Ishalka

Ingen hade visst en tanke på att sanda vägen imorse när jag skulle åka upp till jobbet.. Inte skoj, inte koj at all! Ska jobba delad tur idag så jag är stuck in Tärnaby tills klockan 21.00 ikväll å jag har glömt mobilen hemma!! Illa, illa säger jag bara.. Kommer inte att ha mkt att pyssla på med precis. Kan ju inte heller ringa å fixa date med någon här på byn sp det kanske blir att plugga under tiden jag väntar på att få börja jobba igen! Hoppas bara att de har sandat vägen ordentligt när jag ska köra hem så att jag inte kör ner i diket när jag inte har någon med mig i bilen å inte heller kan ringa efter hjälp. Tänk vad handikappad man var innan mobiltelefonernas tid!! Hm Elly som jag jobbar med idag är försvunnen, rädd att hon har kört av vägen.. Usch vad jag gnäller känner jag! Men det hade varit nice att komma hem nu å bara vara hemma med mamma å med djuren. Allra bäst hade det varit om jag fick finbesök från Gunnarn så jag skulle ha någon att ligga å mysa med =) Tänk vad man lätt blir bortskämd med att ha det tiptop=P

Hmm ja vad ska jag ta mig till nu? Sitter å väntar på Elly alt. på att maten ska vara klar för leverans till mina sötingar på byn.. Lev å må!


Julafton

Ja nu är den snart till ända.. Jobbet är klart men måste stanna tills klockan slår 21.00 känns segt, segt.. Men men man ska völ inte klaga heller antar jag!

En helg..

Mm det blev en underbar i Gunnarn=) Gillar hela högen där, inkl Isak =P Vi var en sväng till hans mormor också igår som bor lååång från civilisationen, typ som Kråkberg. Kom hem igårkväll till mamsen som hade bakat scones till kvällsfika (bara för min skull) hon är bra hon. Spelade lite gitarr, bordern lörde mig en bit på Black Night och drev rätt rejält med mig när jag spelade fel... Sött med småsyskon! Fortsatte nöta samma låt imorse och spelade också lärde mig lite ackord å så ur en bok. KUL är det=) Sen så blev det en promenix med Strimma innan jag börja å jobba. Ikväll är jag ensam på hemtjänsten så det känns lite trist att inte ha nån arbetskollega att surra med.. Men men jag har ju en hel drös med gamlingar som har talets förmåga att snacka med=) 



Nu ska jag göra nån samhällsnytta...

GOD  JUL

EPP

Blev min första EPP idag, Millan ringde just när jag kommit hem från Strömspilen och var på väg till bibblan för att plugga, plugga.. Men trevligare att vara social med henne måste jag erkänna! =) Vi köpte varsin billicider å fick därmed gratis mat, inte illa det. Cidern fick mig att känna mig som 18 år igen, jag å Elin som delar på en präsoncider... Tider, tider det=) Ja vad mer ska jag förtälja? Köpte mig en julklapp till mig själv på H&M som mamma skulle betala åt mig=) Bidde en duschtvål å nå feta till kroppen med doft av päron och lime. Flaskorna är sådär gulligt bulliga och färgen passar perfekt in i mitt badrum, nice det!



Efter EPP:n blev det att gå ner på stan med Millan och möta upp hennes mama där för shopping.. Jag köpte nada, inte Millan heller men mammnsen hittade både grejer till sig själv och julklappar.. Jag hittade värsta söta skorna men de fanns bara i storlek 37 så de blev att tipsa millan om dem.. Vet inte om hon köpte dem eller inte för jag gick hem istället. Det har nog blivit några mils promened idag (åxå) ska mäta upp den på Eniro tror jag..=P Tänkte nästan se filmen på ettan ikväll 21:30.. ÄKTA TV!!! =P


DUGGARAPPORT: Kollade det när jag kom hem nyss och blev mest bara förvirrad... Men jag ligger nog bra till inför tentan, behöver nog inte göra om del ett för att bli godkänd. Hoppas att del två är ganska enkel så jag spikar den=P Jag antar att jag egentligen är väldigt nöjd med resultatet men jag tänker bara för mkt helt enkelt!  


Jullov

jo nu är det lov.. Har sett på nätföreläsningen i sängen i morse om näringsfysiologi. Ska snart ner på Strömspilen och kolla om det finns nån mp3spelare åt Anton.. Ja så är det. Ska väl plugga i eftermiddag har jag en tanke på åxå. vill ha duggasvar NU!! De skulle komma ut till lunch sa de ju..

Glöggfika

Det blev det ändå, Jennie och Lina skulle gå dit så jag hakade på dom=) Sen så såg jag nån gå från lärarhuset på håll så jag antog att det var Emil och ropade över hela universitetsområdet (typ) för att han skulle vänta.. Figuren vände sig om men stanande inte utan fortsatte gå mot Berghem.. tog upp mobilen å visst var det han alltid som gick där framme, lite skills måste jag säga! Gjorde samma sak men lightversion när jag va på pizza hos Stina i fredags fast då var det mlkt närmare.. =) Jaja nogpratat om det, blev som sagt var fika hos Sofia i min klass å där var åxå en del andra klasskompisar å några osm jag inte visste vilka det var. Jag höll mig dock till att snacka med Emil, Jennie, Lina, Sofia och en tjej som jag faktiskt snackade med idag på skolan men jag minns inte vad hon hette (ovanligt) hehe.. Men hon va då trevlig=) Sen jag kom hem typ halv elva så har jag unnit tjuvtvätta en tvätt (få inte tvätta efter 10 men det är fullt hela veckan) å så har jag lekt lite med hanteln som jag fick av pappsen i söndags å gjort X antal situps.. Sova? vad är det?? 



Jag är fascinerad av tjejer som henne.. Att de lyckas liksom??

 

slö slapp å snart likgiltig..

Åh jag är inte peppad att läsa nåt idag, less less less... föreläsning till 12 sen ha jag flumma runt mellan ålidhem å carlshem med flyttkartonger i ett fuckingpissregn å så har jag gofikat Angelicas hembakade lussekatter å försökt agera sjuksköterska.. Hon är förkyld så jag tyckte att hon gott kunde unna sig lite stolen whisky.. Angående sömnproblem så ordinerade jag väl inget speciellt, så länge mna inte är trött dagtid så tar mna inte stryk av det=) Typ nå sånt..

hmm ska jag eller ska jag inte fara på glöggkväll?? Det är the big question.. Annika måste vara duktig flicka hela tiden, det är jobbigt för henne måste jag erkänna! få sån jäkla ångest av att slöa å flumma runt!

Måste lägga upp samma bild som Angelica ahde lagt upp, har inte sett den förut men vi är ju asheta ju! Det är från våran lite preparty i källaren på vikbacka - första å enda gången jag har festat med Angelica och den närmsta familjen vet ju hur det gick.. Inte blev det nån fortsättning ¨på romansen Annika och SJ heller, tur är väl det kanske! =P


Mm 18-19 årsåldern var min bästa tid.. Hottie och Hottie nr 1 (svägerskan)
Lika som bär.. Kan bero på att Hottie nr 1 sminkade oss båda!

en måndagkväll..

blev plugg, laga mat å bibbla till 20.00 då de stängde.. Hem å styrketräna, böra se dansbandskampen men det blev MSN å fika med Mia istället.. på hennes golv, kan inte bli bättre!!

Annika goes blond

Jo det blev en blondering igårkväll, jag å Mia blev varnadras motsatser kan man säga. Hennes hår blev mörkbrunt=) Efter att vi blivit vackra som få satt vi på hennes golv och invigde hennes tekanna med Assamte och tuggade i oss lussekatter och knaprade i oss en massa pepparkakor, nice det! Diskussionsämnen som berördes är icke officiella för mina bloggläsare..=P

 
Blondie utan hals=P

Idag har jag haft föreläsning om digestionskanalen, gått nån timme medan jag snacka med mamma samt börjat gå igenom anteckningarna från föreläsningen. Ska kolla upp lite saker på sjukvårdsrådgivningens hemsida innan det blir att laga delikat middag för EN(å en massa matlådormest troligt). Blir "nån gryta" (Emmas ordval) med bönor och krossade tomater.. Funderar på att koka potatis till för att vara lite outstanding, de flesta äter det med ris ju! Hehe gud vad kreativt av mig.. Nä back to work som jag brukar säga!  

Summering av helgen

Är att den ha gått sjukt fort!!!

Åt pizza med Stina på fredgakväll med en trevlig promenad medan snön föll sakta ner från himmelen.. Blötsnö men men det va då julmysigt.. Sen kom gullponken till mig efter att jag kommit hem och saxat på en stund. Blev att kika lejonkungen, halva iallfall innan vi var för trötta för att sitta uppe å uggla. Såg fördigt filmen på lördag förmiddag å sen blev det att traska ner på Strömspilen med Jimmy och Marcus som skulle på bolaget innan stängningdags. På kvällen for jag på fest hos en tjej i klassen å sen blev det Corona, va faktiskt skoj den här gången!! Fick sällskap hem därifrån med hetaste killen i stan (Isak) och vi satt väl uppe ett tag å surra om det mesta mellan himmel och jord innan vi somnade likt barn på nyårsafton.

 
Hehe jag se lite mysko ut måste jag erkänna.. Visade pappa på hur webcamen funkade

Idag har varit en superslöardag med besök från pappsen och ett besök hos brodern med honom och Isak.. Pizza sen vinka av Isak på bussen, snart är det helg igen!! =)

Ja nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt, har iallafall ett avsnitt Dansbandskamp att ta igen innan bedtime=) Nice det måste jag erkänna! Har även två julklappar som väntar på mig att bli öppnad.. =P

ja nu är det bortgjort

Jag tror och hoppas att det gick bra! Skrev om PNS istället för CNS som det var tänkt att jag skulle skriva om på en fråga så där försvann 2 p.. Men men är man klantig så är man! Skrev fel på dorsalis åxå, hade först skrvit rätt men sen ändra jag eftersom det var ett annat ord som de hade med som betydde samma. Åh klantfia!!! 

 

jaja nu funderar jag på att gå å lyssna på en disputition i aulan på vårdvetarhuset... Tror det kan bli intressant=) Har ändå inge vettigt för mig, har sett ännu ett avsnitt av 123 saker. Blev om inrikespolitik..

idag är det fredag..

..det innebär att jag skriver minst g på duggan, att jag får pussa på Isak, äta delikat pizza vid 17-tiden samt umgås med Stina=) det innebär också att jag är helledig hela helgen!! Pappa kanske kommer och hälsar på mig på söndag - HOPPAS=) Va och solade igår för att ta död på mina finnar, få se om det hjälper. Lite brunare på magen blev jag då iallfall å det är ju alltid nåt. Nu ska jag fylla vattenflaskan och bege mig till östra paviljongerna!! 

LYCKA TILL ANGELICA IDAG; DU ÄR BRA BRA BRA!!!  


Underbart..

En dag kvar..

ja imorrn så stundar Duggan.. Det kommer att gå bra om de har förstånd att ta upp samma saker på Duggan som de har gjort på de förra kursarnas tentor.. Hoppas att det inte blir så mkt om aktionspotential för det kan jag knappt ens stava till! Men 70% rätt ska jag nog kunna skriva till mig på duggisen alltid. ska läsa igenom litegrannsådärlagom idag å så måste jag städa rummet... Hitta MASSVIS med dammisar under sängen efter att jah hade renbäddat i tisdags, tror de kommer från  madrassen då jag var duktig flicka och drog av madrasskyddet och tvättade det åxå. Kan ju tala om för intresseklubben (som jag hoppas antecknar) att madrassen inte är den helaste i världshistorien men det kan jag som stark qvinna leva med! =P Kommer en hot, hot, hottie på besök imorgon har jag hört en fågel viska.. eller var det nån som ringde å sa det? Man glömmer så lätt...



Vad ska miss Berggren göra annars idag då kan man fråga sig? Fick frågan imorse å jag sa att jag inte visste vad jag ska göra.. "Å ändå är du uppe den här tiden?"  Jo sån är jag oavsett HUR länge jag har varit uppe och HUR mkt fest det varit så vill jag upp i tid på morgonen.. I'm a golddigger! Hehe. Men ibland händer det att jag ligger och drar mig, typ varannan helg=P Jaja ska ialalfall ut på en prommis med Emma runt 15-tiden, kanske blir det ett stycke walk när det ha ljusnat åxå så jag får producera lite melanin i Epidermis.. Mmm tror dock inte att jag blir SÅ brun av det men piggare kan man väl hoppas på iallafall. Är sedan igår stolt ägare till en av Cher's samlingsskivor - så jäkla bra låtar hon ha sjungit genom åren!!

Så är de, så blir de - först klå he sen svi he.. Jag gillar min mammsing=)



Ibland längtar jag tillbaka till det primitiva livet i Kråkberg/Tärnaby - var ofta förbannat tråkigt å jävligt men samtidigt s¨å har jag nog inte haft så mycket skoj som jag hade det där! I wanna go to the backe again.. ;)

Gött

Jo vi vi jäkla grym på att göra nudelsallad, jag å Phimpho mot världen!! Mmm I love food=) Men allra bäst är min alldeles egna fil å musli up north.. He always make me smile.

Snacka med Vickan idag, de va inte igår! Nice det..

Nu ska jag se 123 saker på svt-play before nattinatt.  

Inga kommentarer..

..Vad tråkigt! =/

Det gåååår inge bra i veckan med studierna, känns bara som om jag räknar ner till Duggan istället för att verkligen plugga inför den.. Illa det men varken psyket eller kroppen vill hänga med liksom. Jag känner mest för att kura ner mig under en filt med en stor kopp Assamte alt. glögg och äta lussebullar, choklad och allt gott/onyttigt man kan tänka sig å se på FILM eller på intressanta domkumentärer och debatter. Hm undra om det beror på hormonerna.. jag skyller då på det!! Men men det är väl bäst att fortsätta mina studier nu så jag får ta lunch någon gång idag. Sen middag med Phimpho ikväll, vi ska laga nudelsallad igen=) Så himla gott alltså!


man ska inte säga så mkt

Det är typiskt, skrev igår att det snöa och var vackert.. Men efter lunch då jag gick tillbaka till Mb och sedan skulle gå hem vid 15 tiden såhade det förstås regnet hela eftermiddan och det fortsatte på kvällen. Där flög det skitföret!! Men men det löns int å grämes över det. Idag är det då vackert ute och jag har tagit min vanliga promenad, samma som min löprunda btw mot Carlshem och Sofiehem. Nice det=) Började btw morgonen med att renbädda sängen och tvätta två fulla maksiner tvätt. Ha suttit nån timme nu och pluggat muskler och vad de gör för rörelser. Ska plugga lite på skallen nu innan lunch sen blir det plugg med basgruppen på skolan kl 13 - känns skoj=)



That's it... Ha lyssna samma låt MASSOR av gånger idag.. Take it from me - The Weepies Jaja plugga hjärnan var det..

Ha det gott!

Back to school

Ja det har varit helledigt i helgen så imorse blev det att stiga upp fem i sju för att sedan dra iväg till skolan för modellstudier av nervsystemet. Vi fick ett papper med en massa frågor om nervsystemt, det var bra för då kan man ju anta att dom har "lyft" det som de tycker är mest viktigt att kunna. Gick därefter till Mb och läste nån timme typ innan magen skrek efter föda, gick hem åt å nu kaffedags. Känner mig rätt trött, inte bra att slappa=P Eller då är det sockerkonsumptionen som har påverkat mig negativt och utlöst ett BEGÄR efter sockerkicken.. Hm det löns inte att fundera nå mer på det, gör mig bara ännu mer sugen på cookies å choklad.

Jaa nu vet jag inte vad jag mer ska skriva riktigt.. Hoppas att min älskade Stinagumma har haft en lika härlig helg med sin älskling som jag har haft=) Ha du lust att dra en prommis å snackis nån kväll i veckan??


Det snöar ute!! Happy, happy..=)

Det sista

Nu ryker det sista godiset sen helgen.. ISAKS påse! Illa det här, tur jag har tandkräm å lysterine=P

ibland undrar jag..

Vad tänkte jag på egentligen??

Ha köpt julklappar idag, känns bra det=) Hittade till mamma, pappa och lillebror.. PERFEKT det!


Helg

Jo nu är det helg, har suttit å läst på bibblan sen halv 2 men blev så less nu att jag inte palla nå mera. sitt nu å väntar på att Isak ska komma med bussen så jag få gå hem och fixa nån föda till min tomma mage!! Käkade tometegröt till lunch men jag tro den har försvunnit ut ur min stackars kropp vid det här laget.. På söndag är det marknad på Gammlia som jag funderar på att gå en sväng på och kolla om jag hittar nå fint:) Ganska mysigt med allt julmysigt som folk har pyntat med tycker jag=) Men när jag skaffar hus å familj vill jag nog ha det ganska sparsmakat med julpynt, blir rätt plåttrigt å rörigt om man har FÖR mycket. Huvusaken man har julgardiner, juldukar, ljusstakar/adventsstjärnor och några änglar eller handgjorda tomtar.

Skulle ju ha tagit bort mitt veckogamla nagellack som sett risigt ut sedan i söndags men inte har det blivit av! Klantannika.. =P

Inget nytt

Nä inget nytt att rapportera.. Vet inte vad det blir ikväll men är jättesugen på att fara ut å springa MEN det har regnat å det är blött och väldigt halt ute... Ingen löpning här inte! Hm jadu det blir väl att nöta Anatomi istället..=/ Börja bli lite less på det nu faktiskt ska jag vara ärlig. Ärlighet varar ju längst...=P

Fika med eliten

Jo det blev en fika med Millan i eftermiddag på samhällsvetarhuset, chokladmuffins å kaffe=) Det är skönt att ta ett break ibland och bara komma bort från plugget ett tag sådär å snacka om andra saker här i livet (dvs karlar) hehe... Ja sen så blev det att sitta i tysta läsesalen på Mb till klockan sju då min mage inte ville vara med nå längre och tvingade mig att gå hem till födan! Blev paj som va kvar sen igår, nice det. Få se vad ag hittar på resten av kvällen.. Ha blivit förbjuden att plugga mera men när karl inte är på plats så kan han inte ha kontroll på mig =P Höhö..

Nä GUD vad gott te jag köpte på Ica Maxi i fredags, Assam heter det och det smakar juligt å kryddigt, MUMMA!


Julkalendern

Tycker inte att den verkar vara nå bra, har sett alla avsnitt hittills men blir som inte intresserad.. Synd med tanke på att det är tradition att stiga upp för att kika på den vare morgon. Jaja det blir väl att jag kommer att försöka börja tycka om den så jag blir motiverad att stiga upp i tid för att hinna kika på den medan jag äter frukost. Då kommer ag igång med dagen också även om jag inte har några föreläsningar =) Det är good shit!

Oj vad det kan hända mycket på en vecka alltså.. Tror det inte blir orkester ikväll för mig,känns lite dumt, dumtäven om det är riktigt skoj! Hm nä nu ska ag ta itu med studierna tror jag.. Snart halvlek innan helg=)



Tänd ett ljus är favoritjullåten tror jag, så jäkla fin!

Kommer att dö!

Måste klara duggan, måste klara duggan, måste klara duggan... Men det är så JÄVLA mycket att nöta in!!!

Fika

Det blev julfika med Emelie och jennie ikväll=) Sitter nu å funderar på att lägga mig men är så sockerspeedad så ag skulle nog kunna vara uppe många tmmar till.. Huvvaligen vad det är gott med fika å gott sällskap!! Gillar mina girls SÅ mycket.. Imorrn ska jag INTE ta sovmorgon, gå upp, äta frukost å plugga tills jag dööör. Annika is going to pass the Dugga om två veckor, så är det bara!!


RSS 2.0