Fredag med Millabus

Dagen började med vinbärsplockning i regnet, fick ihop rätt mkt bär men ska väl plocka lite mera innan hösten kommer på allvar.. Gick in till Anders och våldgästade honom på te för att komma undan de värsta regnskurarna..

Milla i busken..

 

Anders och Milla

 

Sen så fick jag mitt handfat av bästaste kusinen Anders som hade skrivt tenta, nu ska jag bara sank ihop lite verktyg å sen så har jag ett helt handfat igen (och kan borsta tänderna igen som en så vitsigt påpekade). Vid etttiden bleve Bodybalance tillsammans med Milla å så hem och käka nåt. Flummade runt i min ensamhet ett tag innan vi cyklade till Berghem för bak och förfest där tillsammans med Elina och Anton:) Riktigt trevligt!

 

 

Anton och Milla

 

Söta Elina

 

Nästa stopp blev ängarna där det hade spelats vinbrännboll tidigare under kvällen.. Socialiserade lite och sen cyklade vi till Origo där det blev att skaka rumpa;)

 

 

Fina flickor;)


Fredag

Träffat en massa trevligt folk ikväll:) Tusen pussar och kramar till Millabus som äger tilllsammans med moi:)

Dock så var det enda jag fick med mig hem min jäkla mördarcykel och ett diadem, det var iofs rätt snygggt:)

Tekoppen ska drickas upp, tänderna ska borstas sen är det sova som gäller för hela slanten, hoppas på en drömfri natt.. Känner mig som en halvidiot men det är iallafall bättre än en helidiot! :)

<3

Vill inte vara utan honom..

Rumpkill

Igår var jag på gymmet och körde mest ben och rumpa tillsammans med Ida, visste på förhand att jag skulle få sota för det idag men ändå blir jag lite irriterad över att benen värker och rumpan ömmar! Så jag stegade iväg till simhallen på förmiddagen och simmade nästan 45 min för att lindra värken..Funkade bra tills Milla och jag skulle cykla och plocka vinbär, allt slutade med en shoppingtur på Strämspilen där jag blev en espresso, lite smakprov och ett par skor rikare! Milla fick espresso, smakprov och LÖKAR med sig..

Allt hade varit frid och fröjd om vi inte hade fått en kuponghäfte med oss därifrån som en snäll tjej lämnade ut, det fanns kupong med sjuuuukt billigt tvättmedel à 4 kg öfrpackning på Elgiganten så vi cyklade förstås dit för att fynda. Jag höll nästan på att få med mig en Arbetsterapeut med mig hem (hmm inte riktigt men näääästan, inte sant Milla???) och när vi cyklade därifrån höll vi för mkt vänster i en korsning så jag blev nästan påkörd av en kvinna som kom från vänster så jag svängade höger och då körde milla in i mig.. Plattfall ner på backen med cyklarna och sjuuukt mkt skratt!!! Rätt pinsamt med allt folk som passerade förbi oss helst med tanke på att en av dem verkar vara granne med mig;)


Millas knä


Fort upp med cyklarna!

 

Nöjda och glada ändå av kraschen och shoppingen


Tillbaka till rumpkill, Milla och jag cyklade hem och sen stegade i iväg på ett pass Bodypump så nu hatar rumpan mig så ooootroligt mkt.. ;) Tur jag ska dega hemma hos Stina ikväll, då blir det glad igen:) Ska gå på affärn nu och se vad jag hittar för gott att svulla!

Att vara Annika

Det är sjukt nice att vara en Annika, håller sig alltid sysselsatt med något:) Idag har jag bl a bakat, gymmat, städat, saxat och jobbat! Världens bästa arbetskväll fick jag åxå med bl a Tobias som sällskap, sjukt charmig person! På det stora hela så älskar jag mitt liv och det är pga att jag är den jag är:)


Skål till mig själv med mig själv!





Ibland känner jag mig dock nedstämd utan anledning men det brukar ju bero på vädret eller endorfinbrist de flesta gångerna eller pms ibland. Många gånger kan jag även tänka lite för mkt.. Å då är det personer jag verkligen håller av och bryr mig om som kan få mig att må dåligt. Vill inte känna mig som världens sämsta kompis som gör allt fel eller en som dissar sina vänner! Vill inte känna mig som en efterhängsen och förtappad brud som släpper allt för en karl som inte ens vill ha mig!!! Vill inte känna mig som en tjockis med dålig självkontroll...

Skuggan av en stark AnnikaUL






Höstkänslor

träningskort inhandlat, kallt ute och humöret ojämt.. KRAMSJUK.. tecken på att hösten är på intågande!

Mördarcykeln

Min blåa fara är verkligen ett heltidsprojekt för mig känns det som! I lördagskväll fick jag punka på den på jobbet så det blev att låna hem en cykel på kvällen för att slippa styra den punkade cykeln i regnet.. När jag slutade på söndag så jag var så lånade jag hem cykeln igen för att jag var för trött för att styra cykeln i regnet plus att jag skulle jobba även måndagen blev det bestämt.

På måndagkväll gatt jag jobba över så när jag gjorde mitt sista besök i närheten här så fick kollegan droppa av mig där så jag slapp cykla hem från stan senare.. Imorse förbarmade jag mig över den och tog mig en morgonwalk till jobbet för att hämta hem den och fixa. Pga många punkteringar å allmänt oflyt med cykeln så hade jag fått två extra slangar till cykeln i födelsedagspresent av pappsen så allt hade jag hemma.. Hämtade verktyg hos milla och sen satte jag igång.. Jäöades förstås präktigt men jag fick av den gamla och in med den nya slangen. MEN när jag skulle pumpa upp den så hade jag förstås råkat göra hål i den nya slangen.. Så det var bara att börja om från bärjan och lappa ihop den nya slangen med såna där lappar som man lagar gummit med (som jag även hade inhandlat i våras). Så efter en hel förmiddag så rullar äntligen min cykel igen!!! MEN det nya styret sitter inte fast nå bra heller och tramporna har börjat glappa nästan lika mkt om innan reperationen.. =/ DUBBELSUCK!!!

Tänk att en sån liten cykel kan orsaka så mkt jobb!


Why?

Alltid mer spännande att kämpa för något man inte kommer få.. sjukt dumt! Sårar bara en själv i slutändan..

En annan salr är att förbjuden frukt nästan alltid är godast.. men den går inte alltid att få och jag vill inte ha den frukten egentligen för det är så fult och elakt!

Det var det...


Tältning

Det blev tillslut en natt i vildmarken ändå efter diverse missöden och sjukdomar.. :) Men den som väntar på något gott... ;) Vi cyklade bort till Nydalasjön och slog läger vid vattnet på en sjukt bra grusplätt som var som gjort för att tälta på:) Gick riktigt bra och fort att få upp det, hade förberett mig själv på att jag skulle isa mig från min värsta sida med diverse svordomar och könsord men det behövdes inte! Pinnarna var gula som jag minns dom till och med!



Elden brann för fullt och vi grillade korv och pinnbröd:) Å så grillade jag chokladtoffe också bara för att jag gillar att kladda och söla ner mig..;) Men gottigott blev det! Mysigt också att det var en sån vacker himmel då kvällsolen gick ner..


Vackert!

 

Gissa vem som hade störtsta grillpinnen?? ;)


 

Fick sova riktigt bra inatt, "släckte lampan" 00:00 och vaknade väl rätt tidigt men steg inte upp förrän typ halv åtta, åtta nåt.. Korv och karra till frukost är grejer det måste erkännas! Vildmarksturen avslutades med ett dopp i Nydalasjön där vid beachvolleyplanerna, rätt kallt i vattnet men vi fick då upp värmen rätt snabbt efteråt:)





Nöjd tjej, lika lycklig som vanligt! <3 livet <3

Mulan

Såg Mulan igårkväll när jag agerade hemtjänst/sjuksköterska/personlig assistent till sjuklingen, varför har inget sagt hur sjukt bra det filmen är?? Kan inte minnas att någon som sett den har tipsat mig om den.. Iofs hade den fått 7,2 på imdb såg jag nu:) Var mkt med de stereotypa könsrollerna och Mulan som lyckades med att visa att kvinnor åxå kan:) Bäst gillade jag nog den tjocka killen i filmen, så jäkla bra!!! Alternativt Mulan eller hennes vovve, sjukt söt:)

Cool tjej!

 

Vad händer idag då? Jo Milla kommer hem! Får se om vi hinner ses nåt ikväll annars hoppas jag hon har tid att ses imorgon:) Planen annars idag är att gå ut på promenad snart med Björn och sen är det öppet tills kvällen då planen är tältning:) Hoppas på att sjuklingen blev bättre av min omårdnad:)

 

Hittade en gammal egobild från nån praktik på NUS;)


Födelsedagskalas! :)

Idag började jag dagen med en löptur kombinerat med lite situps och sånt på vägen.. Sjukt jobbigt var det! =/ Måste sätta igång på allvar då skolan startar! Men det blir kul:) Sen så sydde jag klart kjolen och cyklade iäg till Carlshem och firade världens bästa svägerska som fyller år idag!

Hemmagjord smörgåstårta!

 

Och gotårta efter det:)

 

Trevligt att träffa hennes mamma och mormor igen åxå, var jättejättelängesen!!!


Besiktning..

Pappas kära Volvo 740 klarade besiktningen igår så den rullar vidare ett tag till.. :) Vad säger man? Grattis pappa?? Det blir då mindre gråa hår iallafall:)


Rep:)

Ikväll var det första repet med hemvärnet för den här terminen, i har en intensiv men kul höst framför oss känns det som:) Jättetrevligt att träffa alla söta igen och det gick inte superkasst att spela heller (men långt ifrån bra). Har sytt en del på min kjol sen jag kom hem, har bara fållningen kar nu men tråden tog slut så det blir morgondagens bekymmer (eller någon annan dags). Den kommer bli rätt snygg tror jag, bara ingen granskar sömmarna! ;)

Bjuder på ett par bilder som gör mig glad..

Fick mms från farbrorn, från Kroksjöfesten förut i sommar:)

 

Snyggingar på  beachvolleyfinal förra helgen:)


Tisdag<3

Underbara semester! Idag cyklade jag iväg med den blåa faran och ryggsäck med diverse smaskigheter till Stöcksjö med radion som enda sällskap:) Hade en riktigt nice stund där med bl a tre dopp och Sommar i P3:) Fick dock ett sms som frestade med glass nere på stan så jag följde mensmagens instinkt att fylla på med mera energi!!! Cyklade således in till stan och köpte mjukglass och satte mig i parken och socialicerade, nice det;)

Stöcksjön



Ikväll blir det att spela saxofon igen, den har stått och dammat sedan konserten den 6:e juni.. Många av de andra i kåren har spelat en massa den senaste veckan så jag kommer känna mig ärkekass! =/ Duschade och tog på mig min fina blåa klänning för att kompensera förfallet lite, kan jag åtminstone känna mig lite söt om inte annat;)

Nyduschad och glad i <3

 

I mina öron de senaste dagarna är Ditt Kvarter..  konstigt?


Minisemester

Tillbaka i Umeå nu efter en weekend i Husum med pappsen:) Ledigheten började kl 12:00 på onsdag då jag for på Göteborg och å lunch med Jonnyboy, sjukt gott och trevligt sällskap:) Delade på en efterrätt för båda var riktigt mätta efter maten..

Mmm gott!

Sedan kom pappsen till Umeå och hjälpte mig att laga cykeln, styret hade gått av till och med! Så det behövdes verkligen en riktig karl för att fixa det! Sen så rensade vi mitt avlopp med en sån där gummipropp som jag hade på Min idol festen i höstas... Var nog samma propp som jag drack öl ur.. Tur att det inte var i omvänd ordning iallafall!

 

Huvvaligen!

 

På kvällen åkte vi ner till Husum och vi somnade ganska direkt.. På torsdagen cyklade vi fram och tillbaka till Skallberget så det blev sammanlagt 54 km på cykel den dagen=) Blev fika uppe på berget och dopp nere i sjön innan vi cyklade hem igen. På kvällen ble det ännumerabad och sen såg i någon norsk serie på tv.

 

 

Kingen, pappas cykel och pappa:)

 

Efter fikat.. ;)

 

Granto som badplatsen heter:)


Kvällsdopp i Gideå

Fredagen tillbringade vi i Trehörningsjö där vi hyrde en kanot och paddlade med i sjön samt badade ggr 2=) Middag på silverlaxen blev det åxå:) Besök av bästaste Håkan på kvällen innan det var dags för sängen:)

 

 

Vackert väder!

 

Båten som vi skulle ha hyrt.. men som blev en kanot istället:)

På lördagen så körde i till Kroksjö och tog upp båten ur sjön, fick åka lite traktor då åxå:) Sjukt bonnigt med sjukt nice:) på kvällen blev det surströmming och en cykeltur till mormor. Dagen avslutades med ett sent dopp i havet:)

Kroksjö i mitt <3


 

Söndagen blev lung med en cykeltur upp till Grundsundavallen, kollade på loppisen och fikade på hembygdsgården. Var otippat musikframträdande av en kvinna också så vi blev där längre än väntat! Bad i Könsasjön och besök på kyrkogården innan vi cyklade hemåt igen. grillning och altanchill innan hemresa till Umeå=)

 

SJUKT NÖJD! =)


Sista dagen!

Snart ska jag promenera ner på jobbet för att göra min sista dag, sen väntar lunchdejt på Göteborg:) Kommer bli en bra dag.. =)

Glassigt.. :)


Frisk:)

Igår var jag frisk igen:) Blev att fira detta med ett låångt arbetspass, 8-22;) Tur att det regnade!

Lånad bild


Idag får jag se vad jag hittar på idag innan jobbet, en promenad blir det då men ingen träning för jag tycker det är för tidigt inpå sjukdomen.. Fixa cykeln är ett måste! Styret var sjukt nära på att lossna igår så det var tur jag hann hoppa av cykeln annars hade det kunnat gå illa=/



Jag tror inte det bara finns en enda "rätte" men jag är övertygad om att vissa personer är menade för varandra..<3 Men det är inget jag ska haka upp tanken på..



I mina högtalare idag.. Sjukt bra låt!


Sjuk

Idag är jag sjuk, ja ni hörde rätt SJUK är AnnikaUL idag.. Detta kanske man inte kan tycka är en sensation med det är just precis vad det är! Började igår med att jag mådde rätt illa efter en tårtbit oh gatt fara hem och stoppa tandborsten i halsen för att kunna spy bort det som gjorde att jag mådde illa (jag kan inte spy när jag mår illa så därför måste jag ibland hjälpa naturen..) Kom upp en massa men jag mådde inge bättre för det. Ställde ändå klockan på ringning kl 06:00 imorse för att kunna jobba, men insåg att det inte var någon idé att fara på jobbet då jag knappt kunde gå till badrummet utan att falla ihop.. Npn ty av magsjuka med feberinslag måste det vara, men någon lös mage har jag då inte drabbats av..  Nä nu blir det för mkt fakta här känner jag!

Vad har jag gjort min ofriiligt lediga dag då? Jo slappat järnet! Trodde inte jag skulle kunna få tiden att gå en sjukdag som denna! Har sovit en massa å så har jag sett på en film som jag laddade ner förra veckan som heter "Marley and me". Riktigt sevärd om ni frågar mig! Den handlar om ett gift par som skaffar hund (Marley) och barn. Hunden är den mest ouppfostrade ever men riktigt älskvärd på samma gång! Fin historia..

Vad mer har jag gjort? Jo jag gick som en zombie bort på Konsum och införskaffade 3 st källarfranskor och en flaska LOKA jordgubb guava, bra att få rapa ur sig lite gaser ur magen plus att man kan behöva lite extra salter då man har haft (eller har) feber.. Som den sjuksköterskestuderande som jag är har jag ingen febertermometer och använder inge Alvedon eller nåt för att må bättre.. Kör på taktiken att febern ska döda det som är sjukt i kroppen!


Sjukis..=/


Imorgon måste jag vara frisk.. vill inte tappa mer pengar på att vara sjuk.. satans karensdag! =/

Helg!

Gud vad härligt att vara ledig! Har legat å slöat en del i båten å så var jag ute och sprang en sväng igår på morgonen. Blev en tur ner på jobbet för att fika med Lars som hade baka tårta å så blev det att åka till Ersboda en sväng med han:) Köpte upp ett litet förråd av drycker och strosa runt på Jysk en stund. Middag med Stina i gräset - ICASALLAD och folköl=) På kvällen for jag bort på Tomtebo och sällskapsdrack med några killar där och spelade "med andra ord" som jag självklart vann i!!! :) Härligt att vinna över Lars;)

Idag har jag tagit en promenad runt Nydalasjön å så simmat en sväng. Åkt snålskjuts ner på stan med Jonny då cykeln fortfarande stod kvar på jobbet:) Sett på Umeå City Beach och käkat mjukglass.. Det är typ min helg i korthet:) Jag älskar sommaren! Imorrn blr det dock jobb mellan 7-16 men kvällen lär bli nice:) Sen är det bara mån-ons med jobb innan jag får SEMESTER! Känns sjukt bra att jag inte har några omtentor att plugga inför:)

Nä mat vill jag ha NU!

Bästa jobbet!

Gud vad jag trivs bra med jobbet, jag hoppas verkligen jag får jobba mera i höst men FÖRST vill jag faktiskt ha lite sommarlov.. Har sista passet på onsdag.. :) Men det som verkligen gör att jag trivs så bra är nog mina kära kollegor<3 Å vissa klickar det lite extra med såklart å de vet säkert själv vilka de är, tusen kramar till er, ni har bidragit till att sommarjobbet varit nice:)

Ikväll har allt flytit på bra, kanske beror det på att jag hade samlat energi i solen tillsammans med Stina och Jonny innan jag började kvällspasset:) Vi hade med oss båtarna också så det var extra nice plus att Stina som den ultimata planeraren även hade med sig bullar och kex plus att hon hade påmint mig att ta med kaffetermosen:)

Nu ska jag flumma runt lite sen ska jag sova..

Viktigt vetande om åar..

Å kallas ett vattendrag som i allmänhet är mindre än en flod eller älv men större än en bäck. Liksom älv används å nästan enbart om vattendrag i Europas norra delar. Huruvida ett vattendrag är en stor å eller en liten flod eller älv är det oftast namnet som avgör. Detsamma gäller när frågan är huruvida ett vattendrag är en liten å eller en stor bäck. Några större svenska åar kallas genom sina namn i stället för strömmar. Det gäller till exempel Motala ström.

Källa: Wikipedia

Luddigt värre.. tror inte jag blev så mkt klokare på det hära..






RSS 2.0