Sämst enligt säker källa

Fått höra att min blogg dött på sistone av en säker källa, därav rubriken.. Har dock känt att jag varken haft tid eller lust att skriva på ett tag, inge kul att skriva negativa saker på bloggen. Vad har hänt sen senast då?

Jooo två konserter med Hemvärnets musikkår är avklarad och de gick riktigt bra! :) En i Tegs kyrka på lördagen å så en i Bjurholms kyrka på söndagen. Hamnade på bild åxå när vi genrepade på söndagen;) Vi var för övrigt över 50 musiker i orkestern på konserterna vilket är ganska bra jobbat!

Jag å Maria i civil klädsel:)Jag å Emil har även lyckats skicka in första utkastet av vår uppsats vilket känns riktigt bra:) Firade det med att fara ut på Scharinska med Maria och Milla på onsdagkväll och lyssna på ett gäng band, bl a så spelade Frida Selander:) Har inte hört henne förut men tycker hon var riktigt cool!

Tog ledigt igår och då blev det en eftermiddag på stan med Millabus för att inskaffa alkohol och sånt inför kvällens festligheter. Hattade runt en massa hela dagen i kräksnön kändes det som, hann både med att hämta grejer hos Broder Tuck å socialisera en stund, gå på IKSU och träna, hälsa på Thomas och Tove samt titta in hos <3 för att se på ett Robinsonavsnitt. Håller på att bli beroende av Robinson!

Idag har jag å Emil suttit och läst lite inför opponeringen på tisdag, sjuuukt lång uppsats som vi ska opponera på. Men men det kommer att gå bra:) Sötnosen köpte med sig en kaffe till mig åxå, det kallar jag fredagslyx! Gick förbi Konsum på vägen hem och fick kaffe av en som var där och bjö på smakprov på nå nytt kaffe å blev narre å köpa med mig ett paket. Dock köote jag inte det jag fick provsmaka utan ett som skulle vara ännu kraftfullare i smaken, plus att det paketet hade snyggast färg;)

 

Sen så gick jag in på Ica och gäste Cappucino där:) Det är mycket nice med Umeå! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0