Slödag

Okrkar inte göra nåt typ.. Regnet faller utanför rummet och jag längtar bara hem till vintern och snön. Får se om jag åker upp efter tentan på torsdag till mamma! Men jag skulle ha haft skjuts, är det nån som ska uppöver eller neröver till helgen??

Tänk er SNÖ SKIDOR och ANDVENTSMYS hemma i fjällen!!!!

Fick finbesök igår av Carrobarro och hennes Tobias, de är för söta tillsammans=) Riktigt trevlig pojke det där.. :)

For till Jonny sen på kvällen och såg film med några andra IDare, David Erik(eller var det Erik David??) somnade då söt tbredvid mig i soffan..;)

Känns som om hjärtat ska trilla ur kroppen när jag tittar in i dina ögon..

Inte lat iallafall

Idag har det varit mkt.. Eller egentligen inte men det känns som om jag borde vila mina ben ikväll. Blev promenad runt Nydala å så hann jag bara sitta å fika lite å så innan det blev att byta om till träningskläder å fara på bodypump. Tufft pass idag kände jag! Kom hem och började städa samtidigt som jag satte igång med matlagningen.. Ha då tagit golven så det är väl bara att torka av resten sen och sätta upp adventsstaken i köksfönstret. Men det ids jag inte göra nu för tid är massa folk i köket som håller på att laga mat å baka å sådär. Ingen mening att börja städa då med andra ord.

Snart kommer Carrobarro och Tobias hit och hälsar på:) Får se om vi far på biograf kuratorvägen 29 eller inte.. Det får tiden utvisa! Ska då bli skönt att sitta på röven resten av kvällen!!! Jaaa ni hörde rätt, jag vill SLÖA.. =P

Skulle bara ha haft sig en kopp kaffe på det här så hade jag varit människa igen!

 

Musiken som spelas idag är... BRITNEY SPEARS!!!

Söndag igen

Tänk vad veckorna går fort!!! Redan söndag igen å vad har jag då pysslat med?? Jo, söndagspromenad runt Nydalasjön förstås! =) Pratade länge med mamma å så lyssnade jag på Twilight:) Den är faktiskt riktigt bra!

Innan promenaden läste jag 2 timmar blodsjukdomar, något jag hade räknat med skulle ta 20 min.. Så korridoren är inte städad än å jag har inte varit på IKSU för det passet ja tänkte gå på var inställt=/ MEN då var det så gulligt att Elin i min klass messade å undrade om jag skulle fälja med henne på Bodypump istället. Så det är planen nu.. Får se om Carro kan hämta mig efter träningen så jag får umgås med henne å hennes mamma (Helena som är best in the world på att göra potatisgratäng) borta på Ersboda där de är i helgen.

Igårkväll med det en jättemysig middag med Phimpho oh Oanh som bodde här förra året, vi käkade en massa olika sallader å så cheesecake till efterrätt:) Diskuterade karlar(vad annars??) å jag sa förstås för mkt som vanligt och fick sitta där med blosssande kinder;) Därefter gick jag över till kollektivet på språkgränd där de var födelsedagsfest för Emma R i min klass. Mkt trevligt folk=) De drog ner på stan men jag gick på NH där ett par från min klass hade gått å så min äldrekursare Christoffer, alltid lika kul att träffa honom! Det är en finpojk det:)

När vi viftade på rumpan som mest komme det en långhårig snygging.. Med sig hade han bla härligaste David som dansade i neon tillsammans med MOI hela kvällen lång! =) Träffade Gina utanför NH åxå, trevligt=)

Vad jag har lärt mig av den här kvällen är att man ska passa sig för lekparkar när det är mörkt ute, det kan finnas gropar!

Organiserat kaos


Jag är tjej å har den tjejiga förmågan att ta fram en massa kläder å så lämna dom framme lääänge trots att jag inte använder dom. Plus att jag byter klädet typ varje dag å då vill man ju inte tvätta dom... Så då hänger de och vädrar lääänge innan de blir använda igen/tvättade/lagd i garderoben.. MEN när jag tycker det blir för stökigt i rummet brukar jag iallafall samla allt på min stol, visst ser det nästan organiserat ut när alla BH:ar är samlade över armstödet??

Ska väl hoppa in i duschen nu tänkte jag, har varit en sväng på Streetdance på IKSU med Emma och Milla.. Vi tre kommer att bli kungar på den koreografin tids nog.. ;)

 

Inte så fin bild men man ser då att gardinerna, julstjärnan å adventsljustaken är framme:) Jag gillar ljusstakar, fick den här av mormor å jag fick välja färg helt själv!!!  Tycker bäst om de vita som ni kanske förstår..

Vilken färg ska staken ha tycker du???

Får se vart det slutar ikväll, komer troligen socialasera mig någonstans häromkring iallafall.. Det finns lite gott och blandat att välja på (nää inte godiset för det käkade vi upp igår på spexet) så tiden får utvisa var det bär iväg.

 

Kanske man skulle ha slagit på stort och vara jultomte i år.. ;)


Annika tar det piano

Idag har jag verkligen varit ledig! Städade fam julen på morgonen å sen tog jag mig en promenad ner till Haga för att lämna igen boken till Emil. Gick förbi å hämtade nå grejer hos Stina sen så det blev en rätt lång promenad i det vackra vädret! :) Gick därefter å handlade på Ica å Konsum, de hade ju sjukkkt bra pris på stenhårda avocados i veckan! Har därefter ätit lunch å tagit mig ett STORT glas kaffe med mjölk å en bullbit;)

Ska väl på Streetdance sen vid 16 å sen vet jag inte om jag ska fara förbi på nån fest senare ikväll. Nyktert blir det då iallafall eftersom ja inte vill lägga ner mina pångar på alkohol för tillfället. Får väl börja bränna eget??? ;)

Nää Milla är död idag verkar det som..

Home alone

kom hem från spexet för nån halvtimme sen, det var kul:)

Saknar dock en pojkvän att krama om inatt, han måste ha hunnit gå å lägga sig=/

KRAM

Så fin så fin


Vackraste pojken!!! Men varför känner jag som jag gör???


Blev då Aqua med Millabus ikväll iallafall, annars har jag inte hunnit med nå mera.

uppe i ottan

Blev tidig uppgång idag för att hinna ta morgonpumpen kl 7:15 med min korris Malin. Skööönt att känna att benen skulle dö, bara lasta på mera vikter! ;) Har suttit på MB sen 10:15 så nu har jag nyss kommit hem å käka mat, blev råstekt potatis(fattar inte att jah inte gjort det förut) och pölsa. Pölsa för tredje dagen på rad nu.. Men nu är det slut iallafall. Eller jag har väl mera att hämta i frysen=) Me like that! Nu känns det som om jag skulle behöva en dos koffein innan jag orkar fortsätta med studierna!!!  Får se om jag kan fixa det eller inte.. Men det tycker jag att jag borde vara kapabel till:)


Idag går den STORA KRAMEN till Stina:)

tiden springer iväg..

Började plugga vid 9 imorse å dagen bara rann iväg trots att jag inte slösurfade nåt! men det känns inte som om jag lär mig nåt ändå.. inte bra det! Iallafall så slutade jag plugga strax efter 3 för att fixa en tidig middag innan jag skulle gå ner på stan med min alldeles egna Millabus. Vi gick runt lite på stan å så köpte jag födelsedagskort till pappa:) Det var jättesött:) Så det är postat och allt! Duktig dotter må jag säga..

Men varför skulle vi då ner på stan då? Jooo jag såg att det var en föreläsning om HBTQ på Café Station och blev sugen på att gå.. Så så blev det och vi lyxade till det och köpte fika å allt! Vi får ju inte bli dumsnåla.. ;) Men nu får det inte bli mer att käka ute i veckan så är det bara! Ska ju införskaffa IKSU kort hade jag tänkt å då behövs pengar.. PLUS att det behövs en massa pengar till att föda mig!!! Kan äta, jag lovar, HUUUUR mkt som helst!

Nu ska jag snart lägga mig och sova, bodypump kl 7:15 imorrn står på schemat å sen ska jag väl försöka vara en duktig student å plugga resten av dagen. Blir bra det för det är väl ändå skitväder hela dagen imorrn åxå skulle jag tro! Näää skåpäta lite till nu innan det är bedtime for real!


Kärleken är<3

Dansade till den här låten i helgen, så jäkla fin! Jag hade ju hämtat ut jackan å allt med jag gatt vända tillbaka till dansgolvet för att ta den absolut sista dansen!!! Tur jag hade min (kanske fel ord) läkarstudent tillika renskötare som troget ställde upp:)

 

Puss på er alla!


Tisdagen

Komme mig upp ur sängen efter frukost iallafall å jag kokade mig mitt kaffe som dock fick intas per os. Men men det funkade iallafall för jag komme i tid till skolan för vårt grupparbete:) Har känt mig rätt pigg men jag svävar mellan okunskap å panik mot känslan av att jag kommer att kicka ass på tentan å att det är luuugnt för jag kan ju det här.

Var och lyssnade på en föreläsning om klimatet och det stundande klimatmötet i Köpenhamn. Va en skitstörig kille i publiken som sa diverse roliga/dumma kommentarer.. Bästa var denna:

"Hur vet man att isarna smälter då?!?!?"
*lol*




Vad kvällen har att bjuda på vet jag inte men troligen blir det att plugga.. What else liksom?? ;) Hoppas på en god nattsömn inatt, kanske var för ovan att ligga i min egen säng? Va ju ett tag sen sist.. ;)

today

is not a good day.. Eller natten var inte den bästa tänkbara så jag har inte sovit överdrivet mkt å nu så blev det en ALLDELES för stadig frukost så jag vill mest bara sjunka ner under täcket idag å glömma att den här tisdagen har startat. Kaffe intravenöst hade varit en lösning på mina problem då jag tror att min mage inte rymmer de två liter som skulle krävas för att styrkan skulle återvända. Just ignore the rain outside, just do it Annika!!!


Nä ryck upp dig människa, stig upp, koka kaffe och klä dig drop dead gorgeous å därefter går du å kickar ass på skolan!!! Pepp, pepp.. Blir nog att gå på föreläsning om klimatet idag, det är 15:30 på samhällsvetarhuset och jag hoppas verkligen at Emma vill haka på eller att nån annan sötgröt=)


Afro Power Dance

Vilken lycka att skutta runt som värsta grottmänniskan med dampanfall à la Annika!!! Det är ungefär så det är att gå på passet Afro power dance på IKSU som för övrigt är mitt tredje hem för tillfället (1:a hemmet är korridoren, 2:a är hos Jonny.. 3:e Millabus å 4:e är på utsidan campus). Följde iallafall med Emma S på Core och det idag vid 16 å det var superkul! Tips, tips..

Gick upp vid sju imorse å var väl på MB vid halv nio, satt där till tio å sen var det seminarie till tolv. Lunchade med en klassis som jag har noll koll på så det blev intressanta samtal:) Sen satte jag mig 1,5 timme till på MB å läste lite till. Gick hem å pimplade kaffe å så blev det då IKSU.

Ikväll har jag haft myskväll med mig själv som avslutades med tekopp å gott fika med Phimpho, min andra mamma:) Idag svälter jag då inte ihjäl iallafall trots att det är måndag..;)

Imorrn blir det att ta tag i grupparbetet om ovarialcancer som vi ska presentera på seminariet på fredag, ser faktiskt fram emot det:) Gynekologiska sjukdomar intresserar mig mkt, hade blivit gynekolog om jag orkade läsa till läkare! Men det gör jag ju inte.. lika lite som jag orkar läsa till psykolog. Eller läsa hade jag säkert orkat men att ta sig in på utbildningen hade jag inte haft tålamod med tror jag för att vänta är inte min starkaste sida precis;)


Finaste promenadsällskapet till universitet hade jag idag för övrigt<3

Danskväll

Blidde att fara ut på Skogis å dansa styrdans.. Bugg is the shit!!! Kommer inte ihåg jag hade det så roligt sist:) Hakade på Emma å Ida i min klass å en kompis till henne. Träffade en kille som jag småprata med på praktiken i våras som läste till läkare å jag fick verkligen ta död på mina fördomar om läkare. Han var renskötare från Gällivare och var astrevlig, inte ett rikemansbarn med läkare till föräldrar å en dryg attityd.. =) Dansade sjuuukt många danser, tre sista danser;)

måste verkligen fara nåsta gång det är nå dans på G, levde verkligen upp! :)


Idag har jag gått 2.5 timmar å så har jag fika med Stina å haft det mysigt. Pluggat lite på förmiddagen å så nu sedan 18 ungefär samt ändra status på facebook.. =)

Stay


Tackfilm

Kolla in den här, rätt kul;)

Less

Det blev att fara på ID08 fest igår med millabus hemma hos Oscar. Det var trevligt, spelade Wii å socialiserade samt lyssnade på musik.. Sen så gick jag å Milla till Jonnys fest å var där ett tag innan vi drog med Oskar M till Origo. Stannade inte där så länge för det var så sjukt varmt på dansgolvet - saknade mina shorts! For hem till Milla istället och spelade "Finns i Sjön" och "Ruter Sju" istället tillsammans med Robin:) Måste säga en sak - jag är less på fest nu, fattar inte vad som har hänt. Att fara ut och skaka rumpa har ju varit det ROLIGASTE jag vetat men NU är det inte lika kul längre.. Vill bara fara på Stepmuskel hela tiden känns det som, mkt roligare det!!! Måste nog testa Afropowerdance nån dag..

Känns bara så tråkigt att jag inte tycker det är roligt längre=/ Men men det kan ju ändras på det åxå.. Nä nu ska jag återgå till bökerna et tag tror jag å sen gå ut i SOLEN som faktiskt har kommit tillbaka till staden ÄNTLIGEN!

Sen sist

Känner att livet bara rullar på hur fort som helst just nu! Vart har den här veckan tagit vägen egentligen?? Mina superenergiska dagar på måndag å tisdag slog tillbaka på resten av veckan då jag känt mig mest slö..=/

ONSDAG

ica fick eg ett besök direkt då de öppnade och där rådde det KAOS, ångrade verkligen att jag inte valt Coop när jag föröskte hitta allt jag behövde! Sen var det skola till 15.00, sen så räddade min klassis Evelina mig ifrån blodsockerfall genom att låna min en tia till en macka- kändes mkt bättre efteråt! Hon är som en mamma till mig när det gäller mat å träning kan man säga;) For med henne på Bodypump iallafall å jag tog i så det kändes som om jag ville gråta!!! Men emellan alla övningar så försökte jag att klämma fram ett leende till instruktören som för övrigt påminde mkt om min favvolärare på Instutionen för omvårdnad. Därför gatt jag vara en glad "kund".

Gick hem å lagade middag till Stina och mig å sen så fortsatte vi hem till henne för kaffe å fika/godis. Lakrits är UNDERSKATTAT måste jag påpeka - jäkla gott!!! Stina uppskattade middagen å sin lunchlåda som hon fick med hem verkar det som med tanke på hennes kommentar i förra inlägget:)

tänk att jag har en så fin vän som dessutom är en bra kock!! tack för matlådan!!!!!!!!!!!!!!!

Sånt värmer att höra:) När jag kom hem så tänkte jag plugga lite men då blev det långkärare med mamma å så msn med Emil:) Tog med mig datorn i säng å så på VVL:s läarande luncher-föreläsning om "Antibiotika i tid och otid". Tips att gå in på deras sida å kika, de finns en hel massa olika intressanta föreläsningar där:) Sen så sovb jag..

TORSDAG
Tog en vilodag från träningen å det känns idag måste jag säga, kropppen hann känna efter å märkte att jag hade tärnat sedan söndagkväll.. Plus samma sak förra veckan.. Men iallafall så blev det lite plugg på morgonen å sen en promenad nere vid älven på nån timme å så på Coop för att köpa onyttigt bröd att trycka i mig till lunch för jag var så sjuuukt sugen på KAFFE Å MACKLUNCH:) Det är det bästa! Sen blev det grupparbete på skolan å vi satt väl till 17-nångång med det.. Gav nada måste erkännas, hoppas seminariet ger nåt iallafall så man inte har förberett det i onödan. Kom hem å lagade lite mat å läste lite på Tomas arbete om IKSU innan jag hakade på Milla till Anders för att svulla KLADDKAKA å GRÄDDE å TRE KOPPAR KAFFE å TVÅ MUGGAR TE samt se på film som va sjuuukt sjuuuk men BRA:) The Ugly Truth hette den..



Gick sedan hem till Millabus å lekte lite innan jag gick hem till sötjonny. Så det blev inge plugg den kvällen heller med andra ord. Skyller på mitt ultrakassa humör under dagen som förvärrades av att kommunikatione/informationen inte riktigt funkade med gruppen.. Men i slutändan blev allt bra igen med hjälp av Millabus:)

Fredag
Sjuuukt sliten då väckarn ringde men det hördes visst vara mitt eget fel, jag skyller på Jonny som pratar så himla mkt när man ska sova..;) kom mig iallafall upp på benen å så gick jag med Emma S i min klass på bodybalance som var jätteskönt. Nu sitter jag å äter frukost och försöker ignorera det hemska regnet.. Tänkte egentligen gå bort på MBv men det blir plugg hemmavid istället!!! våga vägra regnet!!!

Har tagit upp korv från frysen så jag tänkte göra några portioner korvstroganoff å ris att stoppa i frysen å så kanske jag slänger ihop min tonfiskpaj åxå så man slipper laga mat varje dag. Får se vad som händer ikväll, va nån ID08 fest men jag vet inte om jag orkar gå. Inte peppande att fara ner på systemet idag då det regnar plus att det tar tid från pluggandet. KL 16 tänkte jag iallafall fara på Stepmuskel med Millabus å det lät som om Emma skulle haka på åxå:)

annika uppdaterar bloggen..;)

Var ett tag sen sist känner jag.. ;) I helgen var jag iallafall hemma hos pappa. Det blev att fara till Korksjö på lördagen å ta en promenad i snöööön=) Vi gick en rätt lång promenad i skogen å så dök vi på resterna av pappas koja som han hade när han var ett antal år yngre..

Kollar ni noggrant så syns några ruttna brädor högst upp i bilden..


På lördagkväll käkade vi lyxmiddag - LUTFISK!! Det är helt awesome om ni frågar MOI(som för övrigt är mitt nya favoritord, moi alltså). Söndagen spenderade jag med att hälsa på mormor å hemtjänsta med lite olika saker samt att dricka en massa kaffe å käka pizza å wienerbröd. Sen blev det kaffe med pappa innan jag drog mig hemåt till stan igen. Med mig fick jag bl.a. LINGONSYLT som min mormor hade kokat så nu är allt i sin ordning igen:)

Helgen avslutades på topp med Millabus som hämtade mig på NUS å som bjöd på delikat filtallrik å som hakade på stepmuskel med världens bästaste instruktör med lite gym efteråt som har satt sib verkan på mina äxlar å rygg. Skönt när man känner att det tar:) Sen så blev det bara hem å fixa sen middag å sen knalla över vägen igen för att se Heartbreak Hotel med Millabus å hennes sambos:) Sjuuukt bra film!! Som grädde på moset knallade jag över till Jonny å resten är historia..

Två intensiva dagar på skolan men energinnivån är på topp hos mig så det känns som om inget kan stoppa mig nu, blev nästan rädd för mig själv idag då jag inte blev ett minsta trött någon gång under skoldagen trots att det var skolan mellan 9-16!!!

Middag med Jonny, lasagne som jag dök på i min frys - jag är en god kock!!! Ost å svartpeppar är en osalgbar kombo å om man lägger till chilli kan man aldrig faila=) Eller det beror på vem man frågar..(fråga INTE milla).

Näää nu ska jag stoppa bort skolböckerna å kila över till Milla å sen ta med henne på stepmuskel kl 20, blir niiice!!! Kommer nog att förlänga mitt kort känns det som, hela min fritid spenderas under taket på IKSU å framför böckerna.. Men that's the way I like it:)

Min kusin har ställt upp alla fordon för snabb utryckning hos farmor(min mormor)

 

Bättre sent än aldrig.. den utlovade bilden på Anna å julie:)

 

Kroksjö i vinterskrud:) Snaaart får jag åka vita blixten igen hoppas jag!

 

 


Tush..

Åh den här låten spelades på radio igår när jag var ute å gick efter födelsedagskalaset på Tomtebo. Den gör mig sååå glad för jag tänker på lillgomamma när jag hör den! =)

 

Idag får jag INGET gjort.. Skulle försöka plugga men då kom ja på att jag MÅSTE duscha å sen kom jag på att jag MÅSTE uppdatera bloggen å så MÅSTE jag packa inför resa söderut efter skolan. Tänkte gå på IKSU idag men de har lagt stepmuskelpasset senare idag så jag hinner inte innan skolan börjar.. Å så känns det lite drygtr att ta en senare buss bara för att jag skulle träna vid 16. Nu hinner jag med en buss som går 15:15 hoppas jag.. =)

 

Hoppas att mormor har kokat nån lingonsylt så jag får ta med mig en burk hem. Å så ska jag hämta MASSA potatis så jag kan koka mig palt - har äntligen hittat en maträtt som håller mig mätt å belåten många timmar:) Det är nicenice det.. Nä men kanske man skulle ha tagit tag i sitt liv å börja med alla MÅSTEN innan det är dags att börja fundera på vad jag ska käka till lunch. Tänkte dejta Emil innan helgen:)

 

Måste bara säga till alla hur KÄÄÄR jag är om det är någon som har missat det på bloggen. Å LYCKLIGT kär verkar jag vara numera åxå.. Den lycklige är Jonny för de som är lite trööööga och inte försått det än;) I'm like an open book när det gäller mina känslor. Har svårt att dölja vad jag känner och jag har svårt  attt knipa käft om det åxå =P


Lingonsylt!

Jag vill ha lingonsylt!! Min tar slut om fem minuter.. Mamma är föööör långt borta å jag har inga lingon att koka sylt på=/ I'm going to die.. Är det inte nån söt släkting som har kokat åt mig månntro??

Grattis Daniel!

Idag fyller Daniel 28 å det ska vi fira med måna hurrarop, två år kvar till den stora krisen!! Var till familjen Bergfors å hälsade på igår, vi spelade Mario, Ice Climber å andra klassiker på Nintendo - Sjuukt nice å sjuukt slappt åxå för den delen. Men lätt ångestframkallande då man inser hur fruktansvärt kass man har blivit på det. Fan man var MKT bättre vid 7 års ålder än vad man är nu.. Ska man inte ha utvecklad motorik å annat sedan dess??

Tog lite kort på Julie å mamma Anna åxå.. Får lägga upp det sen för nu ska jag fara å träna med Emma - bodypump står på schemat idag. i eftermiddag ska jag sätta mig på MB å försöla plugga lite, har faktiskt hållit igång sen strax efter åtta idag med studierna. Palliativ vård och Tumörlära typ.. Intressant faktiskt! =)

Nä time to gooo.. ;)

Jonny<3

Jag lever!

Tänkte bara säga det.. Varit föreläsningsfri HELA dagen å blott en enda liten länk har jag lyckats posta på bloggen. Förmiddagen har jag spenderat med att läsa igenom anteckningarna från KTC  å tvättat en maskin. å så har jag promenerat i snön=) men johanna å sen så kolla klänningar å bh:ar på nätet ned henne. Sen så kokade jag PALT å käkade det.. Å så har jag kollat på föreläsningar på Cambro, typ två, tre stycken tror jag att det blev. Den om tumörlära var bra tycker jag:) Nu ska jag på STEPMUSKEL med Millabus å bli lite svettig sedan väntas det kramkalas för hela slanten, ME LIKE:)

Imorrn gäeer det, vill inte faila - VILL INTE! Men annars är det bara att bita ihop å försöka på nytt vid nästa tillfälle som ges.. Nä time to goooo:)


Bilder från helgen:)

http://210grader.blogspot.com

Bodypump

Snacka energi!! Fan jag är på topp, topp:) Älskar den känslan! Blev ägg, ris, morötter å så glass, jordnötter kakao å en kopp te efteråt.. Muskler ska byggas av ägg å socker har jag hört;)

Favorit i repris <3

Mumma:)

 

När jag vaknade idag vaknade jag å kände total lycka. Det spelade ingen roll att jag inte sovot SÅÅ många timmar, kändes härligt ändå=) Mörkt ute men det började bli orange färg bakom träden då solen gick upp:) Vackert vackert..

 

Kepsen är återfunnen så jag känner stor lättnad över det åxå!! hade värsta ångesten över att den var borta, kunde inte fokusera på nåt annat än det..

 

Nu blir det nog att ta en promenad eller en löptur i det vackra höstvädret innan det blir mörkt å så ska jag plugga lite innan kvällningen. Ikväll lutat det mot bodypump med korrismalin - i veckan blir det hårdträning har vi bestämt! Å jag har besämt att det ska bli FOKUS på studierna hädanefter, inte så mkt slösurf som det blir i vanliga fall.

Bild snodd av Nina Runeke;)


Fars dag

Å ingen tårta=/ Vill ha TÅÅÅÅRTA men pappa ha jour i helgen så det kändes ovärt att åka ner till honom.

Saknar Strimma - min älskade hund, med henne känner så är det alltid värt att gå ut:)

Vad tror ni om att färga håret brunt??

 

Strimma<3

 

Mario å Posh Spice


Annika är panikhungrig hela dagen

Jaaa intressant rubrik va?? Började dagen med att stiga upp å käka brakfrukost för att jag skulle hålla mig ett tag.. Duschade å gick sedan till Sara å Kevin för att hämta keps. Sen spontanbesökte jag Angelica å busade med henne å drack delikat kaffe å goda bullar. Gick hem å hämtade lånekort å gick på MB för att skriva ut papper å låna en bok. MEN boken var utlånad så jag gatt sitta å skriva av lite medan jag läste ur det exet som fanns inne, en sån där med röd plutt nii vet som piper om man skulle råka stoppa den i väskan å gå hem. SÅ summan av kardemumman satt jag där till klockan var ett å min mage var huuungrigast ever.. Gick hem å tog en sen lunch med blodpudding å knäckebröd å en stor kopp lakritste. Jaha då trodde jag att jag skulle klara mig ett tag..MEN klockan fyra var det sags igen(efter att jag inte gjort mer än att kramas å slösurfa å läst skolgrejs i typ en kvart) så jag började laga en vegetarisk lasagne.. MEN jag orkade inte vänta på att den skulle bli färdig så jag micrade en GIGANTISK matllåda( som mamma hade gjort förstås, annars brukar de vara rätt småa) med stuvade makaroner, korv å bacon. GÖTT säger jag GÖTT säger min kropp som gett sig fan på att sluka allt den får tag på denna dagen.. Antar att det är bra, förra veckan ladddade jag inför partajs med en godispåse å macka till lunch efter en timmes löptur å så en grönsakssoppa MINUS bröd till middag.. Å då gick det som det gick inte sant Milla?? ;)

Nu sitter jag å smuttar på ett glas kaffe med mjölk å myser till det under min filt..=) Måste vila upp mig innan kvällens gladheter sätter igång!

åh vilken fin kommentar milla skrev i förra inlägget, jag blir kär! =)


Ni vill ha mig!!

iallafall tre stycken av mina läsare vill att jag fortsätter blogga, kul:) Anledningen till att jag funderade på att sluta är att det är vissa som har stört sig på att bloggen handlar för mkt om klamydiatest å fylleribravader.. Någon som instämmer?? Vad vill ni läsa om?

Klamydiatest är någonting jag är FÖR att alla går och gör, för er egen och för resten av världens skull för att förhindra att smittan sprids vidare. Oftast har man inga symtom men det är ju surt att riskera bli infertil om man bär på smittan..

Fylleribravader vet jag inte om jag skriver så mkt om heller måste jag säga.. berättar väl om jag varit eller ska på fest å huvuddragen från festen om jag orkar.. Kanske lägger upp några bilder å så.. Men vad vet jag?? Uppfattas jag som oseriös?? Skulle en arbetsgivare undvika att anställa mig efter att ha läst min blogg?? I don't know..

Ikväll har jag iallafall haft utegångsförbud eftersom det är fest imorrn å då måste jag vara utvilad å taggad enligt säkra källor, kanske klokt det. Jag tillverkade en ny maträtt å sen så gick jag på ÅC å veckohandlade.. Mjöl, frukt, mjölk, kaffe, korv, knäckebröd.. Å så kanske nånting mer som jag jhar glömt bort.. MEn jag tror det var allt! Blir nog stor å stark på den födan eller vad tror ni??

Tusen frågor till läsarna idag.. ;)

Bar då iväg ner på Haga efter handlingen i regnet för att dricka kaffe, se film och socialicera med min vän Emil som jag inte har våldgästat en enda gång den här hösten, dåligt tycker jag!! Dåligt tycker han!! (hoppas jag, hehe). Näää men det var nice=)

sen så fick jag blöta ner en sötis som jag inte sett till på heeela veckan:)

Nu ska jag dra mig mot sängen efter att jag har borstat mina tänder.. kanske.. ;)

inget rätt..

Fortfarande ingen som har listat ut vem som kan konkurrera med mammas lingonsylt.. MEN jag har iofs inte smakat Angelicas mammas sylt.. Så jag väntar mig palt hos bordern snart eller en gröt iallafall så jag kan avgöra smaken på den rackarns sylten.

Idag är det fredag å med det menas att det snart är HEEELG!! Å snart lördag åxå dvs FEST! :)

Gör mig happy happy=D


Hehe

" Jag gjorde ju en orgasm men då hade du inte kommit än"

Fan Milla hon är rolig hon..

Steg upp i ottan idag å gick på Boodypump 7:15.. Gick skitbra faktiskt! Kroppen var mer vaken än vad jag trodde den skulle vara den tiden på morgonen. Sen så skulle jag ha föreläsning kl 10 men den blev inställd så jag satte mig på MB å pluggade till strax efter 12. Tog lunch på skolan å sen en timmes föreläsning till 14. fixade en bok å sen gick jag hem till Milla å fikade gadaste fikat i stan amtidigt som jag pluggade njursjukdomar. Njurarna är de mestr komplicerade i människokroppen känns det som.. Men det ska väl falla på plats tids nig hoppas jag.

ungefär såhär glad är jag när jag får vara med Milla..;)

Sen blev det tvärmiddag å så sprang(jag jag sprang å korrisida cyklade bredvid) till skolan för KTC men Nina. Fan fan fan vad trött jag var innan slutet, när klockan hade passerat åtta var min hjärna i ortest å ögonlocken hade för längesedan gett upp.

En av alla läskiga patienter på KTC..


Så då blev drt att gå till Origo å möta upp glada IDare å umgås lite innna hemgång.kastade ut Milla från mig nyss med en skiva russinlimpa så hon skulle ha frukost imorrn. Hon vägrade ta recept innan hon hade smakat på den, kanske trodde hon att den inte skulle vara god... Men vadå?? det var ju JAG, MOI som hade bakat den ju!

Milla med Bjööörns kofta:)



Fick gulligaste smset idag<3




Hehe

" Jag gjorde ju en orgasm men då hade du inte kommit än"

Fan Milla hon är rolig hon..

Steg upp i ottan idag å gick på Boodypump 7:15.. Gick skitbra faktiskt! Kroppen var mer vaken än vad jag trodde den skulle vara den tiden på morgonen. Sen så skulle jag ha föreläsning kl 10 men den blev inställd så jag satte mig på MB å pluggade till strax efter 12. Tog lunch på skolan å sen en timmes föreläsning till 14. fixade en bok å sen gick jag hem till Milla å fikade gadaste fikat i stan amtidigt som jag pluggade njursjukdomar. Njurarna är de mestr komplicerade i människokroppen känns det som.. Men det ska väl falla på plats tids nig hoppas jag.

ungefär såhär glad är jag när jag får vara med Milla..;)

Sen blev det tvärmiddag å så sprang(jag jag sprang å korrisida cyklade bredvid) till skolan för KTC men Nina. Fan fan fan vad trött jag var innan slutet, när klockan hade passerat åtta var min hjärna i ortest å ögonlocken hade för längesedan gett upp.

En av alla läskiga patienter på KTC..


Så då blev drt att gå till Origo å möta upp glada IDare å umgås lite innna hemgång.kastade ut Milla från mig nyss med en skiva russinlimpa så hon skulle ha frukost imorrn. Hon vägrade ta recept innan hon hade smakat på den, kanske trodde hon att den inte skulle vara god... Men vadå?? det var ju JAG, MOI som hade bakat den ju!

Milla med Bjööörns kofta:)



Fick gulligaste smset idag<3




??

Att fortsätta blogga elller inte, det är frågan..

Vem ska nu föda mig efter träningen??

Ikväll åker jonnyboy söderut.. Frågan är vem som ska föda mig efter träningen nu?? ;)

Milla gick just bort mot IKSU för att köpa kortet.. Blir bra det:)

Tyvärr har ingen gissat rätt ännu på min tväling.. Det är bara att fortsätta gissa, får hur mpnga chanser man vill men det krävs att någon gissar emellan era gissningar! Inget fusk med massgissningar! ;)

It's raining..

Huvvaligen vilket jäkla väder som mötte mig imorse när jag skulle trampa iväg till MB för att göra kompletteringarna, REGN! Uscha mig vad otrevligt det var. MEN det var iofs bra med dåligt väder för då kunde jag fokusera. Har skickat in det nu å pratat med läraren så hon skulle väl maila mig så fort hon hade läst arbetet. Niiice:)

Har lagat mig potatismos, var inte igår det. gottigott blev det åxå men inte är det som mammas..

På tal om det, tänkte göra en liten tävling på bloggen.. det enda ni behöver göra är att svara på frågan genom att kommentera inlägget. Första rätta svar för en present av mig, moi!

okej??

Har alltid sagt att mammas lingonsylt är oslagbar men nu har jag hittat en som kan konkurrera med henne.. Så frågan är VEM är denna som lyckats med den oerhörda prestationen??? (Det kan vara antingen en person eller ett företag/märke)


AnnikaUL bryter ihop och går vidare

Hade seminarium idag å jag fick cred för hur brajag var som opponent.. Synd att sådant inte betygsätts.. Men men det är som det är. Man blir inte heller betygsatt ute i arbetslivet i U, G å VG som man blir på universitetet. Man blir betygsatt utan ens patienter i form av uppskattning å sådan får jag av mina oldies hemma i Tärna. Vissa av dom iallafall=) Fatta vad underbart det var att gå en promenad med en tant den dagen jag gatt blrja jobba kl 12 trots strålande solsken å gnistrandet snö?? Å se hur GLAD å NÖJD hon var av mitt sällskap?? Samma sak när man får höra hur lik man är sina mamma, det kan inte vara annat en en komplemang när det kommer från våra gemensamma vårdtagare! Hmm som ni fattar så gick det inte tiptop på min VFUuppgift men jag HAR brytit ihop genim att prata med mamma på vägen hem gråtandes i regnet å sen fått UPPEPPANDE ord på MSN av min Emil å så en lån diskussion om universitetsvärlden med min korris Thomas:)

Ska göra lite kompletteringar men det kan inte bli mer än ett G, fick inte veta vad jag skulle ha gjort för att nå längre nästa gång trots att jag frågade.. Kul kul.. Men det är väl lite väl "tunt" mitt arbete. Tur jag inte tänker forska efter skolan är slut.. Ska kolla om det finns nå intressanta kurser jag kan läsa för att öka chansen att ta mig in på vidareutbildning senare.. Betyget ska visst inte spela nån roll har jag hört det ryktas om utan det är antal högskolepoäng som räknas. Å då ska jag läsa om nåt som intresserar mig, inte nå jäkla klass, genus å etnicitet.. Inte heller coping.. ;) Nä nå sociologi eller psykologi skulle sitta fint eller varför inte läsa lite historia?? Hade varot suuupernice=)

Tränade dubbla pass på IKSU men Emma idag, det va nice=) Hon är alltid på att fara å träna, kul tycker jag för då slipper jag fara själv:) Efter det träffade jag min personliga kock som lagade hamburgare med mkt ooooost å flott så jag skulle bli stor å stark efter träningen=) Fan vad gott det var!!!

Kääär, kääär, käär
- så jäkla skönt å enkelt det känns! Inget jäkla krångel med avstånd å skit som jag haft förut. Tänk att AnnikaUL kan göra det lätt för sig ibland åxå:) Gräset är faktiskt inte alltid grönare på andra sidan:) Helt sjuukt lycklig känner jag mig skulle helst vilja att tiden skulle stanna så att jag hann njuta extra mkt av att bara vara vid hans sida<3

Vem skulle INTE bli glad av den här ponken??

(Bilden är oärligt stulen på FB)


halloween

Vart att fara på fest på Nydalahöjd hos Johanna å träffa hennes klasskompisar, med mig tog jag Millabus - självklart! Trots att hon inte var superpepp på att festa.. Men det blev fest det lovar jag! Fick bugga med lieamannen, det var nice!!! =)Mina första minnesluckor ever är från igårkväll, var helt övertygad om att Milla hade snott min mobil å messat när jag läste i skickatmappen imorse men icket, icket jag hade själv dikterat ihop några söta sms.. ;)

Fantomen var en rolig filur;)


Idag har jag agerat hemmafru på Kuratorvägen, käkat pizza med Maria:) å hängt med Millabus som fick såga min uppgift inför morgondagen.. har seminarium å det kommer att gå mindre bra med tanke på att tröttheten slog till vid 16:tiden lagom till att jag skulle förbereda mig inför seminariet.

Träffade på en gammal klasskompis (linnea som följde med till Thailand) på pizzzerian å så hennes roomie Danne (som bakade kladdkaka till mig i våras) å så Anders (jaa Millas Anders) å snackade lite med dom. Slutade med att jag messade Danne å vi tog en prommis nere vid älven nyss, inte en dag för tidigt jag träffade  den pojken:)

Fan jag är lyckligast ever känns det som, jag omger mig med personer som jag tycker om på riktigt å som tycker om mig åxå å de visar det! Jag trivs med min vardag (skulle slita mig mer från datorn dock å kanske börja spela sax igen) å jag trivs rätt bra med programmet (känner dock att jag skulle vilja läsa mer sociologi å psykologi å bli nåt inom det istället men sjuksköterska är ju helt okej). WUNDERBART:)



Har hört det ryktas om att sex är bra vid fullmåne.. Är det nån annan som hört talas om det?
Hur kan man då lägga tentor vid fullmåne isf?? Det måste ju vara ett sätt för lärarna att sätta dit studenterna??

RSS 2.0