Utkast: Feb. 20, 2013


Partybruden!

Jamen jäklar i mig! Igår så var det festtoppen på och partajs för hela slanten :) Riktigt trevlig hemmafest om än lite trist att det inte blev utgång. Men jag å brudarna styrde upp dans i vardagsrummen så det blev bra ändå! :) Kom isäng vid 04 imorse men det hindrade inte från att ta en fintur på Olles spår med sällskap av David. Ångrar såhär i efterhand att jag inte fotade något på festen eller på spåret idag. Alltid kul med bilder!
 
 
Sitter nu och myser med en kopp varm choklad och polarkaka med Norrglimt på, älskade ost <3
 
Annars då? Hmm tänkarna går mest mot allt roligt som jag ska göra i sommar, CYKLA är ett genomgående tema i planerna och pussa på Bosse också förstås ;)
 

Mitt liv som Annika

Sitter och tittar på serien "Mitt liv som Hellner" för andra gången, gillar det konceptet med att en helt normaltränad person ska testa på elitträning för att se hur långt denne kan gå på kort tid. Det slår mig att mitt liv ibland påminner om livet som Erik får leva där, dvs äta sova och träna! Och att blodsmaken alltsom ofta kryper fram på gymmet och på längdspåret. Igår gjorde jag något som gjorde mig sjukt stolt - 2 varv på sm-spåret! Det är en 100 %ig förbättring jämfört med förra säsongen :)
 
Varför träna en massa så? Jo för det är sjukt kul och det finns en träningsdjävul i mig som vill klå mig själv om och om igen, jättehärlig känsla då man klarar att knäcka sig själv! :) Å så vill jag orka med mina intressen, kroppen ska inte vara den som förstår för en då man har som roligast!
 
Ja men så att...??? Sjukt trött och ska hoppa isäng, jobbat hela natten så det är väl tid på att sussa en stund.
 
Över och ut!

Att blogga eller inte blogga, det är frågan!

Ojoj det verkar ha gått närmare ett år sen sist. Ett år med MÅNGA fina upplevelser men också mycket motgång och prövningar. Har nyss bytt jobb IGEN och jobbar ständig natt numera på Kirurgen vilket innebär otroligt mycket ledig tid. Detta har gjort mig sugen att börja blogga igen.
 
Vad ska jag då blogga om? Jo min tanke ¨är att fortsätta med vardagsbloggande om mitt liv i stort men jag ska försöka att lägga fokus på den ständiga tävlingen i att klå mig själv. Ska undvika jobb med tanke på tystnadsplikt och respekt för min legitimation. Dock så kommer det kanske komma funderingar kring vidareutbildningar och sådant. Kanske kommer det vara kärlek här eller så kommer det inte. Ett som då är säkert är att TRÄNING kommer vara en gyllene tråd i mitt krypin eftersom större delen av min tid går åt till att roa mig med kroppsliga övningar av olika slag.

RSS 2.0