Tulpaner till en vän

Kram på dig Stina

<3
Fina bilder (många i repris antar jag)

Bus:)

 

<3 SAKNAD <3

 

Solrosen

 

Kanske inte så fin men rätt kul


Såå söt kombo


Bloggen är nog döööd

Vet inte om det ger mig så mkt att skriva här ändå.. Känns som om jag snackar om det som känns viktigt med min mamma och mina fina vänner. Roligare om de får veta saker direkt från mig åxå. Men men det är ju kul samtidigt att skriva ibland och lägga upp lite söta bilder från mitt liv :)

De senaste veckorna har verkligen varit annorlunda, underbara, roliga och jobbiga på en å samma gång. Mkt känslor i omlopp just nu men det tycker jag är helt okej faktiskt.Förra helgen var jag till Bygdsiljum för första gången och åkte snowboard med grabbarna grus och på kvällen blev det afterski hemma hos Martin med han å Bosse. Maria och Tilda tittade förbi åxå en sväng vilket var mysigt:) Sen så blev det att dansa lite på Origo åxå :)  Vad kan man mer säga att jag har pysslat med?

Jo i måndags så busade ett helt gäng busisar med gummibåtar, tefat, stjärtlappar och trickskidor i Bräntis vilket var ritktigt roligt:)

Joo har gjort bort sista tentan på min utbildning å fredags, "Katastrofmedicin" och jag klarade den! :) Riktigt bra upplägg på den kursen.. :) Tänk om alla kunde ha varit så?

Det har även blivit med "Solsidan" och jag kan bara medge att jag gillar det programmet sjukt mkt, man får lätt ångest av det men det är sjukt kul:) Shit vad mkt smileys jag har skrivit i inlägget, speglar inte riktigt sinnesmodet men vafan skriver ju om det roliga så då passar dom;)

Tävling

Är med och tävlar om Apolivas läppbalsam hos Petra - önska mig lycka till eller gå in och tävla ni med:)
KRAM

Bloggen lever

Jaaa nästan iallafall.. en ordentlig uppdatering över min julledighet kommer snart. Nu jobb å sen filmmys på Kuratorvägen med många fina:)

RSS 2.0