Villen dag :)

Idag har jag känt kroppen säga nej nej men min iver har sagt JA JA Annika kom igen det är ju KUL! Började dagen med lite nyhtetsmorgon och sen så gick jag på ett pass Bodypump som var tuffare än vad jag minns det. Fick till och med lägga mig en stund när jag kom hem för jag kände hur kroppen sa "NEJ ANNIKA lugn nu, lägg dig ner och sov". Men då så ringde Bosse och då var det dags för att åka snowboard utanför stan vilket resulterade i en massa snöplumsande och bärande i ett par timmar samt 3 åk nerför berget. Kul var det!

 Ikväll så har jag sett på cykelfilm hemma hos Jonatan och Erik som jag lärde känns på festen i fredags, mkt trevligt :) Snart blire bingen!


Skidor och annat kul

Är som jag kanske redan sagt ledig denna vecka, planen var att skida varje dag men så har det förstås inte blivit då vädergudarna har bjudit på en massa snö i veckan! Men men igår for jag ut iallafall och åkte 10 km på Stadsliden, Smspåret som det kallas. ROLIGASTE spåret och det jobbigaste (tror jag) i Umeå. Tog 55 min att ta sig runt med skejtingskidorna, den usla tiden berodde främst på att man fick plumsa sig fram i snön men även på att jag inte är i form och har dålig teknik. Ja man ska vara ärlig! ;)

Igår var en trevlig dag för övrigt också, började dagen med en massamkt tvätt, ritkigt behövligt då jag fått använda stringisar flera dagar denna vecka, de ligger alltid längst ner i underklädeslådan! Sen så observerade jag barns lek på Ålidhemsskolan när de hade förmiddagsrast eftersom det är en del i den distanskurs jag äser just nu som handlar om övervikt och fetma bland barn och ungdomar. Lunchen intogs på NK på Strömspilen med gott sällskap av mamma och hennes kusin Carina - gott och trevligt! Sen så spontanshoppade jag ett x antal trosor på Lindex.. Det var halva reapriset så jag kunde inte låta bli! Bonus är att jag kan skjuta på nästa klädtvätt en vecka till!!! :)

Kvällen blev riktigt trevlig, var på födelsedagsfest hos Lars och träffade flera trevliga människor med liknande intressen som mig :) Äntligen! :) Å så en filur som hette "Cykel-Erik" som verkar ha mest friskvårdstimmar av alla på sitt jobb som cykelmekaniker :) LYX!

Idag är ångesten stor över allt svull som jag stoppade i mig, tänkte försöka att sluta med svullet efter nyår men det höll typ en vecka! Men men har tränat 70x mera än tidigre under sommaren och hösten 2011 så det är ändå inte allra värst. Eller nåt. Suck!

Har även fått tummen ur och beställt en ny snowboard men inte bootsen än men det tänkte jag att Bosse skulle hjälpa mig med senare idag. Så det så! ;)

http://www.hollywood.se/sv/product/23185/wassup152-blk-wassup-blk#filter-3 denna fast en vitröd blev det :)

Om att börja blogga igen

Det har nog hänt en hel del sen sist jag skrev här.. Men men har haft mkt med jobbet under hela hösten så det har inte blivit nåt kul att skriva om. Plus att man har ju tystnadslikt inom vården. Iallafall så har jag trivts mkt bra på Geriatriken 4 men ska nästa vecka börja jobba natt på Stroken igen fram till åtminstone 31 mars.

Vad annars ska jag berätta?

Jo ÄNTLIGEN har snön kommit till stan så nu är det skidor som gäller för hela slanten, synd man blir så trött i kroppen av att åka annars hade man kunnat åka mkt mera nu när man är mera ledig. Var till Östersund och hälsade på Tilda förra helgen å då blev det skidor skidor skidor i dagarna 3, mkt mysigt :) Hade det inte varit för det lilla pluttiga sjukhuset med NOLL jobb för oss sköterskor så hade jag mer än gärna flyttat dit på direkten! Hade varit jättekul att få bo i en stad där det är skidspår likt ett tunnelbanesystem à la Sthlm!

Julen firades på sjukhuset där jag fick äran att vara sjuksköterska till mina fina patienter tillsammans med underbara kollegor. Nyåret firades hemma i Kråkberg, blev bl a en riktigt kall dag i backen och sen middag med Bosse och några av hans kompisar. Millabus och hennes mys kom förbi en tvärsväng också innan de fortsatte mot Hemavan :)
Annars så är det lite tungt just nu men så är ju livet för oss alla - det går upp och ner! Skillnaden är väl att vissa av oss (t ex AnnikaUL) är lite bättre på att känna sig för och tänka på hur det verkligen känns i hjärta och själ.

Efter årets första skidtur får man se sliten ut!


Nu ser jag mest fram emot några dagars snowboardåkning i Tärnaby tillsammans med Ida som kommer upp i februari och hälsar på :) Kommer bli RIKTIGT kul :) Å så hoppas jag på att jag å Carro kan styra ihop ett skidläger här under vintern/våren åxå! Å på att jag tar mig iväg till Bergen för att hälsa på Maria R som bosatt sig där.

 


RSS 2.0