! För folk med lika låg humor som jag och mamma så kan jag även tipsa om ApTV på fyran!! Det är helt sjukt rolig=)

Har även lärt Phimpho att laga stuvade makaroner med ost ikväll, hon gillade det å jag måste erkänna att de var de godaste makaronerna jag gjort på mkt länge!! Nästa gång ska jag bara observera henne när hon lagar samma rätt för att kunna hjälpa till om hon har några frågor å så.. Jaja intresseklunnen antecknar antar jag..


Imorrn börjar iallafall en ny kurs vilket känns härligt tycker jag, skönt att få ta itu med skolan igen!! Ska väl inte sitta framför datorn hela kvällen nu tänkte jag utan istället spela gitarr eller läsa en bok som jag lånade på bibblan idag - en självbiografi vad annars?? =P

Mmm Knutsson..MY LOVE<3

Umefolk

jo det var en passande rubrik en söndag som denna. Var på det igår från halv fyra till strax efter tolv.. Gud vad duktig alla var! Favoriten var förstås min älskade JONAS KNUTSSON men Kraa, GUF och Nano Stern slogs väl om andraplasten i mitt hjärta. Blev en SUPERGOD pizza på Tre kronor för att hålla magen vid liv mitt på hållet, måste ändra min åsikt om oxfilé på pizzor - det är ju jättegott ju! Men den stod nog för en veckas fettkonsumtion för min del.. Men det är ju bra att jag har gjort bort det=P



Isak virrade till en massa och stressade upp oss för att hinna med en buss vid tio idag för att han skulle göra bort ett arbete som han trodde skulle in imorrn.. MEN nu ringde han å sa att han fått fel uppgifter från en klasskompis, den ska va inne nästa söndag!!! SUCK men men lite ensamhet har ingen dött av..

Kan kännas lite jobbigt att böra så många tankar inom sig som ingen vet eller förstår.. Men det är väl så det ska vara att vara människa antar jag. Nu blir det öva sax å sen tror jag att jag ska fara på bibblan nere på stan å kika om jag hittar nå skoj där! Have a nice sunday..=)


Hoppa av bussen

Vissa dagar vill man det.. Men nog är det värt å se vart den stannar!

Tråkig dag ggr tusen.. Men den sluta bra till slut med god middag, glass å gått sällskap=)

Vänner, vänner..=)

Hej hopp!

nu är det morgon.. Ska skriva klart min raport tänkte jag.. hoppas det blir good gummisnodd! blir då ledig fram till måndag då ny kurs börjar.. NICE DET=) Men men man kanske får kompletteringar men då få jag ju ta tag i det sen då! Jaja hade trevligt besk igår av Anna och Daniel därav den glada nyheten! Så ä det..

News..=)


Kul med glada nyheter ibland!

En kram säger mer än tusen ord

Jo det är sant det! Jag föredrar både tusen ord och tusen kramar!! =)

Ha flumma bort mest hela dagen idag med Emil, iallfall hela eftermiddan.. Blev att kaffe x2 röka på, lyssna musik, diskutera livets alla mysterium och bara må gött!

Lite ordentlig har jag då varit, har ÄNTLIGEN städat bort alla dammråttor från mitt rum å så har jag skrivit nån timme på min rapport som är så gott som klar nu.. Ska läsa igenom den å lägga in lite mer egna reflektioner men jag har inte mkt utrymme kvar att röra mig på..

Bästa Hellström just nu: Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din
Bästa Clapton just nu: Wonderful Tonight


Helgen i Kråkberg

Steg upp tidigt som tusan på fredagmorgon och promenerade almost alone på tvistevägen i mörkret.. Nice var det faktiskt trots att det va typ -20 grader ute! Hoppade på bussen.. Kom fram till mitt älskade Kråkberg vid 12-tiden å då väntade en underbart god broccolisoppa och en underbar moder på mig hemma i köket=) På eftermiddagen blev det att låna Stures tegnässkidor å ta en tur med Strimma upp till Rauksdaln, jakla skoj på vägen ner!! =) Blev en tur på 2,5 timmar.. Nice det=) Kvällen kommer jag knappt ihåg, var trött efter den tidiga uppgången å skidturen så jag la mig tidigt..

Lördag blev det att baka mjukkakor på förmiddagen å sen 3 timmars skidtur på eftermiddagen på samma ställe. MEN på vägen tillbaa så blev det snöstorm å klåbbsnö på leden så jag fick staka i utförsbackarna!! Illa det.. For ju dit för att få åka ner i hög fart ju! Men men mamma hade skickat ut Krister för att leta reda på mig.. han hitta mig när jag nästan var hemma..=P Fick en liten utskällning av honom..=P Ska aldrig mer fara ut på tur med enbart hundgodis i fickorna, va rätt mör innan jag kom hem å fick i mig nån middag.. Jaja det var lördagen.. Kvällen blev det Melodifestivalen å semlor för hela slanten=) Gillade alla låtar förutom Amys låt, den va så intetsägande tycker jag! Men men hon är väl folkkär antar jag..

Söndag blev det att skotta snö ur Strimmas hundgård, sola, fiska och en liten skidtur men det va så jäkla kallt så det va skönast att bara vara inne å spela gitarr å gnola.. Jag å mamma ska slå igenom med Carl-Gustav har vi bestämt!! Så jävla kung den låten är..=P

Måndag blev det att åka hem, bussen gick bara till busstation så det blev en plågsam promenad med många kilo packning till mitt kära Ålidhem.. NU måste jag gå å se efter tvätten!!

Konstigt

Varför känner jag såhär helt plötsligt?

Good day after all

Började lite kaotiskt med att fara på bibblan å fixa lite grejer inför seminariet imorrn.. på eftermiddan blev det dock trevlig ggr tusen med en långpromenad i det vackra vädret med Emil å sen fika på campus, inte illa det! =)

Blev sedan lite plugg å gitarr innan Linda kom och hämtade upp mig för fika på Nydala där vi satt barnvakt åt en av hennes kompisar som ville åka skidor. Trevligt det åxå=) Gott med hembakta negerbollar åxå för den delen=)

Nu ska jag väl försöka ta mig isäng i nån vettig tid, kan bli en lång dag imorrn..

Tatuering?

Blev lite sugen på att tatuera mig..



Vad tror ni om en älva??

Uppdatering..

Så här ser livet ur framöver..
  • Onsdag - plugg för att bli så gott som färdig med egna arbetet samt förbereda mig inför redovisningen. På kvällen kommer Linda hit på fika=) Kul att få bjuda igen och surra om ditten å datten!
  • Torsdag - rSeminarium där vi visar vår film och presenterar vår analys runt den. Eftermiddagen blir det att förebereda nästa seminarium.
  • Fredag - upp snortidigt för att ta bussen 5:45 till TÄRNABY!!! Sen blir dett mamma mamma mamma för HELA SLANTEN tills på måndag eftermiddag=) Snacka om lycka=)
  • Tidag förmiddag - seminarium angående caset
  • Fredag - Inlämning av rapport kl 17:00...
  • Lördag - Umefolk med Isakgubben=) 
Det rör på sig med andra ord.. Var och köpte biljetterna idag=) Hr väl plugga från 16tiden till Top Model å så hela förmiddagen så jag känner att jag är duktig flicka. Bli motiverad när jag vet att jag måste för att kunna åka hem och vara ledig till helgen! Blev helglad när Linda hörde av sig och villle ta en fika, va först tänkt på stan men jag var ju där i lördags så det kändes lite saftigt att lägga ut money på fika igen så hon ska komma hit istället efter hon varit på träningen. Blir finemangs det=)


Ny vecka igen..

Tiden går fort när man har roligt brukar det heta! Men jag vet inte om livet är så jäkla skoj alla gånger.. Men men det ska man inte grubbla för mycket på för då blir man galen!


Solningen på fredag gjorde susen på finnarna! Är i princip finnfri för tillfället=)

Vad har jag då gjort i helgen då? På lördan blev det att gå ner i superkylan på stan för Isak skulle på bolaget och införskaffa present till Markus som fyllde år. Den blev det Waynesfika - mumma är det enda jag kan beskriva det med=) Många intressanta diskussioner blev det åxå, bl.a. hur bra det är med personliga assistenter. Träffa även Lovisa Lindh  hennes kille där, de är ALLTID på stan när jag å Isak är där tillsammans!! Ganska lustigt egentligen..=P På lördagkväll blev det födelsedagskalas för Isak och "klassfest" för mig med melodifestival (som jag hörde nada av btw) å sen E-puben med klasskompisarna å Isak. Var riktigt skoj tycker jag=) Mkt låtar som man kände igen å kunde brööla med i =P

Söndag blev det en riktig slödag med Labyrintspel, gitarr, saxofon, film (the curious case of benjamin button), paltkok å semlor. Åh mkt mys förstås=) Ja det var den helgen!


Idag har jag spela in film med Johanna å Elin, den blev lite för lång (eller mkt för lång) så det blir att analysera samtalet imorgon förmiddag. I eftermidddag har jag suttit med min "rapport" angående caset men det blev inte mkt skrivet trots att jag satt närmare tre timmar med det. Att det ska var så bökigt att hitta relevant fakta och fatta hur man ska skriva referenserna! Gr.. Men jag inser mer och mer att skriva är nog min grej ändå, gillar det mer än att läsa!! Det känns så kul att få ner något i ett dokument. Läser man så hamnar det bara nånstans i hjärnkontoret å då är det svårt att se vad man verkligen presterat å lärt sig.

Hm kanske inte den mest intressanta läsningen för er.. Vill ni läsa intressanta saker kan ni ju alltid gå in på www.atstorning.se å sen klicka vidare för att hitta vetenskapliga artiklar inom området.. Då ha ni läsning för MÅNGA dagar det kan jag nästan garantera!! Tung läsning dock om man inte är en naturbegåvning på vetenskapsengelska..

Ikväll blir det inget speciellt tror jag.. Men jag överlever nog det åxå! 

Helg..

And isak is here=)

Ha jag sagt detta?

Black Jack är ju bästa dansbandet!! Så jäkla grymma å så ha de ju många saxsolon i sina låtar=)

mia och klara

Big smile=)

Missbildad girlie

 
Ja folk brukar säga att jag är missbildad och jag kan inte göra annat än att hålla med.. JA jag hade lite att göra igårkväll=P

I <3 U

Jopp så är det å snart är de här tre veckorna till ändå..=) 

Eat shit

jo det verkar ju vissa vilja göra å då kan det allt göra det åxå!!

This far

har skrivit på rapporten, duktigt värre! Snacka med mammsen almost en timme, nice det=P Å så har jag fått tentabesked från förra kursen VG!! Snacka om att jag är glad för det..=)

Ska dricka kaffe på maten nu å sen spela sax innan det blir Icamaxi för stora slanten, måste ju köpa sprutgrädde ju! =P

En ny dag..

Med nya möjligheter!!

Vet inte vad jag ska göra riktigt men jag ska försöka mig på att skriva lite på min rapport tror jag. Börjar ge upp tanken på Willys å Coop Forum, snömodd på backen nu vilket inte är det roligaste att cykla på! Blir nog att gå ner på Strömspilen idag eller imorrn istället tror jag.. Eller så då får jag handla på ÅC och vara lite lagomt lat av mig=P jaja det lär väl tiden få utvisa.. Har en liten tanke på att hinna sola idag eller imorrn så jag är fräsch, fräsch innan jag får finbesök på fredagkväll..=) Måste ringa å höra med Anna isf så att de är hemma och att det finns tid för att ligga i cancerlådan..


Min onsdag

Vad har AnnikaUL gjort en ledig dag som denna? Jo det kan man ju fråga sig å här är svaret..svaren..=P
  • Morgonmeditation/Poweryoga
  • Plugg
  • Premiärkokat potatis och purjolökssoppa (mäkta stolt)
  • Dammsuga
  • Läst artikel om föräldrars upplevelse om att ha ett anorektiskt barn (engelska!!) Fuskade dock lite med google translate.. =P
  • Löptur
  • Styrketräning
  • Dusch
  • Halva Agenda
  • Middag - gottigott från kråkberg pimpat med oliver, ost och fetaost samt en bamsing till morot.. Annika goes hungry this day..
  • Cykel till Emil, hitta dit utan problem!! =) Film å djupa diskussioner.. ME LIKE=)
  • Kvällsmål nyss av Phimpho, kyckling kokt i en massa örter å kryddor bl.a. citrongräs, ingefära och fisksås å så ris till det. Gottigott det=)
  • Te å slösurfning..
En riktigt bra dag med andra ord!

MILLAN<3

Detta inlägg är tillängnat världens bästa Milla som släpade en stor och tung kasse med diverse attiraljer å födoämnen från Tärnaby till Umeå, närmare bestämt OK på Grubbe.. TUSEN TACK!! För övrigt är hon queen of flumm, inte illa det=)

Yoga

Har kollat igenom introduktionskursen på poweryoga som jag fick låna av Mia. Tror det blir att testa morgonstund imorrn kanske.. Verkar vara ganska svårt å bökigt det där med yoga men man får nog bra hållning å så av det..

kvällen har jag spenderat med Stina och sen gick jag hem å kika på Top Model. Känns bra att man har vänner - de är guld värt! Man ska kunna luta sig mot varandra i alla väder!!

Orkar inte skirva nå vettigt ikväll känner jag.. Men det får bli nån annan dag=)


Utvecklingspsykologi

Har läst en hel del sånt idag, nästan 100 sidor! Så jäkla intressant alltså..=) har inte tid att skriva så mkt mer just nu, hade tänkt se på den nya serien på 4:an om familjen som har 10 barn.


Guldhjärta


 <3 Ett stort guldhjärta till änglarna på Tomtebo <3
Ni kan vänta er en semla på Ålidhem när tillfälle ges..

Bilder från helgen

 

På Corona med Brudarna på fredagkväll.. Inte de vackraste bilderna!



Sol över Nydalasjön på söndag förmiddag

  

Jag å Carro hittade en fin Igloo från Ikea i skogen..


Helg med Carro

Sammanfattningsvis kan jag ju säga att den var toppen!! =) Så jäkla kul att umgås med en som har samma energi i kroppen som en själv.. Synd bara att jag tror jag har en fucking halsfluss i min hals=/ Men, men det blev några timmar ute i det vackra vädret idag ändå=) Helt underbart att staka sig frampå Nydalasjön.. For hem till Anna och Daniel på eftermiddagen å fikade underbart fika och kollade på kort som Anna hade framkallt - alltid lika kul!

Igår var jag å Carro på stan å jag hittade faktiskt ett par skor som jag köpte, de va ju inte dyra heller! Sen så for vi på Frasses å käka - gottigott ska nämnas! Kvällen blev det sax å klarinett samt ett halhjärtat tittande på film som gick på TV med en Tekopp i handen!

Nu är det korridorsfika för hela slanten, kände mig inte peppad.. Bilder från helgen kommer senare!

RSS 2.0