Ett slott, en nutid, en dåtid och en framtid

Nu har jag gjort mina första TVÅ högvakter i den kungliga huvudstaden STOCKHOLM. Det är nog bland det största man kan göra som blåsorkester i Sverige:) Efter många resor fram och tillbaka så fick jag ÄNTLIGEN ledigt helgen vi skulle åka ner. For tidigt på lördagen och kom tillbaka sent på tisdagskvällen. Söndagen gick till att öva en massa mkt inför högvakten och sen så fick vi kolla på en beriden högvakt med hästar :) Jättehäftigt att de kan rida och spela på samma gång.Vi blev med beröm godkända under inspektionen av vår gögvakt och jag tror de flesta av oss var mäkta förvånade över att det gick så bra för oss.. Kändes VÄLDIGT oäkert när vi övade innan!!!  Vi åt en massa god mat på en restaurang/café i gamla stan alla dagarna vi var där - mums! Hade min vapendragare Carro med mig till stan så det vare riktigt bra även då vi inte spelade :) Strosade runt lite i stan och på måndagkväll gick jag bort till bästa Jonny och kikade in hans lägenhet som var superfin! Riktigt mysigt att träffa honom igen, vissa personer kommer nog alltid ha en speciell plats i ens <3 medan andra personer försvinner från ens liv efter ett tag. Japp så tror jag att det är för de allra flesta. Iallafall så var det lite läskigt åxå för när jag skulle gå tillbaka till vandrarhemmet så dog mobilen och jag fick traska i mörka Sthlm alldeles ensam å hittar i stan gör jag väl inte alls faktiskt! Men det gick bra iallafall :)

Sandra Luring

Ja det var väl slotten och en del av dåtiden. I veckan som varit har jag jobbat mina sista dagpass på Stroken, fick besked förra veckan att de tyvärr inte hade någon tjänst att erbjuda till mig :( Nästa vecka ska jag jobba 5 nattpass och sen är jag arbetslös/arbetssökande/semesterfirande... Drygt som fan måste jag erkänna! Trivdes så himla bra på avdelningen ju! Så nu framöver blir det att söka, söka för att hitta på någon tjänst som finns ledig för just MIG - Ssk Annika.

Igår var för övrigt en trevlig kväll, var ute med goda vänner och ät på Allstar och sen gick vi vidare på Socialize för att kika på när Laservågen spelade. Lite ångest över att det rök några hundralappar..Men det var det värt! Lever bara en gång har jag hört.. ;)

Om en framtid

Allt är ovisst inför hösten, en av oss nya sköterskor har fått förlängning men för vi övriga råder fortfarnade ovissheten med drygt 2,5 veckor kvar av vikariatet. Försöker bibehålla lugnet och ha is i magen men det börjar bli som ett riktigt orosmoln i huvudet på mig det där med hösten... Ska läsa en kvartskurs iallafall å så får jag väl börja roa mig med att söka jobb om det inte blir något på Stroke eller medicinkliniken på NUS. Försöker tänka att det ordnar sig men det är inte alltid lätt.

Ser mkt fram emot att åka ner till Varberg med älsklingen iallafall, ska bli SÅÅÅ mysigt! Har typ bestämt mig för att skippa turen med Tilda och prioritera kärleken och det sista av sommaren på västkusten istället.

Annars är planen att införskaffa ett IKSU-kort igen och köra igång på allvar igen då sommaren är till ända, ser mkt fram emot spinningen, vattengympan och bodypumpen! Drömmen om att stå längst fram på ett pass och leda det finns ännu kvar hos mig, blir jag arbetslös kanske det är det som jag ska pyssla med? Å så hade det ju varit bra om jag fick tummen ur och fixade mig ett optikerbesök och att jag börjar med MC-kortet så det finns i plånkan innan nästa sommar:)

Vad är det annars för roligt att se fram emot då den mörka hösten kommer? Jo kanske så finns det tid och möjlighet att fara hem till Kråkberg och plocka kantareller och jaga älg. Sen så kommer det en massa kompisar tillbaka till stan för att plugga. Har bland annat hört att Johanna ska fixa ett nytt sexparty så jag får chansen att vara med :) Å så ska jag å Stina fika på Nya Konditoriet då vädret och humöret är i bottenläge å så ska jag myyysa så mkt som jag bara kan! Älskar att mysa med <3

Å dricka ÖL ska jag göra! Fy tusan vad gott!!! En Newcastle kan pigga upp den mörkaste själen! ;) Sen så hoppas jag på Sthlmsresa och Västeråsresa samt att mina fina vänner kommer till Umeå och besöker mig här åxå :)

Hooold me now!

Lyssna på denna låt, från Allsång på Skansen i tisdags. Den är så sjukt mysig den låten:)

Vad händer annars? Övning inför Sthlmsresan pågår för fulla muggar i helgen så Carro är på besök i stan :) Mys det med:)


Annika - bli inte en SÅN sjuksköterska....

Bästa citaten inatt / imorse kommer från min käre kollega Samuel som blev syrra i början av året.. Han menade på att jag inte skulle bli en SÅN sjuksköterska som ältade saker, gjort är gjort och det är inte hela världen. Måste släppa småsaker helt enkelt. Ett annat han klämde fram var att "som sjuksköterska är det bra om man kan tänka INNAN man gör saker.. Smart kille det där! ;) Men bästa och mest otoppade kom imorse - Annika, trapporna Annika, det finns något som kallas för vardagsmotion! Trodde aldrig någon skulle säga nåt sånt till mig, DuracellAnnika! Men men antar jag har blivit vuxen och bekväm vilket innebär att man tar hissen när möjlighet ges ;)

Gud vilket oprat det här blev men är super-speedad efter 3 nätters jobb och dålig dagssömn. Ska väl göra ett försök att sova snart tänkte jag så jag orkar med minigolf med <3 sen ikväll. Måste vinna!


RSS 2.0