Snart är det jul

Ska fixa lite med uppsatsen idag å sen så blir det packning, IKSU och på kvällen Scharinska med Maria:) Imorrn bör det av söderut - destination Husum för att fira jul med pappa:) Blir bra det här..

Ljusning

Igår blev en kul dag med klassfest och utgång på Origo. Vi hade först middag hemma hos mig, Maria lagade svamprisitto till oss och så hade vi grillad kyckling till det, gottigott:) Sen så blev det som sagt var klassfest på Geografigränd å så utgång:) Jättelänge sen jag var på origo faktiskt! Träffade jättemånga som jag kände där och fick bugga med lill-björn men jag har dock inget minne av att jag dansade nåt med Stor-björn. Snöbrottning med Milla, Oskar och Allan på vägen hem, sjukt kallt med tanke på att jag hade klänning och nylomstrumpor på mig;) Men kul var det iallafall:) Jonny stod och vaktade barnen, så förståndig så.

Idag har jag städat och gått en promenad ner på Strömspilen. Å så har jag lekt i snön med Jonny å tefatet, sjukt kul med pudersnö! Hade verkligen suttit fint med lite snowboardåkning nu.. Sen så blev det julmysfika hos mig för en gångs skull (tur jag hade städat)  Mkt kloka tankar finns där..

Ikväll blir det korridorskalas, Phimpho är födelsedagsbarnet som fyller hela 46 år (eller var det 47? beror på hur gammal mamma är..??). Blir trevligt hursomhelst.


ååhh..


Sämst enligt säker källa

Fått höra att min blogg dött på sistone av en säker källa, därav rubriken.. Har dock känt att jag varken haft tid eller lust att skriva på ett tag, inge kul att skriva negativa saker på bloggen. Vad har hänt sen senast då?

Jooo två konserter med Hemvärnets musikkår är avklarad och de gick riktigt bra! :) En i Tegs kyrka på lördagen å så en i Bjurholms kyrka på söndagen. Hamnade på bild åxå när vi genrepade på söndagen;) Vi var för övrigt över 50 musiker i orkestern på konserterna vilket är ganska bra jobbat!

Jag å Maria i civil klädsel:)



Jag å Emil har även lyckats skicka in första utkastet av vår uppsats vilket känns riktigt bra:) Firade det med att fara ut på Scharinska med Maria och Milla på onsdagkväll och lyssna på ett gäng band, bl a så spelade Frida Selander:) Har inte hört henne förut men tycker hon var riktigt cool!

Tog ledigt igår och då blev det en eftermiddag på stan med Millabus för att inskaffa alkohol och sånt inför kvällens festligheter. Hattade runt en massa hela dagen i kräksnön kändes det som, hann både med att hämta grejer hos Broder Tuck å socialisera en stund, gå på IKSU och träna, hälsa på Thomas och Tove samt titta in hos <3 för att se på ett Robinsonavsnitt. Håller på att bli beroende av Robinson!

Idag har jag å Emil suttit och läst lite inför opponeringen på tisdag, sjuuukt lång uppsats som vi ska opponera på. Men men det kommer att gå bra:) Sötnosen köpte med sig en kaffe till mig åxå, det kallar jag fredagslyx! Gick förbi Konsum på vägen hem och fick kaffe av en som var där och bjö på smakprov på nå nytt kaffe å blev narre å köpa med mig ett paket. Dock köote jag inte det jag fick provsmaka utan ett som skulle vara ännu kraftfullare i smaken, plus att det paketet hade snyggast färg;)

 

Sen så gick jag in på Ica och gäste Cappucino där:) Det är mycket nice med Umeå! :)


Upp och ner

Irriterande med ett humör som hoppar upp och ner, men tror det beror till största del på beslutsångest inför framtiden.. Vet egentligen inte vad jag vill med alltihopa! =/ Men men jag är ändå pepp på att kasta mig ut i vuxenlivet på nåt vis! :)

Har då haft en supertrevligt kväll med glögg, massa gottis och trevligt sällskap på Berghem på den traditionella glöggkvällen hos Sofia:) Spelade maffia också och jag fick vara sjuksköterskan 3 av typ 5 ggr elller nåt.. Hårt liv! ;)

Vet inte vad jag vill komma med det här egentligen.. Men det jag vet är att kaffe smakar bra och att om man tänker på en person varje gång man dricker kaffe eller äter nåt schysst, varje gång man ska lägga sig för att somna, varje morgon man vaknar samt varje gång man tar en promenad eller ger sig iväg för att träna så BÖR man ju gilla denna person ganska mkt. De är ju bara det nice grejer liksom, för hur skönt är inte träning och friluftsliv? Hur underbart är det inte att få lägga sig och sova när man är trött? Hur skönt är det inte att starta en helt ny dag med nya möjligheter? Och nur jäkla underbart är det inte att få fylla sin mun med alldeles färskbryggt kaffe och en skvätt mjölk??? JA ni fattar kanske vad jag menar! :)

För att öka upp peppen ytterligare tänkte jag bju på lite bilder, typ favoriter i repris;)

Sommar!!!

 

Ladies night:)

 

Yran 2010

 

Tältning:)

 

Picknick med Stina - sååå sommaren 2010! :)

 

Feeest:)


är less

guuuud ge mig jullov snart! orkar inte sitta med den där c-uppsatsen längre.. =/ Sjukt drygt att skriva, skriva, skriva och kontrollläsa, kontrolläsa och kontrolläsa.. Å så jämföra en massa! Ååå vad drygt:( Det enda som håller humöret uppe är den svarta humor som dominerar samtalen och IKSU.. Är nog beroende av träningen för att må bra.

Ikväll hade jag tänkt hinna att träna innan middagen men det blev en tur ner på stan för att fixa de sista klapparna och jag tror jag nästan lyckades med det iallafall:) Hade eg tänkt fara på impro med Maria men hon blev sjuk så jag låter kroppen bestämma över huvudet så det blir spinning och bodypump med Elina istället. Den rackarns tjejen ska snart flytta ifrån mig åxå:( Varför är det alltid de man gillar som mest som måste flytta??? :/



Nä ska njuta av de sista dropparna kaffe och sen ska jag slå in klapparna:) Ska försöka tänka positivt..

Helt vansinningt!

Tror betsämt att mörktet kommit ikapp mig tillslut, känner mig trött så gott som hela tiden.. Skulle kunna sova sjukt mkt men det finns liksom inte tid för det plus att jag inte vill ta mig tid till det heller;) Spexet var nice i lördags och det var mkt trevligt folk som följde med på det. Orkade dock inte gå nå på Origo nåt efteråt så det blev temys med en fining istället och sen SOVA.

På söndagen blev det sovmorgon och sen tränining i två timmar, bodypump och spinning. Sjukt nice! Gillar Sara's pass:) Skulle kunna träna hur hårt som helst bara jag visste att stretchen innehöll nån bra låt:) Efter lunch gick jag på julmarknaden på Gammlia med Jennie och hennes kusin Emelie. Blev dock inga inköp där för mig..

Preimärklättring på IKSU under kvällen blev det med Bosse och Ida, har inte klättrat sen gymnasiet men det var lika kul som jag minns det! :) Har kroppen för klättring åxå, hyfsat lätt och stark i kombination med schimpansarmar och tjurskalle är bra skit! ;) Filmkväll som vanligt men var så trött så jag fattade inte något av filmen..

Sjukt trött imorse då jag vaknade åxå, inte ens dark temptation fick mig på bättre humör, kände mest för att slå ner någon i korridoren då jag fixade frukosten! Men nu känns det bättre trots att det blev en lååång dag på MB, konstigt! Kanske är förpeppen till vattengympan som gör det? ;)



Mys

Blev en riktigt härlig fredagseftermiddag och kväll! Temys med Milla efter skolan, sen middag å bus med bröderna å så avslutades kvällen med premiärglögg och nybakta saffransskorpor hos Ida:) Kommer sakna den tjejen då hon sticker från stan i Januari..=/ Vemodigt då vänner flyttar.. Vet minst en till som jag kommer sakna sjukt mkt när våren kommer! Aja bäst att leva här och nu och njuta av det istället:)


goa brudar:)



Imorrn blir det jobb på förmiddagen å sen får jag se om jag orkar gå en sväng på stan. Kanske blir en tur på IKSU innan Spexet på kvällen åxå:) Söndagen ska spenderas med julmys på Gamlia tillsammans med goa vänner var planen! :) Det här blir bra skit!


Snö:)

Tror bestämt det har kommit mera snö inatt, traktorn skottade utanför mitt rum imorse, härligt! :) Tog en liten extraaväng innan skolan idag, så fint på Sofiehem med alla mysiga adventspyntade husen. Tror fasen jag skulle kunna tänka mig att köpa hus där nångång i framtiden om jag ska bo i Umeå. Nära till sjukhuset är det också å så hyfsat nära till centrum men det känns inte så stadsaktigt ändå, perfekt!

Sitter å lyssnar på Ugglas i väntan på Emil som för övrigt kom nu! ;)

Ha en toppendag allihopa, det ska jag ha!

Saknar julmyset

Ibland vill jag bara strunta i allt och åka hem till mammsen, fikat och naturen.. Julmys! Det är ju nåt som saknas när man inte har en familj att fixa med julstöket med. Det ska vara lagom, ingen stress men det ska vara! Blir inte så mkt annat än att träna och sitta på MB nu känns det som..


Verkar vara mysigt det där med förhållanden, nån att planera jul och nyår med, nån att baka tillsammans med och skämma bort med god middag..

Kaffe är det bästa!

Ja det är verkligen det bästa av allt här på jorden tror jag.. å kakor förstås! :) Vet inte vad jag vill ha sagt med det här men men det finns säkert någon poäng i det hela;)

Funderar på att sätta Emil på dropp så jag kan slöa bort dagarna istället.. ;)



Dagen har gått fort och vi har faktiskt hunnit göra en del på uppsatsen.. men det tar sjukt lång tid allting som man pysslar med! Fick se Mias bebis idag på lunchen åxå vilket var nice:) Ska väl skärpa till mig och fara och hälsa på Mia någon dag här framöver tänkte jag:)


Ikväll blir det vattengympa å sen blir det att cutta av håret.. :) Å så hoppas jag på att det finns lite tid till att kika på film efter det..

Bitter

Träffade nog en av sveriges bittraste kvinnor på bussen till Umeå i söndags, hon gnällde på precis ALLT! Trots att busschauffören fixade med att bussen i Skellefteå skulle vänta så gatt hon gnälla en massa på att bussen var försenad.. Blir less på de som aldrig lägger ned med sitt gnäll, gilla läget människa! Å när vi kom in till Umeå och körde förbi Östra Station så blev det ett massa skitsnack om vilket skrytbygge det var och hur värdelöst det var allting.. Suck!


Kom dock på mig själv att vara samma bittra kärring då jag var på vattengympan i måndags.. Kom dit i rätt hyfsad tid men vad ser jag? Jooo en kvinna (som jag aldrig sett där förut) har tagit min plats i bassägen, MIN PLATS! Står alltid på samma ställe när jag plaskar i vattnet och så kommer HON och tar den för den. Kände helt seriöst för att gå fam och nita henne.. Nä jag är inte bitter;) Trångt var det också i bassängen och jag höll på att drunkna hela tiden eftersom jag inte kunde stå på rätt djup å så höll jag och tjejen bredvid på att tafsa på varandra under hela passet. Vad gör jag åt detta då? Jo jag sätter mig och chattar med instruktören på FB och frågar honom om det inte var för många i bassängen! Det var det förstås men han kunde visst inte göra nåt åt det för han var för snäll.. Mitt tips till honom var att vara lite mera otrevlig för att skrämma bort de andra från hans pass;)



Imorrn blir det att klippa bort håret, får se vilken frisyr det blir! Känns då både kul och spännande:) kommer nog bli nåt inspirerat av Beckham eller Kalla tror jag..

RSS 2.0