Trötter

Kvällen slutade med efterfest.. Inte bra! Men jag har då ändå varit hyfsat kreativ idag med en timmes läsning på MB och sen en tuff stadstur med Ida:) Köpte en klänning som jag ska ha pp mig imorrn, lite lustigt var det för när jag kom hem och kollade mejlen så var exakt samma klänning med i nyhetsmejlet men i en annan färg ;)Jag köpte den svarta:)


H&M product image

 

Shoppade lös på BikBok en massa åxå, två vardagströjor, ett klarblått linne och en huvtröja.. Sen så struttade jag hem med allt till Ålidhood destination ÅC där kvällens middag inhandlades. Blev nån färdigmarinerad kyckling och så grönsaker och bröd att ha till det:) Blir nice tror jag med tanke på att jag inte käkat mer än två tugummin och ett nachochips med nån röra på som bjöds på Ica. Plus kaffekoppen som står bredvid mig just nu då:) Middagsgästen kommer snett efter 17 :) Å så var jag förbi på Apoteket och köpte hudkräm och sånt tjafs som måste finnas i badrummet..


Living the dream

Sov dåligt inatt annars ska jag inte klaga..

Skola 1,5 timme idag med seminarie:) Sen satte jag mig och läste lite på MB innan jag å Anna å Julie möttes upp för en promenad i solen.. :) sen så lagade vi lunch tillsammans hemma hos dom å så spelade vi När och Fjärranspelet. Var faktiskt ovanligt jämt mellan oss.. Annars brukar Anna klå mig med hästlängder när det gäller frågesport!

Efter den trevliga efermiddagen for jag på Bodypump och dödade mig kropp ett tag, sjukt jobbigt var det! Mat och Samtal med bästa mammsen ever plus att jag pimpade min pannkaka med Immas underbart goda sylt som jag snart har ätit upp halva burken av..;)

Ikväll blir det NH som det verkar.. Ska dricka lite öl och socialisera ett tag tänkte jag:) Kanske blir det att skaka lite rumpa åxå med lite tur (och charm)..

Vad jag än gör så kommer jag tillbaka till Melissa Horns texter.. Den som ekar i mitt huvud när jag skärmar av omvärlden är denna:


Feel the pepp!

Jag å mina klasskomisar läser just nu den slöaste kursen i mannaminne, blir lätt stressad av det! Men jag är fan glad ändå att jag får vara ledig ett tag åxå.. Hinner jobba och göra en massa roliga saker då=) Till helgen ska jag fara till Skellefteå men Ida och några av hennes tjejer och gå på Ladies Night, blir kul! :) Ska bara försöka att hitta något fint att ta på mig åxå.. Svårare det när hälften av garderoben består av underställ/träningskläder och andra halvan av halvers kläder som jag lessnat på eller använt sjuuukt mkt!

Tog en promenad på förmiddagen med Ida nere vid älven, jättefint vinterväder med kyla och sol:) Sen lyxade jag till det med en liten kaffe på Kahls:)

Ida och Ponny:)

 

Vackert:)


Träningen går bra, har dock inte blivit nå mera vattengympa sedan PB dissade mig;) Nä men det har bara inte funnits möjlighet till det, ska gå på torsdag tänkte jag för att visa att jag inte blev opepp pga att han var upptagen;) Idag blev det Cykel 55 med Jonny och sen Afro med Maria. Sjukt bra träning båda två!


Ikväll blir det film på Språkgränd sen kanske mys om man får önska.. ;)

Helg

 

 



 

 


Vackra människa

Ja vad ska man säga, du vet vem du är! Med dig så kan jag vara mig själv, seriös - oseriös, ja hursomhelst! Vänskapen hoppas jag håller även om vi hamnar på olika ställen efter skolan.. Vill inte vara utan dig!

Jag säger som Kelly Clarkson - My life would suck without you!

Funderationer

Börjar luta mot att lägga ner bloggandet nu, tar mest bara tid plus att människor glömmer bort att snacka med en för det man har att säga är redan skrivit.. typ.

Iallafall så har jag hittat värsta albumet med Gyllene Tider, ett par av låtarna blev jag förälskade i på Aqua 2 passet som Peter har på söndagarna så jag gatt leta i Spotify:) Mkt bättre musik på Aqua 2passen av Aqua Powerpassen vilket jag tror beror på åldersskillanderna mellan deltagarna på 2:an å Powern;)

Nu ska jag läsa vidare och mäns våld mot kvinnor och sedan kanske det blir att knalla iväg till MB och läsa en stund:)

Krogrunda

Igår blev det att jobba mellan 8 å 16 å sen så blev det After Work med B-rudarna på O'Learys med buffé:) Det blev ett samling av glada tjejer; Sara, Therese, Angelica, Sofia, Erlinda, Agneta och Nadja:) Å så jag förstås;) Vi fortsatte sen till Bishop där vi stötte på vår chef. Nästa ställe blev Allstar med öl å popcorn å slutligen Harry's då tyvärr  Sara inte hahade på och Therese gick rätt tidigt pga tävling idag. Efter nån drink, dans och surr så stack bästaste Angelicamys hem till hunderna så då cyklade jag upp till Origo för att kolla läget där. Träffade inte så många jag kände med de blev då dans med Björn å Johanna, Anders och Bosse. Fick mig en kram av Jonny å en pratstund med David Erik åxå!


Blondies!



Nu blir det att fortsätta frukosten med att kika på Lite sällskap:)

=)

Gud vad skönt det är att det finns en hel hop med änglar här på jorden, å tur att de finns i min närhet åxå! Ingen ide att nämna några namn men ni vet vilka ni är:)

Igårkväll blev det sushi på Sagami för att fira Jennie som fyllde 23 år i tisdags tillsammans med en hel hop av hennes vänner=) Jag hade med mig Millabus som min respektive och jag trivdes mkt bra i sällskapet och med den sjukt goda maten! Sushi är NICE måste erkännas!

Tog inga bilder men det gjorde Milla tror jag så det kommer väl kanske några bilder på hennes blogg någon gång i framtiden.. Riktigt nice var det att träffa Gull Britt åxå å Emelie förstås! <3



Efter skolan idag gick jag hem till Stina och socialicerade över middag å en kopp kaffe(lr två koppar rättare sagt), ritktigt trevligt som alltid:)



Imorrn blir det jobb 8-16 å sen After work med folket på Harrys:) Ska bli kul att träffa dem utanför jobbet!

Sen senast

Ja vad har hänt sen senast jag uppdaterade das blogg? hmm en hel massa men ändå ingenting känns det som! Hade tuff tordag-fredag men diverse tunga saker men sen vände det på lördagen. Då blev det jobb mellan 7-12.30 å sen bleve att förbereda kläder inför kvällen modellande:) Blev sjuuuukt lång kväll på The Studio tillsammans med Millan.. Vi var där sammanlagt 6 timmar! Tur det var fritt fram att pimpla vatten, te, kaffe och saft!!! Plus att det fanns både äpplen, Ahlgrens bilar, chilinötter, jordnötter och salta pinnar (trots att jag inte gillar dem så gillar jag dem..) samt bullar och muffins! Jag svalt då inte som modell iallafall;)


De gröna bilarna hade kört fast i chilinötterna!

 



Var nice att bli sminkad och det var nice att stå framför kameran:) Köpte dock bara med mig tre bilder därifrån, får bli julklappar 2010 på sin höjd, tänkte dissa julen, kanske jobba eller resa till varmare breddgrader.. Pizza, öl å glass är ju godare än köttbullar å prinskorv! ;)


Snygga B-rudar i väntan på fotografering



På kvällen bleve E-puben.. Var alldeles för knäckt för utgång egentligen så jag skyller mitt halvdåliga humör på det!



Söndagen 101010 började med en sjukt härlig  sovmorgon å dusch vid typ 10:10;) Nice det med tanke på äckelhåret från dagen innan! Sen så blev det en hääärlig promenad med grannen i det vackra och stormiga höstvädret:) Vi gick runt Ön å så över Gammlia där vi tittade in på Bildmuseet en sväng för att kika på utställningen där. Kort paus vid nya dammen vid UB blev det åxå och X antal trädklättringar:)


Umeås vackra campus:)



Husmoder på eftermiddagen med brödbak och grytkok samt handling! Aqua 2 med Milla och Bosse å PB förstås! ;) Söndagsbio på Kuratorvägen med en liten men naggande god pojkskara å så var den helgen till ändå..=/



Idag har varit en låång dag, skola från 9-14:30 sen grupparbete till 17:15 å sen direkt ner på jobbet och gjorde en skåprensning efter middagsföda innan jag började kl 18:00. Blev lite övertid åxå pga det tajta schemat, en väääldigt lustig parkering (där jag räddade fåååården från att dö en för tidig död) samt lite pinkilink på golvet å annat mysigt:) Promenad hem i regnet/stormen/snön tillsammans med Viktor somm kvällen till ära råkade tappa bort sin HTC Wildfire:(

Vackert väder!



Sängen nästa! Tror jag.. ;)

Lite blandat om lite olika.. suck sämst rubrik!

Snart får det vara slut med att umgås med folk.. Eller rättare sagt, se sig om efter ett helt nyttnätverk! Eller börja umgås med alla dessa vackra, underbara människor som jag sällan tar mig tid till att umgås med bara för att det råkat bli så!




Har haft två intressant föreläsnigar idag, eller egentligen så är det äl sånt man redan vet mkt om men det är alltid kul att lyssna på sådana som brinner för sin sak:) Hoppas jag blir sån som sköterska åxå! :) Visserligen var de väl inte sköterskor, en var forskare som höll på med tobak och den andra var kostekonom som föreläste om kostråd. Kom att tänka på en sak, många personer kritiserar Livsmedelsverkets näringsrekommendationer och många anser att deras råd inte passar dagens livsstil eftersom folk blir allt fetare i vårt land. MEN enligt föreläsarens statistik så följer ju inte svenskarna råden, lååångt ifrån! Så om de vi inte nu gör det, hur kan vi då kritisera SNR och säga att dessa är dåliga??? Jag tycker de låter sunda till stor del men de är ganska mkt kolhydrater som ska ingå i måltiden enligt dem.. Så det är väl av vikt att portionerna inte blir alltför stora och att man äter kolhydrater som ger NÄRING och inte bara ENERGI.. Välja fullkorn framför vetemjöl, vitt ris och vit pasta med andra ord! :) Skrämmande lite slask det finns utrymme för hos barn för att de ska få i sig den näring som de behöer samtidigt som de inte ska bli feta..




Det jag blev mest upprörd var dock föreläsningen om tobak, vafan ska rökare bidra till att tobaksodlarnas barn blir sjuka av besprutningsmedel och nikotin å inte orkar med skolan samtidigt som rökarna blossar på, blir sjuka och "äter upp" Sjuukt mkt skattepengar??? Plus att de bidrar till att dräpa folk i sing omgivning pga den passiva rökningen??? MORR, jag blir alltid lika arg och upprörd då jag tänker på det!!!!




För övrigt är det äl bra med AnnikaUL, har varit på vattengympa två dar i rad nu, lätt beroendeframkallande! Nu är det bara en karl som kan värma mig när hösten blir allt kallare och vintern kommer som fattas mig! =/

Måste bju på några vackra och tänkvärda ord av fröken Horn:

Jag grät och vi kysstes
fast jag borde ha bett dig att gå
och jag ska aldrig mer säga sanningen
till nån som saknar förmåga att förstå


Bara för att.. <3

Milla å Annika

Min lediga helg!

Blev inflyttningsfest i fredags hemma hos Jonas och Ida, mkt trevligt måste jag säga:) Var en massa 06or där å så Idas vänner och så några till. Jag snackade nog mest med 06orna och med killen från Gbg, Bosse å bosses kompis som jag åxå glömt vad han hette! Trevligt iallafall:) Milla kom just när vi skulle gå på Origo och komme väl dit och sällskapade oss på dansgolvet vid ettiden;) Nice hursom:) Träffade bla Jennie och hennes kusin Emelie som jag inte hade träffat på år och dar, trevligt! Fick millabus med mig hem, hon räddade mig från att göra något jag nog skulle få äta upp dagen efter.. Tack för det! <3

Mammsen väckte mig kl 8 på lördagmorgon då jag kanske hade fått sova 4 timmar.. Då blev det spinning, långpromenad å senare korvgrillning id Nydalasjön med Jonnyboy, Oskar och Bäck - sjukt nice! Jag klättrade upp i en tall och var allmänt nöjd med tillvaron:) På kvällen slog tröttheten till och jag cyklade då bort till Stina och tog en slappar/surrarkväll med henne innan läggdags:)

Söndagen försvann.. Hann med att dansa afro, våldgästa Jonny på kaffe,  tvätta, se 3 avsnitt av "Lite sällskap" och jobba 16-22.. Blev förälskad i både Filip och Fredrik.. Synd båda är stadgade! =/

Crazy hair!

 

Resultatet efter gårdagens bravader hos Millabus.. Inbillar mig att frillan gjorde att jag cyklade på extra hårt imorse.. ;)


Uppdatering!

Har varit lite off den senaste veckan så jag tänkte göra en liten sammanfattning av vad som hänt i veckan.. :)

Fredag
Efter en natt med liiiite sömn så gick jag upp hyfsat tidigt för att plugga på MB å det gjorde jag åxå. Lyxade till med en gokaffe på Kahls  till lunch tillsammans med medtagna mackor. Gick hem vid tre och for på IKSU om jag inte minns fel. Kom hem å städade hela korridoren å så lagade jag min tonfiskpaj och tog en öl.


Lördag
Forspaddling med sjukt bra sällskap i Vindelälven blev det i en stooor gummibåt:) Var superttoppenroligt och pulsen ökade rejält! Sjukt jobbigt rent fysiskt åxå men det gjorde bara att fikat smakade bättre:) Kom hem vid åtta på kvällen och käkade en sen middag tillsammans med Aron och hans tjej. Försökte ta en tidig kväll men det gick dåligt för jag skulle packa och slappa på samma gång;)


Söndag
Ännu en tidig morgon med målet att gå till biologigränd och vara där kl 07:00 vilket jag klarade! Fick åka därifrån till Midgårdsskolan där bussen till Lycksele väntade in alla morgonpigga hemvärnsmusiker:) Sjukt nice med macka på bussen som de bjö på men saknade kaffet, hann inte äta frulle innan vi for.. Lite repitition med Lyckselekåren och sedan lucnh på campingen - sjukt jäkla gott var det och de hade ett ENORMT salladsbord att härja vilt på! :) Genrep och bulle i solskenet tillsammans med Carrobarro innan konserten började. Träffade lillebror och hans brud åxå ilket var trevligt:) Första gången jag träffade Marre och hon verkar vara söt:) Efter konserten som gick riktigt bra för mig så drack jag kaffe med lillebror, Marre, mamma och Elisabet i broderns nya lägenhet, blev förstås en massa flum och fulprat! ;) Dagen avslutades med en lååång bilförd norrut där jag underhöll sällskapet med att gnola till Ugglas och Melissa.. Mindre populärt! ;)


Sliten i bilen




Måndag
Promenad med Strimma upp på Mitteberge i solskenet, därefter plugg ute i solen.. =) Fika med Millabus och hennes mammi som tittade förbi och sen kom en hel drös med främmande så jag flydde först ut och sen in på mitt rum för att få lite studiero.. :) Kvällen minns jag inte vad som hände men det brukar vara detsamma som plugg tror jag..;)


Tisdag
Raggartur till Hemavan med mammi där jag köpte en skaljacka, sjukt nöjd! Den är svart med cericea dragkedjor:) Sen en sväng in på gamla Sunds i Tärna där de har sportringen nu.. Fick ett par Goretexhandskar av henne som jobbade där bara för att! Sjuuuukt snällt alltså, hur ofta händer sådant???? Sen var tanken att i skulle fika på TLC men de hade visst semsterstängt:( Så det var bara för mig att drivea hem medan mamma fick börja jobba.. ;) Kaffetår hemmavid å nå föda å sen så for jag å Sture ut på sjön och la ut nät:) När vi va klara med det tog i en raggarsväng upp till Carlgren och gästade fika hos henne och surrade ett tag. Kom hem, dammsög och pluggade tills mammi kom hem från jobbet. Jag fixade ost och kex å druvor till kvällsfika och sen däckade vi allihopa!

 


Onsdag
Pluggmorgonmöte över mobilen mellan nio å halv elva med Emma i klassen för att gå igenom tentorna som låg ute på Cambro. Sen blev det att följa med Sture och mammi på sjön och ro upp näten. Jag rodde och de fick ta av fisken för det är för kallt för mina händer plus att det luktar surf**** om händerna i flera dagar efteråt.. ;) Korvgrillning vid sjölanne och sen hemfärd. Kafferep med lillebrors kusin Ulf och hans pappa Kjell när vi komme hem:) Kantarellplockning under kråkberget tillsammans med Strimma hann jag åxå med innan middagen:) MEn jag hittade typ inga alls..=/ Lite taggsvamp fick jag iallafall med mig hem å så några kantareller:) Blir då till en soppa eller en omelett iallafall:) De sista timmarna på dygnet vigdes åt tentaplugg..





Torsdag
En kort promenad ner till sjön med Strimma och att filosofera på trappen till mitt och lillebrors hemmabygge (som liknar ett älgpass) var det enda jag hann med innan jag tog bussen söderut.. Alltför skadligt väder att åka buss på egentligen men jag hade inget val=/ Blev en hel del plugg på bussen plus att en tant som satt bakom mig bjöd mig på halstabletter pga min hemska hosta - sånt händer bara i Norrland! :) Svullstarpannkaka till middag å så panikplugg innan läggdags.. ;)


Molly:)

 

Jamas:)



Fredag - IDAG
Tentadag och den gick bra, tror det tom finns chans att det blev ett VG men jag tänker inte hoppas för mkt på det.. Blev bjudd på lunch hos snällaste (och busigaste) Millabus och så förvandlades jag till ett troll:) Försåg oss med Alles kaffe och Robins risbräck till efterrätt, det är nice med kollektiv! ;) Ett kort studiebesök på origo blev det när jag lämnade av den hårt arbetande kvinnan där.. Bodycombat plus 20 min på en sån där jobbig sak med handtag som finns på gymmet (kommer ej ihåg vad den heter). Powerstäd i rummet och snart blir det fest hos Ida och Jonas:)

RSS 2.0