Erkännande

okej jag var inte frisk igår när vi skulle gå ut - "Jag kommer att vara frisk till kväll" Jo jävlar.. Idag är det inte alls bra med stackars annika men trots detta så ska hon vara social med Carro - Finns ju ingen annan helg! Det kommer att bli nice, nice - har sovit hela förmiddagen för att orka gå ner på stan nu när hon kommer. Hoppas att mitt huvud slutar bulta efter lite frisk luft=) Det går ju inte att vara okry när man ska spela saxofon ju! =P

"Duktig flicka" ja det är väl det syndromet man lider av.. Men det har ju många fördelar ju, man är ju iallafall duktig! =)Sitter och dricker en kopp av mit gröna te som Millan inte tycker smakar något men hon ska bara veta vad gott dert är med en klick honung (ärligt lånad av thomas btw) som gär att det blir sådär gottigt sött och lent för den ömma halsen... mm synd om mig.. ;)


Ett stycke annika kl 2 inatt..Eller imorse.. Eller vad man nu säger.. Gick hem i strumplästen eftersom fötterna inte gillade att gå i älgskor nå längre, gör ganska ont med grus under fötterna kan nämnas!

Det va då en kort dag..

Kan det ha tagit en halvtimme sammanlagt på skolan idag?? Ganska ovärt.. Men sen så kopierade jag upp en del sidor från en bok så det var ändå lite värt ändå att gå dit. Nu ha jag då läsning iallfall=)

Ikväll blir det utgång med Johanna och Mia, känns skoj det. Ska vänta på Mia nu å käka lunch med henne när hon slutat för att sedan dra ner på Strömspilen för att införskaffa diverse inför kvällen. Vad ska man ha på sig ikväll?? Den ständiga frågan..

Skidor=)

Haft en helledig dag från skolan idag.. Ställde klockan på halv åtta steg upp, käka frukost å läste sedan folkhälsorapport till halv 10 ungefär. Gick därefter till Nydala med skidorna och åkte 5 km.. gick mkt bättre den här gången trots att jag tror jag har nån förkylning på G. Tog skidorna tillbaka över sjön vilket tog sin tid eftersom jag gatt staka mig fram då det var för löst för att kunna skata..(eller hur det nur stavas, kråka kanske??) Kom tillbaka strax före tolv så det blev en riktig genomkörare för min stackars kropp..=P MEN det var lite av meningen åxå ska erkännas, tänkte att jag skulle svettas bort bakterierna!! Stekte underbart god blodpudding med bacon, purkolök, paprika och morötter samt massor med svartpeppar å en klick lingonsylt.. Nice lunch det=) Såg därefter 2 streamade föreläsningar om copingstrategier.. Blev less, cykla på Ica å köpte de maffigaste bullarna jag kunde hitta å cyklade ner på Haga för å hälsa på Emil å dricka kaffe samt bli totalägd på tvspel. han dräpte mig 25 ggr - jag lyckades ta död på han 2.. Man ser ju vem som är den snälla av oss=P jooo det var trevligt ändå! =)

Strong as meee..=P Emil klådde mig i armbrytning dock.. Men han är ju karl!

Ikväll blir det väl att se på Lyxfällan tror jag, det börjar ju en ny säsong ikväll. Det är så hemskt att se hur IQbefriade vissa i vårt avlånga land är! Men samtidigt underhållande..=P  

Tisdag

Ja det är visst tisdag idag har jag hört.. Va en sväng på Uniaden idag för att träffa Anneli som skulle vara där på jobb men jag såg henne inte. Svarade på frågor i två montrar i hopp om att vinna en Ipod, lär ju inte ha sån tur! Kände mig inte speciellt engagerad på mässan, den va inte riktigt inriktad till min yrkesgrupp om man säger så.. MEN men jag lyckades knipa åt mig 2 pennor, 2 block, en reflex och ett gäng godis!

Hade inte mycket tid att gå där heller, typ 30 minuter bara så jag hann ju inte mkt pga det åxå.. Redovisade min intervju med mamma som jag gjorde över telefon igår "Hur det är att ha en otter med ätstörning" var temat på intervjun. Skämde ut mig totalt då jag gått till fel rum (saknade min basgrupp men ingen svarade i telefon) men jag tog tag i saken och körde igång med min redovisning. När jag satt och snackade som mest ringde det i telefonen, jag svarar och det är johanna som undrar vart jag är. Jag säger att jag sitter och redovisar för fullt och sädger att jag skule komma på en stund. JAg förklarar för mina åhörare vad som hänt men jag gör klart min redovisning och går sedan till nästa klassrum och kör samma sak! Snacka om pinsamt... Men ganska kul för de andra! =P Såna här grejer kan jag gått bju på=)

Lyssnade på en kille som redovisade om RFSL på eftermiddagen. Han var själv bög och talade öppet om det mesta kring HBTpersoner. Satte många griller i mitt huvud och de andras åxå antar jag). Jaja skoj var det iallfall=)

Kvällen har varit bajs men det är tur att jag har Emil att snacka med<3


Hmm varför är det så svårt att få nåt vettigt ur någon när man vill veta?

helgen som var

Den va nice måste jag skryta med! Fredagkväll anlände jag hos pappsen som bjöd på god mat och på kvällen blev det semlor och after eight=) Me like helg å att komma på hemmaplan... Vi gjorde väl egentligen iget speciellt på kvällen, hade tänkt åka å simma men jag va för slö för att ta mig upp ur soffan.

Lördag blev det som sedvanligt Kroksjö. Mkt snö hade kommit under veckan så jag fick preimiärköra snöslungan, pappa sa att jag såg plågad ut men så farligt var det inte.. Efter te och mackor stack vi ut på en skidtur, jag fick ta Kents Vita blixten å det gick över all förväntan! =) Funderar på att skaffa mig ett par militärskidor som jag kan slöåka med i kontrast till fristilsskidorna.. Efter Kroksjö blev det destiantion pizzeria tillsammns med Kent och Ingela och vi for sedan hem till dom å drack kaffe. Kul att träffa dem, det var jättelänge sedan sist jag såg dem! Fick låna gitarren av Kent så nu har jag den i Umeå=) Gäller bara att bli king of guitar nu.. =)

På söndagmorgon vakande jag jättetidigt så kl 6 var jag less på att ligga vaken så då gick jag ut på en promenad.. Inte mkt folk ute!! Hehe det finns bara en som jag.. Kollade på en wallanderfilm på förmiddan å eftermiddagen spenaderades i Dombäcksmark hos mormor. Anneli, christer å åAxel var där och bakade semmelbullar så det blev dagsfärska semlor på söndagen=) Gott, gott!! For hem igårkväll å nu sitter jag här och kämner mig slö efter en förmiddag på skolan med en helt värdelös föreläsning i bagaget. Får se vad jag hittar på att göra resten av dagen.. 
 
lev och må!


Glömt

Gomorron! Glömde ju berätta att jag fått en jeansväst av min bästaste Stinavännen!!  Är lätt nyvaken å omsminkad på bilden skall nämnas.. Men snygg är skön är västen! Hade tänkt köpa en men Stina använde visst aldrig sin..=)


palt

Tjo! Idag har jag utformat ett case med basgruppen å så ha jag lyssnat på en föreläsning efter lunch. Stack hem fixade värstaste fruktsalladen å sen stadk jag ut på en löptur efter att ha noterat att skidspåren sög (läste på skidspar.se). Härligt var det att springa av sig lite, tog turen till Kinabron och sedan vägen till Tomtebo å sen hem.. =) Premiärkok av plat för mig blev det åxå - de blev bra men lite hårdare än vad jag är van med (mamma kokar pensionärspalt som är lättuggade)  Gott var det iallafall å mjölken har inte smakat så gott på lääänge!! Hm that´s it, har inte mkt annat att säga ikväll förutom att jag taggar Husum imorgonkväll, blir troligen simtur efter middagen med farsgubben=)

Skandal!

usch jag har ju inte blogga på flera dagar nu - skämmes!! Då kan jag ju ite gnäll på de som inte uppdaterar sina bloggar ju=P Ja vad har hänt då sen sist? Igårkväll blev det filmkväll hemma hos Emma tillsammans med Kristin. Vi såg A lot like love vilket var en jättebra film=) Fikade en massa godsaker åxå å bäljade kaffe så att nästan magen ville protestera tillslut=P  Me like that!

Idag har det varit föreläsning å sen blev det att läsa lite innan å efter middan, gjorde stuvade makaroner med pizzaost och köttbullar. Gjorde en råkostsallad till åxå som blev jättebra=) Ikväll har jag gått en prommis med Stina och så blev jag bjuden på underbar nyponsoppa med vaniljglass!!!! Me like the kontrast mellan kallt å varmt, sött å fett.. Hehe det är nice, nice=) Kom hem å fick ett oväntat telefonsamtal från en gammal klasskompis=) Å sen så har jag styrketräna vilket behövdes!

Imorrn blir det basgruppsarbete å ska då få träffa de två nya brudarna som ska vara med oss, känns spännande! Vi ska utforma vårt case å sen efter lunchen har vi föreläsning.. Nu ska jag dricka upp mitt gröna te och börja smått göra mig i ordning inför törnrosasömnen..


Lite fler bilder från inflyttningsfesten.. Visst är vi fina i badmössorna? Jag fick ju den stora äran att föreställa en tvättmaskin..=P

Premiärtur på skidorna

Jo det blev en premiär idag på Nydala - var slut på innan hag kommit fram dit med cykeln i snömodden!! Usch vad dålig kondition jag har fått alltså, det blir till att åka mkt skidor händanefter!! Men det är kul så det gör mig inget.. Åkte iallfall 5 km spåret runt och det är ju alltid en början. Det är ju som sagt var inte närvägen att cykla dit med alla grejer heller. Tärningsrundan tog sammanlagt nästan 1,5 timmar.. Jaja testade ett nytt middagsrecept idag åxå, Tomat och tonfisksås med ris till - GOTT! Hittade receptet på Ica:s krossade tomater med basilikasmak men jag gjorde om receptet lite eftersom jag inte hade riktigt allting hemma. Bra blev det oavsett och jag har kvar mat till lunch imorrn åxå plus en matlåda att stoppa i frysen för kommande svälttider.. =P

Aja har snacka en massa nu så jag känner mig bättre till mods igen=) Prata är A och O tror jag för att man ska lyckas överleva sitt egna världskrig. Nu ska jag hita på nåt att sysselsätta mig med!


things i don't like

  1. Mina finnar som aldrig ger sig. Låter ytligt men de håller på att knäcka mig totalt.
  2. Att frysa. Det är kallt när det blåser här i Umeå - välidigt kallt! Mina fötter är iskalla och det är alltid kallt när jag ska lägga mig och sova i det här jäkla rummet.
  3. Att jag inte får vara som jag är - folk vill inte höra allt. Jag trodde folk gillade den sidan av mig och jag gillade den sidan av mig själv fram tills ikväll. Nu avskyr jag att jag är sån! Kanske ska jag sluta blogga åxå..
  4. Tänka på pengar, vara student.
  5. När jag grubblar över saker och ting och när jag trycker ner mig själv över saker som bl.a. punkt 3
  6. Att INTE veta vad en person egentligen tycker och VILL
  7. Känna mig dryg och efterhängsen
  8. KRIG förstås
  9. Att man MÅSTE sova för att orka med
  10. Fest utan chips, det funkar inte!

Social helg.JA

Jo det har varit supernice med FOLK att umgås med! Mkt Milla, mkt Tobbe och mkt sjuksyrror, helt perfekt! Va på partaj igårkväll, riktigt nice! Kvällens samtalsämne blev of course SEX det blir det ALLTID när jag milla och alkoholen socialiserar sig med varandra.. Blev dock ingen utgång för min del, drog med mig Emil hem istället å surra, surra lite till istället=P Sån är jag! Hehe. Höll på att få psykbryt på en viss fnittrande Jimmy på andra sidan telefonluren måste erkännas när jag ringde min sötis för att säga nattinatt... =P


Titta vad gulliga vi är! Jag ser sådär liten å oskyldig ut tycker jag.. Lägg märke till moderns goda smak i val av julklappaströja till sin älsklingsdotter=) Riktigt nöjd är jag med den!

Premiär på Max idag också, eller premiär på många år (kommer inte ihåg om jag käkat där förut). utvärderingen är väl att de smakar som hamburgare i allmänhet.. och att McDonalds har godare kaffe! Men men jag är nöjdare än nöjdast med helgen även om det innebar en slösöndag men det är ju det jag ska lära mig att njuta av - att bara vara!

Tenta avklarad

Jo nu är kursen bortgjord, ett G blir det iallafall annars blir jag förvånad! Ligger där och nosar på ett VG så jag HOPPAS verklgen att jag lyckades ta mig över gränsen. Det var de där jäkla urinvägarna som sabbade hela mitt tentaresultat! Hade pluggat på andra bitar än de som de tog upp på tentan.. Men jag kan inte klandra mig sjäv för det, jag har ju lärt mig en hel massa annat istället! Sånt som JAG personligen tror jag har mer nytta av i min proffession.

Ny favoritgrupp är Kings of Leon, de är så himla bra och får mig verkligen att gå igång!! Den bästa låten hittils tycker jag är "use somebody". Jaja det kanske inte var det intressantaste i världshistorien att veta men men bra är låten iallafall=) Nu är jag alone in Umeatown igen, Isak for hem runt halv ett idag. Ikväll är det fest på agendan vilket känns skoj=) Undrar om det blir Corona sen, lutar nog mot det med tanke på sällskapet. Såg att det skulle vara After ski tema där ikväll så det kan ju bli rätt intressant ändå.. 

Jag har övervunnit en skräck här i veckan åxå, spelade saxofon medans Isak var här, usch jag gillar inte att spela när andra hör.. Eller egentligen ÄLSKAR jag att stå på scen å så men då KAN jag låten och så SER jag inte publiken... Skönast är det åxå om jag vet att jag inte KÄNNER någon som siiter och lyssnar. Längtar tillbaka till tiden då jag var duktig att spela, tillräckligt duktig för att kunna få betalt för det jag spelade, det var nice det=) 

Igår var jag å isak till Anna och Daniel på eftermiddagen och fikade, det var nice som alltid, kändes inte konstigt på nå vis med Isak heller vilket var ju bra! Glömde dock filmerna sm jag skulle låna av Anna, en med Poweryoga och en med Pilates.. Hade varit kul att testa på lite sånt. På tal om det så tog jag på mig vita leggins och min svarta baddräkt över för att kolla hur jag skulle se ut i balettoutfit, riktigt läckert måste jag erk'änna! =P Total misär var det iallafall inte.. 

Japp så är det, skulle vilja vara en prima ballerina men jag antar att mina föräldrar skulle ha kommit på det när jag var typ 4 år å tvingat mig träna som ett svin för att bli smal och smäcker... Jaja nu ska Millan titta förbi å så ska vi köpa semlor wller nåt och svulla på i brist på annat att sysselsätta oss med. Bra det tycker jag.. =)

 

This far


Har jag stigit upp käkat frulle och gått igenom 6 kuvert med frågor av 7 möjliga! Å så har jag läst lite överskådligt om lymfsystemet.. Det behöver vi nog bara kunna lite översiktligt! Märkte att jag gjort ca 20 frågor på alla områden utom på blodet och cirkulationen där jag gjort 82 frågor! Det kommer nog gå bra med andra ord.. Men får panik över att man kanske har plugga helt fel! Men men det tycker jag inte borde vara någon större risk.. Måste kolla upp näringsfysiologin men på förra tentan som de hade förra året så var det EN fråga om det.. å svaret på den var VITAMINER OCH MINERALÄMEN.. Det är ju nästan svårt att hålla sig för skratt! Näringsfysiologi tycker jag borde få ett MKT större utrymme i utbildnigen med tanke på att man ska jobba förebyggande.. Jaja man får hoppas att svenska folket tar till sig samhällsdebatten som lägger stort fokus på mat, motion och hälsa. Ja det här blev ju ett så kallat sidospår från min rapportering av förmiddagen..Ha snacka med ISAK och spelat lite saxofon innan magen protesterade så jag gatt koka en GRÖT och fixa en supermacka av mammas mjukkakor med ost, citronoliver, paprika och purjolök!! Blev hur nice som helst=) 

Isak tar en tidigare buss idag..=) Ska följa med Millan på bilshopping nu, jag som kan SÅ MKT om bilar..=P   Nope detta går ej längre.. Let´s go and have some fun!

Utvärdering Tisdag

Ja idag har jag suttit ett par timmar på skolan med två tjejer från basgruppen, gick igenom en gammal tenta å flamsa bort en massa av tiden men det var nice=) Efter lunch plugga jag lite,lite å sen spelade jag saxofon tills Millan ringde och ville ha med mig på shopping.. Kände att det skulle bli lite tidsbrist så jag bjö hem henne på te (mitt goda Assam) och Skogaholms grovlimpa(kan något köpesbrö slå det i längden?).  var riktigt trevligt måste jga då säga! =) Millan gick med mig bort på Mariehem där hon tog bussen medan jag for hem till Linda för att käka delikat middag. Lille Frans var också där så jag fick leka med bilar och lyssna på godnattsagor tills jag höll på att somna under den stora tjocka filten=) 



Fick prata av mig en del också och få en del tips å råd på vad jag ska göra av mitt liv här i Umeå, tyckte att jag skulle ge klassen och staden en till chans typ.. 

Nu ska jag inte göra nånting tror jag..  Ska drömma mig bort till Thailand eller nåt sånt skojsigt! =)


Dissektion

Fan vad kul det var att klippa, skära och slita i den stackars lilla grisen!! =) De andra i basgruppen sa tillslut till mig att vi kanske skulle avsluta det hela.. Jag tyckte det var extra kul att skära loss tungbenet av någon anledning, hade nästan lust att ta med det hem som ett minne från den lilla griseknoen.. =P


Åh vad den är söööt... =P

Vad händer ikväll då? Ja det var en fråga det med, lutar mot att plugga eller att spela nå saxofon, gick ju riktigt bra sist jag spela ju=) Få se vad det blir.. Men bra SKA det bli iallafall!


Konstigt

Ha varit ensam hela dagen idag, bara hejjat på Adrian en sväng i köket.. Har känts helt ok faktiskt! Fick ett telefonsamtal nyss som ändrade på det.. Blev bara deppad av det, känns som om hela mitt liv går ut på att vänta, vänta på att det ska hända nåt annat. Typ att jag gör saker t.ex. spelar saxofon, tränar, pluggar i väntan på nåt annat ska ske typ att man ska göra nåt med någon, vänta på att få göra tentan, vänta på sómmarlov etc.. Aldrig är här och nu tillräckligt för att räknas som något speciellt.. Känns trist att det är så.. Men men det är väl bara att vänta, vänta antar jag!

Idag har jag väntat på att fara till Stina och förhöra henne, väntat på morgondagens tvätt, väntat på tisdagkväll då jag ska träffa Linda, väntat på torsdag och Isak, väntat på att göra tentan på fredag.. SUCK!

Sötannika=)


Riktigt gillig var jag måste jag skryta med.. =P Bilden är tagen i min första lägenhet i Storuman där jag fick rosa väggar i sovrummet! Det enda jag saknar med den lägenheten..

 Från mitt älskade Kroksjö..
  Hehe från min och Ebbas modevisning nere i bunkern..=P

 Min underbara bror när han tog studenten..
Jag å Strimma i mammas säng.. Säg inget till Sture!! =P


Som ni kanske har förstått så håller jag på att titta igenom gamla bilder från tiden INNAN min kamera blev stulen in Thailand.. Nä nu ska jag dra mig till sängs tror jag.. Godispåsen tog slut för ett par timmar sen så det är väl ingen idé att sitta uppe och uggla nå mkt längre! =P Faktiskt skönt att glo film och bara må på sin egen hand ibland! =)

ica maxi..

Blev em sväng dit ikväll, fick hänga med Anna och Danel - Mina änglar in Umeåtown!! =) Handla allt jag ville ha, kändes underbart!! Blev bl.a. stortpack med nyponsoppa och kardemummaskorpor - MUMMA! Köpte lite lösviktsgodis åxå som jag sitter och kalasar på i min ensamhet.. Ska njuta av att vara ensam ikväll har jag tänkt istället för att grämas över det! Nä nu blir det nog att sätta igång  Arn 2...

Ha en trevlig kväll!

Tupplur

Sov så förbaskat dåligt inatt, kunde inte somna!! Skulle dock upp sju för att hinna till skolan så efter att jag varit där klart så sov/vilade jag en timme innan jag gjorde lunch! skönt var det.. GUUUD vad gott det kan vara med falukorv å stuvade makaroner! Nu ska jag nog gå ut på en prommmis i det vackra vädret, men det får inte bli en så lång för det blir prommis ner på stan sen med Stina=) Vi ska kolla lite på rean å så ska vi käka middag=) Man lever bara en gång heter det ju..

Mm loving U!

Ljusning

Jo idag så va det en ljusning.. Fick ett telefonsamtal som värmde mitt hjärta otroligt!! Helt sjukt egentligen.. Men men nu ska jag läsa lite om reproduktionsorganen och greja på lite, eventuellt blir det en prommis innan det mörknar ute. Ska på födelsedagskalas hemma hos Kristin som blir gammkärring ifag, hela 24 år!! =P gud vad jag skulle ha ångest.. Huvvaligen hag som har svårt att fatta att jag är 20 och snart fyller 21!! Usch, Usch för att bli gammal säger jag bara..


Bilder från promenaden

 
nydalasjön                          Ett stycke rödnäsa=P

Ja det var sannerligen härligt att vara ute en dag som denna, helt klart värt det=)

Visst var jag och mamma söta på julafton?

Gud vad jag är glad att lepran i mitt ansikte är så gott som försvunnen numera.. Det ser ju hemskt ut ju!

Kväll

Shit vad den här dagen har gått fort! Det blev en underbar promenad läns kolbäcksleden och på nydalasjön i gnistrande solsken innan jag tog tag i att läsa på om urinorganen. Ha gått rätt så bra tycker jag=) Har nyss käka våfflor, min egna special med grahamsmjöl, vetemjöl, mjölk, salt och majskorn. Serverade mammas goda hjortronsylt och snabbkaffe till detta. avslutade med ett härligt surt Granny smithäpple! Inte illa pinkat för att vara Annika!! Jaja nu ska jag spela lite saxofon tror jag minsann innan det är dags att kika på Top model..

Underbart väder!

Jo det är jättefint ute idag så jag ska bara dricka upp resten av mitt kaffe och sedan gå ut på en långpromenad tänkte hag. Har sutti på en föreläsning på engelska men lessnade vid elva och gick hem och åt upp min supergoda köttfärssås som jag skulle ha till middag. Magen skriker efter mat!! Kan det bero på frossan igårkväll kanske? Eller så är det som alla säger att Annika har magrat av och därför vill magen ha lite mera mat.. Jaja hursomhelst så blir det att gå ut så snart som möjligt sedan blir det att läsa in om njurarna, ska kolla boken jag fick låna av Angelica å så ska jag kika på gamla tentor för att se vad jag ska läsa in. Tycker inte om föreläsare som går alltför djupt in i området när de vet hur mkt vi ska läsa in! Hmm låter som Annika har sänkt ribban? Nädå jag håller bara på att lära mig att plugga smart..=P Bättre att kunna det viktigta ordentligt än at halvkunna en hel massa och tappa sammanhanget och missa på tentan och sedan dubbelarbeta nästan kurs.. 



Längtar, längtar till nästa gång jag får träffa dig.. SMACK!

Annika Bergfors?

Visst låter det ganska så bra? Funderar starkt på att bli bortadopterad innan min 21-årsdag i mars av Anna och Daniel.. hade varit nice att ha en familj i Umeå=)

Haft en toppenkväll på Tomtebo iallafall, kroppen har dock blivit lätt misshandlad av supergod pizza från Älvans pizzeria(eller vad den nu hette) med räkor, banan, vitlök, curry och jordnötter.. Den va riktigt, riktigt god=) Sen mixade Daniel ihop värsta superglassen av vaniljglass och frysna jordgubbar... godis å sen SAMARIN för att överleva kvällen. Vi gjorde ett försök att spela TP men det blev mest att slötitta på Sing a Long och därefter första avsnittet av Top Model 11. Gud vad fjantigt de hade gjort det med värsta rymdtemat!! Hoppas att det blir bättre resten av säsongen, måste då se på det imorrnkväll också för att checka om de har annat stuk på det då.

Hm jag undrar om ´man skulle ha flyttat närmare nordpolen ändå..



 

Såhär ska det INTE vara

Det är inte tänkt att människan ska leva ensam så är det bara!

Tårarna rinner längs kinderna

Usch fy blä för alla trista människor som hellre väljer att tråka ihjäl sig med sitt!!

Vad har hänt sen sist?

Jo det blev en prommis med Anna och Daniel och därefter blev det fika hos Daniels syster som hade bakat rabarber och smultronpaj! gott, gott=) Därefter blev det att städa bort julen och plugga en stund innan det blev att fixa middag - stuvade makaroner med lagrad västanost, köttbullar(köpta) och finrivna morötter. God middag måste jag då skryta med! Som matsällskap hade jag svt2 som visade Kopps, sjukt bra film! å då menar jag SJUKT=P

Efter film och mat har jag spelat saxofon tillsammans med mina nya högtalare (love them) å så har jag styrketränat en del mage, rygg å armar.. Måste ju nöta på mer än en julklapp (läs högtalare). dansband, dansband...

 

Jo nog har kakorna satt sig på de rätta ställena! =)

Söndagmorgon

ja vad har jag gjort idag? Jo det blev att ignorera att väckarn ringde 7:15 och drog mig till 7:40... Sen blev det att tömma mitt älskade filpaket, duscha och därefter bädda säng och koppla in mina högtalare till datorn som pappa gav mig i julklapp. Snacka om skillnad på ljudet nu!! =) Känns kanoners... Har lyssnat på Iron Maiden Greatest Hits 2008 medan jag pluggat på matspjälkning, pratat med mamma på telefon och pluggat om blodets beståndsdelar och funktion. Dricker nu första kaffekoppen för dagen och ska väl fortsätta att studera blodet, hjärtat och cirkulationen idag tänkte jag. Fint väder ute dock så det lär väl bli nån långprommis åxå skulle jag tro=) Är lite sugen på att gå ner på Strömpilen och kolla om de är nån bra rea på butikerna där.. Underkläder i massor hade inte suttit helt fel tycker jag! Men jag börjar att vara lite sugen på att köpa mig en gitarr och börja spela det på sidan av saxofonen. Detta eviga tänket på pengarna, usch det var tider då man jobbade och hade en stadig inkomst medan man bodde hemma hos mamsen och levde gratis... Det enda utgiften var nöjen, grejer och bränsle till bilen. Kom att tänka på att jag köpte googles för typ 700 spänn förra året, ETT PAR!!! 700 spänn idag är ju en ren förmögenhet ju!!! Vad tänkte jag på ?? Borde kanske lägga upp dem på blocket eller nå sånt för de är ju som nya... ROSA och supersnygga!!



Jo det råkar ju vara så att jag är kung på att spela Guantanamera.. Mera känd som "panta mera" från reklamen.. =P Nåt måste man ju få vara bra på!

Lördag

Ja steg upp imorse och pluggade fram till 11:30 då det blev en timmes prommis med mig själv och min mobil=) Lunch plugg å sen mobilsnack igen å se saxofon innan det var dags att laga delikat middag - hemgjord fiskgratäng med öring från hemmet up north, inte illa om man frågar mig! Kvällen har jag tillbringat med brodern och hans älskling på carlshem där vi sett ett snutt på Ulla- Bella och på felix herngrens film som de visade klockan 20:00 på tv4+ tror den hette "Vuxna människor" eller nåt i den stilen. Helt sjuk var den iallafall!! Vi hann även med att trycka i oss de sista godbitarna från julchokladen och samtala om diverse snusk/jobb mm... Två speglar krossades även innan det var dags att tigga skjuts av brodern hem till Ålidhem. Sitter nu å glor på datan medan jag tänker att jag borde sova trots att jag inte känner mig ett dugg trött än.. Hade väl tänkt plugga imorgon också så det had eväl varit rätt bra med lite sova åxå!  

 
Fan de hade nästan schysta kläder på åttiotalet ändå.. Smal midja fick man då iallafall=P

Home again

jo nu var jag då tillbaka i den stora staden Umeå som jag bör kalla min hemstad numera.. Har som sagt varit hemma i Kråkberg och jobba i hemtjänst samt umgåtts med familjen och svulla choklad, julmat och mammas helt underbaaraa kakor!! Ny favoritmat på julbordet detta år var nog revbensspjällen, mammas egenhändigt gjorda currysill och rullsylta (har alltid trott att jag INTE tycker om det). Bästa kakan var nog... hm svårt men det tror jag får bli chokladsnitten faktiskt, enkla men GODA=) Jaja det var det.

Efter Kråkberg blev det att hämta upp min älskade prins i Gunnarn och ta med honom till Husum där vi bodde med pappsen. Nyårskvällen firade vi hos mormor med HELA familjen minus lillebror, molly och jamas som valt att stanna till fjälls.. Nyårsdagen blev det en långprommis med de två männen i mitt liv =P och därefter NYPONSOPPA (som är alldeles för underskattat) och födelsedagsfika för storebror hemma hos mormor.

På kvällen lämnade jag och Isak Husum och drog norrut till Umeå.. Idag har det inte bliivt mkt gjort men jag har då lämnat tillbaka prinsen till Luleå nu.. Staden började sakna honom! Jaaa nu har jag då ladda hem Scotts nya CD och sittter och njuter av de ljuva tonerna av dansband..

Två mörka ögon

Jag såg ett ljus i dina ögon, ett ljus som ännu lever kvar. 


Jag minns så väl den första gången, min vän. 


Vi möttes, det var sommar, och jag fann kärleken. 
 
 
Två mörka ögon, och leendet Du gav mig 

  

och ingenting var längre som förut. 


Den varma känsla, som bor nånstans inom dig 

         

förändrade mitt liv på en minut. 


 

Det fanns en sång på dina läppar, 

en sång Du lärde mig förstå. 

Jag minns så väl de vackra orden, min vän, 

Du lärde mig den sommar'n, när jag fann kärleken. 



 
 


RSS 2.0