Melissa Horn

Vår sista dans

Jag vet vad som måste göras Ända sitter jag kvar här I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i Jag försöker att strida mot känslan Men den är rädd och den spelar ett spel nu Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur
Med ena foten utanför

Du ville träffa mig i veckan
det var nån dag som passade dig
du tog förgivet att jag kunde
men du glömde fråga mig
du glömde fråga mig

Du flyger högre än oss andra
man får se upp varenda gång
först när du tar dig ner på jorden
först då kan jag va din vän
först då kan jag va din vän

Du ville träffa mig i veckan
och du vill alltid samma sak
du vill ha det du förlorat
men mig får du inte tillbaks
mig får du inte tillbaks
En sån härlig dag!

Undrar vem Alias är som kommenterade ett av mina inlägg om hur det är att tycka om någon..??? Blir nyfiken ju vilka det är som läser bloggen egentligen.

Idag har jag tvättat, en jättemassa par trosor och sockar vilket visar avslöjar ungefär hur längesen det var som jag tvättade sist. Sen så har jag föröskt förbereda mig inför morgondagens seminarium, annars har jag inte hunnit med nå mera plugg=/ Allting går så jäkla segt på den fronten just nu! Inge bra med tanke på att det är tenta nästa vecka och att jag ska infinna mig i Kråkberg nästa vecka.. Men men imorrn på torsdag och på fredag ska jag plugga tänkte jag.


Nytränade.. jag har börja få böld i fejjan igen=/


Var på spinning med Milla och sen var det födelsedagstårta hemma hos Fredrik, trevligt:) Å ikväll har det varit svull hos broder Tuck och Angelica. Hon har skaffat sig en ny hund, skitsöt tik med namnet Agnes=)


Angelica och Agnes

 

Nää fokus Annika, fokus! Har fått högsta betyg på alla tentor hittills så jag vill gärna fortsätta på det spåret.. (förutom läkemedelsräkningen som jag fick göra om). Intressant ämne men alltför många fina vänner att umgås med här i Umeå och en supersläkt som jag gärna vill träffa åxå:) Plussa till IKSU och ackert höstväder så förstår ni mitt dilemma! ;)

 

 

Solskenpromenad innan skolan igår:)


Kärlek?

Funderar en del på det där med kärlek..Det är det vackraste vi människor har fått. Kärleken till naturen och kärleken till familjen och vännerna är stor! Kärleken till livet ännu störrre! MEN kärleken till <3 är storstor, liet känns så mkt enklare att leva då vi är tillsammans! Men kärleken verkar inte vara något man kan ta för givet i detta fall.. =/

Saknar

Att tycka om någon

Tycker man om någon tillräckligt mkt så struntar man i om man kommer att vara lite tröttis på föreläsningen dagen efter bara om man får vara tillsammans med den personen. Man bryr sig inte om telefonen ringer och det är någon som vill en något.. Man struntar i resten av världen just de sekunder man får vara nära den personen och titta honom i ögonen, ta på honom och snacka en massa strunt. Time dosen't matter! Kanske är det just detta jag har varit dålig på, att njuta just här och nu och koppla bort vad som hänt och vad som kommer att hända. Men nu när jag är medeten om detta ska jag verkligen njuta av den tiden jag får tillsammans med <3

Jag vet var du är, jag kan ringa dej
Men jag känner mej osäker på mej
Du kanske har nån annan, vad vet jag?
Visst blir det väl min tur, en dag
/
/Tapetklister - Jumper

ur För att överleva

Jag hade byggt upp ett berg framför mig, tänkt " Det där berget är för högt! Jag kommer ändå aldrig öer, så det är lika bra att jag ger upp, sätter mig här och väntar på att någon ska komma och köra mig över." Men jag hade insett att jag skulle kunna sitta där och vänta i all evighet medan tiden fortsatte att gå, och det var inte säkert att någon någonsin skulle komma och hämta upp mig.

Det är inte möjligt att på egen hand gå över ett berg, det vet jag idag. Man får gå hundra meter varje dag och tillåta sig ila ibland. Man måste acceptera att det finns dagar, veckor eller månader då man inte orkar gå framåt överhuvudtaget, då man kanske till och med kasar bakåt. Men att man kasar bakåt hundra meter behöver inte betyda attt man är tillbaka vid bergets fot.

//Sofia Åkerman

När jag läste det här kommer jag att tänka på hur jag såg på mitt liv under tiden jag var sjuk, minns när jag satte mig på golvet på BUP och sa att jag vägrade gå därifrån! De skulle minsann lägga in mig och göra mig frisk om jag nu ar så jäkla sjuk som de påstod! Lindas förhållningssätt påminner om det Sofia skriver om berget, hon kunde se mina framsteg och hjälpa mig se att jag faktiskt gjort framsteg även då jag kände att jag stod och stampade. Man kan inte göra ALLT på en gång, då skulle ångesten efteråt bli alltför stark för att man som människa skulle orka med. Att man skippar risifruttin en dag behöver inte betyda att man står nere vid bergets fot..

Lyxtisdag

Livet leker! Ibland behöver man inte mera än en god vän, god middag och en stoor kopp kaffe med glass för att känna att livet är sjuuukt värt att leva! Fläskfilé med Anna på en tisdagkväll är inte fyskam måste erkännas! :)

Tittade på en massa bilder från bröllop och på Julie förstås, kul :) Jag hade fastat på en bild från kyrkan åxå som var riktigt fin.. Kanske kommer den upp någonstans på Internet.. ;)

Nu ska jag nog ta itu med oredan här inne, imorrn.. LEDIG!

Lyxmåndag

Ojojoj vilket liv man lever! Efter skolan cyklade (fått min cykel hemifrån, sjukt kul att cykla!!!) jag hem och däckade eftersom jag inte hade soit många timmar natten innan. Hann sova dryga 20 min innan väckarn gick igång å då traskade jag iväg till ISKU för att spinna:) Var ett riktigt bra pass och jag tog ut mig till MAX=) Guuuud vad härligt det är med spinning!

Därefter gick jag väl hem och struttade på en stund och duschade å så innan det var dags att göra min kvinnliga plikt dvs att föda karln! Gick hem till Jonny och vi lagade öring med spenatstuvning och potatis och till det åt vi hållakakor som mamma hade skickat ner till mig:) Gottigott:)

 


Cykel ner till bion, såg Toy Story 3 i 3D, riktigt bra=) PÅ vägen hem mötte vi Maria och det resulterade i att morgondagskvällen kommer att spenderas med att fara på releasefest för Säkerts nya album:)


Ljuva toner med bl a Britney Spears innan ögonlocken föll ihop..LYXMÅNDAG <3
Bilder från klassfesten

Hanna och Matilda

 

Sofia, Emma och Aron

 

Sara och världens bästa Emil:)

 

Malin och Anna tillsammans med trubadurerna

 

Jonas

 

Efterfest:)


Wayne's Coffee

Efter hårt slit på förmiddag så firade vi helgen med fredagsmys på Wayne's coffee, jag Emma och Kristin:) Riktigt mysigt och väldigt lugnt med folk.. Gilla! Strosade en stund på stan när b-rudarna hade åkt hem med bussen och så for jag en sväng till fina Maria och surrade en sväng. Nu är det parisare med coleslaw med tankarna på kvällens bus:) Vi ska ju ha vår första klassfest ever ikväll:) Inväntar att Millabus ska komma och vara klädråd åt mig, bra b-rud det dära måste jag säga!


En tisdag..

Skola till 12 sen så for jag och kikade på Kultur på Campus där det var akrobatik och lustigheter med två killar.. Slutade med att de strippade av sig så de bara hade string på sig! Nice i det vackra vädret;)

 

Sen flummade jag runt och gjorde väl eg inte nå mer nyttigt förutom att låna en bok som föreläsaren igår tispade om. Den heter "För att överleva- om självskadebeteende" av Sofia Åkerman. Jag lånade även Selanders bok som föreläste förra veckan för oss. Sen så cyklade jag hem till Millabus som hade bakat kladdkaka till mig:) Fick dock mindre fräsch mage efteråt.. =/ Vi log i solen och tittade på himmelen och gjrode lite yogaövningar;) Sen så cyklade vi ner till Strömspilen och shoppade loss järnet på Cider och Öl, blir bra det:)

 

 

 

 

Karlar är svin!

 


Tårar..

Hejhopp! Solen skiner och jag är pepp pepp på vad livet har att erbjuda:) Sjukt inspirerande kurs och roligt att träffa alla klasskompisar igen, kanske hittar jag några vänner ändå? Sjukt pepp på klassfesten som kommer att vara på fredag iallafall:)

Är det endorfinerna som sprudlar efter en ganska soft sommar på tränongsfronten månntrp eller är det mina underbara vänner som är extra fina? Eller är det kanske en kombo? Samma känsla i kroppen som då jag är nykär iallafall:)Men för att äterkoppla till rubriken så blev det lite jobbigt idag på föreläsningen om Ätstörningar som en kvinna från Freja hade. Jag har läst mkt om ätstörnimngar och pratat öppet med folk om vad jag har gått igenom..MEN nå fan började jag gråta under föreläsningen, blev så jäkla berörd på något vis.. =/ Kändes sjukt pinsamt att sitta och småsnyfta när hela klassen var där! Hoppas och tror att ingen märkte det iallafall förutom Kristin som snackade med mig efteråt, snäll flicka det där:) Jag kände mig så jäkla utsatt då föreläsaren började rada upp en massa symtom som man kan se vid ätstörningar, kändes som om hon hade ställt upp mig på bänkten framför för att demeonstrera mig inför hela klassen.. Än fast jag nu är frisk kändes det som om jag var tillbaka som den lilla tjejen med kass självkänsla igen.. Helt oförberedd på att det skulle kännas jobbigt att gå på föreläsningen, svettades gjorde jag åxå och det kändes som om jag blev som en tomat åxå.. Tur det blev paus så jag kunde gå på toa och lugna ner mig lite:) Nä nu ska jag inte älta det här nå mera!Blev afro och core innan middagen idag, träffade bl a Jennie och Jannike där:)

Kultur

ÄLSKAR verkligen att lyssna på LIVEmusik, det fyller mitt hjärta och min själ! PÅ torsdagen spelade Väärt på Campus och jag satt då fastklistrad på golvet längst fram för att se och höra riktigt bra:) Igår var det Jojkkonsert i tre timmar tillsammans med Stina och Milla, fick bl a lyssna på Sofia Jannok:) Men hon drog inte favvolåten som nötts i sommar på Spotify=/ Lite roligt var att en kille som spelade bas i Väärt under torsdagen även spelade bas i ett för kvällen ihopsatt band på Jojkkonserten, och självklart så satt de tre flickorna längst fram på GOLVET.. Han måste tro jag är en Stalker eller nåt.. Fick då ögonkontakt några ggr under båda konserterna, det är nåt visst med basister! ;)

Axel heter han visst;)

 

Suddig å dålig bild på Jannok!Idag var det en massa happenings på stan, Umeåpride, Vipgala och öppet hus på Norrlandsoperan:) Blev med andra ord en massa musik idag med<3 Plus att jag träffade Duncan (min fd spellärare) som sprang förbi mig! Han kollade min vänstra hand och konstaterade att jag då inte var gift än;) For och lyssnade på konserten med symfoniorkestern också, sjukt bra:) Vi i publiken fick "hjälpa till" att dirigera orkestern =D

Öppet hus på Norrlandsoperan

 

VIPgalan


Länge lever musiken!
Länge leve människan som får kultur i sitt liv!


Träning

Kommer bli en höst full med träning känner jag! Kroppen är stark och peppet är högt från alla håll och kanter, frågan är hur länge de andra hålller ut? Jag vet själv att jag kommer köra på tills jag stupar! ÄLSKAR verkligen att träna, känna svetten drypa och smärtan i kroppen som skriker nej nej nej till mig när jag kör lite hårdare! Har funnit kärleken i spinningen som jag testade för första gången igår tillsammans med två kollegor, Sara och Therese:) Idag blev det pass nr 2 tillsammans med Milla, men hennes cykel var kass så hon gick hem igen.Musiken dånar, tankarna spränger i huvudet tills de rinner bort tillsammans med svetten som forsar längs kroppen och det finns då längre inga bekymmer i världen, sjukt bra:) Är nu sugen på att testa ett pass som kallas Dynamic Training men jag vet inte vilken sötnos jag ska gulla med mig dit, är mina vänner svårflörtade får jag knata dit själv och testa.


Efter min löptur i Kroatien!Idag slog jag in 600 spänn i form av presentkort som man kan använda i en masssa affärer i stan genom att sätta golfbollar på en minigolfbana som de hade satt upp i en monter på välkomstsmässan på Campus:) FAAAAN vilken tur jag hade vad bäst jag är! Det trodde jag inte efter min och Thereses minigolfrunda tidigare i sommar!

Nu är det dags för sängen! Imorrn väntar ännu en dag på skolan:) Efter skolan blire Stepmuskel eller Bodypump!

Ny termin

Nu har skolan börjat igen, känner mig sjukt pepp men det känns vemodigt att det bara är ett år kvar tills jag ska lämna skolan! Men men det kommer gå bra:)

Blev en promenad i regnet med shorts och huvjacka efter skolan, ar ute närmare två timmar! Trevligt sällskap av Lisa hade jag men sjukt opeppigt och jobbigt var det att gå hem från Mariehem.. Men idag lever jag och mår bra:)

Såg första toy story filmen igår, var ju kul ju:) Får se när det finns möjlighet att se tvåan.. *hinthint*

Nä nu ska jag cykla ner mot stan för ett studiebesök på Kärnhuset och sedan 5 timmmars jobb på eftermiddagen!

RSS 2.0