Bilder från gårdagen:)

Sötnosar

 

Schysta sunglasses;)

 

Sjukt god efterrätt - tackar och bockar till Stinas föräldrar!!!

 

Icas egna och GODA sallad

 

Sötannika

 

ÄLSKAR <3


När hela världen står utanför

Det ligger mycket bakom texten i Jumpers låt "När hela världen står utanför"..

Okej, jag kanske inte är
Den som man, som man ska va
Och jag kanske inte är
den du helst av allt vill ha
Men jag är nog lite grann
En sån som du gillar ibland
Och jag erkänner att jag kan
Tänka mej det ibland

När hela världen står utanför
Vem ska jag spela då?
Kommer du förstå? (kommer du förstå?)
När hela världen står utanför
Vem är jag för dej då?
Kommer du förstå?

Jag tänker att jag kan
Nån gång resa till
Till dej, till ditt land
Och om du vill
Kan vi stanna inne hela dan
Bara vi två
Vi kan låtsas att jag är din man
Sånt där som man gör då

Nåt som är sant är att det är en sjukt bra låt och att den berör, det gör den verkligen! <3 Frågan är om världen kommer att ställa sig utanför?


Styra upp middag

Känner jag vill styra upp fiskmiddag med Stina! Skriver det här så hon påminner mig om att bestämma datum som passar;)

En dag på stranden å en kväll på hemtjänsten

Japp rubriken säger ju nästan allt! Började med en sovmorgon till typ åtta å sen frukost å promenad:) Soligt!!! Sen så for jag å Stina till nydalasjön och hade picknick där, sjukt nice!!! Det ar nog tur att i satt oss lite avsides, Stina hade planerat allt sjukt bra! =D Jag hade då med mig en tonfisksallad som ble riktigt god, det bästa av allt är att jag har en låda kvar att käka upp senare i veckan:) det är verkligen MMA när det gäller matlöagning för AnnikaUL i sommar.. Fil/Mjölk med Musli består min föda till huudsak av å glass i stora lass!!! Lär ju få mkt kalcium iallafall;)

MAT :)

 

Vackert väder!


Fina Stina



Sjukt bra dag!!! Känner mig dock som en gräsänka numera.. =/ Gick inte tipptopp på jobbet ikväll, har inte koll på kvällsruntierna för fem öre, kan ju iofs bero på att det är första kvällen jag jobbar! men men jag vill gärna göra rätt till 100 % på en gång!



Kom på mig själv idag att sakna vissa personer som alltid funnits i mitt liv, främst tänker jag då på JIMMY och på ANDERS G.. Tänk om de fanns närmare..=/

JIMMY :)


Halvlek

Nu har det gått tre veckor sen jag fick pussa på min <3  senast vi fick vara tillsammans!!!  Det fdröjer typ ytterligare tre veckor tills i får vara med varandra nästa gång å jag tycker det har gått bra att vara ifrån varandra helst då jag jobbar! Då finns det inte så mkt tid att sakna och längta på plus att kvällarna brukar vara fullbokad av träning och filmer.. MEN i helgen hade visst Umeå tömts på folk så det har varit mkt tid att sakna <3 plus att jag självklart har saknat alla vänner!!!

MEN har jag inga vänner??? Ibland kännns det som så..=/ Varför ska jag ringa, skriva och greja när det liks inte är någon som är på att hitta på nåt?? Varför tackar de nej?? Varför hör de inte av sig?? Har jag dissat mina vänner för pojkvännen?? Finns det andra som de föredrar framför mig?? Har jag gjort något fel?? Ska jag ändra på den jag är?? Jag vill då inte att de ska vara på det här viset iallafall.. =/



Midsommar

Blev en trevlig midsommarmiddag tillsammans med Fredrik och Jonas med färskpotatis, sill å genebröd som det ska vara=) Emil kom och joinade oss när vi skulle käka jordgubbar med riktig mjölk:) Sen så for vi ocjh satte oss på en brygga vid nydalasjön å njöt a den vackra sommarkvällen:)

Igår blev det en promenad runt sjön med Jonas och Fredrik och så badade jag mitt på hållet vid campingen. Senare så laddade jag ner första Sex and the City filmen och kikade på halva den iannan jag gick och la mig. Började dagen med att se klart den:) Den ar riktigt bra men spädde på mina bröllopsdrömmar!!! Så nu håller jag på att tanka den nyare filmen.. Kanske ska låna boxarna av Johanna sen å kika på hela serien.. ;)

Ad har jag gjort idag då? Jo jag har varit ledig å gått till kyrkan på Carlshem, träffade en jag jobbar åt, en klasskompis och min gamla handledare som jag hade på min praktik på neurokirurgen:) Det var trevligt och jag fick tänka efter litegranna..


Fin sång som vi sjöng på svenska

 

Jaha så varför gick jag till kyrkan idag då? Jo för jag har en plan att besöka alla kyrkor i Umeå:)  Å så vill jag se om jag kan finna min tro i svenska kyrkan eller om jag inte delar deras tro. Och detta hör väl samman med att jag kom på mig själv att jag börjar förstå det där med kyrkliga bröllop, jag har alltid sagt att jag inte ill ha en kyrkligt bröllop och att jag inte vill lova en massa inför Gud.. Men nu har jag tänkt en massa runt det och insett att jag kanske vill lova inför Gud ändå..


Bröllopstankar..

Sitter å kikar på lite klänningar å ringar mest för skoj å det slåt mig hur kräsen jag är! Shit hittar typ inget som jag verkligen ill ha! Hittade dock tå ringar som jag tycker ser helt okej ut men jag tror fortfarande favoritringarna är de som jag lagt upp i tidigare inlägg..


Klassisk och riktigt snygg!

 


Vacker ring, lite kul är det att den heter Sommarvind Annika




Två schysta brudklänningar..

 

 

Det går alltid att drömma sig bort för en stund, härligt att bara klicka runt på nätet för att se ad man kan hitta för roligt i bröllopsväg:)


Min farbror:)

Jag å min äskade farbror:)


En solig dag

Klart att det blir varmt och soligt i början på arbetsveckan!!! Tur jag får komma mig ut emellanåt:) Har väl egentligen inte så mkt att skriva.. Men jag skriver ändå!

Fick syn på en igelkotte på vägen till Carlshem en kväll:)



Lite bilder från min lediga dag igår, tog en picknick;)

 

Rödmålade tår, korsord och en macka - allt på en filt! :)

 

Känner att det kommer bli fullt krut på jobbet i sommar så passa er alla som vandrar, cyklar eller kör längs Umeås gator;)

 

Låten som jag spelar mest just nu.. Tänker på dig å saknar dig!!! Gyllene Tider – Upphetsad

 




Idag

Har just sett klart When in Rome som jag bärjade se i söndagskväll, den var faktiskt riktigt bra tycker jag! =) MEn man ska ha förkärlek för tjejfilmer om man ska tilltalas av den tror jag.. Idag är jag ledig men jag verkar vara den enda.. =/ Men det ska bl skönt iallafall! Hoppas solen kommer tillbaka så jag får bättra på brännan inför jobbet;)

Kommer att bli sjuuukt stressigt tror jag i sommar om de inte ser över personalen så vi blir lite flera, inte kul att måsta stressa mellan brukarna! =/ Man kan inte heller trolla och vara på två ställen samtidigt ju! Men jag tror jag kommer trivas iallafall när jag kommer in i rutinerna:) Ser ut som om jag kanske måste jobba midsommardagen också, jag är kluven till det men man tjänar ju grymt mkt bättre under storhelgerna..

SJUKT vad jag saknar mitt <3 vill att han ska vara här hos mig nu!!! Dricka öl på stranden, tälta, mysa i soffan, gå på bio, fika på stan.. titta på varandra och bara vara.. Tänk att det kan göra ont i bröstet när man tänker på allt detta!!! Men det är inte många veckor kvar nu och det kommer vara intensivt på jobbet så jag tror det blir bra:) Får ju lite money att spendera tillsammans med <3 också å det är ju inte helt fel det;)


I only wanna Be with You

Now listen honey
I just want to be beside you everywhere
As long as we're together honey I don't care
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only wanna be with you
No matter what you do
I only wanna be with you



Tunga minnen

Jag sitter ocj kollar igenom gamla bilder från högstadiet och gymnasiet.. Det finns en hel del som berör mig mkt när jag ser dem och jag minns känslan som jag hade under den tiden.. Delar med mig lite av de glada bilderna också som speglar Annika, den riktiga Annika! Annars blir allt så dystert. Minnena från den tiden är även glada, jag gjorde mkt roligt som också visas på bilderna men det som kändes inombords var inte lika roligt. Tänk vad ÄNNU mer roligt jag hade haft om jag sluppit bära på dessa... MEN nu är det NU och jag kan inte annat än att försöka glädjas åt det som är här och nu:)

 

<3

Blir ledsen i ögat då jag tänker på mina bröder, vad de har fått stå ut med under de svåra åren.. Anders är en av de tre männen i mitt liv, älskar honom fruktansvärt!!! Gör nästan ont i hjärtat då jag tänker på det..

 

En liten Annika på julafton

Julafton = buffe = kaos = sant eller hur mamma?? Kan skratta åt det idag =D

 

Fin bild på fina vänner

Kommer att tänka på hur underbara vänner jag har haft och fortfarande har när jag ser denna bild på mig och Emelie. Vad hade jag varit utan dem??

 

Tuffa tider, tur Annika var och är en tuffing!

Vad gör man inte för att få fara till Norge och spela med en stor orkester??? Kämparglöden inom mig är enorm, det vet iallafall min familj! Fan vad jag är stolt över mig själv!!! :)

Liten och skör men jag fick iallafall följa med:)

Bild från lärakännagrejen i början av gymnasiet då vi fick sova under en presenning med folk vi inte kände:)

 

Ung Annika i sitt rätta element - KROKSJÖ<3

Bilden är tagen 2006, samma år som jag blev offentligt fri från BUP och samma sommar som jag tog körkortet! Fasen vad jag ser fräsch ut i sommarblont hår:)

 

ANNIKA ;)

"råkade" klätttra upp i ett träd.. bara för att! ;)

Saxen har räddat mig måååånga gånger!

 


Titta vad jag hittade!

 

Hittade en vimmelbild på TC:s hemsida från Kulturnatta då jag å Maria for ut på kvällen.. :) Ganska söt var jag ändå för att inte ha piffat upp mig inför kvällen, hade typ baggyjeans å ett gammalt linne på mig å så hade jag regnjackan;) Maria var strålande vacker som alltid<3


Klänningar

en av favoriterna för både mig och Stina

Mette Marit var jättesöt:)

 

Har ännu inte hittat någon bild på Ylwa Westerbergs klänning.. :/


Bröllop

Idag har det varit kungligt bröllop tillsammans med Stina, vi har varit bäknade sen strax efter 13:00 idag=) Tog en promenad efter 18 nångång med annars har det varit hårt! :) Kul med all historik som man får på köpet! Vi åt god panacotta som Stina hade gjort och så lagade vi god kycklingrätt till middag:)

Ögonen tårades på oss båda då de fick varandra i kyrkan.. men så ska det vara på bröllop!

Första parkett



Bara axlar är passande  i kyrkan;)



Fina Stina:)

ska lägga upp mer bilder sen från dagen då jag får bilderna av Stina..  Kan ju säga att jag är sjuuuukt imponerad av Silvias klänning och så gillade jag verkligen talmannens frus klänning som var alldeles orange:) Hoppas verkligen jag hittar någon bild på henne! Stina gillade Mette Marit och det gjorde jag också men det var en volang för mkt över henens mage enligt mitt tycke.

Madeleine och Silvia var verkligen sjukt vackra!



Men guuud jag kan inte bestämma mig vilken som hade finast klänning! Men allra snyggast var ju klänningen som Victoria hade igår!!! Så fruktansvärt underbar<3 VILL HA!!! VILL HA!!!

 

Sjuukt fin är även slöjan och diademet som kronprinsessan hade på sin stora dag..då menar jag SJUUUKT snygg:) å buketten var ju jättefin!!!

 

 

 


Resultatet efter över tre timmars arbete..;)

Den satt vill jag lova!

 


Fest

Blidde fest ändå.. :) Förfest hos mig med Oskar, Markus å Stina, spelade yatzy och surra en massa;) Sen mötte vi upp Emil på Aschanska villan där vi tog en Tequila å Stina lyxade till med en drink:) Va som ingen dans där så drog vidare till TC och dansade järnet! Skitkul:)

Vad gör Emil???

 

Ett stycke glad Markus

 

Stina skålar med kameran:)

 

Haha rolig bild!



Idag vankas det kungligt bröllop.. Undra när det är min tur månntro?


Har du på livets stigar märkt nån gång
ibland de tusende du där sett vandra
hur av en okänd makt, ett inre tvång
en människa kan dragas till den andra?
Man ser ett anlete, en röst man hör,
och fängslas, glädjes, vet ej själv varför.

Johan Ludvig Runeberg


Fjällturen

Ligger lite efter i bloggandet, men jag tänkte lägga ut lite bilder från min å Carros fjälltur som vi tog på lördagen:) den var sjuukt nice:) Vi höll till och med på att somna på efter att vi hade grillat färdigt! Slumrade typ en timme;)

På väg uppför skoterleden..

 

Bäcken bredvid pulkbacken

 

Utsikt över Bleriken, man kan även skymta vårt hus på bilden

 

Efter lite om och men så fick jag tillslut upp elden trots surved

 


mmm korv är smaskens;)



Förälskade mig i Antons gamla skjorta!
Tappade dock bort mitt linne på fjället - KLANT!



Nammi! ;)




Älskar hemma!


Lite energi fanns över till att äta en massa och spela yatzy på kvällen tillsammans med mamma och Markus (millas bror) jag fick dock värsta anfallet och skrattade så jag grät! =D Det är i princip bara med mamma jag kan göra det, vi hör samman för evigt <3

Händelserik måndag

Började dagen med tvätt och rensning av handfatet.. det var sjuukt tätt och när jag skruvade upp det förstår jag varför! Sen så har jag städa lite å så for jag å Stina (och efter ett tag även milla) ner på stan för shopping. Jag köpte mig ett par nya löparskor och två par löparsokar:) Å så handlade jag lite mat på Hemköp.

Därefter blev det att laga Raspeballer med Milla och så kom Oskar och käkade med oss plus Stina med egen matsäck:) Sen så började Osckar fixa med min dator men det tog ett tag så han fick ta med datorn hem till sig medan brudarna å jag for ner på stan för sommargympa:) Var sjukt roligt å sen var det tänkt att jag skulle gymma med Oskar men då var inte datorn fixad plus att strömmen var slut så milla fick komma med sladden;) Sluutade med att vi kollade på "Sommaren med Göran" medan vi väntade på att datorn skulle fungera igen.. Den var SJUUUKT rolig, har inte sett en så kul film på länge!! =D SE DEN!!




Sen så blev det alltför sent så jag å Milla cyklade hemåt, men det blev ett uppdrag som hette duga på tyå 1,5 timme utonomhus å sen avlsutade vi vår kväll tillsammans vid hennes köksbord då vi käkade palt strax före kl 2..;)

Men fasen nu sen jag kom hem har jag ladda ner ett nytt antivirusprogram plus att jag har installerat nå uppdateringar som hakat efter.. Imorgon är en annan dag!

Den eviga dagen är här.. Sommaren är farlig!


MEN TUSEN TACK TILL OSKAR SOM FIXADET TILL MIN LILLA BEBIS IKVÄLL!!!
GULD VÄRT:)




Carro kommer!

Sitter å väntar på att Carroooo ska komma, blir kung det!

Vet inte hur jag ska göra mred handfatet, gör jag det själv så får jag ett par riktigt bra löparskor for free typ;) så det lutar mot det, ska kolla om det går att stänga av ledningen å mäta fästena å det!

Är det förresten någon som har hittat en svart, tunn cardigan av lite längre modell hemma hos sig? isf får du gärna höra av dig till mig, saknar den=/

Bästa affären i stan för att köpa löparskor?

Sommarlov

Har nu anlänt kråkberg..:) Har varit hos pappa i husum sedan söndagkväll men imorse blev jag less och tog bussen till Lycksele tillsammans med Milla och därifrån fick vi lifta med hennes mamma:) Igår blev det typ 7 mil på cykel, cyklade från Husum till Kroksjö och sen tillbaka till Husum igen.. nice! På måndagen var jag och mormor till Själevad och hälsade på familjen Jonsson där.. :) Riktigt trevligt att träffa morbrorn och snacka med honom på tu man hand <3

Imorrn hoppas jag på fint väder och då ska väl Milla komma förbi och bada med mig:) Blir topp det! På fredag slutat lillebror skolan och kommer hem, Carro kommer också! =) VAr tänkt att hon skulle komma till mig i Umeå denna helgen men nu får hon komma hot istället:)

Det jag saknar nu mest av allt är DU<3 Eller det enda jag saknar.. ;)


Middag

Igår blev jag bjuden på trerätters middag hemma hos Jonny, den som stod för matlagningen den här gången var självaste Imma! Han föräldrar är här i helgen så det var trevligt att träffa dem:) Sen såg vi en film som var riktigt sevärd! Harry Brown hette den å bjöd på lika otrevliga skildringar från drogkretsarna..





Idag så ska jag spela med Hemvärnet, det är ju bara nationaldag en gång om året!!! Länge leve Sverige:)


Förfesten

jaaa vad ska jag säga? Milla hade personalfest igår å kom hem en sväng för att bättra på nagellacket å självklart kom AnnikaUL på besök för att ta en liten pre-drink;) Ja mina naglar blev också rosa å ögonen fick samma färg som Millas<3

Same, same??



Sen bleve förfest hos Johannas kille Björn som bor bredvid mig och vi dansade sjukt mycket:)

Vi er røde, vi er hvide
Vi står sammen, side om side.
Vi er røde, vi er hvide
Vi står sammen, side om side.
Sen skulle jag på Origo, vet inte om jag kom in eller om jag bara stod utanför.. Det jag vet är att Jonny<3 följde med mig hem så jag fick sova, fin kille! Å det är MIN, MIN, MIN =D

Fick ett mms av Stina, bild från projektarbetet i trean:)

 




Sårad

Ingen är hård som sten.. Förutom jag! Men men det går över, det gör det:)

Blev en sjukt lyckad kväll igår, riktigt trevligt! <3

Tentan avklarad

Fan jag äger!!! Gick bra på tentan, kan inte bli underkänd då hoppar jag i älven! :D

Tur jag har millabus, U know what I mean!

Nu middag med <3

 

we look so good
we look so good
we look so good together
and
we are underground
we are underground
we are underground
and
we don't care
we don't care
we don't care what you say about us


Tenta och bröllopstankar

Idag är det dagen T - tentadagen! och kvällen med stort R för att citera Stina;)

Så sjukt många låtar det finns som jag bara ÄLSKAR!

Har inte hittat några fler ringar, suttit å googlat alliansringar igen för skoj, är fortfarande dessa två som jag tycker kan funka för mig!

 

 

Det sjuka är att jag inte kan komma fram till vilken jag tycker bäst om, den första tycker jag är snyggare men den andra känns mer "Annika".. Svårt, svårt.. MEN troligtvis så har jag ett tag på mig att lista ut vilken som jag ska välja;)

 

Kommer bli MINST lika fin som Beckham när jag gifter mig, hennes klänning tilltalar INTE mig!

 

 

 

Nu TENTA! Återkommer.. :)


Lördagen på yran

Det blev en riktigt bra kväll, såg inte ut att bli så mkt för världen och klockan hann bli 19:30 innan jag visste hyfsat vad det skulle hända på kvällen. Var och kollade finalen på brännbollen tillsammans med Robin och Jonny, träffade på Jonatan F där och så brodern med sällskap åxå:) När vi cyklade hem så kom jag på att jag skulle umgås med Markus så jag tog min frysna lasagne på en tallrik som jag värmde i hans micro:) Kidde var åxå där å så två brudar varav den ena är Kiddes tjej. Socialiserade en stund och åt upp halva Kiddes godispåse.. Sen så ringde Maria och frågade om jag skulle komma på fest så det blev så. Var riktigt trevligt, 2 av hennes tjejkompisar var där och de resulterade i 4 brudar med fluffhår;) Å så komme Björn förbi en sväng och en annan kompis till Maria.

Blev utgång med sjukt bra musik på Scharinska och där träffade vi några klassakompisar, trevligt! =) Tiden gick alldeles för snabbt och snart blev kl 02:00, dvs dags att strosa hem.. Blev dock att sova tajt för jag hade glömt min hemnyckel hemma hos Maria så det blev 2 karlar för mig ;) Sjukt varmt när vi vaknade! Synd bara jag inte har några bilder att visa upp, tror Maria tog något men jag är inte riktigt säker!


 


Tentan kommer alllt närmare och sommarlovet likaså.. Men vart tog motivationen vägen?

Känns underbart att ha hittat tillbaka till Millabus!!! Men varför skull hon inte få jobb in Umea i sommar?

Jag kan sitta flera timmar
jag kan gå igenom allt
det tog slut för länge sen
men du är överallt

Jag ska sakna dig imorgon
ja du vet hur jag kan bli
så kom och hälsa på om du tar vägen förbi

//Melissa Horn
Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår


//Lars Winnerbäck




RSS 2.0