Slutar aldrig förvånas över mig själv

Större flum kommer jag få leta länge efter. Tur jag nästan aldrig får tråkigt i min egen närhet iallafall;)

FB-chatten borde läggas ner.. eller så borde jag lägga ner FB..

Solros:)


Pappas flicka

Jag är och kommer nog alltid förbli pappas flicka! Var som sagt ner till Husum i helgen och grattade gammpappa som fyllde 54 år igår. Det blev tårta tillsammans med mormor och honom så det blev stooora och många bitar av den rosa marsipantårtan:) Sjukt god var den! Lyxade till det med lutfisk till middag åxå...:) Han är så sjukt snäll den karln, när han for på affärn för att köpa fisk å det så kom han hem med en yoghurt åxå, "tänkte du skulle ha lite kärvt med frukost imorrn när du kommit hem till Umeå.." <3 min pappa!

Bjuder på en gammal bild på radarparet på Kroksjön

På lördagen så for vi till Kroksjö och adventspyntade lite plus att vi provkörde skotern efter att pappa hade satt in den egenbyggda tanken. Den gick bra, pappa kan fixa allt! Sen så svullade vi pizza på kvällen och dömde ut svenska folket som röstar sjukt konstigt på dansbandskampen..Å så impade pappa med att göra 20 armhävningar rätt upp och ner, var typ 3 år sen sist han gjorde en enda armhävning!

 

På fredagen tog jag min premiärtur med Botniabanan till Övik där farbror Kent mötte upp mig. Vi satt på kafé och diskuterade livets djupa ett par timmar å så blev det lite shopping innan affärerna stängde. Köpte med oss middag å så for vi hem till honom och Ingela och käkade och hade allmänt mysigt:) Fick en sjuuukt söt vit tomte av henne plus hennes gamla rävmössa, ny favorit på hatthyllan!!! :)

 

Så djupa tankar att inte ens ögonen orkar hålla sig öppna! ;)


Vad vore jag utan dina andetag?

Jaaa det är frågan det. Tror inte jag skulle vara där jag är idag iallafall!

Redan torsdag

Gud vad veckorna springer iväg alltså! Tiden går sjukt fort just nu.. Har ställt in mig på att livet inte blir så mkt roligare än såhär just nu så det känns faktiskt bra:) Tog tidig helg så imorrn bär det söderut till pappsen, kanske blir det att hälsa på nån av de övriga släktingarna åxå:) Hört det ryktas om adventsfika i förskottsväg på Däppevägen..;)

Idag så var Carolina Wallin Peréz på lärarhuset och sjöng på lunchen, sjukt bra hon va! Jättemyyys, verkligen:) Favvolåten blev "utan dina andetag" och min själ smälte som blockchoklad i vattenbad:)

Ikväll har jag spelat saxofon, surra med Carro på phonen å så gått på dubbelpass på IKSU, blev bodypump med Barbro (premiär för mig, hon va mysig) å sen Aqua Power med Peter förstås, det är ju faktiskt torsdag! :) Fuskade med lättare hantlar idag med resultatet att det inte alls var lika jobbigt (inte jobbigt alls faktiskt) men sjukt svårt att hålla sig flytande! trodde allvarligt jag skulle sjunka ner till botten emellanåt!!! ;)

Nu blir det att pimpla lite te tror jag.. KRAM <3

En måndag

Fy tusan vad dom är bra! Har skrattat sjuuukt mkt ikväll alltså:) Blev ingen träning ikväll heller, satt länge med c-uppsatsen å sen så var det middagsdags vi kom från MB.  Å så impro efter middagen.. Tröstar mig med att brottning och KungFu fighting är träning det åxå, ja jag hälsade på grannen! ;)

Sitter och pimplar te nu i brist på annan vettig sysselsättning.. Å så kollar jag in denna sida som kommer bli min död! ;) Åhh vad många fina brudklänningar det finns som bara väntar på mig!

Funderingar

Shit vad huvudet går på högvarv.. eller inte på högvav precis men den går på repeat. Så sjukt mkt energi och vilja inom mig som jag inte "vågar" göra något av.. Livet är så stillsamt och trist känns det som.

Saknar naturen




Hjärtat är fylld av kärlek, obesvarad kärlek och det gör hjärnan vansinnig! Men jag försöker trycka bort det med ett leedende på läpparna. Fan livet är ju för underbart och kort för att gå runt och deppa bort, så är det! Men ibland så går det bara inte att tänka bort hur mkt jag skulle vilja att kärleken skulle besvaras. Har aldrig mått så bra tsm med någon som jag gör när jag är med honom. Älskar den känslan att jag känner mig unik och att jag kan göra allt jag vill bara jag försöker, så får han mig att känna. I varenda låt jag hör så finns det texter eller toner som jag kan relatera till honom, bra som dåligt. Plus att jag aldrig känt mjukare läppar.. Gud fjantannika vad smörig jag känner mig! Men vet inte vart jag ska skriva av mig om inte här..



Idag har jag varit på vattengympa på förmiddagen och sen så blev det promenad tsm med Anna och sen KAFFE och socialisering hemma hos familjen Bergfors:) Julie var så himla söt när hon skrattade! :) Gjorde lysmiddag till mig själv när jag kom hem, nice att unna sig själv lite lyx också. Ikväll ska jag på teater med Jennie och Millan och sen får jag se vad som händer. Har börjat att läsa Andreas Carlssons bok nu också, kan nog vara bra.




Tänk när jag står där vid altaret.. Spännande! <3 Tror då jag kommer bli en bra äkta hälft..

Torsdagslyx

Det rullar på.. :) Fick lyxa till det med torsdagsmys nere på Socialize tsm med Emil efter plugget var klart - Palt med ekologiskt smör, sirap, stekt fläsk och lingon, sjukt gott:) Var visst mandelpotatis i palten, ska testa göra det nästa gång jag kokar palt själv. Resten av kvällen har gått till att leka på vattengympan, ensam denna gång. Gick faktiskt bättre då jag inte har nån kompis att tävla mot, gympan brukar annars spåra ut i att jag håller på att drukna X antal gånger innan passets slut;) Skippade stretch och avslappningen och drog istället blöt som en hund upp till gymmet för att möta upp Ida där, körde inte jättehårt men det blev lite biceps å axlar å så ganska mkt mage och lite rygg på slutet. Tror det är bra att bygga upp en stark rygg och mage för att inte bli krokig som en fjällbjörk då jag blir äldre.

Fick ett ryck vid tjuga i elva ikväll att jag skulle göra matlådor, så nu har jag fyra stycken lådor med jasminris och korvstroganoff på kylning:) Kan någon tala om för mig varför jasminris måste vara så mkt godare än fullkornsris???

Får se vad som händer i helgen, lutar lite mot att åka söderut och gratta pappsen i för- och efterskott! Men den som lever får se.. Blir då iallafall att sitta ett tag imorrn på MB och fortsätta arbeta med c-uppsatsen för att sedan kunna njuta av ledigheten i helgen:)

Kahl's kommer för övrigt bli min död, sjukt beroende av deras mumsiga kaffe:) På tal om kaffe så testade jag Zoegas nya smak "Dark Temptation" och jag säger bara MUMMA vad nice den är!!! :) Mildare än Forza men ändå mkt smak, passar perfekt med mjölk i men funkar även svart (till skillnad från Forza enligt min smak).

Nu sängen! Eller kanske det blir madrassen på golvet ändå.. får se vad jag bestämmer mig för;)

Ingen bra rubrik

Vattengympa är bra skit, gör mig glad i själen:) Skulle behöva mera träning i livet just nu för att orka hålla peppen uppe, börjar känna mig riktigt orolig för framtiden nu. HAr INGEN aning alls om VART jag ska söka jobb och OM jag kommer få jobb till sommarn. Vet inte vad jag vill egentligen.. Eller en sak vet jag ganska så säkert men det hjälper mig inte så mkt på vägen=/ Men det är ingen idé att gå och grubbla för mkt heller, saker har ju en förmåga att lösa sig på ett eller annat sätt.


Just nu vill jag bara träna och kramas fram till jul.. Å dricka glögg och äta pepparkakor såklart;) Lyssnade på Ugglas under min morgonpromenad idag, då kom en låt upp som berörde mig liiite extra.


taggar till!

Nu jäklar gäller det, vi ska fanimej klara det hära! Har gjort upp tidsplan nu för uppsatsen och börjat med bakgrunden:) Ämnet känns nice och valet av partner kunde inte blivit bättre, känns som om vi är mer lika än vad jag trodde till en början då det gäller plugg. Nice, nice:) Kommer bli mkt kaffe och mkt vattengympa känns det som för att orka med fram till jul men det kommer att bli bra.

Känns underbart att vakna upp i ett rum som är städat, riktigt befriande! Började dagen med att ta en promenad innan frukost med bästaste sällskapet och sen en stor kopp te för att få tillbaka värmen i kroppen:) Ska bli ännu bättre på att njuta av de små ljusglimtarna som uppstår i vardagen!

Lost in space

Igår var jag på fest med temat "Lost in space" tillsammans med en hel hop med trevligt folk:) Förfestade hemma hos Ida och sen så vandrade vi mot Carlshem tillsammans med Milla och Elina:) Träffade två klasskompisar på vägen och jag bjöd på mig själv kan man säga.. ;) Geväret blev en succé och jag hörde det mer än vad jag såg det under kvällens gång;) Kvällen avslutades med djupa samtal och korvsvull med Bäck;) Varmkrov är nog en av de mest underskattade födoämnena ever!!!

Blev smått emodepp på min vandring hem (vilket kan ha berott på Melissas djuva stämma) och kallt var det, men hem kom jag och isäng:) Idag har jag chillat, läst en artikel (tur den var kort) gått runt Nydalasjön och söndagssvullat med Milla. Testade en pizza som jag inte ätit förut, "Grandiosa x-tra allt Pepperoni special" som innehöll Pepperonikorv, kebab, skinka och cayennesmör. God var den! :)

 

Har äntligen gjort slag i saken och röjt upp i mitt rum också å så har jag dammsugit och dammtorkat:) Ska rengöra datorn då jag stänger ner för dagen också:) En liten tomhet i magen känns det eftersom det inte blir en traditionell söndagskväll med Aqua 2 och söndagsfilm på Kuratorvägen.. Men men det kommer fler söndagar!

Längesen nu

Ja jag jobbar på bra med den här bloggen känner jag;) Nu har då iallafall allvaret börjat, C-uppsatsen är i full gång! Känns faktiskt riktigt kul om jag ska vara ärlig, tror jag å Emil blir ett bra team:)

Vad har hänt i veckan då? Ska ta ett axplock av allt det härliga jag har gjort tänkte jag:)

  • Fika/middag med Maria på Kafé Station
  • Promenad med fina Therese
  • Sett första Robinsonavsnittet på lääänge, var bra:)
  • Bodypump x2
  • Spinning 40 min vilket var mkt jobbigare än vad jag trott
  • Bakat negerbollar och assisterat Milla med maskinen
  • Sett en å en halv Alienfilm
  • Kaffe
  • Cykeltur i snöslask/halka till Böleäng för att köpa vapen
  • Improshow med Skuggteatern tsm med Linda och hennes pappi:)
  • Sökt och läst artiklar
  • Kramats
  • Kebab och allmänt fredagsmys med Stina
  • Invigt min nya svarta tröja

 

 


"Love looks not with the eyes but with the mind."
Shakespeare



En fredag å en lördag..

Fredagen blev rätt lugn med bodypump och en hel massa kaffe (Alle har kaffebryggare) tsm med Milla. På kvällen blev det att ta ett par öl och socialisera med några klasskamrater på Språkgränd, nice! Tog mig en löptur i stövlorna bort till Origo där det blev att möta upp Milla och en massa andra glada plus de från förfesten såklart! Nice nice säger jag då:) Blev dock lite tjejigt orolig innan kvällen var slut men sånt händer.. ;)

Idag blev det en långpromenad runt Ön tsm med Sötstina som varit alltför osynlig den sista tiden så det var extra kul att höra hur hennes liv lekte:) Härlig eftermiddag på jobbet med trevliga tanter, farbröder och topp  B-rudar till kollegor:) Pizzasvull och kladdkakskoma framför en film med Milla fick avlsuta lördagen.. =) Ett bra tecken att bli lite smått illamående av kakan, visar på att jag inte ätit sånt hela denna veckan iallafall!

Gjorde nyss klart matlådan inför morgondagens jobb, blev dock bara att steka lite korv och grönsaket eftetsom potatismoset måste ätas upp imorgon så det inte blir gammalt. Nu väntar snarklåa på mig!




"We that are true lovers run into strange capers; but as all is mortal in nature, so is all nature in love mortal
in folly."
William Shakespeare

kärlek å annat

Läste Millas blogg just och hon hade en intressant inlägg om kärleken till Killen med stort K.. Fan vad Millabus är bra att formulera sina tankar och känslor i ord.. 

"Han var speciell för mig helt enkelt, och för mig fanns det två versioner av samma människa. Vilket jag fortfarande tror. Det fanns min NN, och så fanns den där andra."

Kan inte mer än att hålla med henne om den tanken..



Jag tror på den sanna kärleken, det gör jag! Även om jag ibland tvivlar på att jag kommer finna den.. Vem vet jag kanske redan har funnit den utan att vara medveten om det? Känslan finns då där och det räcker för mig just nu iallafall:)



Igår struttade jag å Milla ner på Strömspilen och jag fick agera Sugardaddy till henne, nice! :) Vad gör man inte för att få se henne i en röd spetsklänning liksom? ;) När vi kom hem så käkade vi thaisoppa med Phimpho och hennes kompis vilket var gottigott:) Brödbak tsm med karln å så Ugglas medan han jobbade:)

Hemtentat klart!

Nu har jag skickat in hemtentan så nu är det bara att be till tentagudarna och mina kära lärare från Luspengymnasiet att de lärt mig att ordbajsa på det rätta sättet! Gillade tentan faktiskt, det var bra frågor men jag känner att vi iallafall skulle ha fått en dag till på oss att skriva på. Förstår inte hur vissa i klassen blev klara igår? Jag satt från 9 på morgonen och sen till 23:30 på kvällen med avbrott för en promenad å laga middag och en 20 min på konsum.. Idag satt jag från 8-9:30 å sen från 11-15:30 å då var det ändå slarvigt på sluten.. Knepigt! Kanske man hjälpte varandra i större utsträckning om man satt på MB, vad vet jag?

Ugglas är bra skit
Älskar hennes röst och hennes texter <3



Har fått höra från flera håll att jag liknar Ugglas också, väljer att ta det som en komlimang trots att jag vet att det inte är många i min bekantskapskrets som gillar den kvinnan! :) För övrigt har mamma gett mig ytterligare ett smeknamn... SPRÄTTHÖNA! Jag vet int vart hon får allt ifrån om jag ska vara ärlig men sprätthöna är väl inte helt fel att kallas för väl? ;)

Sprätthöna?

 

Sprätthöna?


Sämst

Jag som skulle sluta blogga.. Nu har jag fått upp suget igen att skriva ner mina tankar!!!

Vill skrika ut hur lycklig jag känner mig i ditt sällskap men håller tillbaka.. Men det är så det känns, bubblar i hela kroppen och jag känner hur smilbanden dras uppåt när jag är med dig.

Sinnesstämningen numera är påverkad av fröken Ugglas, Melissa har jag lagt på hyllan för ett tag öfr hon gör mig så deppad! När jag lyssnar på Ugglas vaknar urkvinnan i mig och jag känner kärlek inombords:) Fällde till och med en tår på vägen hem från träningen idag, vet inte varför men det kändes bra:)

 

Jag brukar titta i smyg på dig
Och varje gång påminner det mig
om att vara glad
För det är dig jag vill ha
På alla frågor ja, så ger du svar
Du ger mig viljan orken att vara kvar
Även jobbiga dar
Och när jag gjort fel du bara håller om mig
När jag är liten är du stor

Ladies Night

Ja det var ett tag sen jag skrev här.. Vad har hänt sen sist? Jo i fredags så lunchade jag med Stina på NUS innan bussen till Skellefteå gick 12:20. Ida kom även och gjorde oss sällskap ett tag, trevligt:) Blev en massa surr om återvinning och dylikt under bussresan så de två timmarna gick sjukt snabbt:) När vi kom fram så visade det sig att vi glömt något... BILJETTERNA!!!! Så det blev ett massa ringande för Ida och tilllslut så blev det så att Jonas skickade biljetterna med en buss:) Fin kille det där!


BROLLE - sötast som tjej!

 



Middag på Kinarestaurang och sen så fick vi skjut upp till Arenan där Ladies Night var:) Blev en helt underbar show med en blandning av ösiga låtar och myslåtar, precis som kvinnor vill ha det;) Bäst var Sjumilakliv med självaste Martin Stenmarck som för övrigt är lika het i verkligheten som på tv;) Efterfesten på Scandic Hotell var väl lite halvers men med trevligt sällskap så är det mesta nice:)




Lördagen blev en slappisdag med shoppping och fika på stan i Skellefteå å så fika + bio i Umeå på kvällen:) Vi såg på "Facebookfilmen" och jag gillade den verkligen! :)

Igår var en tuff arbetsdag med 4 timmars rast mitt på dagen.. tur jag hade goaste svägerskan som hade samma arbtstider som mig så jag fick skjuts:) Blev en långpromenad med Emil under rasten vilket var mysigt:) Sjukt länge sen sist!!!

Idag har jag jobbat och gjort en astabbe men det löste sig.. :) Har även blivit lätt generad då en kollega sa att en vårdtagare lärt sig ett nytt ord när jag var där "Ögongodis".. Å då syftade jag på att han skulle dit senare på dagen.. Redface!!! ;)




RSS 2.0