Raindrops keep falling on my head..

Japp så är det! Igår va jag ledig å jag kan utvärdera dagen med att säga att jag gick.. Tog promenad med hunn på morgonen i drygrt 1.5 timmar å efter lunch blev det upp på kråkberg å plocka hjorton.. De var mest kart men det fann även lite moget åxå. Om några dagar torr jag de kommer att vara braute i markerna=) Då ska jag plocka=)

Funderar starkt på att ge bort mina två sista arbetspass till Millabus så hon blir rik i sommar å har råd att betala mig för svarttaxi till hösten..=P Te är rätt dyrt egentligen.. Hehe.. Nä men jag är rätt sugen på att hinna umgås med pappi ett tag innan hans semester är slut å så har jag ju alla mina släktingar där nere i Humum/övik å de hade varit kul att hinna träffa dem=) Min faster ringde idag på lunchrasten å då blev jag extra sugen på att åka mot kusten å ta en dag på stan med henne=) Eller ta en middag nere på stan iallafall..

Drog en sväng till Hemavan idag på städ med Millabus=) Vi svänga förbi Outleten å jag testade för 75:e gången den grönröda skaljackan i storlek 38.. Kan ingen köpa den?? Då slipp jag vara sugen på den.. Eller så får gärna någon köpa den åt mig=)


Deppad

Hamnade o totalt deppkoma igårkväll efter att jag hade intagit delikat middag med mammsen å Sture å lillebror å druckit kaffe med tursitgranne å familjen samt loosa stort mot dem i yatzy(vet inte vad allt detta spelar för roll egentligen). MEN det blev jättekonstigt alltihop, kändes som om livet var värdekasst å att jag var mest ensam i hela världen. Aldrig ringer telefonfan(förutom när man är på jobber eller så ringer jobbet) och det känns som om det är bara jag som smsar å hör av mig till mina vänner. kändes seriöst som om jag inte hade några vänner alls så jag slutade till och med at längta tillbaka till Umeå för det kändes som om jag skulle bli ännu mer ensam där..Å så började jag såklart tänka på Isak å att han inte vill höra nåt från mig å att jag bara är dryg som bryr mig om han... å så höll de negativa på i all evighert kändes det som. Tårarna föll ner lika krafitgt på mina kinder som det regnade utomhus.. instängd i en bubbla.. Men då tog jag slag i saken å drog på mig regnkläderna å gick ut å gick med Strimma.. Å jag gick å gick i hela 1,5 timmar i regnet. Jag var ju liks blötr om fötterna efter två minuter så det spelade ju ingen roll.. Är inte heller gjord av socker(vad jag då vet) såjag behövde inte oroa mig för att smälta bort heller. Lyssnade på P4retro, va sjukt bra! Så med bra musik att fokusera på och ett högt promenadtempo så orkade tillsut inte kroppen producera nå mer tårar=) Å det ersattes av en massa lyckohormoner istället=) Kom hem å läste inne på rummet tills jag började frysa  å gjorde mig en tekopp. Å sen så blev det kortspel innan sängdags. Så det totaldeppade kvällen slutade rätt ok tillslut och jag somnade med min enhörning bredvid mig=)

no dance

Nää det blev inget av den varan under markandshelgen! Blev en 1.5 timmes promenad i regnet istället! Å så spelade vi lite kort åxå igårkväll... Gick dåligt för mig å lillebror som var på lag mot mamma å Sture - 1 poäng mot 13!!

Im ALIVE

Jo jag lever fortfarande. For till Lycksele i torsdags å flyttade in grejer i Antons lägenhet, det blev skitbra med våran gamla hörnsoffa i den lägenheten=) Sen så for vi på Jysk å inhandlade en ny soffa att ha hemmavid å den blev great hemma=) Vi köte även två trasmattor som går i grått att ha i vardagsrummet. Jag inhandlade även en present till Millabus men vad det är kan jag inte avslöja än.. Sen blev det DollarStore där vi införskaffade lite diverse till vardagsrummet å så köpte ci SKRUVAR (sjukt gott, bättre än chips) å en STOR BURK KARAMELLER. Det var nice middag det=) Men jag mådde pest innan vi var i Storuman då vi tömt det mesta..=P

Igår var det begravning i umnäs efter Martin å sen så blev det inte så mkt mera. Regn regn regn... Blev ingen marknad å ingen dans för mig..Men kanske kanske jag far upp till kvällen å törjuck lite!  Nu kaffe å jobb.. Det ska vara standardmjölk i kaffet!!


Linnex is not the shit!

Uscha mig, hade ont i mina ben igårkväll så jag tänkte att jag skulle smörja in dem i linnex vis sängdags. Jag hör till den delen av befolkningen som sover näck å när jag läste min bok i godan ro så kände jag hur det började bränna i underlivet...FAN då har det kladdats linnex mot könet från benen!!!! Jag trodde evigt att jag skulle bli steril!!! Fick springa upp å försöka tvätta bort det men det gick väl sisådär.. Mamma fick komma med potatismjöl så jag fick pudra in klittan så å det hjälpte faktiskt=) Sen skulle vi leta åt intimcreme för att smörja in hela härligheten men det gick dåligt. Ställde mig barfota på toalettstolen(som är extra hög pga mammas knä) å rätt som det var drutta jag ner på golvet(fötterna var blöta från duschen). Skrattade å grät om vartannat å tänkte att det var dags att gå till sängs igen så att jag skulle leva idag.. Vakna trött idag men jag lever!! =) Då fick jag se att Strimma hade bitit av sladden på min mobilladdare.. Suck! men nu har jag fått första tjing på Alex gamla laddare=) Vad har man inte småbröders vänner till?? =P



snart blir det att dra iväg till Lycksele med ett flyttlass å sen fara å köpa en soffa på Jysk.. Det blir bra, det blir bra=) Ska göra slutspurten nu på jobbet å sen lägga in 5:an hem till Kråkberg å käka lunch.

Lågt Hb å blodtryck

Japp det är så det är men det brukar ju se ut så.. Men idag höll jag på att svimma inne hos en gubbe när jag jobbade, inte bra. Inte konstigt att jag kände mig så matt å orkeslös igårkväll när jag kom hem.  Nä nu ska jag jobba vidare..
KRAM på er dig sötnos!

Isbjörn..

Annika - Nu går du försiktgt så du int fall!
Tant - Jag har ju storbjörn bakom mig åxå
Annika - Ja men då är det ju lugnt.. Vad är jag för björn?? Grizzly? Isbjörn??
Tant - Du är ju en isbjörn..
Annika - Jo jag brukar ju va kall om fingrarna
Tant - Jooo du är ju alltid kall om fingarna!


Ja så nu vet ni det!

Annan dialog ikväll..

Annika - Sov så gott nu!
Gullegumman - Sov som du redan börje!

Klockrent!! =) Kanske såg lite trött ut.. vad vet jag? =P




Våfflor

Blev inte mkt till Boksjödag för mig.. Kom till Bygdegården vid 9 tiden imorse för att förbereda dagen.. Sen blev det att grdda våfflor tills det att jag gatt köra upp till tärna å jobba kl 16. Så bye bye tipsrunda å auktion för min del.. Men jag hann då få mig ett par paltar innan de togf slut iallafall med rårörda lingon å smör=) Det var gott det! Å så blev det en del kaffe å fikabröds innan jag drivade upp till storstan med ooooopeln=P



Ska väl tanka 20 liter diesel till Sture efter jobbet men sen blir det att sacka ihop framför nån bra film hoppas jag.. Inge träning idag inte, det orkar jag inte! Blev då en promenad igårkväll å så typ 25 min styrjeträning å en timmes showande à la Annika till dansband, schlager å diverse annan smörja.. Jag gör mig bra som Nanne Grönwall tycker jag, helst den där "Avundsjuk" =P   Nä jobba var det som stod på schemat nu kom jag just på!


4 hours to go..

japp det är inte mycket det inte.. Ska väl äta lunch nu men jag är då inte hungrig men det är väl bäst att göra det ändå. Fick ju en helt awesome kladdkakebit till förmiddagsfika idag av min kollega jeanette som hade varit duktig å bakat=)

Ikväll blir det då grillat hemmavid å så får jag väl se vad jag hittar på.. Måste väl träna en hel massa antar jag! Igår cyklade jag då en timme på mammas träningscykel=) Det är nice det!

Var på sjön från strax efter 11 till 16 igår med Sture, vi hade det superbra! Grillade korv å åt fisksmörgås vid sjölanne till lunch=) Men inte fick vi nå fisk inte.. Sture fick en stor fisk alldeles vid båten men han klantade till det med håven så den slapp=/


Nä vara social med kollegorna nu så de inte slår ihjäl mig! =P

Långledig

Slutar snart.. Å det bästa i kårksången är att jag ska vara ledig till fredagmorgon kl 7:00=) Tacka Milla för det! Ska jobba hennes lördagkväll istället för hon ska åka karusell å äta karamell i Åsele..=P

Nu ska jag ta mig en promenad till sjukstugan å vänta in min skjuts hem! =)

KRAM
 <3

Dagens sunbrills..

Det är ärligt stulna av min lillebror..Ett tpar pilotisar!! De är de bästa=)

Dagens sunbrills..

inga såna idag heller.. De har varit kanonhärligt väder men rätt molnigt så jag har inte haft nå behov av dem idag.. Men jag har mina röda i handväska utifall att jag skulle bli bländad..=P

Dagens sunbrills..

inga såna idag heller.. De har varit kanonhärligt väder men rätt molnigt så jag har inte haft nå behov av dem idag.. Men jag har mina röda i handväska utifall att jag skulle bli bländad..=P

Kronisk trött

Idag har jag varit trött från den stund jag vakande upp på morgonen.. Känns inte som jag! Men jag tror det är min förmiddagspromenad som fattas.. Men men imorrn jobbar jag bara till ett eller nåt sånt så då hinner jag ut på eftermiddagen=) Jag tror jag har blvit beroende av mi´na långpromenader igen, det är nåt med fjälluften tror jag.

Jag vet då inte vad jag ska hitta upp ikväll, Millan hade bilproblem så hon skulle visst inte komma förbi till middagen=/ Men jag överlever det åxå! Ska åka hem med chefen ikväll btw, mamma tog hem bilen idag vid halv två när hon slutade.

I neeeeed some lööööve...
Det är dagens sanning det! Less på att inte ha någon att kramas med!

Attans!

Oj det råkade bli lite mkt fika ikväll känner jag.. Kolhydrater smakar bra på kvällen!!! Det är inte bra det.. Men men man få hoppas att de sätter sig som muskler någnstans på kroppen(helst armarna eller magen) eller att det blr lite boobies av det! =P Jaja det blev då inge Beck utan det blev att nörda framför datorn istället.. Nu ska jag borsta tänderna så att jag inte käkar mer å sen ska jag lägga mig  läsa om min älskade Salander å min ännu mer äskade Erica Berger som är min absoluta favorit i böckerna!!! Hon är så jäkla skön tyvker jag.. Men i filmen är hon knappt med alls..=/ Men men allt ur boken kan inte rymmas på en film..

Slutt på kvällen!

Japp slutt slutt!!

Får se om jag orkar att kika på Beck eller om jag ska sitta å nöta dator eller om jag ska läsa ut min bok.. Hm ett som är säkert är då att jag ska FIKA för det blev kombinerad lunch/middag vid 14-tiden å det börjar kännas i magen.. Jaja det var ointressant förstår jag! =P

Fy tusan

Uscha mig, fick reda på stråålande nyhter idag som bara gör mig äcklad! Eller äcklad är väl fel ord men jag VILL INTE få några bilder av det, VILL INTE!! Jag vet att jag är orättvis, jag är inge bättre själv men det känns så jäkla jobbigt att veta. Fast det är nästan jobbigare att INTE veta och bara gå omkring och fantisera OM det är så att...

Nu ska jag då börja jobba, känner mig sjukt less på att vara i Kråkberg å jobba nu, vill vara ledig och vara med kompisar!! men men jag måste ju leva av nånting nästa läsår åxå så det är bara att gilla läget och jobba. Fritid vad är det??

Hade då en trevlig dag igår iallafall å så trivs jag ju med jobbet, mest drygt att inte ha nåt kul att se fram emot bara.

ha det nice!

För sent ska syndaren vakna

Ja detfinns faktsikt en sanning i det talessättet. Jobbade kvällen igår och då fick jag erfara att man INTE ska sno rababer från grannen..Olyckor händer så lätt=P Tur att tjuven inte gjorde sig illa! Å så fick åldringen lära sig att man inte ska stjäla från någon och hon svor på att aldrig göra om det!! Hehe guldkant på jobbet=)

Idag har jag varit LEDIGF HELA DAGEN och det har inneburit en jäkla massa kaffe.. Men jag har även gått en förmiddagspromenad på över en timme, farit ut på picknick med båten Sture å mamma, tagit en promenad till, försökt träna (men det gick åt skogen för kroppen sa ifrån med huvudvärk å allmän muskelsvaghet) å så nu fick vi främmande från en lustig karl från mammas hemtrakter=) Det innebär mera KAFFE å GLASS å FIKA å SKRATT, det är nice men det tycker inte min mage..=P

Imorrn blir det att jobba kortkväll å sen slagga på jobbet, ska nog se Beck efter att jag slutat tror jag.. Innan jobbet blir det nog långpromenad å en massa kaffe antar jag..=P

ME LIKE MILLA<3

Dagens sunbrills..

INGA ALLS!!! vet ni varför?? JOO därför att det REGNAR!! =/ Jag som hade tänkt fara ut å paddla kanot med Jennie på Konäset i eftermiddag ju å ha picknick..Får se vad vi gör istället!



Huvvaligen ibland känns det som om allt å alla är emot mig, igårkväll var det ett sånt tillfälle.. Men efter ett litet telefonsamtal å ett besked om att jag skulle få låna kanoten av Maggan å Claes så blev det bättre=) Jaja.. Tur man har halebop(inte)..=P

Nu ska jag väl göra ett sista ryck innan klockan tolv då jag har 4 timmars ledighet innan det blir wooork igen!

Trötter

Japp trötter is my second name idag! Komme hem strax före 22 igår å då hade lillebror varit duktig å bakat scones till sin kära systeryster=) Så det blev att fika en massa å det behövdes för jag var hungrisch! Å så spelade vi poker(mamma, anton å jag) å sen så utklassade jag dom i yatzy=) Så det blev lite väl sent innan jag la igen ögonlocken med tanke på att alarmet gick igång 05:30..

Nu har jag då gjort bort en del av dagen å så har jag nyss fått massa frukt, riskakor å skorpor=) Det är gott det!

Nu ska jag fortsätta jobba..


Visit in Sundslia

Japp det blev en favorit i repris kan man säga, hälsade på Anna å de andra i Sundslia idag innan jag skulle börja jobba n vid 16:00. Vi käkade lunch å så tog vi en promenad och diskuterade diverse saker=) Lyssnade på en skiva som hon hade köpt på storumandagarna där bl.a. Anki å Martin sjunger på=) For sen på återvinningen å kastade en massa rat å sen på konsum å pantade samt handlade inför resten av veckan å helgen. Nu ska jag byta om å sen börja jobba!

Ha en trevlig kväll!

Att älska och att sluta älska någon

Ja det är en sak jag har tänkt på.. Om man älskar någon hur kan det då bara försvinna från en dag till en annan?? Betyder det att personen inte äskade den andra utan bara trodde att han älskade?? Eller betyder det att personen intatar sig själv att han inte älskar den andra tills det blir så?? Eller betyder det att man bara hipp som happ kan sluta älska någon?? I såna fall så är ÄLSKA inget stort i sig tycker jag... Det som ska vara det största man kan göra i livet, att älska. Kärleken till livet och människorna ska en dag segra mot allt ont på vår jord hoppas jag men hur ska detta kunna ske om kärleken kan ta slut över en natt?? Ska det vara på det här viset så betvivlar jag att kärleken någonsin kommer att segra öer allt det onda hatet som finns i samhället. Alla kan inte äska alla men alla kan älska någon heter det ju men vem ska du älska och vem älskar jag och vem kommer älska mig?? Jag trodde du äskade mig men nu är jag bara nån i ditt förflutna..

Du har sagt att du är dålig att formulera dig skriftligt men en punkt i slutet av ALLA sms(vilket inte är så många med ändå) talar sitt tydliga språk, att jag är luft för dig. Sån där jäkla luft som återfinns vid större vägar som trafikeras av fuciking lastbilar å skit som gör att man håll å dö av luftföroreningar när man försöker promenera på väggrenen.. Usch jag vill inte vara en person som stinker koldioxid å vägdamm men det är svårt att bara glömma allt som varit. För mig är det inte lika lätt att sluta älska.. vad nu älska egentligen innebär.. Men jag tror det var det jag gjorde eller gör eller jag vet inte men det som var förut var för mig speciellt och är fortfarande speciellt när jag tänker på det.  Synd att det inte funkade mellan oss, kanske var det meningen att det skulle ta slut, kanske var det meningen att vi skulle hålla ihop men det är ingen som vet.. Eller vem vet egentligen???

Saknad

Dalgångens snällaste person har hastigt lämnat oss..Tror alla är lika chockade, du var alldeles för ung för att dö Martin.
Man säger att allting händer av en orsak, kanske skulle du vara med din mamma. Varför lever  oftast de onda jävlarna som misshandlar sin familj och super ett långt liv medan de snälla får vika in åren vid unga år?? Det är en jävla rättvisa vi människor att vi alla kommer att dö och att vi inte kan rå på NÄR och HUR vi ska avsluta våra liv. Men hellre dör jag en snabb död som ung där jag inte slipper plågas och bli beroende av andras omvårdnad än att plågas ihjäl av sjukdom vid hög ålder. Jag hoppas du inte behövde plågas innan du gcik över till andra sidan imorse, det hoppas jag verkligen. TACK för allt du ställt upp med, jag hoppas att jag tillförde något positivt i ditt liv åxå!


Löneförhandling

Nu har jag ringt ner till socialchefen å löneförhandlat.. Sånt är kul tycker jag=) Vissa tycker sånt är jobbigt men jag bara ÄLSKAR att ta fram den myndiga rösten å kräva min rätt i samhället=) Tycker det är fel att jag som har utbildning å jobbat typ 1.5 år längre än vissa (som är outbildade åxå) bara har tre kronor mer i timmen än vad de har!! Såå det ska ringa upp mig sen när de diskuterat frågan.. 


 

Dagens sunbrills..

INGA ALLS!!
Regnar å soligt å mulet om vartannat!!!


Promenad

Jaaa igårkväll blev det sjukt god middag hemma å sen så blev det god rabarberpaj med marsansås till efterrätt. Annika åt upp en 1/3 av pajen själv å säkert en halv skål marsansås.. Det blev då en 1.5 timmes promenad till Boksjön å tillbaka för att inte avlida av koma!! Men det var skönt=)

Idag är det sista dagen innan ledighet.. Ledig till kl 16:00 på onsdagkväll=P Det är nice det=)

Fick lite intressanta sms igår måste jag säga.. De var av ólika slag men de var helt oväntade faktiskt! Men som jag brukar säga: Det är nice! =)

Snart är sommaren slut åxå, fat´tar inte att tiden går så jäkla fort när man jobbar!! men det är ju bra med tanke på att kråkberg kanske inte är det roligaste stället att hänga på..=P

Dagens sunbrills..

De gallsiga idag åxå.. Passade bäst till den rosa sjalen.. Har enbaert prytt mitt huvud idag, solen har inte riktigt kommit fram riktigt än.. Igårkväll så kom jag hem och fick pizza med kassler å grön paprika som mamma hade lagat=) Det var helt grymt jäkla gott!!! Sen blev det kaffe för hela familjen å varm hjortronsylt med vaniljglass för mig=) Im not on a diet kan man säga.. =P

Idag är det jobb, mkt diarree idag=/ Men men det som inte dödar härdar!!!

Dagens sunbrills..

De glassiga=) Glassigt väder men ingen glass.. =/ MEN jag har övertalat mamma att fixa pizza till middag så jag får vara glad=)

Igår hade jag världens skönaste dag, träffade inte ne människa på HELA DAGEN!! Åh vad jag njöt!! Tog sovmprgon till nio å sen läste jag så mkt jag kunde på sista Stieg Larssons bok=) Å så bakade kanelbullart som blev helt awesome å så tog jag en långpromenad å ett tvärdopp med Strimma. Improviserad pizza till middag med pitabröd å köttförssås å ost i mackjärnet=) Va så JÄKLA SUGEN PÅ PIZZA!! Avlsutade kvällen med Kladdkaka, glass å hallon å te medan jag tittade på halvåtta hos mig å sen blev det film på trean (envy) som va helt sjuk å så cyklade jag en timme medan jag kikade på den=)

Nu back to work!!!

KRAM 

Slut

Japp nu är det slut på dagen.. Ledig imorrn så jag får se vad jag hittar på!

Min lediga onsdag

Steg upp vid sjusnåret då jag vaknade å käka frukost.. Sen bakade jag bröd, tvättade och dammsögf huset innan jag satte mig ute med min bok och läste samtidigt som jag testade mitt nybakta bröd och drack dagens första kaffe=) Sen blev det att fixa lunch till Milla som kom å hälsade på mig efter hon slutade jobba vid 12. Kasta lite pil med Alex å Anton i väntan på att min gäst skulle anlända..=P

Bjöd på tonfisksallad, färska grahamnsbullar å kladdkaka med vaniljglass å hallon till efterrätt. Gott om jag får säga det själv=) Sen blev det att gå ner å bada i sjön å det var faktiskt skaplig temperatur i vattnet tyckte vi=) Mys å prat på Antons rum till halv sex då Milla for hem till Norra Fjällnäs. Lagade middag till mina vargar å sen tog jag å Alex ut Strimma på promenad. Kortspel, flum å Robert Gustafsson på DVD innan läggdags!

BRA DAG in Kråkberg =)

Dagens sunbrills..

Mina svarta..

Gårdagens sunbrills

Ärligt lånade från Antons kompis Alex.. Ett par vanliga pilotisar från Granite

RSS 2.0