Bra helg

For som planerat ner till Husum i fredags och umgicks hela eftermiddagen med mormor. Vi handlade, snackade och så gjorde jag en hårinpackning på henne och en på mig själv..=) Hon lagade lax i ugn med potatis, wokgränsaker och vitvinssås med citron till oss (hon jag å pappa). Pappa hade köpt en supernice tårta på fiket som vi käkade efteråt å resten av helgen för den delen! Självklart blev det postkodsmiljonären och Så ska det låta innan det var dags att börja tänka på refrängen för ena halvan av Berggren medan andra halvan stannade uppe ett tag till med första hälftens nyinförskaffade läkarbok... Denna fick även ett fyllesamtal på kvällen vilket hon uppskattade=)

Lördagen blev det Kroksjö som planerat, började med att skotta snö å sen blev det tunnbrödsmackor med lax innan vi begav oss ut på skidtur som visade sig skulle vara nästintill 5 timmar! Det var vackraste vädret på länge och jag njöt de första 4 timmarna därefter sjönk modet allteftersom.. MEN tillbaka till Kroksjö tog vi oss och vi var mäkta stolta över oss själva! Kvällen blev kort men hämtpizza och melodifestival i sann neandertalartappning då vi knappt orkade resa oss upp för att fixa kaffe och underbar tårta.. Än jobbiagre var det att kravla sig upp för att borsta tänderna och bemästra trappan upp till destination sovplats. EN TOPPENDAG MED ANDRA ORD=)


Söndagen började vi med att titta på förra veckans Beck som pappsen hade spelat in och sen så kom brodern Tuck och hans alldeles egna Kevin (som han dock på senare tid varit tvungen att dela med Sara men det är en annan historia..) för att hämta nyckeln till Kroksjö.. Drack kaffe med dom å surra en massa skit å när de for tog vi en prommis på havet.. Riktigt blåsigt men det var ju skönt med frisk luft! Eftermiddagen blev slapp å vi gjorde väl egentligen inget speciellt.. Spelade ett Sodukospel som vi fick i julklapp för mågra år sen..

Nu är jag tillbaka i Umeå för att börja en ny veckas plugg.. Det blir nog toppenbra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0