Fredag in rain


Nytt paraply och jag var svenskare än svenskast med militärkängor och gulblått regnställ!



Milla å Jonas Hellström, ni ser rätt JONAS!!!




JIMMY=D och Annika som ser 30 kilo plus ut!




Nån avlägsen Vikberg som visst var 17 år.. å nån annan;)

Härliga dagar!

eller ska jag säga kvällar? Igårkväll bleve gymmet med Oskar och jag skämde ut mig lite lätt med att få stången över magen för jag inte orkade prata och gymma samtidigt;) Sen så stack jag iväg till Maria som fyllde år och fixade nice tårta med henne, bästaste Emil, hennes bror och hennes pappa:) Riktigt trevligt! Sen drog jag på Origo och mötte upp Milla där å vi dansade oss svettig x1000 innan det var dags att fara hem till äsklingen för att sussa sötast<3 Kul att ta lite dans sådär mitt i veckan=D

Svettiga brudar svalkar sig!

 


Idag bleve plugg fram till halv fem nästan å sen så umgicks jag med Millabus och hennes kollektiv tills det var dags för Rix FM Festival tillsammans med henne och Robin. Guuud vad Darin var bra! Ola var inte fy skam heller men jag föredrar Darins framträdande ikväll iallafall:) Fick även se Velvet och Linda Bentzing och några andra svenska artister:) Riktigt nice! Träffade en gammal kursare på vägen hem åxå som jag surrade med:) Han hade återgått till att vara byggnadsarbetare..

DARIN:)

 

BRUDAR

 

Tillbaka i gamla banor, det är något med våren å Milla som gör attt det börjar spritta lite extra i kroppen:) Imorrn blir det plugg å yra.. Å dimma;)

 

Puss puss <3


tentaplugg

Det är mkt just nu, både fritid och skola.. Så bloggen är inte så aktiv just nu.. Återkommer:)

Nice kväll

Blev grillning med ett glatt ID06 gäng plus jag å Emil, Maria å Stina:) Riktigt gott och sen blev det att spela fotboll:) Jag å Emil satte ribban på spelet när han gav mig en knytnäve i ansiktet innan matchen ens hade börjat;) Många blåmärken för de flesta med andra ord och mkt gröning på kläderna eftersom det var sjukt halkigt! Men skoj hade vi iallafall=D Sen så blev det bastu för de flesta ur gänget å då tillkom även Ida:)

Lagom mör vakande jag upp imorse.. ska spela med hemvärnet nere på stan idag eftersom det är Kulturnatta i stan, ska även spela i Stadskyrkan 17.30.. Hoppas på att jag hinenr gå å lyssna på Lindas föreläsning däremellan! Fasen nu måste kaffet drickas upp och uniformen tas på!

KRAM älskar er!

Kroatien

Det har varit en sjuuukt härligt vecka i Kroatien tillsammans med Maria:) Vi har verkligen laddat batterierna med vackra vyer, långa promenader, sol och oerhört god mat! Vi har bla gått upp och tittat på utsikten uppifrån ett berg, åkt båt och besökt Dubrovnik. Å så har vi gått på Spa/Relax på ett av hotellen eftersom det regnade den dagen:) Blev lite bekymmer med hemresan från Sthlm eftersom vi hade tänkt ta en sista minuten resa till Umeå men det visade sig att det inte fanns några biljetter kvar! Så vi fick snällt sätta oss på Ybuss på söndagmorgon istället och skumpa norrut.. Tur jag har Jonny som fixade middag till mig när jag kom hem till stan, picknickmys på gräsmattan<3

 

 

Vi fick köra båten! =)

 

Trevliga flickor:)



Veckan i Umeå har gått fort, fort.. Mkt trevligt att träffa kompisarna igen:) På onsdagen tog jag ett premiärdopp efter gymmet och sen så blev det grillning, promenad å filmmys med glass med en massa trevligt folk=) Å idag så blir det trevligt med bla fotboll och bastu med en massa glada:) Blir niiiice det här!

Resfeber

Den slog mig nu! Jag åker imorgon bitti, shit alltså!!!! Känns helt overkligt måste jag verkligen erkänna, tiden har gått så fort de senaste veckorna så jag har inte hunnit med alls:S Men men flygen verkar då gå så det är väl bara att hoppa på och hoppas på det bästa:)

Fixat en sallad åxå att ha å käka på imorgon i väntan på att planet ska lyfta från Arlanda.. Blir aweswome:)

Praktiken avklarad nu.. känns konstigt tomt inombords, kommer inte få veta hur det går för alla mina söta tanter på äldrecentret..=/ Det är iallafall två styckna där som hoppat rakt ner i mitt hjärta<3 Såååå söta och roliga att snacka med!!! Plus att min handledare gav mig styrka inför framtiden att jag kan vara mig själv och att det är bra:)

inte många dagar kvar

Nu är jag less, vill vara med mina vänner! Det är inte så att jag inte trivs men det känns som om det hade varit nice med mera fritid.. Blev inget plugg igår efter praktiken, blev gymmet istället och ett riktigt nice rep med hemvärnet:) Å så te med älsklingen innan sängdags<3 Det ger mig mer energi än att sitta och skriva på några jäkla uppgifter! Nähäpp nu måste jag göra mig iordning så jag hinner gå ner på Haga..

Ha det bra allihopa!

Bästa "hålla igen metoden"

Ta på dig ett par för trånga jeans med hyfsat hög midja.. Jag lovar att aptiten sjunker ganska drastiskt plus att det inte får plats så mycket bukfylla innan det tar stopp! =D Käkade gröt med russin och blåbär à la Bäck men jag addade extra kruskakli till fiberhavregrynen.. Å så några blad vitkål med litelite kaviar.. TILL MIDDAG=D Snart tillbaka i förra årets diet känner jag.. ;)


Snyggannika kommer tillbaka med solbrännan i sommar hoppas jag!



Jag är nog rätt så lättpåverkad av omgivningen har  jag insett.. iallafall av de som står närmast, på gott och ont!


Håller på att skriva å skriva.. Det får inte plats allt jag vill plita ner =/ Suck less less..

Shit vilka ben!




Sol!!!!

Blir jag förvånad att solen kommer tillbaka lagom till att arbetsveckan börjar? Suck! Men men det klarar jag:)

Sommarkläderna har krympt.. Illa det! Får bli en bättre människa på fler sätt känner jag, får bli slut med svullningen av chips åxå.. Sockret gick ju att skippa så då borde ju snacksen åxå att dissa! Hmm sen får jag se vart det leder.. MEN på semestern ska jag äta gott och dricka gott, bära eller brista!

Inget överflöd här inte

 


Bilder

Fina Stina och Fredrik

 

Fail, fail - DUBBELFAIL;)

 

Sötmilla:)

 

haha söta!

 

O lala ;)


Valborg - Niceborg!

Det blev en härlig valborg med gott sällskap och god mat:) Gick iväg en sväng på campus också och lyssnade på Deportees, de var riktigt bra:) Men bäst var jag och Robin som dansade i leran med våra kängor=D Sen så dansade jag typ hela kvällen hemma hos älsklingen plus att jag flummade runt och tömde resterna från bordet. Suck Annika, suck!

Resten av helgen har det varit plugg känns det som med undantag från filmkväll med Milla och Andre, vi såg Pineapple Express som visade sig vara en helt sjuk film! :) Å så blev det en massa träning idag, tror min rumpa och mina ben kommer att hata mig imorgon;)



<3 underbara, älskade <3

 

Ska försöka tänka på det du sa till mig idag Maria..


RSS 2.0