Tänkvärd

http://open.spotify.com/track/1bwC3Zxtl7riIU3Vg7lZS0

Stina på besök

Blev en prommis å sen fika bullar hos mig.. Stina tyckte de var jättegoda..=P




Fina flickor=)

Uscha!

Jag sitter och läser om KOL och jag blir bara deppad över alla som röker.. De förstör ju sitt liv!

Blev lunchdate med Millan på Humanisthuset så nu vet jag hur det ser ut där åxå..=) Låång mikrokö var det åxå!

Hmm Facebook är good shit det! Kul med ett nattimeddelande på chatten när man startar datorn på morgonen..=)


Jag gifter mig med direkt om nån friar till mig med en PUCKO!

It's a brand new day..

Japp, japp.. Solen skiner ute men de har lovat oss regn senare idag.. Nice det! =P Får se om det blir Stinadate eller födelsedagskalas för mig ikväll.. Men det lutar mot en date..=)

"Vad är de där, tandkräm?"
"Japp det är tandkräm""
"Borstar du tänderna framför datorn???"
"Jag gör allt framför datorn"

Tror jag ska fråga Millan om vi ska käka lunch ihop idag igen.. Jaja det kanske inte var av intresse attt läsa!

KRAM

kvällen till ända..

vad har jag då gjort? Jo det blev att slösurfa, springa, styrketräna och försöka se på tonårsliv men blev "störd" av en av mina korridorsvänner..Å så har jag plugga lie, ska väl försöka läsa lite till innan jag stänger igen mina ögon för dagen.. Får se hur det går!

Jag har även gjort slag i saken.. Känns både bra och dåligt på samma gång tycker jag.. Men jag tror att det är klokt om jag ska överleva.

Så är det!

Vad har kvällen att bjuda på?

jaa det vet jag inte än faktiskt.. inte det gulligate vädret ute iallafall så mkt vet jag..

Snyggaste mobilerna ever!



yes så är det och de stolta ägarinnorna är JAG och MILLA =)
TACK så mkt för pimpningen=)

Caroline af Ugglas

Till er som inte har lyssnar på hennes nya skiva - GÖR DET

TACK <3

Vissa personer måste ha vingar på sin rygg, DU är en av dom!
Tack för att du finns och att du bryr dig.. Ett samtal kan betyda så mycket=)
See ya!

Snart måste jag skaffa försäkring..

Jag börjar starkt överväga att skaffa en extra försäkring till mobilen som täcker drullegrejer om inte radiokanalerna slutar att spela Lady Gaga snart!! Jag får sån jäkla lust att kasta mobilfan i backen varje gång jag hör tonerna av  Poker face.. HATE IT!! 


...


Hos brodern..

Japp det är jag och trött som en liten ekorre är jag!
Bäst idag är då min PUCKO som pappa köpte till mig=) Mer PUCKO till folket!! Eller nää mer PUCKO till MIG!!



Till veckan blir det att gå i skolan, ni hörde rätt, jag ska verkligen befinna mig på CAMPUS!! hallelulja för social närvaro!
Kommer nog bli mindre skidor pga detta men det kanske det är värt.. Eller?

Im going to Husum

Japp så är det=) Ska träffa mamma pappa Anton och allihopa=)
Nu ska jag gå ut på en prommis innan skolan börjar.. Tror jag har lyckats packa ner det jag behöver..

Fysik till TUSEN =)



Har kommit hem från en löptur nu.. Hörde den här låten spelas..
Har nog aldrig haft sån bra kondis som jag har nu, känns så jäkla grymt!!
Lite glädjer de töntiga..=P

Pust

Nu är middagen intagen å allt lagat å diskat.. väntar bara på att pajen ska vara färdiggräddad! Usch vad slitigt.. Har stårr vid spisen sen jag kom hem vid 17 tiden. Nu har jag då fått sätta mig med min välförtjänta kaffekopp - den blommiga=)

Får se vad resten av kvällen har att bjuda på, hade en tanke på en löptur men nu kändes rumpan lite extra tung känner jag..=P

Ny kurs

Det var jättetrevligt att träffa mamma och Carina över en lunch, blev att vi satte och å käka på restaurangen på NUS istället för det drog ut på tiden.. Dagens var ingen höjdare så vi köpte baguetter med potatissallad och rostbiff istälelt och så köpte vi smarriga godbitar efteråt. Usch vad mätt jag blev! Sen så var det bara att dra iväg upp på skolan för kursintriduktion. Känns som vi kommer att ha det vi gör ända fram till sommaren!!

Nu håller jag på att laga mkt mat, ungspannkaka med potatis, morötter och bacon en tonfiskpaj med curry och så kokar jag potatis till kvällens middag som blir mammas goda pölsa med mormors underbara rödbetor=) Duktig flicka akänner jag mig som=)

RECEPTET på ungspannkakan..

Hoppas på ett telefonsamtal ikväll..
KRAM

Väntan

Sitter och väntar på att mamma ska ringa, hon är i stan idag och vi ska fara och käka nere på Strömspilen innan jag börjar skolan idag.. RING! Det känns lite stressigt men jag hoppas att jag hinner i tid til skolan iallafall.. Tog en prommis med Stina imorse och så gick jag förbi MB för att skriva ut papper inför föreläsningen i eftermiddag. Ha nyss dammsuga golvet åxå, bra att passa på att göra sånt när man liks bara väntar tycker jag.

Huvvaligen, jag vill bara tillbaka till Thailand..

Till Stina



Tänkte på dig när jag hörde den här låten.. SKÖT OM DIG!

Annika tackar Anna för en trevlig eftermiddag

Det var jättetrevligt och jätteskönt att snacka och bara ta det lungt=) Det känns så bra att hänga med er, känner bara lite tomhet över att NI har det och att Jojje och Maria har DET.. Men det ger mkt att få vara med!

KRAM <3




Världens tråkigaste brud?

Yes I am..
Men men jag är trött och jag vill sova.. Eller vill och vill jag behöver väl det antar jag!
Jag kan aldrig gå nån mellanväg känns det som, det är mkt antigen eller känns det som..

Måste vara hårt för dem som alltid har varit populära, det låter som det iallafall..

Så här slutade min kväll.. Cyklade hem före tio, enda som var nykter men palla inte att sittta i en sköön soffa och lyssna på sorlet från trevliga flickor som ville släppa loss lite efter en tung kurs utan att det kändes som om jag skulle somna! Självklart är jag dktig flicka som borstar tänderna åxå..


Jag blir nog aldrig mer än den kråkbergare jag är inne i mitt hjärta.. Kändes lite hårt i hjärtat idag då jag träffade tvillingarna igen, känns som om "mina barn" slets ifrån mig i helgen.. Vägen till familj har inte känts såhär lång på länge..

USCH

Varför får kag alltid akut dålig mage innan tentorna? Nu är självförtroedet i botten, I WILL NOT PASS!! Uscha mig

Fy tusan

nu kan jag bara be till gudarna att jag klarar tentan.. Har nog varit för slö ändå! MEN skidorna lockar mera och nu är tankarna lite svävande tycker jag..

<3


Annika tackar Stina för en trevlig kväll

Vi såg Revolutionary Road tillsammans och den var sorgligare än vad jag hade tänkt mig.. Rätt tragisk historia rätt igenom men jag tycker den hade ett bra budskap som är värd att visas.

Käkade mumsiga bullar med TUSEN KILO kräm inuti, ME LIKE=)


 


En blombuket till Stina för att hon är så bra!


 


Annika får skylla sig själv

Första 5-6 kilometerna var TUNGA idag, tror jag behöver en total vilodag snart.. Plus att jag var för slö för att stryka på lite valla imorse innan jag drog mig iväg på spåret, illa det! Men det var skönast ever att komma i mål och ta på sig skorna och traska tillbaka till ålidhood.. Jag fick sån jäkla lust att räcka fingret till alla de som bara spänner fats skidorna på biltaket och sedan bränner iväg från spåret - inte konstigt att de kan åka snabbare än mig, de behöver ju inte lägga energi på typ en timmes promenad utöver milen på spåret!! Grr morr vad jag fick hålla mig idag..


Varför är det så skoj att gå på stan och vara smakråd?? Är det för att man blir så glad över att personen i fråga väljer att köpa precis den där skjortan/tröjan/byxorna som just JAG såg och föreslog?? Gud vad jag svamlar nu känner jag.. Men Millan har inte uppdatera bloggen idag så jag måste skriva fler inlägg och längre för att kompencera bortfallet hos emberius =P

Lyssnar på klinisk kemi föreläsning i bakgrunden för att stilla mitt dåliga samvete över att INTE plugga.. Ska väl gå ut och sätta mig i solen snart, ska bara fylla på kaffekoppen med nån decci till för humörets skull!

Fick just reda på att jag ska tillbringa 4 veckor på UVA på NUS i vår.. Får se hur det blir.


The Rose


Mumma säger jag bara! Hur många gånger har jag lyssnat på den här låten sedan igår kväll?

Ny dag - nya möjligheter!

Okej, planerna föe dagen är att nu sitta och plugga lite inför mrgondagens tenta sen gå bort på Nydala och åka en mil på spåret sen lunch å plugg/solning och därefter ta sista vaccinsprutan innan det är kvällning. Kvällen kommer spenderas med Stinavännen med en prommis och FIKA, vi ska köpa det svulstigaste som går att finna på ICA Ålidhem..=P

Jaja det blir nog bra det=) Hoppas nu bara att jag klarar tentan imorrn så jag inte måste skylla det vackra vädret och de underbara skidorna för ett U!! Det skulle vara mindre bra det.. =/

Jag är nog lite knepig på många sätt och vis, vet aldrig riktigt vad jag vill eller jo jag vet vad jag vill men inte hur jag ska lösa saker och ting så att det blir osm jag vill. Andra gånger vet jag inte vad jag vill alls.. Å så får jag vela mig fram i hela mitt liv typ. Men jag tror inte att jag är ensam på det området.. Nån som känner igen sig??



Vissa saker väcker fler och djupare minnen än andra.. =/

Morgonkvällen..

Imorrnkväll blir det STINA för hela slanten!!


Känns bra det=)

Gripande och bra

Såg just på den nya dokumentären "Tonårsliv" på ettan.. Den handlar om tre olika tjejer; en med anorexi, en som blev mamma vis 16-17 års ålder och en tjej som har dyslexi. TIPS TIPS

Kvällningen är kommen

Japp så är det! Har nyss käka middag, blev en mix av fisk, vitvinssås potatis och nån nudelsallad med kål, lime och chilli(fått av phimpho). Gott blev det iallafall! Fick en negerboll av Thomas i efterätt åxå så nu ska väl livet leka antar jag!! ;)

hm det känns lite jobbigt med två nykära(lyckligt nykära) personer i samma korridor som mig själv måste erkännas.. jag ör ju självklart glad för deras skull och tycker det är jätteroligt men det är svårt att visa ärligt för dem!!


Mååååndag

Usch vad trött jag blev, har sett på de tre föreläsningarna om klinisk kemi nu sen ja kom hem från skolan. Hon har verkligen en sööövande röst måste erkännas.. Jaja det var då kul att träffa lite folk på skolan och få lite mer klarhet(?) när det gäller steady state.. Antar att det bara är att gilla läget och strunta i att analysera så mkt.

Och idag faller det STOORA snöflingor, än är inte vintern slut=) FÅr se vad jag ska göra, eventuellt så drar jag mig iväg bort mot spåret annars få det bli en löptur eller en promenad. Huvudsaken är att jag får nån frisk luft!

jäkla busiga grannkatt som smet in två gånger in i vår korridor igår! Satte sig till och med i mitt fönster.. MEN SÖT är den iallafall=)

Fick ett samtal

Gud vad skönt det kändes att få prata! Det känns som om jag inte är den enda som är mänsklig nu.. En grekisk gud kan åxå ha känslor det vet jag nu!

Hm Karlstad.. Vad ska man säga? Jag vet inte mkt om den staden men det kan jag ju googla på nu istället för att se på filmerna jag hade lust att se, folk i köket som inte ska se den samtidigt som jag inte vill se de själv. TV och FiLM gör sig inte bra när man är själv, inte ens Top Model är lika bra i ensamhet som i sällskap(om inte sällskapet hackar ner på TopModel vill säga).

Jag har fortfarnade inte sett på Revolutinary Road(som jag hade tänkt se med GG läänge nu) men kommer tid så kommer år..


0:e ordningens kinetik (mättnadsbar metabolism) innebär att halveringstiden varierar med den aktuella mängden läkemedel beroende på antingen en konstant absorptionshastighet eller på otillräcklig enzymatisk kapacitet. Små dosförändringar kan leda till oproportionerligt stor och oförutsägbar förändring i plasmakoncentrationen av läkemedlet. Dessutom innebär detta ofta en stor interindividuell variation i läkemedelsmetabolism.

Distributionsvolymen är en teoretisk volym eller tänkt volym och kallas därför ofta skenbar distributionsvolym. Volymen blir den teoretiska vävnadsvolym som krävs för att koncentrationen ska bli lika stor som plasmakoncentrationen. Om det finns fem läkemedelsmolekyler i blodet blir koncentrationen ca en molekyl per liter eftersom totala blodvolymen är ca 5 liter. Om det samtidigt finns 200 molekyler utanför blodbanan i övrig vävnad, i hur stor volym måste man då späda de molekylerna för att man ska få samma koncentration? Jo, 200 liter! Alltså blir distributionsvolymen en teoretisk spädningsfaktor som kan vara många gånger större än hela kroppsvolymen.



Oj jag tror minsann att många har tagit fram intresseblocken för att anteckna det jag just skrivit.. Men det är ju rätt skoj det där med distrubitionsvolymen tycker jag.. Hela farmakologikursen känns skoj men det känns inte peppande att engagera sig på söndagkväll när hela helgen har varit pluggfri(för mig).

Usch då, jag kanske har drömt mig iväg lite väl mkt i tankarna ibland.. "Jag kommer också att ta med mina barn på café för jag minns hur kul jag själv tyckte det var att gå på café när jag var liten.."

Livet är hårt för de hårda

Jo jag har hört talas om det.. Synd att man är hård som sten!

Har då åkt en mil på skidorna idag, ramlade och skämde ut mig för en hel massa andra som var där och åkte. Men det bjuder jag på! =P

Så var man ensam igen.. Tur jag har mina vänner! Jag vill bara gräva ner mig å ligga kvar där i två och halvt år till känns det som.. Sen ska allt bli bra igen!



Nu sitter jag och väntar på att Millan ska komma förbi å spela kort.. Det lär ju bli en del kaffe/te också om jag känner oss rätt=P Vi var förresten ut igår och käkade underbaet god tårta på Språkgränd å så svulla vi i oss en massa ostkrokar, nachochips och popcorn i sann svulstarnada=)

Annika is gilling the sun=P

Ha blivit en heldag på stan idag å så strömspilen.. Inga inköp förutom fika på biblotekskafeet och så genebröd och tamponger på Konsum på Ålidhem.. BRA DAG ÄNDÅ!
Kram på er!


Trötta..

Annika is digging Milla

Du äger!! Fy fan vad vi var pinsamma på pizzerian, de som satt bredvis oss hade visst tystnat så fort vi sa något.. Tur att man kan roa andra på en fredagkväll=)


Hehe this is tvättäkta humor!

Hehe


Tjuvtittat.se - kul sida!

Geni..

Jo det är nog mitt andra namn! Tentan avklarad å jag ser inte att det kan fela nu..=)  jag har det sedan barnsben..=P


snart är det dags..

Ska snart gå och göra mattetentan.. Hoppas att det går bra! Blir det nå fel så är det nog bara slarvfel eller nå sånt för SVÅR är det inte den här matten=) Hm jag undrar vad det blir i eftermiddag.. Nån som har nåt förslag?? förresten så väntar jag fortfarande kommentarer till vilka solisar som var snyggast! Kommentera så jag vet vilka jag ska köra på! =P 



Hitta förresten en fin klänning häromkvällen då jag satt å slösurfa.. vad tycks? 


 

Sliten brud i thaiförpackning..=P


Japp det har varit en slitig dag idag på många sätt.. Men det har varit mkt bra med den åxå!
Skidor (både slitigt å roligt) promenad och surr med jannike (slitigt efter dag i solen men ack så trevligt) å så några telefonsamtal på förmiddagen (slitigt å slitigt) Handling (alltid lika slitigt) å så plugg..
Man behöver inte vara snygg varje dag..=P

Dagen till ända

Japp nu sitter jag å väntar på att jag ska träffa Jannike vid halv sju för en promenad och en massa prat, man har några år att ta igen! =) 

Hm vad vill jag?

Sol ute Sol inne(?)

Ha åkt skidor på Nydala på förmiddan å sen blev det våfflor=) Nu sitter jag ute och pluggar i solen.. HÄRLIGT


Hehe nån som känner igen sig?


http://channels.msn.se/serier/default.asp?cat=nemi&count=0&date=20090318 

Present=)

Jag å Johanna gick igenom farmakologifrågorna idag efter frågestunden i Klinisk kemi å vet ni vad? JAG FICK EN FÖDELSEDAGSPRESENT I EFTERSKOTT som hon hade gjort till mig! Visst är det fint?



Snacka om att bli förvånad alltså! Men glad till tusen blev jag förstås=) Nu ska jag vila ett tag innan det blir dags att dra sig mot Nydalahöjd för att kika på film..=)


Hemskt

GRISAR KOKADES LEVANDE En sån jävla skandal!


Soligt

har just kommit in från min förmiddagspromenad i solen.. eller får man kalla de tmorgonpromenad om man går ut strax efter halv 9? Det var helt underbart iallafall, solen sken och jag blev piggare än vad jag var när jag vakande imorse.. Kändes som om jag ville ta död på tiden!! Tänk jag som alltid känr mig så göralös här i Umeå men nu känns det som om inte tiden räcker till! Har fårr erbjudande om att jobba på påsk men jag tror jag måste avböja eftersom jag bara är ledig de röda dagarna å då vill jag inte riksera att ta på mig jobb för om det blir kanonväder så kommer jag må skit över det!! Samtidigt om det blir äckligt väder under påsk så kommer jag säkert ångra om jag inte tog på mig att jobba.. SUCK! Jaja det blir nog ett nej så jag hinner njuta av Kråkberg några dagar..

Vilka solbrillor är snyggast? Själv gillar jag de pilotisarna bäst men de tror jag ligger nånstans hemma i Kråkberg.. Fast de passar nog bäst på sommaren..De andra funker mer nu på vårvintern tycker jag.. Ska väl skaffa mig ett par lite "kvinnligare" brillor åxå tror jag, får se om det blir nå likande som millan har på kortet eller om det blir ett par som är typ tigerfärgade eller vad det nu kallas.. 




Nu ska jag väl se till att plugga lite innan det är dags att käka lunch å bege sig till skolan..

TUSEN TACK

Till Millan som hjälpte mig att ordna till bloggen så den blev rosa och fin=)
vi käkade glass ute i solen i eftermiddag, Sia's chokladglass med chili, Me like=)


Förmiddagen slutt!

Har tvättat å så har jag plugga lite lite innan jag gick till nydala och körde milspåret, världens bästa glid och helt underbart väder!!! =) Nu har jag just käka lunch å ska gå ut och sätta mig i solen med mina böcker å papper.. kan inte vara inne en sån här dag!

Kvällning

Japp nu har jag gjort kväll! Har snacka en massa i telefonen som ringer för jämnan.. Iallafall när jag just kommit igång med pluggning.. Men men.. Det är skoj ändå=) Pappa ringde å jag trodde han var död - han blev visst förkyld efter att jag hade farit hem till Umeå efter förra helgen! Hans röst lät som värsta sjuklingen ever!

Har varit ute och sprungit, tog en extra sväng för springet i benen var på tiptop! Sen blev det styrketräning till max (nästan) å sen så aktuellt å läkemedelsräkning till nu!

Så är det..



Träffa en person idag.. Hoppas denna INTE hann vara inne på facebook innan jag radera inlägget..

Monday=D

Känns bra med en ny vecka faktiskt! Känns som om batterierna är laddade efter helgens bravader och motivationen är på topp! Var på skolan imorse på resurstimmar för läkemedelsräkning å sen så bestämnde vi att det blir film onsdagkväll hemma hos Emma=) Vad vi ska se är en senare fråga.. For sedan hem och dejta Stickan å sen blev det lunch medan jag såg sista avsnittet av Mia och Klara =/ Känns trist, de är ju grymma!

Skulle tvätta vid ett men när jag kommer dit så är det en annan som tvättar för fullt, jag säger att det är min tid men då pekar han på bokningslistan å säger att det är det visst inte. Kollar och ser att mitt rumsnummer är bortsuddat till förmån för hans nummer. MORR vad jag iNTE GILLAR TVÄTTSTUGOR! Räcker det inte att mina handdukar har blivit missfärgade pga. fucking jävla blekningsmedel från de som tvättat före mig?!?!? Grr..

Plugga lite till å sen gick jag och hälsade på Angelica och väldgästade henne på knäckisar och rostat med Gaudaost - MUMMA=) Gav henne klockan som jag införskaffade förra veckan och hon verka nöjd som få=) Skoj tycker jag trots att jag gärna hade behållit den för mig själv! Hörde rykten om att Sara var kung på att permanenta och att hon visste hur man gjorde för att få korkskruvar istället för vågigt hår.. Angelica har rullar.. HINT HINT

Ska plugga lite nu innan det blir time for running.. Kommer inte att va det mysigaste med tanke på att det är grått och slaskigt ute men vad gör man inte för endorfinkicken??

Kjolen jag vill ha!

https://www.ginatricot.com/#/product/26034057

Förlåt mig..


Ibland krävs det att man bestämmer sig

Ja det är nog så när man är av antingen eller natur.. Mamma slog huvudet på spiken!

Strömspilen..

Ja det blev en sväng dit idag, gick å fönstershoppade med Millan, VEM ANNARS?? =P Men det var nice men jag hittade inget förutom en cider å en flarra vin..



Ikväll blir det Melodifestival hos Emma R och Mikaela sen blir det att dra ut på nån studentkrog tror jag det lutar mot.. Självklar hänger minbaraminMILLAN med å eventuellt så hakar Jennie på om jag far tag på henne.. Måste hitta några vttiga kläder att ta på mig åxå efter att jag ha pimpla klart mitt kaffe=)

Ha haft bra diciplin i veckan, löpning å styrketräning MÄNDAG (om än inte så mkt styrka) ONSDAG å FREDAG(värsta motvinden, höll på att dö). Hoppas jag håller ångan uppe så min förvärvade kondis håller i sig=)

SLUT MED GODIS ÄR DET FÖR MIN DEL; FROM IDAG LÖRDAG!! Isak skulle visst haha på och sympatiinteätagodis med mig=) Men mörk choklad tackar jag inte NEJ till.. Hälsokost som mamma brukar säga=P


Redan less..

Inte ett gott tecken, plugga i en å en halv timme nu å känner mig inte manad.. Känner inte för att göra ett piss faktiskt, skönt det hade varit att sova bort en dag.. Spåret känns SÅ långt borta just nu!

Ger snart upp

jag tar mig verkligen inte isäng!! Känn mig inte trött men vet att jag BORDE stänga ner datorn så jag är pigg i huvudet för plugg imorrn.. Snackar en massa goja om sånt jag inte ska snacka om på msn, blir så med trötthet alt. alkohol.. Millan knows what i mean..=P

hittar någon nån snygg tatuering så skicka gärna en länk till mig!

Jag dör!

Jag lär mig aldrig, min mage gillar inte godis men det gör min mun!!


Ta sig ut en sväng..

jo jag tror jag ska ge upp läkemedelsräkningen nu och fara ut på en löprunda istället.. har en vision om att ta mig på spåret i helgen åxå, men det är ju så bökigt med cykel! Men men jag ska KÄMPA och SEGRA =P

Snackade med mammsen btw, hon var på att krulla till håret på mig så det lutar starkt mot det..=)

Har bakat bröd på förmiddagen medan jag läste i FASS å så har jag som sagt var räknat, fattar inte det med lösningarna! Men men det är en HEL VECKA kvar till den tentan så det är nog lugna gatan. Ikväll blir det middag hos Anna å sen att åka och handla på Ica MAXI inför filmkvällen=) Ska köpa kiwi tror jag för det var nå specialpris på dem såg jag.. Jaja ut å kut var det ja!

Ha en fortsatt bra Fredag allihopa!


Fredag

inget att tillägga..

Torsdag

Ja vad har jag gjort idag? Jo jag har plugga farmakologi och varit och kopierat sidor ur boken på MB 2 gånger!! Sen så har jag spenderat eftermiddan med att hämta ut telefonen på Telia=) Å så gick jag å införskaffade en "grej" å så lämna jag tillbaka en bok på stadsbibiloteket. Sen va jag utsvulten och gick hem och lagade mat och snackade med Mia samt visade henne semesterbilder från Thailand. Å så fastnade vi i att kika på tatueringar.. GUD vad sugen jag blir på en!! Jag är även sugen att göra nånting åt mitt hår, någon frivillig att gå lös på skallen??
 

Insåg jag att jag inte orka plugga så jag gick och lämnade tillbaka mobilen till Stina... Det blev en helkväll där! =) Vi satt på golvet i hallen och snackade tills vi höll på att somna=P Käkade underbart gudomliga praliner från nån ny delikatessaffär i Vilhelmina, mina smaklökar älskar mig sådana gånger!



Självklart gnager ångesten i mitt huvud löver att jag bara plugga fram till 13:30 idag men den gnager ju även om jag skulle plugga 10 timmar någon dag! MEN omtenta känns inte som min grej.. Skulle bli så arg och besviken på mig själv om det skulle bli så nån gång!

"Precis rätt storlek" Men det vågar jag inte berätta för någon att jag tänkt..

Glädje och Lugn

Fick ett samtal igårkväll..Vad ska jag annars säga än att jag blev glad?

Godkänd...

Härligt! Jag blev godkänd i förra kursen, var och hämtade ut arbetet idag.. Kul att hela klassen klarade sig!! Sen blev det att söla ner ett bord på Universum med potatissallad och diverse annat ätligt som inte ville in i min mun.. Kika på Ronnyh och Ragge å på Sunes Jul hos Emil efter det, NICE=) Så jäkla bra alltså, lägre humor kan man få leta länge efter=P Mina barn kommer inte att få se TV som vanliga barn, de kommer at förvisas till program från det underbara 90-talet och få samma humor som sin underbart roliga mor=) 


Sen blev det att fortsätta plugga medan jag intog min specialmaakronipudding som jag slängde ihop.. kallrökt lax, pesto och brytbönor.. å OST förstås=P Bara bra det.. Tur jag hade Sickan som middagskavaljer, synd att jag måste dela den charmören med hela klassen.. *fniss*

Nu har jag nyss varit ute och löpt å så har jag styrketräna med Cascada=P Saknar min mobil, då kunde jag lyssna på Mix Megapol när jag va ute.. Har märkt att jag promenerar mkt mindre sen jag tappade min sociala närvaro i Nokian.. Illa det, typiskt I-landsproblem!




Annika håller med Millan

Vad vore livet utan vänner?? Det kan man fråga sig..

TUR JAG HAR STINA, hjälpte mig att varva ner ikväll å få mig se lite ljusare på tillvaron. Fick kaffex3 och underbart gott fika från hennes mamma=) Nice kväll!!


Hur påsk blir vet man inte..=/ Men men det skulle jag inte tänka på mera för tillfället utan försöka fokusera på NUET
Tog venprov idag på skolan, fick inge blod av Lisa men iofs så gav jag inge blod heller till henne trots två försök! Desto givmildare var Frans - det bara spröt ut i röret när jag stack honom=) Känns bra att man lyckades med provtagningen.. Då kanske man inte är helt fel ute i val av utbildning, det är ju rätt skoj att sticka andra ju=)

Såg på det nya programmet med Kattis ikväll, Magdalena Graaf var där och snackade om sin hjärnblödning och hon sa mkt tänkvärt.. Tips, tips..


Semesterbilder - ett urval=)






 

Kväll

jopp det är väl det nu antar jag.. Vad har jag då gjort i eftermiddag? Jo jag har pluggat å så har jag varit ute och sprungit typ 35 min eller nåt sånt. Sen blev det lite styrketräning men kroppen var död så jag fick ge mig ganska snabbt! Men men det kommer fler dagar att bli stark på=)

Ikväll har jag försökt spela sax men det var inge skoj, eller jo det var det men jag är så less på alla låtar!!

Lyssnar på Cascada istället..

Projekt förmiddag avklarad

Japp så är det, trött som ett svin idag men jag har ändå lyckats plöja med igenom två föreläsningar och läst 3 kapitel i Klinisk kemi boken.. Dessutom har jag handlat lite standardgrejs ´på Ica och lite annat skoj på apoteket.  projekt havregrynsgröt med äppelmos och russin är också avklarat=) Nu kaffe med kanel och fortsätta läsa klinisk kemi.. Matten skjuter jag upp till senare..


Bra helg

For som planerat ner till Husum i fredags och umgicks hela eftermiddagen med mormor. Vi handlade, snackade och så gjorde jag en hårinpackning på henne och en på mig själv..=) Hon lagade lax i ugn med potatis, wokgränsaker och vitvinssås med citron till oss (hon jag å pappa). Pappa hade köpt en supernice tårta på fiket som vi käkade efteråt å resten av helgen för den delen! Självklart blev det postkodsmiljonären och Så ska det låta innan det var dags att börja tänka på refrängen för ena halvan av Berggren medan andra halvan stannade uppe ett tag till med första hälftens nyinförskaffade läkarbok... Denna fick även ett fyllesamtal på kvällen vilket hon uppskattade=)

Lördagen blev det Kroksjö som planerat, började med att skotta snö å sen blev det tunnbrödsmackor med lax innan vi begav oss ut på skidtur som visade sig skulle vara nästintill 5 timmar! Det var vackraste vädret på länge och jag njöt de första 4 timmarna därefter sjönk modet allteftersom.. MEN tillbaka till Kroksjö tog vi oss och vi var mäkta stolta över oss själva! Kvällen blev kort men hämtpizza och melodifestival i sann neandertalartappning då vi knappt orkade resa oss upp för att fixa kaffe och underbar tårta.. Än jobbiagre var det att kravla sig upp för att borsta tänderna och bemästra trappan upp till destination sovplats. EN TOPPENDAG MED ANDRA ORD=)


Söndagen började vi med att titta på förra veckans Beck som pappsen hade spelat in och sen så kom brodern Tuck och hans alldeles egna Kevin (som han dock på senare tid varit tvungen att dela med Sara men det är en annan historia..) för att hämta nyckeln till Kroksjö.. Drack kaffe med dom å surra en massa skit å när de for tog vi en prommis på havet.. Riktigt blåsigt men det var ju skönt med frisk luft! Eftermiddagen blev slapp å vi gjorde väl egentligen inget speciellt.. Spelade ett Sodukospel som vi fick i julklapp för mågra år sen..

Nu är jag tillbaka i Umeå för att börja en ny veckas plugg.. Det blir nog toppenbra!

VG!

Gud vad skönt!


Nu gäller det..


Precis vad jag behövde

Ett besök från Anna! Mitt lugn in Umeatown=) Fikade pistagesnäckor och chokladcrossianter från Ica, gottigott beskriver det bäst! Sen så spelade vi Back packer och jag vann helt otippat! Älskar att vinna=D

Fick stickor garn och ett mönster på en mössa i födelsedagspresent av henne och Daniel så nu ska jag återuppta mitt stickande hade jag tänkt. Det är typ samma sorts mössa som jag såg på marknan i somras och förälskade mig i! Färgen är ljuslila-mellanlila nånting och kommer att passa perfekt till min gråa jacka=) Bra tänkt Anna!!

Besöket gick jättebra, kändes skönt=) Varför ska man alltid gruva sig så mycket i onödan??





Dagen till ära bjuder jag på ett axplock av bilderna från musikturnen 2006..
Minns mitt glädjerus över vinsten av nåt frågesportspel som Anna hade med sig,
det är därför jag sitter under det prickiga täcket å sser dumm ut=P
Vad härligt det hade varit att åka ut på turne igen, det var livet å hyfsat betalt fick man åxa!

Uscha mig!

Nä fy vad det känns drygt att läsa mera nu, får ingen inspiration längre till att vara duktig flicka och bli expert på virus, bakterier,immunförsvar och sånt! Jag hoppas verkligen att jag klarar tentan imorrn så jag får en bra helg hemma hos pappi.. Dagen bara går och går och jag gruvar mig inför besöket kl. 14.30 men snart är ju väntan över och besöket likaså! Alltid nåt positivt.. MER POSITIVT är att Anna kommer förbi nät jag är klar på skolan för att gratta mig i efterskott=) Det känns trevligt.

Jaja ska väl inte grubbla så mycket antar jag, det mår man inte bra av.


Titta vad söt bild jag hittade på bröderna och jag!

TACK

Tusen tack för alla gratulationer på min 21-årsdag!!

Ingen tårta blev det men gott sällskap=)

Firade min dag genom att ta en löptur medan det var vackert väder på förmiddagen. Sen kom Millan förbi och grattade mig å fikade medan jag fyllde magen med lunch.. Plugga lite på eftermiddan på MB å sen bar det ner på stan för att käka pizza med världens näst bästa Emil=P Å sen blev det kaffe(förstås) å film på Haga.. Kom hem å sen komme svägerskeangelica förbi och fika te å skorpor med mig, trevligt det åxå=)

KORT SAGT - EN RIKTIGT BRA DAG! 

 



Glad över besök

Fick besök av självaste födelsedagsbarnet som hade med sig en enorm påse med krämbullar från ICA på Ålidhem..=) Glad blev jag över besök och ännu gladare blev jag av kaffe x2 å krämbulls=P Mätt å glada hela daga!! Sen följde jag med henne på Campus å fick lite gratis utskrifter.. Det är nice=) Så nu ska jag väl plugga in de jag har slitit å svarat på så jag blir Queen of Pingpongtenta på fredagmorgon så jag kan börja på läkemedelsräkning, klinisk kemi samt farmakologin sedan.. Mkt tentor här framöver å lite tid.. MEN millan klarar sin skola å den är MILJARDER gånger tuffare!! Å jag kan ju inte va sämre än henne..=P

Ikväll vet jag inte vad som händer, tror jag ska plugga några timmar å sen käka min underbara revbensspjäll som jag lagade till karln i helgen å så se på Familjen Annorlunda, det är ett nice program. Man blir lite avskräckt från att skaffa en hel massa barn iallafall å det är bra för studentbudgeten känner jag! Less på den granne som har lyssnat på samma skitdunkadunka hela dagen samtidigt som jag försökt ha Chopin i bakgrunden för att maximera inlärningsförmågan..

bored

usch vad jag inte tycker om att sitta inne å bara plugga, plugga..

JAG BLIR SÅ TRÖTT!!

MILLANS DAG

Idag önskar vi alla ett stort GRATTIS till MILLAN som fyller riktig gammkärring idag.. Shit vad ung jag känner mig=)



Trevlig kävll på origo i lördag blev det åxå.. =) Tur jag har millan som drar ut mig!


RSS 2.0