Bildbevis

På millas begäran kommer en bild på skorna som jag köpt.. Har ingen kamera för tillfället så ni får klicka här för att kolla in en bild:)

Nya skor:)

Äntligen är nya skor inför höstens alla äventyr, ett par sjukt sköna å svarta eccoskor:) Känner mig redan sjuuukt nöjd:)

Idag har det varit bad och trevligt sällskap under förmiddagen och lika treligt sällskap på eftermiddagen på stan:) Stina var mitt smakråd, eller stöttepelare kanske är rättare sagt:) Vi köpte också varsin Sundae på Mc Donalds.. Jordgubbssås för mig och kola (förstås) för Stina.. ;)

Får se vad kvällen har att erbjuda.. Blir jobb över hela helgen iallafall så jag hoppas på en nice kväll;)

Remember Me

Såg den filmen igårkväll, lagom tragisk och lagom romantisk:) Men slutet var verkligen otippat, kul!!! :) Såg den med det perfekta sällskapet åxå.. :) Idag blir det jobb till 14 å ikväll blir det dans i Baggböle, spännande! =) Undrar var man ska ha på sig för något..???

Har börjat sakna Millabus och hennes bus, synd att hon inte kan följa med på resande fot i august.. =/

Benen värker, rumpan känns!!! Kanske inte var det optimala att slappa ihop igårkväll då det blev så mkt träning kvällen innan, tröstar mig med att det gåt över nångång iallafall;)

Övertid

Det bästa är att förlånga arbetsdagarna när livet och vädret har samma färg - grått! Imorrn blir det några extra timmar också och det kommer sitta fint i slutet av nästa månad då nya fina kläder ska inhandlas inför skolgången.. Usch jag ska inte nämna skolan nå mera.. Sjukt opepp på det, hade lugnt kunna jobba hela hösten;)

Trött tjej..

 

Blev inte många timmars sömn inatt vilket jag känt idag.. =/


Helgen

Blev att fara på markanden i Nordmaling på lördagen tillsammans med pappsen. blev inge större inköp.. Käkade Kolbullar för första gångnen i mitt liv och jag tyckte det var gott:) Efter att vi andrat runt på marknaden för i till Könsa och badade:) Hann sedan bara lämna av grejerna i Husum innan vi fortsatte till Kroksjö för byafest, var riktigt trevligt:) Det var middag och tipspromenad med priser, jag och Kent vann tyvärr inte=/ Men var sjuukt mätt efter lördagens bravader..

Igår var det regningt och grått och jag gick bort till Carina och Ulf och socialicerade med dem, var mysigt:) Lillkusinen hade fyllt tonåring på fredagen och jag fick därför äta av tårtan som bliit öer från dagen innan, marängtårta som är lite av en favorittårta för mig:) Sen så gick jag bort till mormor och käkade middag där..

Kvällen bjöd på vackraste sällskapet men sjuuukt mkt smärta och tårar.. Men det går inte att ändra på vad andra känner eller inter känner.. =/ Jag vill, vill VILL!!! Men tjata hjälper inte.. Tårar hjälper inte.. INGET hjälper.. Kan bara se på hur kärleken försvinner från mitt liv.. =/

Benstatus...

.. stela.. fruktar att de kommer vara ömma och superstela imorgon!!! Men det som inte dödar det härdar;)


<3Vissa personer glömmer man aldrig<3

Nu ska jag borsta tänderna och packa väskan för en heldag med pappsen i Nordmaling och Kroksjö, vad kan man tänkas behöva?
  • Bikini
  • Sandaler à la Stina och Annika
  • Bankkort
  • Telefon (samsung.. =/ )
  • Underkläder
  • Necessären
  • Kofta
  • Nåt fint men ändå funktionellt till kvällen
  • Glatt humör =)
  • Bok
  • Nåt mera???

Sicken dag

Idag har det blivit hårdträning med Emil, sjukt jobbigt! Sprang upp å ner från slalombacken  5ggr.. Eller Emil gjorde det, jag gatt gå sista biten upp varje runda.. Sammanlagt blev det 2 timmars löpträning för mig, sprang vilse i skogen så jag tillslut hamande på Tomtebo;)

Blev därefter lunch å så en badtur med Jonny, ganska kallt i luften å blåsigt så jag huttrade nog en del;) Resten av eftermiddagen satt jag ute i solen och chillade:) Ikväll har jag å Emil varit på bio och sett Inception som hade premiär här i Umeå idag:) Den ar bra tycker jag! Men det krävdes mkt koncentration!


Planen för morgondagen är att åka buss til Nordmaling och gå på markanden där med pappsen å sen fara på Kroksjöfest på kvällen:) Får se vilken tid jag åker tillbaka till stan på söndag..

Fortsätter där jag slutade igår

Att lyssna på Backstreet boys, själklart bara de riktigt gamla och smöriga av deras låtar! De är faktiskt riktigt bra deppmusik och ibland känns det bara sååå underbart att låta tårarna att komma i floder! Jag ar på Sommaren i City igår tillsammans med Stina, David och Emil men kände mig inte riktigt närvarnade på hela kvällen.. Tankarna fanns på Kuratorvägen å allt som det inneburit för mig. Kramsjuk till tusen och en fruktansvärd känsla av ånger.. Jag vill bara vrida tillbaka klockan några månader och ställa allt tillrätta igen. MEN jag kan inte ändra mitt sätt att vara, sån här är jag och duger det inte så är det väl inte värt att försöka igen.. Men jag kan ju förstärka de bra sidorna av mig och tona ner de som är mindre bra:)

All I have to give

Låten som gör att tårarna bara öser ner på kinderna.. =/



Det som då känns helt otroligt underbart är att min älskade farbror Kent kom och besökte mig igår efter jobbet, han kom och hämtade upp mig på jobbet id 14 tiden å sen så umgicks vi till 19:30! =) Det blev kaffe och jordgubbar, PRAT, powerwalk runt sjön (ska då bara påpeka att han klår alla mina vänner i tempo å det trots hjärtop!!! ) SURR och pizza på Tre Kronor samt ännu mera prat;) Gick bara på djupet som vanlligt:) Fick äen ett Bluetooth headset till mobilen så det blir nice när den kommer tillbaka från lagningen:) TUSEN TACK!!!! Verkligen en underbar eftermiddag med personen som har världens snällaste (och brunaste) ögon <3 Fick inga bilder på honom men jag kan ju bju på en äldre upplaga av honom=)

KENT



Idag är första dagen på min tredagarsledighet.. får se vad den har att bjuda på.. Ett som är säkert är att jag kommer gå runt som i en dimma av rosa moln och jobbiga tankar.. Men jag tänker då ha kul åxå:) Ska snart bege mig på en löptur innan det blir alltför varmt för att orka röra på sig..

 


Jaha..

Ja nu är det bara 4 arbetsdagar kvar tills min långledighet.. et inte än vad jag ska göra, Milla vill att jag ska komma hem till Tärna men jag känn mig inte sugen faktiskt. Skulle vara för att få träffa henne och Vickan isf.. Men men jag får se va som händer. Ev hade det varit nice att fara på Trästock men jag känner inte för att åka dit själv. Jonny kommer hem på onsdag så det är ju lockande att stanna i stan för att få umgås med honom åxå.. Å så har jag ju släkten i Övik åxå..  Hm hårt att välja! Det som då är säkert är då att jag ska ta lååånga promenader och bada:)

Agerar väl inte politiskt korrekt i alla lägen, känns inte riktigt bra..

Nu ska jag traska ner på jobbet, fint väder ute:)

Nice day

Igår jobbade jag delat pass dvs 7-12 å 16-22.. Var lite småmulet på morgonen men när jag var ledig mitt på dagen så sken solen som aldrig förr! Spenderade eftermiddagen med att ligga och sola på bryggan vid Kärleksudden, en simtur och en daimstrut tsm med Oskar:) Sjukt bra eftermiddag:) Arbetspasset gick också bra, inge större stress och krångel  = BRA =)




Nu ska jag snart cykla bort till två farbröder och sätta igång med dagens arbeit;) Kan hoppas att en av dem blivit miljonär för isf är jag tiotusen rikare;) Haha...

Händelserik vecka

Den här veckan verkar ta rekord i att ara en känslomässig karusell.. Vet inte ad jag ill längre och vilka känslor som svävar runt eg.. Men jag har stor tilltro till att nästa vecka kommer finna en lösning.

Igår så ar jag då ledig och då hade jag å Stina picknick (ovanligt inslag??? ;) ) å sen så for jag å Oskar och köpte varsin gummibåt på Rusta:)

Äter på tok för mkt sötsaker.. å tränar för lite.. Börjar visa sig på min hud.. =/ Ska skärpa till mig snart!

Annars har det mest varit jobb och nu så jobbar jag sju dar på rad.. Men sen blir det mer chill på schemat:) Ska ta itu med träningen åxå men just nu känner jag mig slö å trött av bla värme och jobb..

En famn för mig?

Melissa Horn – En famn för mig

På andra sidan jorden, på andra sidan stan
Finns ingenting att göra, jag har sovit hela dan
För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig

Här finns så mycket vackert som jag inte kan se
Jag drar mig sakta undan och solen följer med
Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
Det regnade idag och det finns en mening med det

Har du en famn för mig
Har du en famn för mig
Var du än befinner dig
Har du en famn för mig

Jag tror att jag har valt nått som inte gör dig väl
Och om du inte saknar mig så har du dina !!!! skäl !!!!
Men älskling flyg till mig jag vill att du ska se
Att det regnade idag och tackar dig för det

Har du en famn för mig
Har du en famn för mig
Var du än befinner dig
Har du en famn för mig

Överallt på jorden finns människor som vet
Att regnet alltid faller i tid och evighet

Var du än befinner dig
Har du en famn för mig
Har du en famn för mig
Har du en famn för mig
Var du än befinner dig
Har du en famn för mig

Varenda en av Melissas låtar är ju för tusan klockrena! Hon har lyckats att fylla sina texter med tankar och känslor som jag tror att de flesta kan känna igen sina egna i.. Ibland behöer man höra att andra känner likadant för att man ska få lite distans till sitt eget liv.

Söndag

Idag har jag tränat med Thomas, var riktigt kul och rikitgt jobbigt på samma gång!!! :) Sprang runt Nydalasjön å simmade mitt på hållet ganska lååångt.. :) Hade inte insett hur mkt jag saknat honom i sommar!

Sen så har jag tagit det bara piano med en bok å ikväll så hälsade jag på Anna och Julie, vad stor hon har blivit sedan sist! trevligt att träffa Anna igen också, det var för längesen sist! =/


Fest

Igår blee fest med MILLABUS framför allt. Vi gick först på en förfest hos Markus där även herr Jimmy var och Isak å hans nya tjej plus nån snubbe som jag inte kände. Fredrik N joinade oss där men vi gick ganska snart vidare till Åldihems bibliotek för lie lek och bus. Sen så fortsatte festen hemma hos Fredrik J med han å Oskar å Erik:) Jag å Milla fick visa upp Macarenadansen och så snackade vi en del goeco.. :) Bästa kommentaren för kvällen ar Millas:

"Köra buss är ju bättre än att köra bil, alltså måste jag ha kört riktigt bra"

Kan tilläggas att det var bara JAG som skrattade och tyckte det var riktigt kul..;) Blev träning för mig också, skjutasade Erik (en 80kg+ klump enligt honom själv) på min supercykel ner till stan.. Det är min lott här i livet, skjutsa på cykeln dvs=) But I like it!!! =D Blev TC för oss och där mötte jag upp några brudar från klassen åxå men jag tappade ganska snart bort dem... Å så gick jag hem rätt tidigt eftersom jag tänkte för mkt.



Nu ska jag å Thomas som är tillbaka i stan fara bort till Nydala och simma!! =D Blir nice det:)

Smile:)

Blir så sjuukt glad arje gång jag får frågan "tränar du eller?" eller dylikt.. Får den frågan minst en gång per vecka och jag vill bara LEEE som om jag aldrig lett förut=D Två av mina kollegor har frågat mig det sedan jag började och många av de nya bekantskaperna som jag möter brukar ställa den frågan. Så jag måste se rätt fit ut även om jag inte riktigt kan se det själv.. 


Helg<3

I helgen är det Millabus som står för bilderna! Hon är nämligen i staaan och vi har redan hunnit busa med varandra trots att hon kom hit först vid 20-tiden ikväll:) En säng på Ersboda har vi hunnit med besök på Coop Forum där hon fyndade Talgbollar och jag tvingade henne att bli min sugardaddy bokstavligt talat då hon fick köpa mig lösiktsgodis som senare under kvällen svullades. Vi for även en sväng på McDondalds för att Anders skulle klippa upp ett lås på ett av de anställdas skåp för att få tag på sin lägenhetsnyckel som låg i ett par byxor som ar i skåpet (pust å stön, tror det var den korta versionen det här). När mannen gjorde sitt lekte barnen snällt med Legoklossar storlek XXL och tillverkade således en röd tax (bild kommer senare när Milla fått tummen ur)..  Sjukt nöjda kunde i då åka hem till Kuratorvägen (där kärleken bor sedan förra åren för de som inte visste det). Gluntens väg kan ta sig någonstans;)



Fick även en jättefin present som jag börjar överväga att tillverka en sänghimmel av, så fint ar det randiga paraplyet som jag fick av henne<3 Vem fan behöver karlar när man har fina vänner som mig??? Å så har jag ju ladda ner en gofilm som jag väl få kika på om det blir nödår eller nåt.. ;)


Träffade min storebror btw när jag badade ikväll, han är såå söt!!! Helst på denna bilden;) Han hade badat där med Kevin å jag missade dem just.. Men jag hann då surr ett tag iallafall med gullepluttarna:)



<3 Du är allt <3

Det är så att ögonen tåras när jag hör den här låten, sjukt mkt jag saknar, sjukt mkt smärta!!! Men jag ska inte gräa ner mig, kul ska jag ha - det är ju sommar!!! Men att hoppas att allt blir bra är det enda jag kan göra, kan bara vänta å se, han har makten att bestämma hur allt ska fortlöpa.

 


Fina vänner <3

Igår blev det rullpizza i solen nere vid älven tillsammans med David, Stina, Emil och Oskar, sjuuukt nice:) Tog några danssteg till dansbandet som spelade vid vattnet och så blev det en mjukglass i väntan på Salem som var i Umeå igårkväll=) Kan då säga att han är sjuukt bra och sååå söt!!! ;) Cyklade hem vid elva, eller jag cyklade till Carlshem först och fick låna Oskars gamla mobil eftersom jag tillslut har fått skicka in min på reperation:) Tur det var Jossan A som jobbade igår så jag fick bra service:)

Fatta vad snälla och fina människor jag har runtomkring mig:)

Nu blir det jobba en dag till å sen är det helg - Milla kommer då!!!

Gamla egopics å annat kul;)

Något yngre och mkt kortare hår!

 

Jakthunden Strimma;)

 

Fin:)

Elin och jag sätter pären=)

 

Kråkbergarn - såhär är de flesta hemifrån van att se mig!

 

Johannes:)


Life goes on

ja det gör ju det! Har haft sjukt bra på jobbet och trivs toppenbra där! Har en bra fritid och umgås med fina människor:) MEN jag vill inte ha det så hära, det är en jävla mardröm som tycks ska fortsätta i evighet.. Vill inte, vill inte ge upp det vackra som vi hade!!!

<3vackrast<3



Å så en bild som jag lovade att mamma skulle få se.. ;)


<3

Det är nog bara jag som fattar varför och vad jag älskar med <3 men det är huudsaken!!!

Overkligt

Mm allt som skedde igår känns helt overkligt, tur jag har helt underbara vänner som ställer upp<3 En ganska nyfunnen vän fanns verkligen för mig och såg till att jag inte behöde vara ensam. Plus att jag fick i mig mat å jordgubbar:) Såg en rätt IQ befriad film också, precis vad jag behöde! Men jag började gråta några gånger då det blev för sött.. "What happens in Vegas" hette den och var rätt kul faktiskt! =)



Värsta stormen inatt åxå och nu är det sjukt varmt trots att det är mulet utomhus.. Håller på att baka bröd på två paket jäst plus att jag har kastat in både täcken och kuddar i tvättmaskinen - kan behövas ibland!!!!

Men i tanken finns bara ett ett ett... kommer inte ge upp så lätt denna gång, vissa saker i livet är värda att kämpa lite extra för <3 Solrosen som slog ut igår och drömmen i natt är två tecken på att jag inte ska glömma så lätt...



Uppiggande låt iallafall, påminner om Jonnys grannar;)


Nattpromenad

Såg klart filmen "The Reader" igår vid elva sen så blev det en promenad runt på stan med Emil, kollade in alla fina bilar som körde igenom stan:) Riktigt mysigt att vara ute på promenad så sent på kvällen, ar duktig och hämtade upp min cykel på jobbet åxå! :) Kom hem vid ettiden på natten och gick äl och la mig ganska direkt.

Nästa anhalt är Nydalasjön för ett morgondopp och förhoppningsvis en liten simtur:)

Idag gäller det - spänd!!! =/

Just nu spelas:

Take That – Back For Good - Radio Mix <3


<3 Scones ska ätas med någon<3



What I Love About You...


The sparkle in your eye,
The warmth of your skin.
Your breath on my neck,
That quivers within.

The touch of your hand,
The smell of your hair.
The kindness in your smile,
That strength in your stare.

Your kiss on my lips,
Your body near mine.
The stroke of your touch,
That feeling inside.

The sound of your voice,
Compassion in your embrace.
The serenity in your stride,
The power in your face.

The calming of your presence,
The beating of your heart.
The promise of tomorrow,
That we may never part.

The beauty of your kiss,
and that magic in your touch.
It is for all these reasons and more,
Why I love you so much.

- Averil Binetti -

Hemmakväll

Sjukt trött efter veckans jobb, gick på Ica och handlade lösviktspåse OCH naturgodis.. Håller på att ladda ner The Reader som jag tänkte kika på ikväll:)

Vilken kväll!

Sommaren blir inte bättre än vad man gör den! Jobbade till 17 idag å sen cyklade jag hem och stekte blodpudding. Gick sedan ner till stan lagomt till att Afron i parken skulle börja kl 19:00.. Men när jag kom dit så hade de flyttat den till IKSU kl 19:30 så då ar det bara att gå tillbaka i rask takt till IKSU.. Blev ganska svettigt men jag hann! =) Fick sällskap på vägen av en fd Umeåtös som var hemma över sommaren, trevligt! =) Sen så ar det Afro from Hell som gällde, 60 min svett å glädje=) Man blir verkligen överlycklig i hela kroppen av att dansa!!! Trots att det är bland det jobbigaste man kan göra:)



Sen så va planen att jag å Emil skulle ta en promenad men jag passade på den, hade ju gått powerwalk typ en timme innan afron! Så jag cyklade iväg till campingen på Nydala istället och badade, hade tom med mig ducshgrejer dit så jag blev riktigt fräsch:) Å så hade jag Batman med sig Robin;) Nää men Oskar hakade på och badade, vi tog tom en simtur så varmt i vattnet var det! :) Å så avlsutades kvällen med "Farsan" och tacos till kvällsfika:)

Som sagt var, sommaren blir inte bättre/sämre än vad man gör den:)

Sjuukt god, ny lastvarning!!!


RSS 2.0