En vecka med nattjobb

Har nu börjat jobba natt, hittills avverkat 2 pass. Det känns bra faktiskt men det är väl magen som tar lite stryk av den oregelbundna kostföringen. Annars går det bra att sova på dagarna och vara vaken på nätterna vilket var min största oro.. :) Visst är det utsatt att jobba natt då det är i princip folktomt på personal på nätterna men det har då gått bra de här två nätterna iaf. Jag kan ju inte göra mer än mitt bästa liksom!

Igår gick jag av på morgonen och sov då till halv två. Sen så övade jag faktiskt på saxofonen och så for jag och babade tillsammnas med AT Peter som bor i samma hus som mig. Riktigt trevligt! Många samtalsämnen hann vi med under promenaden till Nydala och på vår lilla simtur.

Bosse kom sen med Clion och hämtade upp mig för handling och grillning vid Fläse Havsbad utanför Obbola. Fy tusan vilken underbart mysig kväll! Varmt och gosigt till sent, tror klockan hann slå halv elva innan vi körde tillbaka in till stan igen. Havet är speciellt..








Plumbo!

Det ekke så lett,
Når allting går imot.
Og jeg blir så redd
Når følelser blir rot.
Det var så mye jeg skulle ha sagt og gjort
Men du følte at ting gikk alt for fort
Jeg kanke no for at jeg er så glad i deg



En helg med Bosse i Kråkberg

I fredags åkte Bosse och jag till Kråkberg och hälsade på mammsen. Blev mkt trevlig helg med En Kråkbergstur på lördag fm med ett dopp i sjön efteråt.

Bosse och Strimma på Kråkberget

 

Bosse fick ta Strimma nedförs, jag tog henne på vägen upp (draghjälp, haha)



Eftermiddagen spenderades på sjön tillsammans med mamma Sture och Håkan, gjorde upp eld vid sjölanne och grillade korvf och kokade kaffe :) Mamma fick en fisk men annars var fisket rätt dött.. =/ God grillmiddag på kvällen och zatzyspel :)

Sture - alltid bäst på bilderna!

 

Elden och Håkan


När klockan närmade sig tio kom älskligen på att vi måste gå upp på fjället så då blev det en lååång kvällstur för oss, kom tillbaka då klockan var nästan halv 2 på natten. Fy fan vad mysigt det var att sitta på toppen tillsammans i nattdiset och titta ut över byn där jag är uppväxt!!!

Bosse i mörkret



På söndagen gick vi på Gränshandelsmarknaden och kikade på Noice Makers som spelade där, sjukt bra! Fick digga till dem tillsammans med Millabus vilket var sjukt nice! :) Inte träffat den tjejen på hela sommaren då hon är och jobbar och sliter på hemtjänsten i Tärnaby.

På söndagskvällen kom lillebror hem så då for vi och sköt litegranna med honom i spöregnet på långmyra, riktigt kul :) Gammkusin kom även förbi så jag fick träffa honom efter hans vistelse i Afrika. På måndag bar det av tillbaka till staden igen med den tidiga bussen.. Saknar KRÅKBERG!

 


Mkt <3 väntar

Igår kom mys hem till mig, lycka! :) Och det som är ännu bättre är att AnnikaUL jobbar till kl 16:00 idag och sen ska hon åka hem till mamma och vara där hela helgen :) Kärlek!!! Och med sig tar hon regnkläder, ett glatt humör och sin alldeles egna mys :) Kommer bli en helg full med kärlek, synd bara att mina bröder inte kommer vara hemma i helgen =/


Illa illa

Shit nu börjar det kännas tomt här i Umeå.. Karln har varit borta sedan söndagmorgon och jag kommer inte att få se honom förrän på torsdagkväll efter jobbet vid 22.. =/ Fanimej vad jag saknar mitt mys!

Har då käkat godis två kvällar i rad nu i brist på annat att göra.. Eller ork kanske är rättare sagt. Fuck fuck det blir mera IKSU till hösten än aldrig förr!!! Vill eg inte vara lat och svullig men det blir lätt så då på sommaren tycker jag. Inte nöta mera röv nu, får se vad jag hittar på, kanske inviga strykjärnet?

Imorrn är jag iaf ledig HELA dagen! :)

Bra låt

Old before I die med Robbie Williams var det som låttexten i förra inlägget kom ifrån. Riktigt bra låt:)

En sommar som går fort

Japp mkt av sommaren har redan förflutit och det känns som om jag inte hinner /orkar göra ens hälften av allt som jag hade velat. Men det är mest bara Strokecenter för ssk Annika just nu och lite mys med Stina därimellan förstås! :) Men det känns ganska bra det här, hoppas verkligen på att få fortsätta på avdelningen till hösten.

I veckan som var så tog jag en sväng ner till Husum och hälsade på pappa samt mormor där mamma och Sture huserade under veckan. Vi hade en trevlig surströmmingsmiddag på torsdagen med en massa släkt och Angelica minus broder Tuck kom till och med och gjorde oss sällskap. Tror hon valde karln efter släkten, inte tvärtom ;)

Hann även med en vandringstur med pappa på Arnäsleden där vi kikade på en grotta förutom att gå typ 3 timmar. Käkade på pizzeria gjorde vi också, faktiskt samma pizzeria (och samma pizzasort!!!) som jag åt pizza på första ggn efter att jag hade fått Anorexia - det ni! Och frälst vid pizza igen blev jag den gången och sedan dess har jag haft svårt att tacka nej om någon är pepp på pizza - hemlagad som köpt, spelar ingen roll!

 



Vi spelade även frisbeegolf och pappsen vann med 3 kast, inte illa pinkat för mig alltså, låg sjukt mkt under efter de första tio banorna!



Annars så är denna blogg ganska död just nu som ni kanske har sett, men det finns ingen tid för att skriva och de flesta är nog inte så intresserade att läsa heller. Skulle kunna fylla den med en massa jobbsnack och ångest för att jobba/för att bli arbetslös.. Promenader och Cykelturer (det som min träning består av för tillfället, illa, illa om man jämför med tidigare), picknickturer med Stina (sjukt nice) samt hur SJUKT UNDERBAR min pojkvän är!!! Går inte att skriva med ord hur mkt jag tycker om den pojken <3 och det kanske inte är så intressant för er läsare att höra om och om och om igen.. ;)





I hope I'm old before I die
I hope I live to relive the days gone by
I hope I'm old before I die
But tonight I'm gonna live for today
So come along for the ride
I hope I'm old before I die

En vecka och lite till

Nu har jag jobbat som sjuksköterska över en vecka.. 7 dagar har jag snurrat runt på avdelningen som en vingklippt fågel. Vissa dagar har varit riktigt dåliga och det har känts som om jag inte vill vara sköterska medan andra har gått bra och jag har fått många kickar! :) Mycket har gått bra faktiskt även om det är det som gått mindre bra som oftast kommer fram då man snackar/tänker på om hur dagen har varit.. Men men det är bara att bita ihop och göra sitt bästa. Lite nervös över hur det kommer att bli till hösten, kanske man måste försöka att söka runt lite så att man inte står som arbetslös till hösten. Vi är ju rätt många nya sköterskor som konkurrerar om tjänsterna till hösten.

Idag är jag ledig och schemat är fullspäckat med trevligheter. Vaknade upp bredvid min lilla gris som är allt annat än morgonpigg, älskar känslan av att veta att denne sötnos är MIN MIN MIN :) Sen så har jag ätit mysfrukost hemma utan stress och snart ska jag ut och cykla ett ganska långt pass tänkte jag,  sjukt fint väder ute idag!!! Å så vid tiotiden ska jag möta upp en av mina närmsta vänner, Stina, å så ska vi picknicka och bada :) Salladen är redan förberedd, ska bara hacka ner ett ägg innan jag far:)

Ikväll så ska jag träffa släkten som kommer till stan för middag med mig på Costas, sjukt nice det!!! Återkommer med recension av stället, har aldrig ätit där förut men har velat det länge:)

Nä nu väntar solen på mig, jag är ett solskensbarn ju ;)

Mitt rätta element!!


RSS 2.0