Löptur från Hell

sprang runt nydala idag.. Va tungt som SATAN!! Trodde jag evigt skulle dö av benont..Men jag tog meig runt på en 55 min iallafall.. Gatt gå emellanåt, tror träningsverken slog till från torsdagkväll just när jag skulle ut=/

Nu sittrer jag å käkar godis å mår ganska bra.. Godis är min nya drog, det gör mig PIGG PIGG.. Jag har en drog till åxå men den vill jag inte nämna på bloggen.. ;)

Annika <3 Milla = SANT

Annika å Milla är som grabbarna grus, vi är brudarna med stort B,  som ler och långhalm, passar ihop som handen i handsken.. Ja det är vi mot världen, mot umeå iallafall!

gick hem till henne efter lunch å hon tvingade mit att laga min cykel (såg nog kanske tjejig å lustig ut i mina älgskor som sjönmk ner i gräsmattan medan jag skruvade å jävlades) å sen så cuklade vi ner på stan för att leta peruk. Peruken imnköptes å jag lånade den medan vi gick in på Up2 å kände mig som värsta rysshoran;)

AnnikaUL införskaffade ett par stövlar, ni hörde rätt, ett part STÖVLAR och de var inte gummmistövlar å inte heller nokiastövlar den var SVARTA SKINNSTÖVLAR.. Ni vet såna dr som alla i min klass å alla brudar på universitetet å stan struttar runt i.. Shit pommes frites tänker ni nu säkert men jag är less på Millas tjat om att "Annika du har ju inga stövlar" å "Annika du har ju bara platta skor.." Så nu tänkte jag bli en riktig kvinna å riktiga kvinnor använder stövlar när de visar sig offentligt har jag märkt..;) Nä men de var ritkigt snygga å var den modell jag har tänkt att jag skulle ha investerat i.. =)

Sen så försökte en gubbe på ICa Gourmet att göda mig med goda ostar, inte mig emot å så cyklade vi hem igen. Lagade mat med Jonny, stuvade makaroner å korv å den grövsta moroten jag hittade, viktigt, viktigt.. (lätttare att skala en grov än flera små, vad trodde ni???) Maten blev gooood, stuvade makaroner är alltid gott å korv är gott, inte sant Milla?? ;)

Resten av kvällen flummade jag å milla lös med peruker då jag hade hämtat en hos brodern som jag hade fått låna av Lisa. Hälsade på grannen nedanför å fixade musik som han ska spela på Origo bl.a. Volbeat å Maskinen.. Tror han är less på att höra samma önskningar från oss;)

Min alldeles egna Milla å hennes granne;)

 

 

 


Helg!!

japp då var den förmiddagen bortgjord.. Har haft KTC idag men S-HLR å det var kul:) Vi fick leka litegranna å det tycker jag alltid är skojsigt:)

Får se vad som händer i helgen, verkar inte bli nå dans på ersboda ikväll efterom Evelinas pojkvän vart sjuk=/ Men va inte alltför pepp på att festa heller så jag hoppas att Milla har lust att fara ut å skaka rumpan lite med mig=)



Underbar känsla av att vilja stoppa tiden när jag är med dig<3

Bilder från min vecka i Kråkberg


Bröderna bus



Strimma min älskade hund:)


Lite naturbilder..


Lillebror å jag på äventyr..;)


Pärlan med stort P.. ooopeln:)

Im back

Tillbaka i Umeå nu, känns bara bra faktiskt! Sjuukt tråkigt att åka bussen ner, tur det var Göran som körde till Lycksele så jag fick mig lite sällskap:) Han är rolig å snäll den mannen, har kört buss så länge jag har åkt buss.

Hade mkt packning med mig åxå å mamma trodde aldrig att jag skulle kunna bära hem allt frå NUS.. MEN jag bestämde mig att jag INTE fick vila på hela vägen hem för att jag inte skulle känna efter hur jävla tungt det egentligen var.. Så jag bet ihop och gick hela vägen utan paus trots att jag trodde höger axel å vänster arm skulle lossna från kroppen. Blödde gjorde det från hälen åxå märkte jag när jag tog av mig skorna.. ;) Blod svett men INGA tårar!

Milla kom förbi efter jag ahde varit hemma 30 min, bra att ha henne här - känner mig sjuuukt välkommen tillbaka till staden när jag träffar henne.

Annika, jag skulle aldrig kunna ha sex med dig..

Hm jag fatatr inte riktigt vart hon fick det ifrån men jag antar att det är någonting hon tänkt på länge.. ;) Vi tog då en promenad å så hälsade vi på David på tvistevägen, trevligt:) Jag diskade å fick mig lakrits som betalning eftersom han har kassast godissmak ever å dissar alla lakritsar, bra för mig ialalfall=)

Min å Millabus katt som vi kallat Findus.. Hittade honom på vägen hem till David:)


Sen så for jag ut å löpte typ 10 km, kändes som om energin aldrig skulle ta slut.. Ville bara springa snabbare å snabbare hela tiden..=) Älskar när man får den känslan:)

Tittade förbi Jonny åxå som hade varit snäll å fixat en biljett till festen nästa helg, så sjuukt jäkla bra gjort!! Hade börjatr misströsta.. Får se vad man ska klä ut sig, velpotta som jag är!


Det var det

Snart är det dags att dra hemåt till Umeå igen.. tar bussen som går 6:15 från Tärnaby busstation. Har jobbat 27,5 timmar räknade jag ihop så det blir då lite plus på kontot iallafall. Har kört med ooopeln idag, gillar den bilen! =) Får lägga upp bild på pärlan nör jag kommer åt mobilsladden imorrn. Mamma hade bakat scones ikväll när jag kom hem - as always när jag har jobbat kväll!! Fatta vilken kvinna hon är!!

Hittade två par skor i mammas garderob som får följa med mig söderut imorrn, ett par bruna pumps å ett par vita skor som jag tänkte spraya silver med samma färg vi sprayade millas cyjel med.. Blir nog assnyggt!! =)

Får se om jag ens hinner få tag på nån biljett till nästa helg, ser lätt mörkt ut just nu..=/ Men men I will överleva det med isf..

TrötterAnnika

Yesbox alright! Idag höll AnnikaUL att somna bakom ratten på ishalkan som rådde längs boksjövägen.. Har kört MÅNGA mil idag med tjänstebilen AZW som vi kort å gott kallar den.. HAr tre likadana fast med olika regnr så det blir lättast så. Jaaa varför var jag trött då?? Jp för när jag kom hem började jag att greja med datorn, tänkte att jag kanske skulle öppna dokumentet med seminariegrupperna på Cambro för att se vilka jag skulel skicka till å så.. MEN det gick askasst å jag satt å svor i telefonen där Milla fanns på andra linjen. HATAR VISTA, HATAR VÅRA LÄRARE, HATAR DATORN osv lät det.. Arger var jag minst sagt å inte kunde Millabus hjälpa mig trots att hon ska föreställa datanörd numera.. Fejknörd säger jag då hon klankar på mig som råkar blogga rätt intensivt trots att jag är hemma i Kråkberg där Internet ska vara segast ever.

Åter till tröttAnnika.. Ja satt väl uppe till runt elvasnåret å jävlades å fick ett sms som piggade upp mig för det var sååå dumt;) Mamma tyckte det var kul åxå och kunde inte sluta kalla mig sötöraså jag gick isäng å pluggade igen mina öron för att sova. Vakande pissnödigare än jag någonsin varit vi halvtvåtiden å steg således upp å gick på toaletten. Frös som jag vet inte vad när jag skulle lägga mig igen trots två täcken å fleeceöverkast å min blå fleecefilt=/ Men jag somnade å sov gött fram till halv sex då väckarn ringde. Kände mig förstås oförskämt pigg å gick upp å käkade brakfrukost som jag alltid gör nör jag har frusit å vaknar pigg vid halv 6.

For på jobbet, fick åka med schäääfern lr jag menar förstås chefen som bor i grannbyn, perfekt! =) Sen så började den eviga bilkörnigen/arbetet.. Tur jag då hann sitta mina 30 min på lunchen innan det var dags att jobba igen! Eftermiddagen var en låång plåga för att hålla upp ögonen. Nu ska jag inte snacka mera trötthet.

Kom hem å skickade in arbetet till min basgrupp å hoppas att läraren kan svara på mitt mejl om vilken lärare jag ska skicka uppgiften till.. ingne svar än iallafall.. Ska vara inne imorgon kl 12, samma tid som jag börjar jobba. Blir hur bra som helst tror jag. Synd jag inte har någon egen bil, hade behövts imorrn med tanlke på att mamma jobbar 8-16:30.

Håret är kortare nu åxå blev inte riktigt bra men jag ska be Emelie att fixa till det när hon har tid, men jag trivs med att ha det kort ialllafall. Om håret på huvudet är kort så har det börjat bli regnskog under armarna å i australien har säden börjat gro.. Fattar inte vart alla självmordsredskap finns i det här huset!! Det BÖÖÖR ju faktiskt gå att hitta en futtig rakhyvel i nån vrå men icket. Längar hem till min rosa Venus Vibrance..Får se det som en slags terapi att vara här och faktiskt låta allt växa som det vill.. Huvvaligen!

Har hört samma låt minst 15 ggr idag.. Så jäkla nice!!

LOVE SEX & SUNSHINE :)


Det snöar

Japp det snöade ute imorse när jag klev upp, hade lagt sig ett litet täcke på marken åxå.. Tog en promenad med hunden i skogen upp till Rauksdaln å tillbaka, fint fint:) De ringde från jobbet så jag ska få jobba ikväll emllan 15-21 med mammsen - känns bra det! Finns inte så mkt att göra här precis..

Kommer att bli awesome attt komma tillbaka till stan utvilad å lycklig efter en vecka till fjälls, börjar dock att bli lite lappsjuk faktiskt med tanke på att det inte finns så mkt att sysselsätta sig med här. Blir bra att träffa friendsen å få kramas lite med någon jag tycker lite extra mkt om;) Nä Milla du får ingen kram av mig..=P

Har bestämt mig vem jag ska spöka ut mig till på Idolfesten åxå, kräver att Milla blir min personliga tatuerare tror jag minsann för hon är estetiskt lagd:) Vad har man vänner till egentligen?? Jo de är till för att utnyttjas till MAX å så blir man utnyttjad tillbaka..=)


Dags att sova

Såg tv idag.. gillar det här citatet(inte helt ordagrant men på ett ungefär)

Grabben  graven bredvid:
Desiree- Tror du att jag skulle kunna lära mig att handmjölka??
Benny - Jaaa det det råder ingen tvekan om det..;)

Så jäkla klockrent!! =P

Har börjat längta ner till Umeå lite trots att jag har det awesome här hemma.. Men det finns inte så mkt att göra plus att jag saknar änglarna nere i stan:) Snakade med en av dom på telefon idag å jag inser hur betydelsefull mina vänner är för mig!!! Ni är grymma=)
Nu ska jag dra mig till sängen å sen ska jag stiga upp imorrn igen å se vad jag ska hitta på.. Tisdag å onsdag ät räddade för då blir det workievworkie:) Grunnar på att fara på Ersboda Folkets hus på fredagkväll å dansa till Blender, bero på hur Evelina ska göra å om jag är sugen på Halloweenfest eller inte. Lutar mot att spara levern till nästa helg då det är Idolfest.. Får se vem jag ska klä ut mig till.. Förslag någon?? Hade funderat på Melanie C för hon var min favvospice men nu är mitt hår borta.. Victoria va jag aldrg nåt fan av.. Min förkärlek för henne har kommit de senaste året å det är bara för att jag tycker hon ser så jäkla bra ut för att ha en massa barn å så.. å så vill jag väl försvara henne eftersom alla klankar på henne.. Typ nåt sånt. Funderade lite på att vara shane i Westlife som var min nr one där men det kan bli svårt det åxå. Eller så då kanske Caroline af Ugglas som är lite av en idol för mig för tillfället., så jäkla cool. Ledsen i ögat för att hennes kör åkte ut ur körslaget, de var ju sjuukt bra ju!!! =/

Shane

 

Melanie C

 

Caroline af Ugglas

 


Annika goes fnissig

Sture är bra rolig han.. Har haft nå småflaskor med Aquavit å nå gin i kylskåpet väldigt länge å mamma hörtes vara trött att se dem så idag efter middagen kom han på att vi skulle dricka upp dom. Okej tänkte jag å tjingade på Gin;) Å så hade han nå absolute vodka i källarna som vi skulle smaka på tyckte han i brist på whisky.. Vi drack på äkta norrländskt sätt, RENT.. Det gick ju ner å jag blev lite varmare i kroppen. Å visst blev det liiite roligare att utmama mamma i backpacker 3;) Fast Sture är kung, det är han. Ska väl dricka kaffe snart medan de andra spelar bingolotto med grannen som tagit med sig glass bingolotto till ära=) Vi har det inte sämre än vad vi gör det här i kråkberg..

Till nåt mer seriösare, kom på igår att ja nog aldrig kommer att bli lika kär/förälskad som jag var i Isak.. Kändes som om rummet snurrade runt när han var i det och jag flög när jag såg honom.. Men mamma påminde mig om att allt inte var en dans på rosor när vi var tillsammans. Typ att jag tvekade hela tiden å att jag kände att han försakade något den gången jag kom upp till Luleå. Å typ att jag å min familj inte var lika fin som hans.. MEN när jag tänker tillbaka på den tiden så ser jag bara den underbara känslan som fyllde mig.. MEn den tiden är över och kommer aldrig mer tillbaka.. tror jag iallafall. Man kan inte få samma känsla för någon annan, varje människa är unik och man tycker om dem på olika sätt å de väcker olika känslor hos en..

Promenad

Belv en svettig promenad, hade klätt mig alldeles för mkt!! Ullmaxlinne, tshirt, huvtröja å vinterjacka upptill sen hade jag byxor å mammas täckbyxor å så sockar å tjocksockar å mammas haglöfsskor..Yllemössa å dubbla vantar, pust å stön! Nu blr det gröt å tv resten av dagen med mamma..

KRAM

Hemtjänsten<3

Åh vad det var mysigt att jobba ikväll, lungt å mkt tid att snacka med mina söta oldies:) å alla blev glada över att se mig igen!! =) Hamnade i kaffe å svullfika hos en tant å så såg vi halva dansbandskampen.. Glömde bort tiden så klockan blev kvart över nio innan jag for därifrån, skulle ha slutat nio=P

Kul att köra lite bil åxå, men läskigt att det är lite lönnhalt på vägarna.. Agerade taxi åt lillebror som var i joeström efter att jag slutat, kul att få lite kvalitetstid med honom:) Han var min personliga smsassistent medan jag körde;)

Måste bara lägga upp en fin bild på familjen Jonsson dvs min farbror, hans fru å deras två barn, lille Nils och store Axel som fyllde tre år idag!!

GRATTIS AXEL<3


Back to the old time..

En yngre upplaga av AnnikaUL.. Tror bilden är 7 år gammal, från landsbgdsriksdagen i Piteå


Jag och Anna:)
Har ångest för jag var såå mkt snyggare förr, vill inte bli gammal!!


Tittut!


Champagnefrukost..


Annika goes wild hemma i sin gamla lya:)


GrannEbba å Millabus innan hon blev just Millabus


Saxofonist, Chaufför å Badbrud under vår andra turné..
Kan inte bli bättre<3

Hemma i Kråkberg

Japp efter praktiken imorrn så cyklade AnnikaUL hem till sitt rum och där väntade hennes deltidssambo som har extranyckeln till lyan. Flummade på å så bjöd jag på middag, chilistarkt har jag hört från säkra källor;) Själv tyckte jag att det var lagom med chili:)

Sen så åkte jag hem till Kråkberg med storebror som hade lånat sin flickväns bil eftersom han tvärsålde sin bil innan vi drog norrut. Plockade upp lillebror i Lycksele å sen blev det raka vägen hem för syskonen.. =) Hemma väntade alla djuren å mamma å Sture med nygräddadde baguetter. Man har det bra, man har det bra=)

idag har jag tagot sovmorgon å myst med mamma i soffan vid frukost. Sen så har jag skrivit till och ifrån på min uppgift medan mamma agerat tvättäkta hemmafru. Promenerat med Strimma å så plugg igen.. Sen så har jag SPRUNGIT, sist jag gjorde det var i maj.. Men jag tyckte det gick riktigt bra ändå=)

Godmiddag med älgstek, hemmapären å smörstekta kantareller å gosallad med avocado som jag hade kirrat. Sen så kaffe å morotskaka som jag bakade på morgonen. Sjuuukt gott!

Nu ska jag försöka plugga lite mera å sen så ska jag mysa ner i soffan med de andra guldklimparna.

Slutbedömning

Yesbox idag var det dags för det och jag blev godkänd.. Det är ju bra för annars hade jag fått stanna kvar längre på sjukhuset.. Måste säga att jag har haft två riktigt revliga kvällar på NUS nu, gillar min handledare för hon är mysig, social och rar på nå vis:) har varit rätt intressanta patienter att ta hand om åxå, lr mer speciella kan man säga. Hade hand om en utvecklingsstörd kvinna igår å idag å så har det varit en jämnårig tjej jag har träffat på åxå.. =) Kul att se lite olika typer av patienter!

Innan praktiken blev det städ hemmavid å så gymmet med korrismalin, min nya PT:) Riktigt kul att fara å träna med sin granne! Nu sitter jag å knaprar hårdbröd med sveciaost å paprika, va faktiskt en god ost det:) Brukar i vanliga fall köpa prästost eller Wästgöta kloster röd eller svart. Gillar Greve också men inte hålen!! HEla osten faller ju sönder.. =/

Gillar verkligen Mariah Careys version av denna låten! Finns inte på spotify än..=/



Man blir knäpp av att vara kär, iallafall blir jag det!


Today

Bakade lite bröd å så har jag duscha å plugga.. Ska på NUS vis halv två å sen sova typ.. Kul liv!
'

Grahamsbullar med russin


Mitt välstädade kontor/matplats/liv


En söndag i oktober

igår var jag ledig å frisk:) Började dagen med söndagsproemnad runt nydalasjön(människan är ett vanedjur har jag hört) å sen så blev det kaffe å mys hos Jonny. Gick sen till min deltidssambo å övertalade henne att följa med på strömspilen. Lyckades med mitt uppdrag så vi cyklade ner dit å flummade på som vi brukar ungefär.. Testade en korsett men den va typ 6 cm för bred runtom min späda kropp.. Får hitta en mindre med andra ord!

å så for vi på Maxi och handlade och hade täving om vem som gissa rätt pris på sin handling, jag vann en storseger med 9,50 från den rätta priset, milla va typ 20 lr 30 ifrån sitt rätta pris.. hon hade glömt räkna med batteriet;) Fan jag är bäst, skyller 9,50 på att jag hade gkömt bort bananerna.. Livet är en tävling!! =P

Sen så blev det blodpudding hos milla med lööök, morötter å så bacon å rårörda lingon till det, Milla fuskade med mjölk till å jag drack vatten för att maximera järnupptaget.. Eller nåt. Sen drog vi iväg till ISKU för coreträning å gym. Ingen bra idé visade det sig för nu är både hon och jag sjuka igen.. :/ Men jag är ädå relativt pigg, mest bara snorig å jävlig. MEN det här var ett sidospår.


Milla uppskattar alltid min kokkonst..;)
Milla fixade pannakakor å plättar hemma hos hennes vän Anders å de var sjuuukt goda:) TACK Å BOCK till honom:)

Filmkväll på Kuratorvägen med en massa IDare å sen nattinatt. Sov rätt dåligt r/t sjukdom å att jag tyckte det var mer intressant att studera omgivningarna typ.


Frisk å kry Tärnaby!!

Japp nu är jag tillbaka på banan igen, trpr det var vaccinet som ville ta död på mig inatt å idag.. Härligt härligt..

Bakade en äppelpaj å gick till milla å fikade med henne.. Hon hade bakat kärleksmums som tog död på oss båda;) Gott med fika, jag å milla är fikatanterna numero uno.. =P


Annika gillar glass åxå..


Milla gillar hemtjänsten.. Iallafall när jag är där!


<3

Kokade mig nyponsoppa och slängde ner det sista av glassen i soppan.. Fan vad gott det var och fan vad jag mådde mkt bättre av det! Ska sätta mig med arbetet nu åxå tänkte jag å skriva lite om förstoppning.. ;) Solen lyser ute å jag har faktiskt varit ute en sväng och känt solen le mot mig:)


Ibland så behöver man inte så mkt mer än en kram för att känna sig bra igen.. :)
Det göt ont men det känns ändå så underbart..<3

Sjuuuk

Inge kul att vara sjuk.. Men det känns mkt bättre nu. Kanske inte så smart att fara ut på Origo igårkväll men det var ju så läng sen som jag var ute å dansade med Stina å Elin.. Milla var där åxå förstås=)

Stina å Elin på Origo

 

Elin hade bytt glasögon som jag gatt testa;)

Vi hade en trevlig kväll, först for jag Elin å Stina ner på stan och käkade tacostallrik på Starz, sjuukt mkt smält ost å väldigt gott! Sen så for vi till  Stina och svullade kladdkaka å så kom vi på att Erik fårn vår gymnasieklass åxå bor i stan numera så vi ringde dit honom, så det var bara Gina å Anki som sakands från förra klassen! Sjuukt trvligt var det:) Sen skildes vi åt å gick på Origo där vi träffade Milla å en massa andra IDare.. =)



Ska försöka ta mig ut i solen ett tag, får väl gå snigelfart runt kvarteret eller nåt.. Borde egentligen skriva på arbetet men jag har sovit bort hela dagen, orkar inte.. Svetten lackar å huvudet spränger:/ Såg andra avsnittet av Bonde söker fru åxå, hur fan tänker killen när han sitter tyst under en speeddate??


Sååå vackert<3


Varför??

Jag varför styrketränar jag när jag känner att febran ligger under ytan å visar sig som svettig panna?? Kände jag blev rastlös å för opepp att gå ut så här sent när jag ska upp tidigt imorgon bitti.. Inte bra Annika, inte bra..

Var då på sjukhuset idag å det var trist som fan, jag vill ju göra nåt ju!! Blr tröttare av att inte göra nåt känns det som.. Konstigt men sant! Har typ druckit kaffe å hjälp uskan idag..

Blev då preimär för mig på Yoga på iksu idag med Jannike och Gina, härligt! Kände det var ett tag sen jag stod i brygga..;) Men det gick, det gjorde det=)

HAr skrivit på arbetet ikväll en stund.. Blir U hur jag än gör känns det som! Jag tror att universitetsvärlden har något emot mig.. Men jag hoppas på att bli en bra sjuksköterska iallafall!  Eller är det psykolog jag vill bli egentligen eller kurator?? Det är det nog men jag orkar inte hoppa av nu å börja läsa något annat.

Imorrn får jag träffa en person som jag inte träffat på ETT HELT ÅR!! Det är Elin alias Babe som jag satt ihop med under två år på gymnasiet och året därpå.. Vi var som ett! =) Men vi har inte haft tid att umgås det senaste året.. MEn det blir trevligt, ska käka middag med henne å Stina efter vi har praktiserat å pluggat klart för dagen! Får se vart vi ska käka, stina röstar på någonstans ute å jag å Elin vet jag inte.. Mat som mat men jag har en maxgräns på hundra spänn om jag ska käka ute.. Så är det. Ska ju käka pizza nästa vecka åxå för att "fira" att VFU:n är slut.. ;)

Brudar x 3 :)

Gud jag hoppas på en mer händelserik dag imorgon å en händelserik vecka till veckan så att jag får maximalt ut av VFU:n! Annars känns det som bortkastad tid, tänk vad mkt mys jag går miste om med att stiga upp halv 6 på morgonen. kanske skulle man ha hitta en morognpigg brevbärare eller nåt att fri upp istället! ;)

iallafall så tror jag att det blir Origo sen på kvällen för mig iallafall.. Det blir nog bra det:)

Bedömning

Hade min bedömning på praktiken idag, gick bättre än förväntat! Känns alltid bra att få höra positiva saker om sig själv:) Men kvälllen har varit skitlugn idag, nästan tråkigt! Men det kan ha varit bra för jag har inte känt mig tipptopp rent hälsomässigt idag å igår.

har nästinatill bestämt mig för att göra det enkelt för mig å fokusera på förstoppning i den andra delen av uppgiften, tänker ta en patient som jag hade hand om i helgen. Blir nog inte för långt då å så kanske jag kan skriva lite längre på smärtdelen.. vad tror ni? Känns som jag skulle kunna skriva mkt mera där än vad jag har gjort..

KRAM till Dig min vän, du vet att det är bara att höra av dig om det är nåt!!
Utan dig had jag nog hoppat av förra året tror jag.. <3

Monsters vs Aliens

Såg den filmen igårkväll, så jäkla bra!! Till dem som inte sett den, SE DEN=)

Ska ha bedömningssamtal idag kl 13.00 sen så blir det att praktisera resten av dagen. Känner mig sjuuukt tröt och jag undrar nästan om jag börjar bli lite krasslig. Men men jag kommer tillbaka!


Härlig känsla jag får av att vara med dig<3

Hem ljuva hem

Konäset

Vy från Kråkberget

Vackra Boksjön

KAFFE är hemma för mig!


Trevligt

Gick en promenad med Gina idag på förmiddagen å så kikade jag förbi hemma hos henne för att inspektera lägenheten. Den var jättefin:) Guuud vad längesen det var jag träffade den här flickan men det känns som om vi är rätt lik oss ändå;) Snackade gamla minnen å statistik över antalet tjejer från Tärna som fått ärstörningar.. Ganska många av nån konstigt anledning, stället är ju inte så stort!

Fina Gina på Stockholmsresan i 3:an=)

 

Hehe fokuserad på skolan redan då.. Tur att till och med lärarn ser uttråkad ut!

Undrar bara vad det är för karlslok jag höll på att snärja.. Stina kommer du ihåg?


Hon hade ett rätt lustig historia/minne från 9:an då vi åkte ner till Storuman för att kika på gymnasiet där. Jag hade visst fått nån ångestattack över lunchen som serverades, hamburgare med bröd. Hon hade försökt å lugna mig och höra vad det var för fel å tillslut kom det fram att det var BRÖÖÖÖÖDET som var farligt!! Hon trodde att det var dressingen eller köttet det var nåt fel på men näää det var visst farligt med BRÖÖÖÖDET..=P Shit jag minns inte den gången faktiskt men när jag hör det så blir jag inte förvånad, inte alls faktiskt. Vitt bröd är verkligen döden.. Hmm vad åt jag till frukost idag?? Jo gröt å enkällarfranska från konsum.. Fan vitt bröd jag borde vara död vid det här laget!! =P

Vad har jag annars gjort på min "lediga dag". Jo jag har suttit hela eftermiddagen med VFUuppgiften men typ inte skrivit nåt på den trots att jag inte har slösurfat nånting alls.. irriterande att det ska ta sån tid för mig!! Å så stekte jag fisk och kokade potatis till Stina å mig till middag.. Blev gott tycker jag iallafall:) Å så har jag spelat saxofon i nån kvart innan jag lessnade på oljudet;)



Känns som om jag har noll motivation till att fara på IKSU och träna för tillfället, ingen vill ju följa med mig dit när jag är ledig ju=/ Å fara själv är bara piss tyck jag.. Vill på bodypump å slita vikter.. Å så saknar jag Stepmuskel med Maria som kommer att vara i Skellefteå i tusen år framöver!! =(

Måndagen är den dagen på veckan som jag fick helg!

Yeees är ledig imorrn å börjar inte förran 13:00 på onsdag=) Känns bra för då hinner jag skriva färdigt första delen på VFUuppgiften.. Snart uppe i två sidor så jag får inte skriva så mkt mera om det.. Fattar bara inte hur jag ska kunna slänga in en referens till en relevant omvårdnadsartikel!! =/ Men men det blir nog bra ändå.

Fick cred från min handledare idag, känns bra det med tanke på att det var sista dagen jag gick med henne idag. Klantade dock till det och satck mig på en använd kanyl till en insulinpenna så då drog hela karusellen runt det igång. Gatt bl.a. gå ner på infektion för att testa mig för hepatiterna och HIV.. Å så gatt det extremt svårstuckna patieten ta samma prov åxå.. Satte MAVA/endokrin i rörelse å arbete med andra ord! =P

Blev bjuden på värsta lyxmiddagen idag åxå men denna gång av herr Jonnyboy himself=) Gottigott med köttgryta med kantareller å riktigt krääämig gratäng till det. Tror nån har missuppfattat det där, brukar ju heta nåt i stil med att kvinnans väg till mannen går genom magen.. MEN VAFAN vi lever ju i ett jämställt samhälle inte sant?!?! ;)

Egentligen en av Millas å mina låtar men idag tillägnar jag den till bästaste ponken;)

Milla skickade en snygg partajsbild på mig å Peder som jag inte sett förut, Kul=) Måste ha varit från första maj då vi var och kollade brasan på campus å gick in å värmde oss på Lindellhallen..;)


Klänningen från Nicole

Ni får tänka bort mig å min ej för ändamålet passande BH på bilderna.. Visst är den rätt så snygg?? Synd på vecken framtill vid axebanden annars hade den varit perfekt för mig.. Tyker inte om att blir för varm på dansglovet;)

 


 




Söndagslyx

Yes det kan man väl säga att jag har haft. Har haft en bra dag på praktiken, rätt lugnt på avdelningen för de ordinarie men jag hade rätt fullt upp med att hålla koll på "mina" två patienter som jag skulle ha ansvar för. Märks ju att man inte är helt hundra på hur det funkar på sjukhus.. Men då har jag ju inte jpbbat där heller och jag är ju inte färdig sjuksyrra på ett tag. Lyxfika med ägg å grejer på förmiddagen, riktigt mysigt i fikarummet med alla söta sjuksyrror och uskor=) Å så blev det gofika på eftermiddagen med punschrullar som jag gillar:) Kollade B-glukos på mig själv efter en timme å det visade på 5,7 så de trodde inte jag hade nå problem med diabetes iallafall;)


Efter praktiken blev det det en långpromenad med min älskade Emil, hur hade jag klarat av första året på universitetet utan honom?? Han var verkligen ett stöd för mig när allt kändes pest å pyton!! Å så var han den som firade min första födelsedag i Umeå åxå..=)

Galnaste å bästaste bilden på mig å Emil..



Det lyxigaste med den här söndagen var att jag fick ett sms lagom till att vi hade prominixat färdigt där jag fick en invite till söndagspizza à la Stina som för övrigt är en av de bästa pizzabagarna i Umeå:) LYX LYX LYX att få sätta sig vid dukat bord efter en dag på jobbet/prakttiken/skolbänken..

Unga versionerna av Annika å Stina

Det är verkligen helt underbart att umgås med dessa änglar som omgiver mig dagligen!! Jag å Stina snackade rätt mkt om det där med vänskap, det brukar vi göra. Konstigt att saker och ting kan förändras.. Konstigt att saker och ting som förändrats kan fungera så bra i vissa fall åxå!

Världens bästa Anders:)

Man kan inte bli annat än glad i hans sällskap:)


Tiden det begav sig.. Lr nu ljuger jag, lika vild på dansgolvet är jag nog alltid!


Kim med låångt hår å Milla som världens hetaste Barbie

Jaa jag erkänner, har hittat gamla bilder på mitt USB som jag använde mestadels under gymnasiet..=P



Hade varit kul att få tid att träffa mina lite nyare bekantskaper mera åxå.. Ni är underbara ni åxå!! =)

Träffade Bjooorn på Ica åxå när jag skulle handla oooost ikväll åxå, nice det:) Det är en fin ponke det för de som inte redan hade fårståt det! Blidde dock ingen film för mig ikväll, skrev lite på min uppgift istället å så gatt jag prioritera bloggen lite;)

uppdatering

Har inte haft tid att uppdatera bloggen..=/ Men men det visar ju på att man har ett liv=P Fredag var min lediga dag å då blev det till att g ner på stan för att köpa en ny slang till cykeln. Men mig hade jag min trogna följeslagare Millabus! Vi kollade lite underkläder och jag testade en assnygg klänning på Nicole men det blev nå konstiga veck på den=/ Men det var tur för den var inte så jättebillig precis.. Vidare så köpte jag två hekto te..

Skrev lite på inlämningsuppgiften å så for jag å kollade på "Allt flyter" hos Stina. Blev inga popcorn för de bev förkolnade i micron och såg och luktade inte som popcorn bör.. Tur det inte började brinna!!

Lördag förmiddag blev den bästa tänkbara med sovmorgon och sedan god frukost framför datorn. Promenad längs älven tillsammans med Jonny å sen kaffe å mys:) Kan inte bli bättre!! Jooo det hade väl varit om dagen var ledig men halv två var det dags att börja praktiken..

Ingen händelserik dag

Nope det var typ dött på praktiken idag.. Inte kul det =/ Men jag var lite duktig och försökte verkligen ta ansvar å så! När jag hade slutat så gick jag å tog min dagliga dos av energi å sen så lagade jag middag till Millabus=) En HEL VECKA sen vi träffades sist!!! Satt å kollade på diverse utmanande outfits och korsetter å så drack vi kaffe/te. For och tränade Core med min korris Malin å sen gymmade vi en timme. Fan vad jag INTE kommer att ta mig upp ur sängen imorrn.. Hon har för vana att köra ben.. Typ bara ben.. Nu körde vi ben och mage till största del, rikttigt kul iallafall:)

Annika vill vårda sina änglar

Igår förmiddag blev det att stiga upp vid sju för att tvätta trots att jag inte började förrän 13:30. Men det var bra att stiga upp, hann koka kikärtor åxå å så gick jag ut på en härlig promenad med Anna och hennes lilla Julie:) Kul att se henne växa från varje gång man träffar henne, det går ju så fort när de är små.. kul att få snacka med Anna åxå och uppdatera/bli uppdaterad av varandras vardag.


Sen blev det praktik hela kvällen, min handledare hade häcken full så jag kände mig rätt så ivägen hela kvällen=/ Det känns aldrig bra när det är tycker jag men det är bara att bita ihop och gilla läget! Sen så blev det att hälsa på Jonny för en daglig dos av honom (hade en patient under praktiken som kom in för att han hade värsta abstinensbesvären å han skakade som fan å mådde rikitgt illa) så jag inte skulle bli sjuk;) Sen var det bara att cykla vidare hem till mig och dricka te och försöka somna..


Inatt så har jag varit vaken från och till pga. regnet som slog mot rutorna, föga jobbigt att bege sig ut i pissvädret 6:20 imorse på cykeln för en ny dag på sjukhuset.. MEN dagen har varit toppen och jag har känt att jag klarat av mkt! Har fått mig en egen patient som jag ska ansvara för och jag kommer åxå att använda mig av honom i min VFU-eximination.. Fick sluta vid 14 idag för de skulle ha arbetslagsträff lr nåt sånt. Passa mig utmärkt för jag å Stina skulle fara å simma på IKSU innan det blev för mkt folk där. Blev en 40 minuter plus en massa surr;)

Gick hem (för jag märkte att jag har fått punka på min cykel under dagen) å så började jag leta vetenskapliga artiklar på databaser.. Hittade inget av värde dock=/ Så jag började skriva lite annat på arbetet - så har jag börjat med det ialalfall!! =) Sen blev det att snacka med Isak som ringde, kul! =) Å så gick jag hem till Stina för vi hade bestämt Bonde söker fru dejt med varandra. Fick mig choklad i massor å livet kändes bara underbart!! =)

Känns som om milla har gjort slut med mig, lr att vi har gjort slut med varandra.. Skyller på VFU:n!! Det sociala livet är svårt att vårda under dessa veckor känner jag... Även träningen har fått ge till vika=/ MEN I be back det lovar jag!! =P


Det är NI alla mina UNDRBARA VÄNNER som jag kallar för MINA ÄNGLAR som jag vill VÅRDA av hela mitt HJÄRTA!! Ni vet vilka ni är å utan er hade jag varit en liten äppelskrutt på backen..

Monday..

En bra dag har det här varit! Gick bra på praktiken tycker jag, börjar bli lite varmare i kläderna nu å handledaren som jag ska vara med i veckan känns helhärlig=)

Lever i ett rus av lycka av att leva, det finns ju inget bättre!!


Fryser

Har varit ute på promenad i det vacka höstvädret, gick runt Nydalasjön. Hade vantar men de var blåsigt så kjag frös ändå=/ Kom hem å la mig å läste under min filt, sjukt härligt=) Har just avslutat min macklunch, blev baguette med ägg å grönsaker idag å så ett STORT glas med kaffe å mjölk.. Å så ett äpplepäpple till efterrätt! Lättlagat om inte annat.. Ska väl snart börja dra mig mot NUS å en lååång kväll.. Får se hur detta ska gå!

Funderade en del på det där med vänskap när jag gick i min ensamhet, jag har en del vänner som jag verkligen, verkligen inte skulle vilja leva mitt liv utan å jag tror ni vet vilka ni är! <3




Idag lever jag av det lyckorus Du ger mig..
Tänk att din blick kan värma mig så mkt=)


Min helg i Husum

Åkter ner på fredag efter att pratiken slutat, käkade en tacosmiddag å sen blev det TVtittannde å så en promenad i månskenet innan sängdags.

Lördag en for vi uppöver till Kroksjö och träffade på farbror Kent. Drak en kopp kaffe tillsammans å så följde jag med honom till Hattsjö för att inspektera ombyggnationerna och bara vara. Snacka om kvalitetstid med farbrorn, helt undebart!! =) Tog mig en promenad tillbaka längs grusvägen till Kroksjö å käkade lite mackor med pappa. Sen tog vi en skogspromenad där vi hittade kantarelller=) Pappa hade visst inte plockat kantareller på ungefär 50 år!! Shit tänkte jag.. Det hör ju sensommarn och hösten till.

Världens bästa fajbjoj Kent<3


Mitt Kroksjö


Vi gick bl.a. på gamla vägen som användes innan bilvägen byggdes..


Kantareller!


Tur jag hade tagit med mig en plastpåse i fickan, det MÅSTE man ha nät man ska gå i skogen för man vet ju aldrig vad man kommer att stöta på. Ett arv från Sture tror jag..
Lördagkväll blev det gomiddag å så kollade vi på körslaget, "kände" två styckna som kom med i Lyckselekören=) Drack kaffe och käkade glassbåt.. Sen va väl den dagen slut.




Söndagen var det skitpissväder å jag blev allmänt less på allt, tog bilen till mormor medan pappa städade å grejade på hemmavid. Drack kaffe och skvallrade med henne å tvättade hennes hår å hade lite lätt fotvård med henne. Trevligt! Kärde ner till Husum å tog en promenad i pissvädret för att inte gå i bitar av endorfinbrist tillsammans med pappa. Käkade en hamburgare med ägg å allt annat man kan tänka sig kan få plats under två bröd.. Dagobert släng dig i väggen!!

Försökte fota svanarna men det gick dåligt..

Lägg märke till regndropparna i vattnet..

Mumma=)


Tog bussen norrut vid 15:50 och drog en stepmuskel med Maria vid 18. Va ett riktigt bra pass för ledaren satte fokus på MUSKEL för en gångs skull, de nadra sätter mest fokus på STEPdelen. Efter träning blev det att gå på ÅC å handla en massa grönt å ägg å mjölk.. Intressant! Gick hem, duschade å åt en sen middag innan jag drog vidare till Jonny å vi käkade Kanelbulledagens första bullar.. Tur man har mamma som bakar=) Såg film å sov=)

What to do?

Ska jag dra mig söderut eller inte ikväll??

Hade varit kul att få bara njuta av att komma ut på landet och så kanske få träffa lite släktingar åxå..=) Samtidigt kul att stanna här i stan å härja med Millabus å andra stjärnor..

Det vackraste


Soliga torsdag

Jag hade ju som sagt var min första dag på VFUn igår å de verkar blir bra, fast trötter blir man! När jag slutade messade jag hit Milla på FIKA för jag ville ha TUNNOR med kaffe!! Gott å bra för kropp å själ.. Sen så lagade jag min cykel som lät förskräckligt när jag tramapde.. Å så for vi på Ica för Milla skulle storhandla buljongtärningar;) For sen hem till henne å så lurade hon mig att laga mat å äta med henne.. Blev en aawesome rotsakssoppa å så hennes kladdkaka med vispgrädde efteråt=)

Gottigott

 

Studentlycka - 6 matlådor!


Mys i millas säng/soffa

 

Dataspel är INTE okej..;)


Spelade bilspel på playstation och jag hade som vanligt mest inlevelse.. =) Lärde Kim dansa å så gick jag väl hem vid halv tio med ett kortare avbrott på vägen..=) Skulle sova men det blev att jag ställde mig och lagade tjockpannkaka istället:)

Idag har jag druckit kaffe hos Jonny å så har jag gått runt nydalasjön med Maria i det underbara vädret. Ha just smält i mig baguette med köttbullar å rödbetor som jag fick av mormor förra helgen:) å så dricker jag kaffe, Jonnys kaffe måste ha varit för svagt;) Ska till sjukhuset snart, börjar halv två idag.

Funderar på att dra söderut imorrn efter jag slutar.. Borde höra med pappa om han har nåt speciellt för sig i helgen eller om han har tid med lilla jag.

RSS 2.0