Härliga tisdag!

yees det vill jag lova! Tog en två timmars promenad på morgonen å sen tittade jag förbi hemma hos Milla å surra massa strunt. For hem å käkade lunch med Ida å Phimpho=) Satt ute å läste/surra å så blev det bodypump med en av alla tvåtusen Emmor i min klass;)

Blev att gå nere vid älven å ner på stan

 

Drog raggen bort till Stina efter middan å stannade där över en kaffetår å massa vindruvor!! å så lite kakor förstås..;) Det är något som verkligen förenar oss två, båda gillar GOFIKA!!! Snackade minnen från gymnasiet åxå, vi var verkligen en speciell klass.. Ribban låg hööögt kan man säga=P Undra just hur det kom sig att det blev så..?? Vad tror du Gina??

Nu ska jag snart lägga mig å sova så jag är utvilad å taggad som en fräsch igelkott imorrn när jag ska kicka ass på praktiken.. NERVÖS!!!


Morgondagens outfit??


Underbara måndag!

Min måndag började inte perfekt, magknip heeela dagen fram till typ 17. Hade introduktion på VFUn och jag tror att det kommer bli fyra bra men intensiva veckor som väntar. Jag kan inte mer än misslyckas är min iställning! ;)

Men men varför var den här måndagen underbar då? Joo för jag fick en kopp med chaite hemma hos Milla efter att jag gått hem från sjukhuset in regnet och jag var blötare än den blötaste hunden. Å sen blev det Tomtebo där jag käkade hämtpizza hemma hos Annas svägerska tillsammans med Anna, Maud, lille Julie, tvillingarna å deras föräldrar förstås! ;) Gott med pizza och ännu godare blev det med det goda sällskapet, barn är ju för söta!

Gick ut på promenad med Anna, Maud och Julie efter det för att posta brev och jag köpte mig en lakritspatron på ÅC för pizzan hade förvandlat mig till ett godismonster! ;) Skildes åt vid kolbäcksvägen å så for jag på kafferast hos Jonny å så blev det att förvandlas till en liten skrumplever i badkaret där jag tillbringade typ 2 timmar.. Blev lite kallt innan slutet! Men jag kan inte fatta att jag badade så lääänge, tappade helt bort tidsuppfattningen. MEN det här är då de anledningar till varför min måndag var den mest underbara måndagen in years! =)

Annika är ett riktigt blötdjur..

Skyller på att hon är född i fiskarnas tecken!


Imorgon börjar allvaret, idag blir det att njuta av kylan å höstsolen som väntar på mig utanför fönstret..=)

Nydala



Mamma<3

Det finns bara en som min mamma och det är hon! Känns bra att ha någon som förstår en å som kan känna likadant som en själv. Det sjuka är att vi brukar synka ihop våra humör trots att vi är typ 40 mil ifrån varandra. Jag kan vakna grining å känna mig allmänt deppig å så ringer jag till henne för att gnälla av sig å då visar det sig att hon inte är på tiptopp heller.. Konstigt fenomen det där tycker jag.

Bild från förra hösten då jag var hemma på besök


Sture ringde nyss å berättade att Opeln gick egonom besiktningen, lite tur ska man då ha ibland! Händer inte alltför ofta.. I kårkberg kan det mesta hända, både med bilar, husvagnar å med folket där.

Härlig bild på Sture från en utflykt i sommar


Blogg att kika in på

Jag har börjat följa en blogg för ett tag sen.. Det här inlägget gillar jag extra mkt, ligger mkt i det hon skriver=)

Söndagmorgon

Vaknade riktigt tidigt imorse, typ hakv sju eller nåt sånt. Tyckte det var lite väl tidigt för att stiga upp så jag satte på tv3play och letade reda på första avsnittet av Svenska Hollywoodfruar. Tänkte att det kunde vara bra för allmänbildningen då alla snackar om Anna Anka. Tyckte väl inte att programmet var varken bra eller dåligt..

Steg upp å kokade mig gröt, te och fixade mackor till frukost. Gick ut på min sedvanliga promenad runt Nydalasjön som jag brukar göra på söndag förmiddag. Tog längre tid idag pga den jäkla förkylningen som sprungit ikapp mig..=/ Svetten rann som aldrig förr men jag tror det är bra att svettas bort skiten!


Slagen hjältinna vid kärleksviken


Älskar höstfärgerna!


Träffade på familjen Svamp=)


Annika is back

Yes blev en snabb visit i Husum för mig. Kom väl hem för nån halvtimme sen efter att få åka broderns nya BMW som han skulle byta bort.. ;) Helt sjukt är det egentligen att jag aldrig är åkrädd när jag åker med honom trots att han kör fortare än de föesta andra jag brukar åka med å då brukar jag vara skiträdd!!!

Omejkade brudar som slappar i soffan efter god middag å kaffe


MORMOR

Blev fredagsmiddag hemma hos mormor med henne, mamma å Sture, riktigt trevligt=) Sen så böev det att åka ner till Husum å umgås med pappa på kvällen. Vi såg TV å så förhörde han mig på genus på ord. typ om lampa var en hon eller han lr vad nyckeln hade för kön.. Allt enligt pappas dialektala regler. Skitsvårt visade det sig vara för mig!! Typisk grej vi kan sitta å diskutera.. =P MEN jag älskar verkligen den mannen!! PAPPA<3

Sandvika imorse


Sista glöden av pappas blommor


Promenad till havet på morogonen för mig å sen så blev det att fixa till sig lite å åka till Själevad för att va med på min kusin Nils dop. Var en jättefin tillställning å prästen var bara sååå gullig!! Å grym på att sjunga var hon åxå! Sen så blev det smörgåstårta å kolikkaka(god med andra ord) i en liten söt stuga med alla gäster. Bara trevligt folk! =)

Lille Nils å prästen


Vackraste Angelica å lille Nils


Anneli hade assnygga Eccostövlar


Annelis yngsta lillebror Ulf


Sen så åkte vi tillbaka till Husum å hämtade potatis å mat å sen drog jag brodern å Angelica tillbaka till Umeå. Får se om jag piggar på mig å far på Shape Up eller om jag tar en tidig kväll... Känner mig inte helt hundra faktiskt=/


MIN HJÄRTEVÄN AXEL <3



Annika drar söderut

Yesbox ska med bussen snart destination Husum E4 å sen Dombäcksmark för fläskfilé..

Tentan gick nog rätt bra..

Gymmet gick bra.. Mkt energi!

KRAM

min bebis kunde ha varit död!

Shit satte mig just vid datorn å vad fick jag då se?? Jooo såg att mitt chokladljus stod och brann bredvid med ett lugn å fin ljusstråle MEN tilll saken hör att jag TÄNDE DET IGÅR!! Shit datorn kunde ju ha fattat eld eller nåt! Å så kunde hela rummet inklusive jag, MOI ha brunnet inne.. Shit jag börjar ju bli dement. Inte ovanligt att jag glömmer att släcka lampan inne på toan innan jag far nånstans eller att jag glömmer att stänga spisplattorna efter att jag har använt dem..
Till nåt mer positivt, va aptrött igår så jag orkade inte fara på steppen med Maria så det blev att testspela lite sax istället.. Det gick rätt hyfsat med tanke på hur länge sen det var jag spelade=) Känns som om jag har så mkt annat att stå i istälelt för att spela som känts mkt roligare så den har bliivt rätt försummad. Men nu blev jag påmind om hur kul det är=) Hoppas på att Carro drar förbi nån helg så vi kan spela tillsammans.. Hint hint;)
Ska dricka upp kopp nr två för morgonen å sen klä på mig å gå över vägen för att skriva tentan klockan nio.. Hoppas, hoppas det är rätt frågor!!

 


Ingen rubrik=P

igår var jag på bio å såg "Flickan som lekte med elden" med Milla Kim å Jonny. Bra film men långt ifrån lika bra som boken tycker jag iallafall, det va som så mkt som de hade varit tvugna att plocka bort från handlingen. Blev sent innan jag fick slå igen ögonen och det börjar jag känna av nu..

Salander var dock snyggare i den här filmen än i första!

Idag pluggade jag nån timme på morgonen å sen gick jag ut på en helt underbar promenad i höstsolen=) Kom hem å då var det dags för lunch med Phimpho och vänner till henne, gottigott! Sen så slöpluggade jag typ 1,5 timme samtidigt som jag snackade med Millabus på msn.. Men jag tror jag ska greja den här tentan ändå!

Råkade hamna på skidspåret vid Carlshem

Sen så for vi till Ersboda vi tretiden och gick på Myrorna, Jysk och Rusta. Hittade mig hårsnoddar å ett linne. Nu har jag väl käka middag å betämt mig för att skippa träningen ikväll, så fucking trött! Å så tentaångest.. Alltid tentaångest!! Men det är likt för de flesta inbillar jag mig. 

Galna chauffören, fatta inte att jag vågade åka med honom=P

Snygga brudar=)

Milla å Kim käkade på Frasses..

Cruella de Vil =P

 

Milla å jag föräslade oss i Hello Kitty bäddsättet som visst kosatde 249 sek.

Å så fick vi flashbacks från en natt i liknande säng på FBUgården i Hemavan våren 2008=P



En famn för mig <3

 


Annika goes sex

Yees glömde säga det  igår, fick ju besked om att jag INTE hade nå Klamydia så nu är det bara å köra på;)

<3 Melissa Horn<3

Jag vaknar bredvid dig
Ser alla bilder från igår
Du ser inte men hör hur jag frågar
Vem är jag ikväll?


Du är stor som en ande
Och gör mig liten som få
Men du får mig att le som ingen annan
Och sjunka lågt och be om mer

Åååhh när det äntligen är över
När broarna inte syns till
Åhh när du gett dig över
Så faller jag tillbaks
Dit du vill


När jag ändå är ensam
Ja, vad spelar jag för roll
Så när du säger jag finns om du behöver
Ja då öppnar jag min dörr

Och när jag ser att du ringer
Försöker jag att hålla kvar
Kvar i alla löften som lovats
Men vem är jag ikväll?

Åååhh när det äntligen är över
När broarna inte syns till
Åååhh när du gett dig över
Så faller jag tillbaks dit du vill


Allt annat är sååå viktigt å sååå mkt roligare, trevligare, bättre

Än att plugga!

Mm idag har jag pluggat, kört stepmuskel med Maria, ätit lucnh, pluggat, bakat bröd,druckit kaffe, pluggat, gräddat brödet, lagat min underbara tonfiskpaj(när liks ugnen var på tänkte jag), pluggat, passat pajen, pluggat, sussat på spikamattan, pluggat, druckit kaffe, städat, gått med Stina, lagat mat med Phimpho å hennes kompis, ätit, ätit blåbärspaj å kaffe, å nu är det nu..

Gick rundan runt Kinabron.. Sjukt vackert med höst!


Tonfiskpajen som jag fastnat för.. finns alltid i min frys!

Brööööd är underskattat!



Mellan det här har jag väl kolla Facebook sisådär 72000 ggr och bloglovin lika många ungefär..
Tur man är kvinna!



Måndagen

Ja då pluggade jag.. Å så tog jag en promenad i ett fortsatt soligt Umeå:) Plugg å en hel massa slösurf på eftermiddagen fram till att det blev tårtkalas hemma hos Fredrik. Sjukt jävla god kan man säga å trevligaste sällskapet man kunde hitta:)

Sen begav jag mig till IKSU för att gymma, gick väl sisådär med tanke på att det var packar med människor som skulle träna bort helgens synder.. No more!! Kom hem å käkade en sen middag å sen gick jag å handlade lite frukt å mjölk på ÅC. Va ett gäng läskiga killar utanför här som satt å snackade, svor å grejade på ett par timmar på kvällen.. Läskigt tycker jag!!

Sen blev det Kuratorvägen, nice det=)

Har kommit på mig sjukt ofta med att sjunga med i reklamlåtarna som de spelar på radion, speciellt så är det dessa låtarjag gnolar med i:

"Två kundvagnar i bredd.."
Ica Ålidhem å Mariehem


"Har du en sur dag på jobbet? Med stress å press å tråkig tristess.." Jobmeal

Känner mig lite dum när jag kommer på mig själv med det här och brukar kolla mig om för att se om det är någon som uppfattat vad jag har sjungt med i.. Men än så länge har jag inte fått några speciellt konstiga blickar iallafall.. Men men kanske ska försöka sluta med det ändå! =P

Vackert!



Hur vackert som helst men lätt sövande när man ska plugga..

Helg i Umeå

Blev varken Tärnaby eller Husum för mig i helgen, stannade kvar i staaan. Va inte så pepp på det men det blev en helt awesome helg=) Filmmys å kladdkaka hos Milla på fredagkväll.. Kom inte ihåg vad filmen hette minna mest strulet med att få subtitles på den;) Men det funkade tillslut..

Milla sjukt nöjd med mat å framförallt dryck

Mästerkocken i shorts

Kaffe med öhh grädde??

Lördag så blev det lite plugg på förmiddagen(liite iallafall) å sen gick jag ner på stan med Jonny och fikade på Kafe Station å så gick vi på Systemet och handlade lite inför kvällen. Lagade mat hemma hos Milla i utbyte med att bli bjuden på middag.. Inte dåligt i min mening. Renköttet var bara att värma å micron men jag fixade goda ungsbakade morötter och kantarellsås som blev riktigt bra=) Har nog inte gjort nån sån sås förut faktiskt... Men nice blev det=) Grillade på varsin baguette åxå;) Milla stod för att blanda till lite GT till maten och de smakade helt awesome åxå=)

Jag å Maria.. Hade lånat Millas kilt kvällen till ära=)


Sjuuuukt rolig bild!! Höll evigt på att kvävas när jag såg bilden dagen efter!!


Sen blev det kaffekask för mig(premiär) å så kom min kompis Maria för att joina oss på IDfest hos Björn. Hade en sjuuukt nice kväll och hamnade tillsut på Skogis där jag dansade loss.. Fick bugga en hel del till och med=) De andra drog vidare till Origo men jag stanande snällt kvar på Skogis ensam..Men kul det med=) Mötte upp de andra strax efter två då allt stängde å sen så läggdags.

Söndagen bjöd på sjukt nice väder..

Nydala - söndagsparadiset


Söndagen blev det sooovmorgon å så skogis tillsammans med hälften av alla studenter i Umeå kändes det som. svullade så mkt att jag hade magknip resten av dagen.. Trots en tvåtimmes promenad så orkade jag bara få i mig en Smoothie till middag å så blev det lite onyttigheter på filmkvällen.. Vi såg Bruno och jag säger bara en sak - sjukare film får man ju leta efter!! Men helt klart sevärd;)

Nu ska jag återgå till studierna igen.. Började plugga vif åtta men det är svårt för min hjärna att få in saker känns det som.. Börjar jag bli gammal månntro??

<3 This song


Weezer


Annika är ledsen i ögat

Sitter här på fredagkväll å gråter framför datorn, tragiskt inte sant?!?! MEn det blev inge mamma å med tanke på att det var det enda jag hade planerat för i helgen så sitter jag ensam å göralös med pluggångest.. Har man inge bättre för sig ska man plugga men JAG VILL INTE!!! Men jag får sån jäkla ångest av att bara sitta för att sitta liksom..

Jag är så jävla dum!! Tiden räcker inte över till mig.. Så är det bara!! Varför ska jag vara så jävla dum å naiv??
SUCK! Funderar lite på att ta bussen söderut till pappsen istället för att komma bort från allt ett tag.. Men jag får se hur jag gör.

Annika goes duktig hela dagen(nästan)

Igår var Annika en ambitiös student.. Steg upp kvart över sju å hade då sovit 9 timmar!! rekordlänge sen jag kom tillbaka till Umeå i augusti nångång. Käkade frukost och började plugga vid åtta, blev två effektiva timmar å sen tog jag en timmes promenad nere vid älven.

Plugg på golvet..


Sen så pluggade jag ytterligare en timme innan det blev dags att käka lunch med phimpho, ägg å ris is the shit! =) Ida(tjejen som flyttat in i Mias rum) år frukost med oss..=P Det var då ttrevligt iallafall och vi satt ner och joianade muffins å kaffe tillsammans åxå innan det var dags att fortsätta plugga. Gick ut å satt väl två timmar ute med böckernaom än lite avbrott för smsande).

Nice väder om än lite blåsigt..


Gick in och såg att maskinerna var tomma så ag satte igång två tvättar med bl.a. mina två par vita skor. Slösurfade lite och pluggade väl från å till i ett par timmar(kan väl ha blivit nån timme effektivt) sen blev det en promenad runt Nydalasjön med Robin. Vi lekte även en massa på lekparken på Tomtebo - sjukt nice om än lite kallt om fingrarna! Vi tävlade upp i klättergrejen där och jag vann både på uppvägen och på nervägen! =)

Flitigt pluggande.. Se vad glad jag ser ut!! ;)

Sjukt roligt!

Påminner mig om när jag å brorsan var å lekte i lekparken utanför museet i Övik=)

Jag vann faktiskt om än bilden säger nåt annat!

 

Gick hem och käkade middag(klokan var väl då sju, halv åtta) och sen såg jag på nån timme av "Tema: 200 år utan krig" som gick på tvåan och kunskapskanalen. Hängde med Ida å sen gick jag hem till Jonny vid tio då han slutade jobba.

 

Kurade ihop under filten med ett mitt Assamte och fruktsallad medan jag kikade på vår ultramoderna tv=)


Nu är det en ny dag, ska fara å gymma med Maria vid halv tio, ångrar att jag bestämde det för jag ha sovit sjuuukt dåligt inatt. har bl.a. drömt att jag varit fånge i ett koncentrationsläger.. Håller med Jonny att det är lite läskigt att drömma det natten innan jag ska hem till Kråkberg..;) JA FÖR HEM BÄR DET AV IDAG EFTER SKOLAN!! Känns bra faktiskt om än lite stressigt med tanke på tentan nästa vecka och VFUn som börjar efter det..

En dag i mitt liv

Spelkvällen igår var nice, vi var 6 personer från klassen som spelade Alias, drack saft och käkade popcorn å chips. Jag å Sunna var sjuuukt nära att vinna men det föll på att jag var norrlänning, hur fan ska jag kunna gissa på kastanjer när jag inte ens vet vad det är för något?? =P

Idag har det varit KTC på förmiddan, vi fick träna att greja runt centrala venportar, centrala venkatetrar och öva på steril uppdukning. Det sistnämnda var lungt roligast, jag låtsades vara dryg läkare=) KTC är för övrigt som att leka fast ändå lärorikt, bra grejer det! På VFUn måste man ju ändå vara seriös, på KTCn kan man flumma på lite utan att det gör något=)

Käkade lunch på skolan å Millan mätte upp mig så vi kunde följas på Studenthälsan för att testa oss för Klamydia. Kändes ganska lustigt att sitta å snurra runt en extralång tops inne i slidan.. Men det är ju bra att kolla upp sånt så att vi tillsammans kan hindra smittspridningen!!

Satt sedan på MB i en timme å läste om vätskebalansen, börjar fatta det där igen, det är bra=) Sen så gick jag hem och hämtade mina träningskläder och for på IKSU å gymma typ 40 min å sen simmade jag 500m för att mjuka upp kroppen lite, det var skönt! =)

Sen blev det en STOR kopp kaffe å macka innan jag cyklade mot Lindellhallen där Jan Eliasson föreläste=) Tur att Stina påminde mig om att det var ikväll! Det var intresant att få lyssna på lite politik för en gångd skull, ha blicit lite av den varan efter att jag slutade gymnasiet.

 

Sen så blidde det att akutshoppa en deo på Ica för min är TOTALT SLUT nu och man kan ju inte gå runt å lukta surballe bland folk precis! Köpte inte Thailandsdoft den här gången men jag höll mig till LdB iallafall för jag tycker de är bra och dryga.. Plus att de luktar gott åxå:)

Lagade en primitiv middag å så fick jag fruktsalllad efteråt åxå för jag tyckte att jag hade gjort mig förtjänt av det(lr var det så att jag fick det för att jag skulle göra mig förtjänt av det med tanke på att jag skulle sätta igång med studierna sisådär kl 20??). Nu har jag väl plugga rätt fokuserat i nån timme så jag behövde en paus för att blogga lite;)

 


uppdatering

Ja.. Det är ju bra att göra såna dagligen:) blev plugg igårkväll å så kom Robin förbi å var social ett tag, det var greeat=) Förhörde mig å så, riktigt schyst! =)

Idag har jag varit på skolan mellan 9-15.. Å sen slöa bort resten av eftermiddagen..=) Ska fara till en klasskompis å spela Alias nu, blir kul! Tänkte gå dit bort så jag får njuta liiiite av det vackra vädret iallafall!


Eftermiddag med Milla

Va så sjukt arg å less å irriterad efter skolan idag så jag höll på att spricka!!! Dessutom blev jag än mer irriterad å förbannad när jag tänkte på hur svinigt folk kan bete sig. Mobbing is not the shit! Fy säger jag bara.. Som plåster på såren fick jag å Milla oss varsin tekopp å kladdkaka, det var nice=)

Fika på balkongen... Jag fick den största biten=)

Sen så gick vi ut på skogspromenad till Carlshem å hittade lite mysko saker på vägen dit.. Vi plockade röda vinbär å hämtade min pölsa hos brodern å Angelica som inte var hemma. Niiiiice med hemkokt pölsa!

En sjukt nöjd Milla.. Vi fick nog ihop över ett kilo tillsammans=)

På vägen hem så lekte vi lite i klätterställningen..

Självklart gick jag högst upp av oss.. Nice med lite fågelperspektiv på millabus;)

I höjd med träden.. å håret ser passande nog ut som ett skatbo=P

Kom hem å pluggade ett par timmar tills det kändes som om jag ville slå ihjäl någon pga. ofokus, hunger å kaffeabstinens.. Så nu har jag käka resterna från i lördags å så fruktsallad med banan, päron, jordnötter å turkisk yoghurt till KAFFET(som för övrigt kommer bli en påtår alldeles strax).

Sunny day

Solen skiner ute å jag känner mig oförskämt pigg med tanke på att det inte blivit mkt sömn i helgen, men inatt tror jag attt detr blev iallafall 5 timmar=) Varför vakna vid sex när man ställt väckarn på kvart över sju?? Jaja huvudsaken man är pigg=)

Vem fan behöver permanenta sig?? Går ju lika bra med att strunta i att tvätta håret efter två utekvällar med en massa mousse och spray;)


Blev Bodybalance och Bodypump igår med Evelina å Matilda i klassen, båda passen var härliga! Mnåste boka in nåt morgonpass med bodybalance känner jag=) Sen blev det att gå hem å hoppa i duschen å sen sätta mig vid dukat bord - min korridor är bäst!! Jag bidrog med att tömma faten av både maten å efterätten=P Å så diskade jag förstås! Blir ganska mkt disk när man är ett antal personer..

Resten av kvällen spenderades på Kuratorvägen med en hög av IDare.. =)

Fan, hur kan en person toppa ett redan underbart liv?? =)


Nydalasjön på min söndagspromenad

Låten jag återfann hos Stina igår!

 

Lyssnade sjukt mkt på Westlifes första skiva när jag var yngre.. Hemma hos Erika i Hemavan å hos Jennie som hade spelat över den skivan på ett kassettband=P Hur fin är inte den här texten då?? ;)


Helg

Fredag
Skola till typ halv tre sen så cyklade jag hem å la mig för att vila ett tag.. Sen blev det Stepmuskel med Maria å sen så blev det knytmiddag hemma hos henne tillsammans med Nina från klassen å Marias kompis Åsa. Riktigt trevligt=) Vi drog ut vid elvatiden till Epuben där klassen hade sittning med Nördtema, många såg ganska lustiga ut;) mycket treligt folk ute men musiken var så kass som den kunde bli så jag blev otaggad till tusen på dansgolvet. Blev att sitta å snacka en bra stund istället. Trevligt det åxå iofs men det är inte riktigt min grej att sitta still på utekvällar..=P Drog väl hemöver redan vid ettiden..

Åsa och Nina


Maria


Jag å Åsa
Lördag
Blev lite sovmorgon å sen så käkade jag nån typ asv lunch innan jag gick på ÅC å handlade en massa godsaker typ frukt å grönsaker, fil å mjölk å KESO!!! :) Sen så mötte jag upp Stina å så fäljdes vi först till Berghem för loppis å jag fynade ett par skitsnygga, skitbekväma å skitbraa jeans för en femma.. Rätt kurs det=) Gick sen på stan måånga timmar å vi shoppade loss kan man säga. Själv hittade jag doppresent till min kusin Nils å ett par svarta jeansleggins på BikBok=)

 


Snygga..?? =P

Fikade på Hedvigs Hörna och i intog strategisk spaningsplats för jag å Stina är inte stadsbor från barnsben vilket inneburit att vi är lätt nyfikna av oss..=P Räkor inhandlades på Ica Gourmet å sen blev det destination Stipendiegränd för att välja kläder för kvällen å allmän Facebooksnokning.. Lagade middag hos Stina å sen fick jag vara lite tjejig då jag fixade Stinas naglar, plattade hennes hår å lyssnade på en gammal Westlifeskiva. Fan att man typ kan alla texter utantill på de låtarna! =) For vidare hem till mig där jag fick klä mig, rufsa till håret å sminka mig plus Stina(extra tjejiga poäng till mig!!).

For sedan til Origo där Millas program hade haft sittning, kul att se alla så uppdressade! =) Dansa, dansa blev dert plus en hel massa surr. Träffade både tre av mina faddrar från förra året och min nya basgruppsmedlem som jag aldrig pratat med förut. Snavade förbi på efterfesten men drog hem ganska snart å intog en massa föda för att stilla magen hungerrop. Nötte dator alltför länge å sen somnade jag som den prinsessa som finns inom mig;)

Brudarna påväg till Origo..=)


Söndag
Har stigit upp å fikat.. That's it! ;) Ikväll blir det då korridorsmiddag för att alla ska få träffa varandra å bestämma en del grejer..

Nyheten som damp ner

Igår när jag satt å slösurfade som mest så ringde Isak=) Det var bra för då fick jag slita mig från min dator.. Vi snackade lite om ditt å datt å så frågade han mig hur det gick med karlarna. Jag sa som det var, ärlig som jag är. hade redan berättat om mitt "ragg" sist vi snackade. Sån är jag. Å så frågade jag då förstås hur det gick på brudfronten å då fick jag höra att han hade skaffat sig en flcikvän. Jag som had gruvat inför den dagen det skulle hända blev inte upprörd, förtvivlad, arg eller nåt sånt. Jag blev bara nyfiken!!! så jag fick veta lite om henne å jag kollade bilder på henne på fejjan, riktigt söt! =) Kom på mig att jag blev glad för hans skull och ännu mer glad för hennes skull. Bättre kille än Isak får man verkligen leta efter!!! Han var och kommer nog alltid vara nån slags idealkille för mig men det brukar ju vara så med första riktiga pojkvännen har jag hört många säga.

Nä så det känns lungt!! Blir nog bara lättare att gå vidare med sitt liv här i Umeå..=) 

FAN VAD NICE=)



























KRAM PÅ ER!!

Ibland är det svårt..

Vissa låtar förknippar man med vissa personer.. Men det brukar gå bra efter ett tag om man lyssnar på låtanra tillräckligt mkt. Use Somebody med Kings of Leon är en sån låt.. Har förknippat den med en men nu har jag lyssnat så sjukt mkt på den(sjukt bra låt) så det har som gått över... MEN idag när jag gick hem från MB så kom den på radion helt oväntat å då högg det till i magen å det kändes asdryygt. Hade ju kommit över den där flrknippningsgrejen med den låten trodde jag, men neeej så var det inte förstås. Kan det bero på att jag såg en kopia av honom bakifrån när jag knatade på tvistevägen imorse?? Skyller på det.

Ganska exakt ett år sen den här bilden togs..
6 september såg jag att det var!
Var rynkorna färre då?? ;)

Hade en såndär grej för ett eller ett par år sedan med Curly Sue som jag då förknippade med Trappern pga en incident på hotellet (sorry stina men det var ganska roligt ändå, visst??) ;) Men det har då gått över nu som tur är, den har ju spelats rätt mkt de senaste åren.. Å JA jag erkänner, jag brukar lyssna på den frivilligt ibland(har tom den på min spotifylista). 


Torsdag

Idag har jag inte varitr alltför effektiv, känt mig rätt trött! Men men jag satt då tre timmar på MB innan lunch å så en timme på eftermiddan.. Gott nog, sjukt intressant att läsa om alla sjukdomar helst de gynekoligiska tycker jag=)Däremot är syra-basbalans å vätskebalans å sån skit till kemi väldigt söööövande!! Iallafall så delade nån kristen grupp ut våfflor vis fontänen på lunchen så det var niiiice=) Sen for jag å Milla hem till henne å elade på hennes matlåda;) Det var gott det åxå=)


Våfflor är gott tycker Millabus

Kom hem vis tre å la mig här ute med en skvallertidning i solen å slappade tills det var dags att laga lite föda igen. Käkade, promenerade en sväng å sen så blev det Stina för hela slanten!! =) Vi såg en dokumnetär på femman som upprörde oss båda ganska rejält tror jag..


jöörp à la annika..Men gott var det iallafall.. =)

Imorrn är det skola sen blir det stepmuskel, middag med Maria å festis på kvällen..=) Blir nog en bra dag!

Tenta om två veckor..

Studentsportardagen

blev att dra dit imorse med Milla å Amanda. En timmes gym å sedan 20 min simning å sen så slappa till i bubbelpoolen å i bastun.. Nu skola!


Nytränade å fräscha=)

Mumma


Annika goes IKSU


Va jätteduktig flicka igår som pluggade 3,5 timmar på MB i tysta rummet, världens mest ointressantaste å tråkigaste rum genom tiderna vilket lämpar sig utmärkt för plugg. Å så finns böckerna som jag är för ekonomisk(eller kallas det snål??) för att köpa där.. =) Som belöning fick jag fara å chilla med Stina på kvällen, vi gofikade å snackade om det mesta mellan himmel å jord(läs karlar, fest å studier). Jag fick även en goodiebag av henne innehållande en tröja, två böcker å en skvallertidning. Stina är alltid snäll å givmild - det ska ni veta!!! Samtidigt äe hon inte rädd för att knäppa en på näsan å sätta en på plats när man virrar runt för mkt. Det är bra skit.

Tänk vad en penna kan göra med pluggivern!

Två slöa brudar fotat av en kass mobilkamera..


Gofika med kaffe å mintchokladtårta på Ålidhems finaste kaffeservis
Idag har jag varit på skolan på förmiddagen å haft föreläsning. Sen pickade Millan upp mig å jag fick skjuts hem på hennes cykel=) käkade nudlar å ägg(som milla nog tyckte var ganska lustigt) å sen så for jag å drack kaffe hos Jonny=)

När jag skulle gå hem å vara riktigt duktig flicka å plugga så såg jag att jag fåt sms.. Det var Maria från Röntgen som undrade om jag skulle med på IKSU å träna med henne å det ville jag förstås! =) Vi gick på Stepmuske  å det var kul om än lite svårt att kordinera gammkroppen=) Nu har jag smällt i mig en hel ungsform med pannkaka å hjortronsylt å så en halv mango med turkyoghurt till efterrätt.. Min mage vill ha mat, å det vill den ofta å mkt!! Så är det bara.. Snackade med Mia, det var inte igår precis.. Men hon verkar ha det bra där nere iallafall =)

Mia å jag <3



GUD vad jag gillar MITT LIV=)


Tänk vad vi har blivit stora flickor sedan den här bilden togs i juli 2006
Anna är numer gift å mamma till en liten Julie å jag känner verkligen hur grön jag var då jämfört med vart jag står nu.. Var dock mkt bättre på sax på den tiden. Bilden är tagen under vår första folkmusikturné i Västerbotten. Söt var jag iallafall=)



Favorit i repris


Bekännelse

Det är mycket snack å skriverier om hur smal å hemsk Victoria Beckham ser ut.. Jag har förut tyckt likadant men jag har kommit på mig själv den sista tiden att jag tilltalas av kvinnor som henne, dessa som blir uthängda i media för att de är så himla smala å sjuka.. Visst inte alla t.ex. när Nicole Richie höll på att tyna bort för ett par år sedan men det är nåt med Bechams utseende som jag gillar å avundas. Jag vill se ut som henne! Å jag är imponerad av henne för att hon kan se ut som hon gör efter att ha fött X antal barn.

Mindre smickrande bilder på Nicole Richie..


snygg brud som uppenbarligen  gillar sunbrills
Det här är även något jag tänker på i min omgivning, jag tycker att starka tjejer är jättesnyggt å tycker att de som har lite "hull" är rikttigt sexiga...MEN när det kommer till hru jag själv vill se ut så är det de här små korta tjejerna som har kroppar i mellanstadieformat.. De som blir alldeles röd å kall om näsan å ser ut som små tometenissar ute på vintern  å som man bara vill hålla om å skydda från allt ont. Helt käppt med tanke på att jag ser mig själv som värsta superwomen som ska vara starkare än alla och kunna lyfta å bära å greja på obehindrat å ha energi över till att hjälpa alla i min omgivning.. Så jag vill vara den där stora starka tjejen i ena sekunden å i nästa så kommer jag på mig själv att avundas sizezero brudarna..Finns ju en del såna i klassen å det känns så himla pinsamt å tänka dessa tankar, tur att det inte syns utåt vad man tänker!

Jaaa det här var min bekännelse..

Annika went to Strömspilen

Blev ISKU å sen handling på förmiddagen.. Köpte med tekakor å lunchfikade med Milla å gjorde ett tappert förösk med att laga hennes cykel. Var väl tänkt att jag skulle ner på stan men när vi satt å söplade kaffet som mest hade redan Stadsjakten dragit igång..=P Men men det blev att spela tvspel för mig(med stor inlevelse enligt vissa) å sen så cyklade vi ner till Strömspilen för att byta ut spelet, just när jag hade vunnit en ny gubbe!! 



Testade en mascara på Lindes som var helt sjukt bra, hade inte böjt ögonfransarna å de blev böjda ändå!! Brukar inte funka annars..=) Blir till att köpa den nästa gång det är dags för ny mascara.. Lär ju dröja med tanke på att jag slutat med att sminka mig till vardags!


Lumene Blueberry Curl Mascara

Lagom till att jag skulle testa likadan BH som Milla hade(som dock inte passade helt perfekt) ringde farbror Kent och meddelade att han var i stan=) Vi mötte upp honom och Ingela på ica maxi och diskuterade allt mellan himmel och jord bredvid engångstgallrikarna=P Riktigt trevligt! =) De hade redan hunnit äta annars hade jag varit pepp på restaurangmiddag med dom(läs pizza!!!). Cyklade hem, ha plugga lite å nu funderar jag över vad jag ska göra ikväll.. Inte så jättepepp på fest men det är kul.. å så känns det som jag sviker klassen!! Aja får se vart det bär av..

Har för övrigt glömt att berätta om paniken jag fick för några dagar sedan.. Kommr inte ihåg exakt men samtalet lärt ungefär såhär:

M: Annika det är en sak jag har gått å tänkt på..
A: Jaha??
M: Det är om din lukt..
A: Ahaaa?? *panikångest*
M: Den påminner mig om nånting.. Om thailand..
A: *panik, jag luktar sursett, illa* Åh du menar min deo?? Det är den med Sheasmör
M: Öhhhh jaha??
A: Samma som i hudkrämen du köpte på taxfreen  å som vi använde i Thailand..

BINGO!! Fan jag trodde hon skulle säga att jag stank vidrigt elller nåt å att ingen annan hade vågat säga nåt åt mig!! Å så var det att det var samma lukt på min deo som på hudkrämen=)



=)



Fredagkvällen

Förrfest hos Milla i typ en kvart..


GT i fina temuggar..=P


Jag råkade hitta en påse med supergoda chips..=)


Bruuudarna med stort B

Sen blev det att va på origo från öppning vid 22 tills strax före 02 då de stängde..


Stina följde med=) På bilden är även Oscar=)


jag fick två plumpar.. Båda av Millan!

Nackspärr!!

Så jäkla synd om mig idag, går inte att fokusera på annat än den där jävla nackspärren som legar å gnagt HEEELA dagen!! Fick kaffe å lite massage som plåster på såren..Tur det iallafall=)

Ska pigga upp mig med middagssällskap i form av Stina som skulle köpa med sig kebab, själv ska jag käka basilika och tonfiskpasta.. Va länge sen det!

Inte pepp på fest ikväll.. Det är ju kul men man bli ju så grymt slö dagen efter plus att det inte är så jäkla bra för tänderna/vikten med partaj! Men imorrn måste jag väl peppa upp mig å vara lite social med klassisarna å nollorna ändå.. Blir nog skoj iallafall.

Förutom fucking nackspärr så har min dag varit bra, va bra föreläsare och det blev mkt snack med klassisarna.. känner att jag har funnit några nya stjärnor där=)

Guuuud vad jag hatar finnar!!!!


googlade på nackspärr..;)

Är det ett tecken från ovan??



Titta vilken kärleksfull svamp jag hittade vid vägkanten där jag brukar gå över när jag ska hälsa på Millabus! Vem har planterat den?? Är det ett tecken från ovan?? Eller är det så att det är på kuratorvägen kärleken bor?? Är det Millabus kärleksförklaring till mig?? Vem vet vem vet.. Glad blev jag då av att se svampen=)


Togafest

yeees det blev togafest för mig igår ändå.. Hade liiite svårt att bestämma mig för hur jag skulle göra.. Men efter att jag had simmat 45 min med Stina igår eftermiddag så blev jag tvärpepp på det!! Slängde i mig ett paket nudlar å så for jag till Sofia å Emma för att knyta ihop Togaoutfiten med hjälp av korrisens vita lakan.


Bilden är oärligt kopierad från Mikaelas blogg


Tre sjuksyrror i toga=)

Det blev en trevlig kväll med klasskompisarna å några nollor.. Sen så skulle jag möta upp ID på Villan men det var fullt så jag hamnade på NH med några från klassen som jag inte känner sen tidigare.. Men men man lär ju känna dem på det viset=) Gick därifrån efter drygt en timme för det var inte det bästa draget plus att jag kände mig lite utglodd pga mitt lakan..;) Träffade på Peder på vägen mot Villan när han for därifrån å snacka en stund med honom. Sen blev det efterfest hos Jonny..


På väg till efterfesten.. va en tjej som påpekade att min klädsel inte var bra i kylan..;)
Spelade Noicemakers på högsta volym för att skrämma bort eventuella våldtäktmän..

Idag har jag stigit upp å så har jag svulla godis på välkomstmässan på universitetet med Millabus å plockat på mig diverse gratisgrejer å deltagit i X antal tävlingar..;) Man kan bara hoppas på seger nu!!

Ska väl gå ut å motionera mig lite snart å så eventuellt gå å simma innan det blir dags för att plugga.. GUUUD vad jag skjuter upp det hela tiden. Finns alltid en undanflyjt för att göra annat än det man borde.

ny hårfärg

Var förbi hos brodern å Angelica igårkväll å fixade bort mitt solblekta hår. Skulle bli mörkblont men jag tycker det liknar mera brunt. Jaja man vönjer sig nog med det snart..


Något trött såhär på morgonen..=P


Efter färgningen blev det att tjuvtvätta lite å att fara ut på äventyr med Milla. Fixade luft i hennes nya däck.. Det var inte det lättaste kan jag säga..Tur att jag är så jäkla stark å bra!! =P

"vem faaan behöver Jonny??" =P

Nu ska jag gå bort på skolan å träna bukpaltpation, infusioner å lite annat smått å gott.. Lite nervös för min mage har inte varit på min sida den sista tiden.. De får inte klämma för hårt med andra ord!! ;)


Annika goes flyyyt

helt sjukt vad livet flyter på just nu.. Trots att skolan har börjat så känns det som världen vill åt samma håll som mig. Apkul att spela brännboll med nollorna å ännu roligare att många klassisar dök upp=) Kul att träffa alla igen.. Fick ett sms igårkväll där det stod en fundering om jag var sugen på ett guldkort på IKSU.. JAAAA klart jag var!!!! Hur snällt är inte det?? TACK ANNA=)

Efter brännbollen så blev det att gå hem, fixa lte grjejer på datorn(vuxengrejer typ BANKID-uppdatering, Internetbanken, skicka mail till bemanningen om min lön). Sen så blev det att bada badkar, sjuuukt länge sen sist å sjuuuukt nice=) Total jävla avkoppling!


RSS 2.0