En fredag å en lördag..

Fredagen blev rätt lugn med bodypump och en hel massa kaffe (Alle har kaffebryggare) tsm med Milla. På kvällen blev det att ta ett par öl och socialisera med några klasskamrater på Språkgränd, nice! Tog mig en löptur i stövlorna bort till Origo där det blev att möta upp Milla och en massa andra glada plus de från förfesten såklart! Nice nice säger jag då:) Blev dock lite tjejigt orolig innan kvällen var slut men sånt händer.. ;)

Idag blev det en långpromenad runt Ön tsm med Sötstina som varit alltför osynlig den sista tiden så det var extra kul att höra hur hennes liv lekte:) Härlig eftermiddag på jobbet med trevliga tanter, farbröder och topp  B-rudar till kollegor:) Pizzasvull och kladdkakskoma framför en film med Milla fick avlsuta lördagen.. =) Ett bra tecken att bli lite smått illamående av kakan, visar på att jag inte ätit sånt hela denna veckan iallafall!

Gjorde nyss klart matlådan inför morgondagens jobb, blev dock bara att steka lite korv och grönsaket eftetsom potatismoset måste ätas upp imorgon så det inte blir gammalt. Nu väntar snarklåa på mig!
"We that are true lovers run into strange capers; but as all is mortal in nature, so is all nature in love mortal
in folly."
William Shakespeare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0