Notting Hill

Jag fick ÄNTLIGEN se den gamla godingen tillsammans med Jonny igår, tror han tycker att den var rätt så bra trots att den inte slutar med en stor bomb eller nåt annant hemskt! Blev en riktig mystoffelkväll:)

Hade middag med mina korrisar, Phillipp drar till Abisko i veckan å så kommer han inte tilllbaka mera så det blev som en typ av avskedsmiddag. Det blev stickyrice å kyckling, rotmos med bacon och en asgod typ pizza med creme fraiche och massor av peppar och purjolök! =)

 

 

 

 

 


 

Idag blir det praktik på eftermiddagen å så har jag två dagar på sjukhuset efter det. Sen bär det av hem till KRÅKBERG!!!!  Påsk - here I come=)

 


 

 

<3JONNY<3


Perfektion



Kolla armbandet - typ samma som mitt favoritarmband från SNÖ=)

Di Leva var före sin tid!

Hittade ett gammalt album från 2007 med Thomas Di Leva nyss, visst ser han ut som en Avatar??

 

Tycker för övrigt att det är synd att man inte har tillgång till "Miraklet" på Spotify..=/ Tur Youtube kan stilla abstinensen!

 

Jag är så glad för du är hos mig
du fångar mig med varje lek
och vad som helst kan alltid hända
för i vår dröm är allting smek
jag kramar dig igenom rymden
du strålar gul, jag skrattar blå
och vi följs åt i evigheter
en glittervind som är vi två

Du och jag är miraklet här
du och jag är miraklet här
du och jag är miraklet här
du och jag är miraklet

Jag föds i varje blick du ger mig
jag ger dig allt, du ger mig mer
du ler så varmt åt mina tankar
sen den där dagen då ja sa hej


Ska peppa upp mig själv nu, det finns egentligen inget att må dåligt för! Carpe Diem


Bad day..

Japp det kan jag sannerligen säga! Det enda positiva är väl att jag snart ska se min idol spela:) å att jag har lagat 11 portioner mat i eftermiddag, 10 matlådor med andra ord! Nice det=)

Guuud allt går emot mig, offer..


Går i bröllopstankar..;)

Ibland funderar jag på hur jag kommer att se ut som brud.. Kommer antagkligen att bli en vit klänning med snörning i ryggen för de är ju bara såååå snygga! Tror jag ska skippa axelbanden åxå så att mkt fokus kan riktas mot min vackra rygg och mina breda axlar.. Vet inte om jag ska ha en bred eller smal modell på kjolen.. Kanske lite diskreta pärlor inbroderade??

Eller kanske man skulle ha haft en nätt, enkel brudklänning med spets å långa armar??

Det finns så sjukt mkt att välja på ju.. Men jag tror inte jag kommer att välja en kort klänning, inte min grej plus att mina ben alltid är blå och söndermosade! ;)

Den här tycker jag är rätt fin:)



Det där med ringar.. Någon av de här skulle jag inte tycka vara helt fel eller då en vanlig enkel slät guldring. Vitt och rött guld går helt bort för mig!!! Det ska vara traditionellt gult guld=)



Vilken tycker ni är finare av dem?



Liljekonvaljer, fredskallor eller rosor (röda eller vita) är det som gäller i brudbuketten! Så är det bara, gubben får välja mellan de alternativen. Absolut ingen bukett a là Mette-Marit för mig, den var helt förskräcklig ju!



Musik då? jag har hafr lite fundeirngar runt det där men kommer inte på någon annan fler låt än "Det vackraste" just nu.. Den är traditionell å tråkig kanske men den är kung! =) "The rose" är åxå bra kom jag just på.. =) Ett vackert trumpetstycke spelat av Emil hade inte heller varit helt fel:) På bröllopsfesten kommer "segertåget" att spelas eftersom den kommer väcka gamla minnen hos en av brudens väninnor samt forhoppningvis även hos brudgummen;)


Maten kommer nog mamma få stå för eftersom hon är kunglig på att laga god mat, eller så då svärmor för hon är åxå bäst! :) Gott vin ska serveras till maten och det ska vara starkt och sjuuukt gott kaffe till tårtan!


Choklad ska det va!



Sommar, Vinter, Vår, Höst??? Alla årstider har sin charm..
När skulle ni helst vilja gifta er?

 


Dålig dag

Gick inge vidare igårkväll på praktiken, va så sjuuuukt trött hela dagen! Fixade inte att sätta PVK:n heller..=/ Men patienten var rätt sönderstucken efter en vecka på sjukhuset..=/ Men men jag får mkt cred av patienterna iallafall å det känns ju bra:) Ska ha eget ansvar över egna patienter idag å imorrn tror jag är planen. Det blir kul:)

Anställningsintervjun gick rätt bra tror jag å jag vill JÄTTEGÄRNA ha jobbet, hoppas hoppas nu att det blir ett JAAA!! =)

Wish me Good Luck!

Nu beger jag mig till psyket.. Hoppas att det låter intressant och att jobbet skulle passa mig som handen i handsken! Och att de vill ha mig;)




Gud vad vackert bild!


Drömjobbet

Mitt drömjobb.. Tänkt vad man kan hitta på Internet=)

Bröllop och Barn

Är lite kluven men jag är sugen på att en dag vara den som står framför mina nära och kära och lovar bort mig till mannen i mitt liv.. Det är så vackert, så stort! Samtidigt tror jag det är chill att bara leva tillsammans hela livet, sida vid sida utan att lova någonting inför andra. Huvudsaken det känns rätt för båda så spelar det egentligen ingen roll hur man väljer att göra men jag har förstått att det underlättar att vara vigda om man ska ha barn och sånt.



Kom på mig själv att tänka på barn häromdagen också.. Vet inte vad jag vill men jag har nästan alltid haft en bild av mig med två eller tre kids:) De ska hörja med varandra och det kommer att vara ett jäkla liv men jag tror det är bra och rätt så normalt! Iallafall var det så hemma och när jag tänker tillbaka på det så är det bara positiva minnen från mina bröder.. =)


Sjuuukt skönt att vara ledig:)

Ha varit asfint väder idag och jag har verkligen känt mig ledig! Inte i tanken dock.. De ringde från psyket idag och hörde om jag var intresserad av att komma på intervju så jag ska dit på onsdag.. Vad vill jag? Ska ställa en massa frågor tänkte jag så jag blir säkrare och bekvämare..

Kan inte vara ledig en hel sommar, skulle bli helt deprimerad och det håller mina föräldrar med mig om;)

Vad har jag gjort idag då?

Försökte kolla på den palliativa uppg men hittade forfarnade inga artiklar så jag la ner det efter tio minuter.. Så det blev att åka en sväng på milspåret på Nydala. Alldeles nypistat så det kändes lite löst och dåligt med glid under skidorna. Ändå körde jag runt på 42 min så jag var rätt nöjd. Mindre mjölksyra nu än för två veckor sen=) NIIICE!

Sen satte jag mig i solen och läste och käkade bullar å kakor.. Sen kom Milla förbi och då blev det mera fika.. Satte mig sen hemma hos dem å surrade ett bra tag=) Hem och saxade lite, lagade middag och gick hem till Jonnyboy och käkade. Löööve that man<3

 


Sunny day

Världens vackraste väder idag, dock en heldag på NUS. Men det har varit nice det åxå, intalade mig själv och "kollegorna" att resten av Umeå låg bakis och att de dörför inte var någon annan som fick njuta av vädret;) Har bla skrivit en epikris idag, lite svårt med tanke på att vi inte haft hand om patienten någoting. Men det är väl en konst i sig att kunna hantera sådana situationer.

Ett gäng blivande sjuksköterskor:)



Fick feedbacksamtal med handledaren idag åxå, jag är visst målinritkad och driven enligt henne och "inspirerande". Tror jag ska ta det som en komplimang:) Tiptop i bemötande och kommunikation med patienteterna åxå - samma visa varje praktik. Det jag behärskar redan är det de rosar men det kan kännas som om jag inte får tillfälle att utveckla andra bitar som jag har svårare för.. MEN som sagt, jag siktar högt under denna placering med mållinjen i sikte! Känns kul framför allt=)



Sommarjobb?? Vad händer??



Efter praktiken bleve Konsum och sen så laga mat till me, myself and I=) Kycklingfilé med lite blandat och spaghetti - blev bra=) Bara att kasta i allt man gillar så blire oftast nice!  Blixtvisit med kramar och massage hos Millabus och sedan promenad med Stina:) STOOOR kopp te efter det och en massa surr förstås;) Vi har en klar målbild över sommaren som bla inkluderar cykel, sandaler, en skål nötter och en utservering..=)

Tulpaner till Stina - because she likes them! =)




Imorrn är AnnikaUL ledig, blir att hoppas på vackert väder (SKIDOR!!!!) och så ska jag försöka spela lite saxofon och ögna igenom en vetenskaplig artikel..

Dissade söndagsbion btw, börjar vara lågvattenfilmer känns det som =/ Får trösta mig med att filmen vi såg igår var riktigt bra:) Annika goes toffel;)

Kluven

Jaa jag vet inte vad jag ska tycka om min handledare egentligen.. Ska känna efter idag och göra det bästa av dagen! Får väl höra av mig till huvudhandledaren om det inte blir topp! Börjar känna alltmer att ANNIKAUL kommer bli en riktigt bra NURSE :) Första gången på länge jag känner att jag gjort ett bra yrkesval:)

Igårkväll när jag kom hem från NUS for jag bort på Nydala och åkte milen. Sen så sprang jag intervaller på vägen hem, rätt tungt med skidfodral med jacka, skor, skidor och stavar! Men det gick:) Sen gick jag hem till älsklingen och kollade på film, riktigt rolig var den=)

Lördagmorgon

Väckarn ringer 05:30.. Snacka om tur att man INTE var ute och festade igår! Lite grusig i ögonen men ändå rätt pigg=) Ska knalla iväg bort på NUS snart för en dag på neurokirurgen, känns oväntat bra:)

Börjar till och med överväga om jag ska försöka få jobb på sjukhuset i sommar ändå..;)

PVK

Satte min första PVK på första försöket idag, har inte satt nån sen i höstas så jag känner mig extra duktig=)

Pepp pepp.. =)

Å å det ligger i luften..

Nånting är på gång!

Men det ska jag försöka förhindra...

I helgen ska jag ge järnet på neurokirurgen är min plan å kommande veckor åxå för den delen!
"Sista chansen nu"



Köpte mig en ny phone igår åxå, Nokia 6700..


Ledig dag

Japp vaknade utan alarm strax före sju.. Steg upp och började dagen! Blev en längre frukost och sen ringa till Axlagården för att höra sig för lite men de hade inte hunnit kolla på sina ansökningar än. Skulle höra av mig senare tyckte de om inte de hörde av sig..

Sen for jag ut och sprang runt Nydala, halva varvet löpning andra halvan intervaller.. Härligt med tanke på det vackra vädret vi har här i Umeå för tillfället:)

Gick ner på stan efter lunch för anställningsintervju på hemtjänsten. Tror att det gick ganska bra, det jag tror jag skulle falla på är väl att jag inte vill jobba HELA sommaren.. Men men hon skulle då ringa till Camilla som jag angett som referens.

Gick sen hem till Angelica och drack lite kaffe..

Neurokirurgen

Det verkar vara en bra arbetsplats, riktigt trevlig stämning och jag trivs bra! =) Men tror inte att det är den typ av jobb jag skulle vilja hålla på med efter utbildningen. För mkt sladdar och för akuta grejer i min smak.. MEN jag tror det kommer att bli fyra bra veckor där iallafall:) Sjukhusångesten har inte infunnit sig:)




Imorrn blir det anställningsintervju på eftermiddagen - Wish me good luck! Ska ringa ett samtal på morgonen till ett annat ställe åxå och höra mig för om chanserna för ett sommarvikariat där.. Feel the pepp!


Vecka ett - dag ett!

Japp idag sätter det igång, praktiken alltså!


Kärlek när den är som bäst

Tjänster och gentjänster kan man sammanfatta den här söndagen med.. Min telefon badade i öl igårkväll vilket resultaerade i att knapparna började krångla REJÄLT! Gick inte att prata i den för det bara tjöt för den på andra sidan luren..

Gråtandes kom jag till bubben och han lyckades ta isär den innan jag han slö sönder den i ren ilska! Payade tillbaka med disk å kaffe å bullar till den hårt arbetande sötponken:)

Nu blir det film å imorrn blir det första dagen på NEUROKIRURGEN.. Nervöst! Men det SKA gå bra, det har jag bestämt mig för..



Tankarna dra iväg till annat håll.. Låten kommer att vara förstörd för alltid!

Dejting in the dark

Sjukt intressant program.. Går att se på femmans webtv TIPS TIPS
Blir lite besviken på brudarna på programmet..

Sjukt snygg kille CHARLAN...


Utdrag ur min "Kobok"

Mamma<3
Tack för att du finns!
Du är inte bara min största stöttepelare utan också men allra bästa vän.
vi har så himla roligt tillsammans och vi är nog inte riktigt klok nån av oss.
Men intelligenta är vi, inte minst när det gäller geografi eller vad säger du?=P
Det känns så härligt att vi har kommit varandra så nära de senaste åren,
synd bara att det blev som det blev.
Jag älskar dig mer än någon annan på denna jord!
Många kramar //Annika 24-05-05


Jag blir alldeles tårögd då jag läser det här.. Det stämmer lika väl nu som det gjorde då för nästan fem år sen nu!


Planer för helgen

Lördag
  • löpa
  • fika på stan med Therese och Jonny
  • Konsert i stadskyrkan
  • Hem och fixa mat
  • Sexparty??
  • Schlagerfest??
  • Origo??
Söndag
  • Skidor
  • Plugg?
  • Vernissage?
  • Söndagsbio?

Friday - Im inlove!

Blev en förstklassig fredag för mig, började med tvättstuga, panikplugg och dugga kl 10-11. 41/46p tycker jag inte var illa pinkat! =) Men jag körde vm i google och bläddrade febrrilt i min älskade bok "Illustrerade Medicinska sjukdomar" som för övrigt är en av de bättre köpen jag har gjort i mina dagar:)

 

Efter duggan var kirrad följde jag med Milla, Robin, Elina och Björn på samisk konsert på campus, sjukt bra var det! :) Möte med min kliniska lärare på VVH och sen blev det shopping med Stina. Vi köpte likadana skor!!!! Visade sig att våra smaker börjar likna varandra.. Det trodde vi aldrig skulle hända!

Sjukt snygga!

 

GOTT

 

 



När shoppingen var avklarad käkade vi Kebabrulle på Pizzeria Aveny, rikttigt goda var dom plus att de hade oliver med kärnor inuti i salladsdisken! Det gillar jag skarpt:) Gick därefter hem till Stina och slappade ihop i soffan med glass och godis å inte minst KAFFE!!! har seriöst blivit beroende av det.. Inte bra=/ Fick värsta huvudvärken igår morse då jag skulle sitta och plugga på MB innan lunch.. Å då kom jag på att det inte blivit kaffe till frukosten eller något förmiddagskaffe som jag har vant mig vid nu när vi har haft skola mest varje dag.. MEN det var ett sidospår, det jag skulle komma till var att vi såg en riktigt, ritktigt bra film  LAWS OF ATTRACTION för de som gillar romantiska komedier så är den ett hett tips!

 


Tänkte att jag gatt bju på en golåt såhär på sluten av en godag:)


Bilder från lördagen

Min älskade farbror Kent kom förbi i Kroksjö och bjöd på semlor:)


Obligatorisk klädsel på helgerna..

 

Pappa <3

 

Min farfar.. Kent tyckte jag var lik honom på min profilbild, vad tycker ni?

 

Underbara Kroksjö - Underbara väder!

 

Snöskottning.. Skottade även av taket..

 

Mamma bakade smörgåstårta till "Andra chansen"

 

Lillkusinen Nils vaknade upp lagom till finalen!


Bio

Igårkväll bjöds det på GI tacopaj hos min älskade Jonny, en sann kock bara han tar sig för:) Blev en helt underbar kväll som avlsutades med att gå ner på stan och kika på "Alice i Underlandet". Filmen var helt okej men inte storslagen.. Men jag vet inte vad de skulle ha gjort annorlunda. Men bra var den och det är alltid kul att se på bio, helst med gott sällskap!

Måste säga att det är sjukt nice att ha en romantisk karl som skämmer bort en! =)


Älskade<3

Tänker allltid på Jonnyboy när jag hör den här låten.. Minnen från i höstas då jag gjorde mitt yttersta för att vara liiiite diskret iallafall;)


Milla goes GAMMAL

Många grattis till Millabus idag som fyller gamling!!! 22 år..
Inte illa, inte illa..


RSS 2.0