Lördag på yran


Vart på yran å kolla idag, å så har jag haft premiärdopp i Nydlaalsjön med Milla, Emil, Markus å Linda. Temp som i tärna mitt i sommarn ungefär.. Sjukt varmt ute idag iallafall - har nästan dött!! Visst var Peders keps snygg på mig??

fredag med bus

Yes så blev det. var på skolan å sen gick jag hem å dog på spikmatten ett tag innan jag drog mig iväg till Johanna på Nydala för middag å tjejkväll. Hon sminka å greja å så fick jag träffa en kompis från basåret, Sandra.


Sandra och Johanna

Johanna å jag fortsatte sedan till ålidhem å hennes kompisar. Sen så gick jag hem till Markus å spela guitar hero metallica å så komme Millabus å joinade. Bar sedan iväg å¨diverse bus men tillslut så hamnade vi nere på stan efter att ha tappat bort Markus å johanna någonstans på vägen. REX 27+ för jag å milla å Magnus å hans kompis - PEDER fixade in oss, tusen tack=) hade sjukt kul där nere på dansgolvet där de spelar schlager å annan skön musik!!! Men vi fick många konstiga blickar från de andra på Rex måste erkännas.. Kan kanske bero på att vi hade 100 % mer energi å att jag å Millan inte riktigt ser ut som 27+..=P


Milla å Markus



Milla rockar till Metallica





Jag å Peder på dansgolvet, fick bugga=) Å så Millabus


På väg ut från rex träffade vi en kändis!! För närmare beskrivning besök Millans blogg för att få veta detaljer å få bildbevis..kommer väl om ett tag, hon ha ingen dator som ni kanske förstått vid det här laget.. Varför skulle hon annars vilja hälsa på mig??

Efterfest på tvistevägen å sen gick jag hem å dog av trötthet!


Milla extraknäcker som hårmassör/frisör



HELBRA KVÄLL=)

pissa på en lärare

Det hade jag velat göra idag! Fick inte G på min uppgift så jag måste komplettera.. Uscha mig! Det gör även att jag inte kan få VG på kursen så då blir jag opepp på att plugga inför tentan åxå.. Morr!

Ja jag vet. katter morrar inte men det gör jag!

Jävla skit

ja det kommer att gå åt skogen idag på redovisningen! Oförberedd plus att jag inte kunde sova inatt, kändes som om jag hade en puls på 120!! Uscha mig.. Men men det gr väl som det går..


Torsdag = Ledig dag

Hoppsansa ! Jag orkar inte skriva nå ikväll.. Men jag lägger upp lite bilder från vår tripp till övik.. hade sjukt kul på badet å sjukt nice på SPAbehandlingarna! Blev fika ändå ikväll, trots att jag skulle plugga.. Eller typ förbereda mig inför morgondagens redovisning.. MEN det var för nära att gå hem till Milla å så visste jag att jag skulle få träffa diverse söta grabbs;) ID är bra skit det!


Milla pluggar.. Min dator! =)


Milla och Annika gillar kameran mer än vad de gillar skolan..=P


Lunchpicknick


Jennie gör stan osäker


Dessa två åxå!


Jag å milla är visst 17minus, helt ofrivilligt! Men det smickrade oss=)


En bråkdel av all frukt jag tryckt i mig idag=P


Ett stycke Milla gillade frukten MINST lika mycket som jag


milla glad efter inflyttningsfika å magnus likaså!

Annika är mätt å då menar Annika mätt som i mätt

Japp så är det!
Var på bibblan från 9:00 till 11:45 sen så röstade jag i EUvalet. Röstade rött som i rött-rött, tycker att man ska stå för vad man röstar på så jag skriver det på bloggen. Inge hysch pysch här inte!

Sen blev det lunch på skolan för att träffa lite folk å sen back to MB för att försöka plugga en timme till, gick ganska bra förutom att det satt 3 snygga å pratsamma läkarstudenter bakom ryggen som jag till en början gatt snegla på och tjuvlyssna på.. Men tillslut lessnade jag på deras prat å satte på mig headsetet å satte på lugna favoriter å sjönk in i diabetesen..

Jag å Stina mätta å gladas i soffan på Origo=)

Sen blev det att gå i stormen till Stina för att PRATA DRICKA KAFFE å vara ALLMÄNT SOCIAL för det är bra skit tycker jag. å så slutade det med att vi drog oss till EPP på Origo för att svulla tacobuffé därav rubriken på inlägget. Millabus å jag drig sedan vidare ner på stan för att lyssna på standup - KUL=) Å sen cyklade jag uppför HELA svingen för att droppa av Milla på MIT. Vem fan behöver stadsbuss?? Vem fan behöver IKSU?? Vänner är till för att utnyttjas på ett eller annat sätt, så är det bara!  Kanske därför begreppet KK kom till?? Vem vet..

Redovisning på fredag, får förbereda mig inför den imorrnkväll helt enkelt för imorrn ska Milla få låna min dator i bilen ner till Övik. Jag gatt ju muta henne med nåt ju! jag måste ju dela allt det roliga in life med henne ju=)

Planerna för helgen verkar vara kirrade nu. Fest fredag å thats it! Men Johanna my love, gillar det namnet=)

Allt för länge sedan

Min tisdag

Steg upp vid 7:16 då jag hade ställt väckarn.. eller den blev säkert 7:20 med tanke på att jag kände mig lite sliten sen gårdagskvällen då jag klev isäng lite för sent. Milla å jag hade chips/bull/te-orgie medan vi såg på 27dresses som jag haft på min dator sedan lång tid tillbaka. Införskaffades innan det blev farligt att ladda ner saker... typ.. Började inte så bra men på slutet var man fast! Kolla in Millans blogg för utförligare beskrivning!

iallafall så steg jag då upp imorse å sn blev det frukost.. Men det var ju som vanligt det åxå.. MEN det som inte var vanligt denna morgon var att Thomas brevfack var TOMT = INGEN DN att läsa..=/ Tror det är slut på det nu, han sa att den skulle komma i 3 månader å vi har haft den länge nu. Men men då fick jag ta gårdagens DN å ögna lite i den istället å så fick jag mer tid till TV:n å Gomorron Sverige istället. Såg världens hemskaste reportage om de danska grisarna å jag höll nästan på att börja kräkas av avsmak för de vidriga uppfödarna!!! VILL INTE KÖPA SÅN SKIT men det är visst inte bättre nån annanstans enligt Lisa=/ Jag ÄLSKAR ju korv å BACON är ju så sjukt gott att slänga i pannakaka ju..=/

Jaja det var min frukost.. Klädde på mig å så kom Millan för att hämta varorna som hon glömde hemma hos mig igårkväll å så bar det av till MB där jag satt mellan 9-11:20 å var flitig som få. Enda pausen var en pisspaus å två telefonsamtal, dock väldigt korta sådana. Lunch på skolan med Johanna my love (pannkaka med bacon..=/) å sen seminarie mellan 13:00-15:00. Fick veta Lisas bröllopsplaner åxå ÄNTLIGEN=)

Ner på stan med Millabus för att köpa henne ett piercingsmycke å sen på systemet för att handla men ingen av oss iddes köpa nåt för vi var inte sugen på nåt. inte våra feta plånböcker heller tror jag.. Får bli närmare helgen då man vet mer vad som händer! Cyklade sedan i regnet med Milla som paraplyhållare bakpå, klarade halva svingen till och med!!! VEM FAN BEHÖVER IKSU??? Det är vår stående kommentar=) Fick en kopp te med Dooleys å så skorpor av henne som tack för skjutsen eller nåt sånt. ÄLSKAR VERKLIGEN Gunlisspecial=)


Lite plugg å sen blev det att äta med Phimpho å Mia, sen följa Phimpho på affärn för att införskaffa bullformar för att göra muffins samt hjälpa henne att hitta rätt bland fil å musli - mitt rätta forum! Jag borde egentligen bli dietist eller nåt sånt istället=) Bakade därefter äppelmuffins med kanel som vi käkade med glass, gott betyg fick vi av Mia som ville ha en till.

Tog en helt underbar promenad därefter med mig själv, det är verkligen skön luft när det är småregnigt ute på våren/sommaren..

Ja det var min dag det, hur har er dag varit??
Vad har ni gjort som mest??


Klinisk eximination - check!

Jag klarade mig å Johanna åxå! Två av fyra, hård dom men we made it!!! =) Gud vad jag är glad över det, snart sjuksköterska, snart fast lön.. =P



Hade dock inte tänkt bli brunett.. =P


Back from löpning:)

Tog mig ÄNTLIGEN ut på en löptur.. Blev först typ 20 min promenad eftersom mamma ringde när jag just hade knytit på mig pjucksen sen så löpte ja väl drygt 40 min, det är bra nog försöker jag intala mig. Tog turen runt Nydalasjön, lämpligt mkt natur, lämpligt mkt folk och lämpligt långt. Nydalasjön är summa av kardemumma(länge sen ni härde den sist va??) LÄMPLIGT=)

Yes så är det, nu är det bara att hoppa in to the shower.. Ska bara flytta lite kläder först=P

Förbjudet men ack så bra

Vad syftar jag på med min fina rubrik? Jo det ska jag berätta nu.. Självklart hade jag inte bokat någon tvätttid den här veckan, inte heller förra veckan, veckan innan den.. Ja ni vet vad jag menar! SÅ det blev att tjuvtvätta IGEN!! tror det är tredje gången på raken nu, gav upp det där med att vara en god hyresgäst den där gången den långe karln hade SNOTT min tvättid och SUDDAT bort den från listan å ersatt mitt namn med hans namn..MORR. Jag blev klar med tvätten 11:20 men då orka jag inte vänta på turktumlarn så det hänger kläder överallt i mitt rum nu, inte torra men RENA iallafall och det är en framgång i sig.


Ååå vad jag kam bli störd på mig själv å på andra åxå för den delen! Vad gör jag för fel egentligen, det blir ju alltid fel på ett eller annat sätt??

Idag blir det att käka lunch på skolan innan eximinationen tillsammans med Johanna my love å sen ska jag väl försöka plugga med henne åxå eller plugga själv iallafall. Hur ska detta sluta? Jag både längtar å gruvar inför att fara tillbaka hem till Kråkberg å familjen. Kommer att bli rastlös å sällskapssjuk men samtidigt vill jag bara bort från allt här så att jag kan smälta allt å gå vidare med saker å ting. Men jag VILL INTE allltid gå vidare, längtar tillbaka till tiden då tiden stod stilla - de ögonblicken då vi var med varandra å bara var..

Sovmornar.. Mys.. Korsord.. så ska det låta.. Frågesport..promenader..Baka gottigott saker..PRATA om allt å ingenting.. Känna pirret i maget..Gråta..
ATT VARA KÄR



Men jag är inte bitter över det.. Jag är glad för den tiden som jag säkert nämnt på bloggen förut.
Nu är jag bitter för att jag blir missförstådd eller nånting sånt.
Ska jag ändra på mig för att passa in?


"Det är som att bli misshandlad inifrån"

Ja det blev min kommentar på hur det känns att äta sig för mätt.. Lustigt tyckte Mia. För övrigt har vi discodunkat bort bykymmer inne på mitt rum innan middagen så att vi blev sjöblöta av svett! MEN skoj var det..=)

Hade varit awesome om hon stannade till hösten i Umeå för att plugga å ha skoj med lilla jag!



Känns jobbigt just nu med en del saker, varför ska man ha dessa spärrar som förstör för en?
This song is for U!!




Kulturnatta

Typiskt med regn när det väl händer något nere på stan! Men men jag var då där från typ halv elva till fyra ändå! Shoppade lite med Emma först å sen med Johanna å så kom Millabus på slutet. Jag lyssnade på lite folkmusik på pub freja åxå där jag börja snacka med nån Anders som tyckte jag skulle börja att dansa schottis å sånt=) Får se om jag gör ett ryck till hösten! Tänk vad mkt mer folk man träffar när man är ensam på saker å ting! Å ås kollade vi förstås på Mia som var modell för Rut mfl..



















Hem till Milla sen för att läsa Cosmo/DRICKA KAFFE/rådgivning om smink å sånt inför hennes sittning. cykla hem(tar två min) å så sminkade jag mig, kirrade outfiten å så käkade jag en matlåda som jag haft i frysen sen påsk! Gott var det iallafall=) Va väl tänkt att vi skulle ner på stan men det regna så vi cyklade bort till carlshem å spelade Guitar hero=)


Tänk vad glad man kan bli av att vänta på bussen..

Buss ner till stan å sen blev det REXpremiär=) Hur kul som helst hade jag å jag fick till och med dansa bugg trots att Peder hade gömt sig någonstans där det inte gick att hitta honom. Tur vi hade magnus i sällskapet=)

På hemvägen blev det Pizza med Mia och Danne å sen så drog Danne hem en skylt som nu står utanför min dörr.. För att skydda personer för mina pizzasmaker - visst farligt att blanda gorgonzolaost, musslor, bacon och diverse annat gott enligt vissa!


Oj oj det ser INTE bra ut det här..

min tripp söderut

Var då på örnexpo på torsdag när jag var hemma hos pappa i Husum. Köpte inget där men jag bytte till Halebop vänner.. Sen så fick jag se galningar från finland som körde runt i ett stort klot med motorcyklar. Som final så kom Magnus Samuelsson å stod i mitten av den medan de körde. Huvva det var hemskt att veta hur farligt det var alltihop! Men det var samtidigt kul att titta på=)



 
Lite bilder in action..

Dansant och stark man.. även modig visade det sig!

Efter jag å pappa gått färdigt där så for vi en sväng på skokanonen men självklaet fanns inte skorna jag blev kär i i rätt storlek..=/ Men men jag sparade ju 200 spänn på det viset, alltid nåt. Grillmiddag, tvkväll å prinsessbakelser..=) Pappa vet hur han ska charma sin dotter..

Fredagmorgon blev det bullbak och hårtvätt/inpackning hos mormor och därefter blev att dra upp norrut till Umeå igen=) Träffa en gammal IDare på bussen åxå, hur trevlig som helst så det blev lite plugg den bussresan=P

Kvällen spenderade jag med en massa glatt IDfolk hos Oscar med ett stycke singstar..=P Man är ju ingen stjärna när det kommer till skönsång måste erkännas! Hehe men trevligt var det och jag blev utfordrad åxå för jag höll evigt på att dö av hunger..TACK OSCAR!!!

Idag började jag dagen med Hjärt- och lungfarmakaföreläsning i min kära säng å sen blev der en brakfrukost som vanligt.. Ska väl ner på stan å var där mest hela dygnet.. Det är ju Kulturnatta! =) Få se om jag får med mig nån trevlig filur dit ner..

Har återupptäckt det goda med kaffe med en skvätt mjölk, varm mjölk! Men då måste kaffet vara STARKT



tillbaka i umeå

yes det blev en tvärsväng till pappsen och mormor för mig..

Besök=)

Fick besök av min favvoAnders igårkväll, vilken tur att mamma hade skicka ner bullar med Millabus när hon kom!!!
*Tusen pussar till mamma*



Det var astrevligt att få besök, nu kan jag pricka av släkting nr 2 som frivilligt kommer och hälsar på här=)
blev lite sent bara, kom mig isäng vid två men jag ställde tappert klockan på halv åtta och här sitter jag nu redo för en dag av hjärt- och kärlsjuksomar samt KTC med Johanna å ev Lisa. Ikväll blir det Stinahood, undrar när jag ska ta mig tid att fara ut å springa? Ha inte varit ute sen i söndags.. Men kommer tid kommer år brukar det ju heta tror jag...??



Låten som jag håller på att nöta ut för tillfället..=P


Snälla, snälla..



Ja, jag vet det är lågt att be
Men jag skiter i det

KLOCKRENT



Nooo!!!

Har färre besäkare på bloggen de senaste dagarna.. Kan det vara vädret som är boven?? PANIK!!!! Vart är ni trogna besökare?? Lämna gärna lite kommentarer åxå så jag känner mig läst..

Fick ÄNTIGEN godkänt i läkemedelsräkningen, var å hämtade ut den idag=) VG på hela kursen, det är nice..


Flyttdag med Milla

Idag bar det iväg från Grubbetown till Ålidhöjd flr Millabus, det tycker Umeå är bra=)
Vi har kört runt som några dårar fram å tillbaka å vi har till och med hyrt ett släp på OK (där umeåas sötaste kille jobbar btw) å så har vi lärt känna några ur hennes kollektiv. TREVLIGA=)



Milla med hennes kollektivkompis å hennes kompis=)


Pizza bjöd millabus på=) Vi dela alla tre på tre så vi fick tre olika i en=)


Fick träffa hennes mammas hund för första gången åxå
Se bara vilken sann djurvän jag är=)






Milla å jag posar medan Milla kör Fååården=P



En lite mer fokuserad Millabus


Jaa vad ska man säga?? Vad gör man inte för att slippa en dags plugg? =P
Nämen ALLT blir faktiskt skoj med denna tösen, alltid är det nåt som blir lite halvgalet men det löser alltid på nåt konstigt sätt! Hur skulle vi veta att bromsarna låg på?? =P

Härligt ute och härligt i magen

japp det är det verkligen! Tänker gå bort till Nydala nu å plugga där istället så jag får lite miljöombyte och svalkning! Blev underbart gof lunch idag, bruna bönor, stekt korv (ja de som jag köpte på maxi BILLIGt förra veckan, hur gåoda som helst) å så rivna morötter till det. UNDERBART var orden.. Det bästa med det hela är att jag ahar en portion kvar av bönorna sen att värma på nån annan dag=) VARFÖR jag säger bara VARFÖR käkar man inte bruno bönor oftare?? det borde ju höra till basfödan ju! Nästa gång ska jag nog köpa en STOR korv bönor istället för en liten rackare, då kan jag äta MKT utan att det gör något=P

Vår kära pyramid som alla forskare vill förstöra!! =/

Vad jag gjorde igår..

ja det blev att sitta ute efter löpturen och läsa DN och lite medicinsk teknik för sjuksköterskor. nice det förutom att jag höll på att dö av värmeslag å av att INGEN hade tid att umgås med lilla mig.. MEN tillslut så svarade Linda och hon va pepp på att käka glass med mig =) Vi satte oss nedanför Statoil vid älven och surra å smaska.. Det var good times=)
En kom Emil dit å så gick vi på en promenad längs älven, hur vackert som helst!

Kom hem, tvärlaga middag, kolla på nätet om EU å så blev det filmkväll på Carlshem, såg två bra filmer=) å så käka vi kladdkaka of course! =P Jag är lättövertalad att haka på saker om det involverar antingen 1. Kladdkaka 2. Glass 3. kombineras punkt 1 och 2 eller 4. punkt 1 med  sprutgrädde=P

This song makes me happy=)
Spelas MINST 2 ggr per dag i min lilla håla


SÖNDAG

Har varit ute å sprungit nu å så plocka juag upp cykeln nere på stan när jag liks var ute. Ska väl läsa lite ute i solen idag å så är det i valet å kvalet vad jag ska göra ikväll. har både lust att sätta mig in i EUvalet med Stina å umgås med henne samtidigt som det hade varit underbart å lyssna på vårkonserten..Hm samtidigt så är det även dansföreställning på folkets hus med Mia å hennes klass. HÅRT val måste jag säga!

Blev iallafall att fara på Kristins fest igår å surra med klassisarna. Trevligt men jag lessna  å drog mig hemåt.

Vissa personer trivs man mer med än med andra, så är det bara. Måste bara acceptera det. Helst skulle jag vilja trivas lika bra med alla!


FREDAG - LÖRDAG

igår var jag duktig och gjorde klart mitt arbete, eller klart å klart det är väl lite finputs innan det ska skickas in.. Men jag väntar på hjälp från en lärare hur jag ska skriva referensen. Skyll på henne, gör det bara!

Blev att gå ner en sväng på stan för att få tillbaka min cykel som Milla hade lånat, homn skulle visst inte hinna cykla upp den till ålidhem innan hennes buss skulle gå. MEN vi hann ju gå en del på stan ändå=P Självkalrt kunde jag inte hålla i pengarna ocjh köpte en därför en daimstrut . har ju inte käka nån sån i år..=P men men kronofogden står väl inte å bankar på porten än så å Anna Skipper skippar jag! oj vad jag var fyndig..


Drog sedan iväg på MB å letade böcker å skrev på arbetet.. Träffa lite trevliga klassisar där åxå=) Konstigt att man inte upptäcker en del personer förrän det gått nästan ett helt läsår! Stressade hem å käkade tjockpannkaka från frysen (upptinat förstås, vad trodde du??) å så cykla jag ner på stan igen destination Norrlandsoperan. Carro är i stan å skulle spela där=) Bra var det, väldigt bra men för kort tycker jag.. Sen blev det att pumpa ben å häck med ett stycke carrobarro på pakethållaren på min ljusblåa pärla. Så ska det låta, flumm, musik, snack å sova..


Stiga upp, koka ägg å säga hejdå till Carro som skulle öva med Kåren idag,, MIN KÅR!! Eller min forna kår=/  De är grymma på att spela, fick höra på en livespelning som de hade gjort=)

Sen Carro cykla ner med min cykel(gone again) har jag STÄDAT dvs. röjt bort massa grejer från skrivbord, golv å dylikt, dammsugit, dammtorkat golv och alla ytor samt rengjort på toan. Effektiv med andra ord=)


Vet inte om jag har skrivt det förut men jag blev  GRYMT GLAD när Håkanbråkan kom och hälsade på min förra helgen! Kändes så himla trevligtr att bara umgås han å jag å jag känner mig så hedrad av att han verkligen VILLE komma och hälsa på mig trots att jag bara är jag å att jag bor som jag gör. inte många i min släkt som vill komma hit.. =/ Därför ger jag denna ros till Håkanbråkan för att han är just Håkan!






Sommarlov!

Det känns nästan som det idag..MEN jag ska försöka pilla på med uppgiften så att den blir klar å så tror jag att jag ska börja kolla upp lite smått å gott inför examinationerna.. MEN det är soligt ute så jag får försöka att sitta där ute med de grejerna helt enkelt.

Ikväll kommer Carrobarro för att slagga hemma hos mig, hinns nog inte med så mkt social närvaro men att ha henne i samma stad är ju alltid något=P

Igårkväll blev det att dra iväg med MIN(inte silverpärlan alltså) cykel till Peder tillsammans med Millabus för att käka upp det sista av kladdkakan som vi bakade i tisdags.. Vi hade visst lyckats med att äta upp halva på oss två!!! Tur vi är åt det magerlagda hållet=P Å så blev det att spela Wii=)

Millabus in action.. =P


Peder låtsads vara frälst liten ponke..=P


Gick hem vid elva, ringde Isak på vägen hem för att jag inte skulle bli överfallen av nån konstig varelse när jag gick själv å allt.. Råka prata lite Fööör länge så jag tog sovmorgon till halv åtta imorse!

Hm det här var ingen bra sysselsättning med tanke på att det snart är HELG och att jag vill bli klar med mina grejer..

Fest på lördag?? Det eviga dilemmat.. 

Bakläxa

Nu har annikaul varit dålig på att uppdatera bloggen! Skämmes tamefan!! Men men jag har med andra ord haft ett liv...
Gjorde sista dagen på praktiken idag, känns ganska skönt faktiskt! Milla å jag har renoverat en cykel ikväll, sandpapprat bort gammal färg och rost samt sprayat den med silverfärg. Helt sjukt bra blev den!! Å så har vi käka palt i fulla lass, gott är det.. Gott är bra!

Nu fattas bara lite stripes..=P



Bjuder på lite egopix från mitt rum åxå, alla stunder med Millabus är värda att dokumenteras!








Någon dag - något storslaget!

Känner att jag vill bju Millabus på middag eller fika eller nåt.. Får dåligt samvete av att vållgästa henne! å så kommer hon lida svältdöden för hon glömmer bort att äta!

Can someone please feed my babygirl?? 



få se när hon ha tid att komma förbi för käk, å när jag ha tid med besök! borde få klart rapporten i veckan.. Mitt mål this week..  Men min babygirl ska hem till lovely norra fjällnäs till helgen.. Kommer tid kommer år..

Har hittat två kartonger iallafall, nåt kan jag då bidra med! Å så är jag stark..=)


Without her i would die!

MILLABUS är BÄST! Jag skulle inte vara mkt utan henne..=)
Hon bjöd mig på mat IGEN idag när jag höll på att lida kaffedöden då jag inte druckit kaffe sedan halv nio i morse å klockan va väl sex eller nåt.. Hällde i mig två koppar medan jag spelade tvspel å hon lagade underbar chiliconcarne till moi=)

Å så har hon stulit en fotboll åt mig idag, en utan luft.. Eller med lite luft.. Ska fixa det till helgen tror jag..

Anledningen till att jag var på fel sida av stan var att jag Johanna och Lisa hade cyklat bort till Umedalen direkt efter praktiken för att hälsa på Ann Marie och hennes lille ponke=) Han va hur söt som helst, STORA blåa ögon=)

Fick sätta två PVK idag å det gick jättebra! Å så fick jag ta venprov på en utan kärl som dessutom var stickrädd.. Men jag fick blod i 3/4 rör.. När jag sen skulle byta till ett annat kärl gick jag bet å då fick sköterskan ta över. Premiär för mig att ta venprov på praktiken å premiär ever på en fot! =)

Bra dag trots att jag känner mig jättetrött!!!

Kuuul är det att bli uppskryten av patienter=) Gör mig glad=)

Denna dagen

Jaaa började dagen vid 8:30 med gröt, gröt är gott och det är nyttigt åxå! Synd bara att mjölken tog slut i tisdags..

Sen så blev det att städa i korridoren - turen hade kommit till lägenhet nr 104.. Moi! känns dock som om det bara var två veckor sen jag gjorde det sist, alla är inte lika städtantiga som andra.. =P

Gick sedan till Icamaxi och veckohandlade, det gick bra - hade tagit med mig en handlingslapp å utöver det som stod där så köpte jag två stycken förpackningar Grillkorv för 15 spänn å så en liten burk Turkisk Yoghurt..


Sen komme Jennie dit och så kom Emelie och plockade upp mig med bilen=) Flumma på hemma hos henne och så klippte hon mitt hår, blev dock ingen ny frlla utan det blev bara att klippa av det en bit och klippa upp det. TACK!  Å så käka vi en massa tryfflar och mörk choklad å så blev det lunchmiddag med chicken nuggets - hade glömt hur jäkla gott det är!!

Hon skulle färga håret på jennie och men då tog färgen slut och då skickades Annika ut med bilen ENSAM för att införskffa mera.. Första gången jag kör ensam här i stan! Men både jag och bilen överlevde.. =)

ikväll har det blivit lite styrketräning å så har jag rensat papper.. Försökt lite med plugg med dåligt resultat!

Nu - inget!



My lördag

Ha gjort tenta på morgonen, känns som om det hade kunnat gå för sig! Men de hade gjort jättekonstigt å en fråga så jag fick alltså be tentavakten att rings lärarn som gjort tentan för att fråga.. Men hon svara inte så JAG fick prata med en annan lärare på kursen och sittaängst fram i tentasalen och ha högläsning över telelefon för att förklara frågan.. Sen skriva STORT på tavlan å att alla skulle få se hur de hade tänkt.. TEACHERS PET blir väl mitt nya smeknamn.. =P Kändes väldigt konstigt iallafal!

Sen fick jag besök av mammas kusinvitamin Håkan=) Vi gick ner på stan, inhandlade godis på hemköp å sen blev det Män som hatar kvinnor för hela slanten! Den är 2,5 timmar så jag va väl lite orolig för attt jag skulle bli less å rastlös men det kändes helt seriöst som om den bara va nån timme lång! Hur bra som helst alltså! Ganska lik boken åxå tycker jag att den var förutom att det inte var nånting alls om Mikaels kollega som han ha som KK i boken.. MEN jag antar att ALLT inte får plats på film.. Fem klaffar får den iallafall=)

Ballar av stål - helt sjukt klipp

Sen så blev det tre kronor och pizza för mig (självklart!) och hamburgare för Håkan. Kaffe på hemmaplan medan jag introducerades i Ballar av stål på femmans webbtv - FAN VAD BRA=) Bäst tycker jag om den där djävulen, tänk om man kunde ha gjort såna knäppa grejer ibland, tänk vad kul man skulle ha!!! Det närmsta jag kan komma ballar av stål är väl diverse restaurangbesök med Millanbus och diverse headsetsamtal.. Glömmer aldrig då jag snakcade stjärnbilder med Isak över telefonen när jag gick på tvistevägen en kväll... " "JAG SER DEN INTE!" hehe fan vad skoj det var!

Vissa dagar känner jag att jag saknar den pojken, han var/är  verkligen fin! =) Tänk vilken tur jag hade som fick uppleva ett halvår tillsammans med den killen=)



Nu hoppas jag verkligen att tentan gick bra! Orkar inte ladda inför ytterligare ett matteprov!



Huvvaligen vad jag känner mig trött

Sitter och förösker att skirva på min uppgift men det känns som om jag ska somna!

Ha varit på stan i eftermiddag å busat med Millan(vem annars).. Vi testade en massa klänningar å så köpte vi mjukglass med varm chokladsås.. Gottigott=) Jag vet inte vad jag vill med den här kvällen egenltigen men det känns som om den snart är över.. Något förslag någon?


Vi var jäkla nöjda med det röda läppstift som vi testa på kicks..=)

Hehe fan vad bäst vi är!



Annika sitter under filten

Skum dag idag.. Fick nåt fel så jag frågade om jag fick gå hem vid 14 idag från vfun.. Sprang 12 km å sen så försökte jag styrketräna men jag va för svettig å slut för att orka träna. Men men det var ju bra ändå hoppas jag. Som låster på såren så hade jag en uppiggande konversation på msn ikväll medan jag har skirivt på mitt arbete..

- gör du annars?
-
skirver på rapporten
- va du jobbar och jobbar
-
mm har inge bätte för mig men jag fick då springa idag=) I solen:) inte dumt =)
 - springer du mkt?
 - typ 2-3 ggr i veckan blir det helst 3 men oftast 2:(
 - kk, tränar inget mer eller? för din figur är det ju inget fel på ;D
 -
jag åker skidor på vintern å så går jag sjuuukt mkt (enligt vissa källor) å så försöker jag att göra situps och träna med     hantlar ibland helst ett par ggr i veckan men det är svårt att motivera sig till det ganska tråkigt! TACK=)
 - det gör dig gott iaf så fortsätt med det :P
 - Va?
 - träningen gör dig gott menade jag =)
 -hehe du tror det?
 - haha det ser man, om man säger så ;) 
- Ahhaaa så jag ser vältränad ut, är det det du vill ha fram?
 - haha ja typ så ;) riktigt fin


Jaja lite smicker gör alltid gott=) Men jag tar det med en nypa salt, detr var ju ändå en karl som skrev å de är ju inte så petiga på hur man ser ut=P

Bild från nyårsfirandet=)

Annika på födelsedagskalas

Ja det blev lite ändrade planer ikväll.. Hade tänkt far på KTC och öva lite venprov å sånt skojsigt men den ändrade jag mig till att jag skulle ut å springa men då så kom Millabus och drog med mig på födelsedagstårta hos Sandra på tvistevägen.. Det var trevligt det åxå men lite varmt med tanke på att vi var 16 hotties i en etta.

Sen åkte jag BUSS till Millabus föe att städa hennes lägenhet å sen cykla jag hem..

Hann iallafall tvätta å det var ju en del av kvällens planer iallafall!


Min favorit just nu


Helgen

Lördag
Pluggade på förmiddagen sen så kom Peder hit och picknickade å läste bok tillsammans med mig och Mia utanför här.. När han hade dragit hemöver kom Millabus med 2 pojkar från Vilhelmina och hon meddelade mig att hon hade fixat fest till mig som plåster på såren för att hon skulle jobba på Origo. Jahapp tänkte jag, kan bli skoj det.. Mia bjöd på middag - tacotårta och det var helt sjukt gottigott! Sen gick jag till Carlshem i min döskalletröja som jag hade återfunnit hemma hos Milla, trodde den var gone forever..Hade helt glömt bort att hon hade lånat den av mig! Iallafall så kom jag dit och jag trodde att Mia och hennes vänner skulle joina oss men så blev det inte. Lyssnade på musik till en början, såg lite fotboll(!!!) och lite annat. Dök upp 2 brudar från IB sista året som skulle låna Anders bil för att åka på ersboda och köpa mjukglass(lång historia) men det slutade med att de festade med oss istället. Svulla chips, Euroshoppers cookies(underskattade) och så dracks det lite blandade drycker.. För mig blev det ett glas rosevin och Jäger, det är supernice! Spelade rockband, började ilite försiktigt med gitarr å sen avancerade jag till att testa trummorna(blandat resultat) å sen fick de mig att sjunga (vråla) en låt innan det var dags att dra till Origo som jag lyckats övertala de andra att överväga..

Sjukt bra musik spelades på origo hela kvällen men de hade visst fått in många klagomål på den.. Dansade mig sjukt svettig å så gick jag hem tillsammans med Daniel, en av de som bodde där jag hade varit på partaj. Satt hemma hos mog och snackade till efter 4 å jag släckte lampan 4:40.

Söndag
Mamma ringde 10:20 och väckte upp mig, det var bra annars hade jag nog sovit bort hela dagen. Åt frukost å sen ringde Linda och hörde om jag skulle hängs med å kolla på Idoluttagningen med henne och det ville jag förstås. Sprand iväg och gjorde bort handel å cykla sen till Nolia med henne. Såg väl inte så mkt av Idoluttagningen förutom den långa kön. Sen blev det som sagt loppis där, helt sjukt stort! Cykla ner på stan igen och fönstershoppade å blev bjuden på fika på Barista inne på MVG, de var helt otroligt gott kaffe och goda mackor!! Skildes åt när affärerna stängde och sen blev det att sitta ute i solen med Mia å 2 av hennes vänner tills klockan blev halv sex. For ut å spranf en timme, styrketränade, städade och höll på att dö svältdöden innan jag åt middag närmare nio på kvällen. Men det var gott! Käkade medPhimpho och Mi som hade lagat underbart gott stekt ris med curry och grejer. Blev glass å te på det=) Sen sov jag å därmed var helgen slut!

loppis

Var på söndags loppis  idag med linda och så kolla vi in Idolauditionen som va på Nolia. Fyndade en grym tröja - så jäkla nöjd! Skirver mer sen när jag fått mat i kroppen..


Ledig fredag

Första maj var en bra dag för Annika. Tog sovmorgon till halv 10 sen satt jag ute och solade med Mia. Vi gick sen ne rpå stan och kollade på första majtåget och lyssnadepå/sjöng Internationalen i folkhavet på torget.


Lessnade på smutskastningen av borgerliga politikerna och gick och köpte McFlurry istället. Satt nere i parken några timmar med Peder och Marie å sen blev det snabbfönstershopping på Makeupstore där Millabus mötte upp oss.

Middag på Grubbe - väldigt delikat, höll på att äta Millabus ur lägenheten!! Men hon ska ju liks flytta så det kanske var bra=P Det bjöds på korvstroganoff och jasminris - jag säger det igen KORV ÄR UNDERSKATTAT!!

Snygg brud i väntan på pizza..

Sen spelade vi tvspel, ett bilspel där Millan ALLTID fick stilmästare och jag körde in i mittenräcket.. Å så spelade vi ett kasst Sonicspel för 3+ som var för svårt för oss och avslutningsvis så spelade jag singstar för första gången..=P Skoj var det iallafall!!

Långprommis för min del hem från Grubbe och lite kallt blev det allt.. Hade bara min fina blåa tröja på mig, ingen mössa, inga vantar.. men men det som inte dödar det härdar!

Nu ska jag göra nån nytta men jag känner mig jättetrött i hela kroppen idag, don't know why=/

Valborg

Hemma efter en valborg tillsammans med Millanbus pch hennes IDare.. Träffa brodern, kevin å de andra en sväng borta på Carlshem åxå, det var trevligt=)

Såg å brasan på Campus och frös.. Bäst var att jag träffa på Morgan och Lisbeth och deras barn(alltså mina tremänningar)..=)

Blev te hemma hos David medan de andra gick in på Origo, har nog aldrig träffat non som pratar lika mkt och snabbt som honom! Men det har ju sin charm åxå=P

Bra kväll med andra ord=)

RSS 2.0