Brödet på jäsning, flintasteken i kylen

Har plugga lite halvkasst på förmiddagen men jag har iallafall tilltro till att det kommer att gå det här! :) Har varit på ÅC å handlat inför helgen, bl a FLINTASTEK:) Ska grilla ikväll hos älsklignen med en massa folk:) Träffade Jennie och hennes lillebror på konsum åxå så de ska följa med, blir Niiiiice!

Brödet är i ugnen.. Snart! Det håller på att jäsa nu:) Höll på att dö svältdöden av bara tanken på att brödet vbar helt slut, inte ens en hårdbrödbit fanns det hemma:( Så Jonnyboy räddade mig med svärmors supergoda bröd:) Det är kärlek - sann kärlek<3


Snart ett år sedan jag fann kärleken..

missförstådd

Hatar att det ska bli såhär.. vart man än vänder har man rumpan bak! :(

Valborg 2009

 

 


Till alla som orkar läsa mitt skryt! Sjukt glad:)

Hej Annika,
Jag tycker du har skrivit ett mycket bra arbete, även om det är begränsat utrymmet som du själv skriver.Du har gjort ett intressant och relevant val av ämne för uppgiften och du ger en bra beskrivning av pizza utifårn många olika användingsområden (kalas, bakis osv).

Du visar tydligt att du läst litteraturen och kopplar den till resonemang kring din produkt på ett föredömligt sätt. Jag gillar dina reflektioner kring hur ätande av pizza kan bli ett uttyck för hälsa samt hur pizzaätande och gillande kan etableras som norm på exempelvis barnkalas.

Du låter kurslitteraturen berika och fördjupa reflektionen kring din produkt utifrån flera begrepp/perspektiv/diskussioner och ger onekligen en breddad förståelse av fenomenet pizza.Jag undrar om det skulle vara möjligt att få använda ditt arbete som exempelarbete i framtiden, för framtida studenter på kommande kursern, för att det är så bra?

Du har även bra struktur och bra språk i arbetet, vilket gör läsvänligheten bra. Lycka till i fortsättningen! /Anna

Tjohooo för ett VG - smack! :) Det satt bra när jag känner att jag håller på att strypas av allting!!! Skickade just in undervisningsuppgiften också på Cambro så nu har jag bara vårdplaneringsuppgiften att färdigställa innan Kroatien plus en refkletion över VFU:n för att jag missar det refleterande samtalet som vi har på måndagen efter VFU:n. Fast bara och bara den blir nog rätt mkt jobb med vårdplaneringen måste erkännas men jag har ju en hel vecka på mig att göra klart den;)

Tröttis å pluggis

Japp men snart klar med undervisningsuppgiften.. Ska ta den imorrn å ikväll har jag nästan skrivit inlämningen till den uppgiften klar så det bara är att komplettera lite efter morgondagen:) I ROCK!Måste sova nu.. Ska iväg på förrådet och hämta ut uniform vid 12 imorgon så jag måste smita iväg från praktiken en stund.. Det blir nog bra det!

Nattinatt

Vad hemskt!

Gud vad hemskt det var på mittbedömningen idag, kändes som om alla missförstod mig! Allt går ju bra på praktiken men när det blev diskussion om uppgifterna blev det kaos! Innan slutet hade det fått en bild av mig som slapp student som är ostrukturerad och som väntar med allt till sista veckan! De började ge mig tips inför c-uppsatsen att jag skulle vara ute i god tid och planera och att jag skulle se det här som en lärpenning... SUCK! Missuppfattad till tusen=/ Men men jag skiter i utbildningen och hoppas på att jag blir en kunglig sköterska ändå!

Hjärtat i halsgropen, känner stressnivån trappas upp dag för dag.. Mamma ringde och överraskade mig om att jag inte har någon hemförsökring och att jag därför står oförsäkrad inför resan! Snacka om grädde på moset=/ men nu har jag fixat det också, blev länsförsäkringar och jag hoppas på att de är bra att ha å göra med:)

Måste iväg på orkestern ikväll även om jag inte känner lust, ork eller att jag har tid med det.. Hade hellre pluggat och tagit en löptur, skulle sitta sjukt fint med LÖPNING!!!!

Gnäll, gnäll å åter gnäll..

Ingen aning

Jag har ingen aning om hur jag ska hinna få ihop alla uppgifter känner jag. Missförstår dem hela tiden och när jag börjat på dem så inser jag att jag skulle ha valt en annan patient.. MEN det tar sån tid att sätta sig ner och gära om allt så jag tror jag får köra på den som jag har börjat på. Hoppas bara att min handledare på neurokirurgen svarar på mitt mail och att de hör av sig! Jag vill inte sitta och hitta på något som jag inte känner jag kan hitta på fullt ut för att det ska bli trovärdigt i uppgiften.

Informationsuppgiften kommer bli rätt basic s¨den är jag inte så orolig för men det känns konstigt och svårt att skriva ihop det som jag ska skicka in till skolan efteråt. Men men jag har ju "hela helgen på mig" att fixa med det förutom fredagkväll och lördag förmiddag ( då jag ska fira valborg+känna av att jag varit på brasan kvällen innan)... Jahapp slut på gnället för denna gång. Ska tametåen bli läarare och förändra sjuksköterskeprogrammet!!!
Väntar på ett sms från ponken.. Fast han kanske tar sovmorgon, vem vet? Hade då varit mys med sällskap ner till Haga:)

Hann förresten bara fara å gymma igårkväll förutom att skriva på VFUuppg.. Hade änkt hinna med att öva saxofon och springa nån mil åxå men tiden bara rinner iväg.. Suck, skulle verkligen behövt öva!!!!

Lunch på praktiken

Suttit ute i solen och käkat min matlåda medan jag snackade med Carrobarro:) Kan inte ha det bättre;) Nu blire såromläggning och blodtryckstagning efter att kaffet druckits upp:)

Flyttstädning

Emelie på spisen!

 

Lina i kylskåpet..

 

Jennie leker med skurmoppen..

 

Vi var ett gäng tappra hjätar som hjälptes åt att städa ut Jennie lägenhet på Grisbacka i eftermiddag.. och ren blev det tillslut!

Mötte upp min faster Ingela på en pizzeria och sen så raggade vi runt på Teg litegranna innan hon gatt fara vidare.. Trevligt! :) Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och fortsätta med att städa hemmavid..=/


Vill ha!

Denna bikini vill jag ha! Tror dock den inte hinner komma innan resan så jag skiter i den.. Får se om det blir en beställning när ja kommer hem istället;)

Min lördag:)

Dagen började med en timmes promenad med min älskade Jonnyboy i solksken:)

Cyklade vid elvatiden ner på klädbytardagen som hölls på Hamnmagasinet och fyndade en massa kläder å så blev jag av med en massa som jag inte behövde ha kvar - NICE! Gratis shopping är grejer det:)

Sen så blev det att handla på mig lite öl och cider innnan jag cyklade hem.. Löptur ute i det vackra men BLÅSIGA vädret å efter det blev det gymmet med Oskar, könns som om musklerna har vaknar till liv nu! Synd bara att det snart är sommar, då åker Oskar till Stockholm och jag blir svag=/

Egobild - vilobild;)


Hem och laga middag å så bar det iväg till Stina för att plocka upp henne samt provsitta hennes nya fotölj och spana in de nya gardinerna:) Sen traskade vi vidare till Carlshem för filmkväll och mys;) Blev rätt sent innan hemgång men det gjorde inget för jag hade hinkat kaffe à la starkt x2 ;)

kick ass

Va ju bra:) Såg den igår med en massa glada 06:or och Ida:) NICE!

Minnen från ThailandKul:)Inte helt fel..Vad mer kan man önska sig än en halvt naken blivande sjuksköterska som dricker kaffe på på hotellsängen???
Milla hade det bra! ;)Bakis å uppe i ottan för att se soluppgången!fruktdrink vid poolen.. :)Nyblivna vänner!

Jag är kung på att hitta på status känner jag.. :D

Aktivitet

Svårt att ta sig upp ur sängen och tillbaka till den r/t smärta i buken, risk för immobilisering. Äter själv i säng eller på sängkanten. Går med gåbord och följeslagare till och från toaletten. Sköter den personliga hygienen själv men behöver assistans med dusch samt vid av- och påklädning.


Träning och plugg

Suttit ute i solen/molnen och plugga lite.. funakde faktiskt att ta med datorn ut! Ska nog vara sådär halvers väder för att det ska gå.. EN anledning till att moln kan vara nice ibland! Träffade en vaktmästare som jag började snacka med och jag berättade att han hade drömjobbet. Han tipsade mig om att jag kunde jpbba som ett svin som sjuksköterska några år och sen köpa egna fastiheter och bli fastighersskötare för dem:) Rätt bra idé! Får åka till Norge och bli smårik först och bli en grym sköterska och sen sluta när jag är på topp! Sen så blir jag hemmafixare;)Blev en 45-minuters löptur vid Olle Fiskares väg och sen över Nydala och campus för att slutligen springa vid älven och upp till Carlshem.. Där väntade Oskar för att gymma med moi! Det blev väl typ en timme där å sen sprang jag hem och nu blire plugg igen..

Top Model nästa???


Det blev en tidig dag

Japp är hemma nu, gick hem efter lunch! Men hur bra det var är en annan sak.. Vill bara slå ner en av de som jobbar där, vilken hemsk människa!!!! Men men det här ordnar sig hoppas jag.

hoppas på en tidig dag

Ska man ta sig hem lite tidigare idag för att kunna vara ute i solen?
man kan ju hoppas iallafall...

Ta en patient?

Vet ni om det går att ta en patient man har haft hand om till och ifrån på sjukhuset och sen ta promblem som de tyckte var jobbiga? Jag menar att inte ta en patient som man verkligen tänker att "den här ska jag ta" och använda i sin VFU-uppg? Jag vet ju på ett ungefär vad hantyckte var jobbigt och vad vi gjorde för att underlätta för honom. Tror det hade varitr en bra patient.. hade svårt att sova, hade ont och var förstoppad typ.. HJÄLP!!!! Är nu på ett boende och tänkte försöka göra uppg där men det känns inte som om det är lika enkelt att få ut en bra patient att göra en vårdplan för...

Trötter trötter

Så är läget nu..

Har haft förstamarschträningen ikväll, kallt kallt! men det ska bli kul att lära sig:)

Mera tid till AnnikaUL tack!

Flyt

Nu flyter det.. har sprungit de tre ggr som vaer målet och jag har smått kommit igång med styrketräningen. Ikväl blir det att pumpa upp musklerna med Oskar igen, nice! =D

RESA bokad till Kroatien den 8:e maj ÄNTLIGEN dags att se världen igen:) Åker dit tillsammans med Maria Rending, kommer bli kung:)

 

Så nu blir det fokus, fokus på praktiken och hårt jobb med att gära klart med uppgifterna innan resan! Ska gå, ska gå:) Har fixat så att jag ska få ut studieintyg åxå å anställningsbevis så jag får bättre betalt i sommar åxå:) Duktig flicka:)

 

Nää fixa lite nu innan träningen!


Kvällens sista inlägg..

Tvättat nu också:) Inge plugg dock.. ;) men men det hinns tids nog som jag brukar säg;) 

Det var nån dag som passa dig
Du tog förgivet att jag kunde
Men du glömde fråga mig
Du glömde fråga mig
Du flyger högre än oss andra
De får se upp varenda gång
Först när du tar dig ner på jorden
Först då kan jag va din vän
Först då kan jag va din vän

Jag mår bra och det blir vackert
O lika sorgset som förut men här finns inga brustna hjärtan
Alla ser likadana ut, alla ser likadana ut

Det är grönare i parken
O du ropar högt när du är där
Du säger att jag skrattar bort dig men du var ju aldrig här
Du var ju aldrig här
Du går ensam hem ifrån krogen och jag undrar hur du gör
Det är lättare att falla med ena foten utanför med ena foten utanför

Du ville träffa mig i veckan
Du vill alltid samma sak
Du vill ha det du förlorat
Men mig får du inte tillbaks
Men mig får du inte tillbaks
Men mig får du inte tillbaks
Mig får du inte tillbaks


Nytt år !

Ikväll har vi haft middag med en massa folk från olika länder, främst asiater! =) Det har varit god mat och trevligt sällskap:) Nu ska jag ta mig en promenad för att sträcka ut den fulla magen och skingra tankarna från annat!

Priset man får betala för en trevlig kväll

Idag har jag känt mig trött, trött och åter trött! Skyller på de öl jag drack igårkväll och att jag gick hem till älskligen efter Origo dvs att det blev sent. Men det har varit en nice dag idag, LEDIG ggr tusen! Lite stressad känner jga allt attt jag är över alla "borden" men det var varit jättekul idag. Har varit bort på Ersboda och fyndat lite grejer, 2 sportbhar, ett par glansiga trosor och en buff - allt under hundralappen! Nöjd=) Sen så har jag fyndat ett diadem med en rosett på på H&M.. Och nu till det bästa, har varit på Fortet och lekt med Carro och hennes kille Tobbe som var på mitt lag. Och vi vann över de andra laget:) Kom inte ihåg vad alla hette med den var skönt folk från Bygg och Ina från Storuman. Flum, flum men skojsigt värre! :) De fysiska grenarna var de som gick bäst för oss:)

Tobbe

 

Slitna efter Fortet

 

<3

 

<3
Nu ska jag hjälpa till att fixa inför kvällens nyårsfirande!

<3Mein schöner deutschen Freund <3

värmande

Vad gör en gladare än att få höra en riktigt fin komplimang från den man gillar?

How long?

Hade tänkt stanna till kl 12 imorrn på praktiken för att sedan hinna gå på Gudruns föreläsning.. men nu är den inställd!!! =/ Ska jag stanna där längre och därmed ta med lunch eller ska jag gå hem och skriva på den palliativa uppgiften? Svårt val.. Hur ska jag göra??? kanske blir bra att gå till 14 eller nåt? Då hinner jag ju hem på fixa lite innan Stina kommer på middag:) Det som inte dödar det härdar! ;)

Har jag förresten sagt att jag ska på Megazone med Carro på lördag? Milla har inte bestämt än om hon ska haka på eller inte.. Man kan ju hoppas på det iallafall:)

Blev gym ikväll med Oskar, det var nice faktiskt att väcka kroppen till liv igen:) Nu väntar sängen för mig!

Gått bra

Bra dag på praktiken idag, tycker jag har gjort det riktigt bra=) Syrrorna var på utbildning på eftermiddagen så jag hade två kontor för mig själv och ett gäng telefoner att svara i. Hade förstås en annan syrra som jag lekte med under förmiddagen men relativt mkt ansvar fick jag, det är nice! =)Ikväll ska jag fara å träna med Oskar M och vi kommer säkert bli jättestarka! ;) Imorrn är det halvdag som gäller och sen tänker jag vara ledig:) Tror jag om jag inte kommer på att jag måste skriva på den palliativa uppgiften. hade kanske varit bra att färdigställa den om jag och Maria får ett ryck i maj och drar iväg redan då. Möte på söndag om resplanerna:)

Är gräsänka för tillfället men det är bara att bita ihop.. Kommer klara det här åxå! Tänker inte göra samma misstag igen.. Nä inge mera Internet nu!

KRAM på er alla<3
Lite blandat

Verkar vara allt fler som droppar in på bloggen, kul=) Men lite läskigt åxå med tanke på att jag inte tänker på att folk läser den.. Men jag hoppas att jag ät hyfsat politiskt korrekt iallafall;)


Praktiken flyter på bra, jättefina sköterskor på boendet jag är på men rätt segt när man inte har fulla ansvaret. Tror det är mera jobb om man är "klar" och verkligen jobbar där. Nog likadant runtom på de flesta boenden skulle jag tro.Är det förresten någon ensam själ som tror de har ungefär samma ambitionsnivå, intresseområde och dygnsrytm som moi och som har lust att skriva c-uppsats med mig i höst? Jag står ensam mot världen för tillfället..


Ikväll har jag skickat in uppgiften om pizza, spelat skalor å marscher samt varit ute och sprungit runt sjön. Duktigt av mig att hinna allt jag hade tänkt hinna med ikväll=) Satt och fikade tillsammans med Phimpho och en av våra vänner efter träningen, var riktigt trevligt:) Hon ska även delta i nyårsfirandet på lördagkväll vilket känns trevligt:) Nästa fredag är jag ditbjuden till henne på middag och Jonny skulle få haka på om han ville åxå:) Får se om jag har tid och möjlighet att fara dit.. Samma sak gäller väl ponken åxå.Det lönar sig inte att deppa ihop över småsaker.. egentligen.. men det är många som gör det och det tycker jag är mänskligt! Livet ska inte vara en dans på rosor då uppskattar man inte när det verkligen är nice!


Orkesterrep

Stora gäspningar från 2:a saxofonstämman ikväll.. Å många felspelningar! Ska verkligen bli bättring till nästa vecka! Öva kanske vore nåt???? Det snurrar i huvudet av alla sänkningar de har skrivit noterna i, blir att nöta in..

Ska fixa med mitt schema snart också.. Vet dock att jag ska vara där kl 08:00 imorgon bitti och att jag tänkte gå hem vid 12:00 på fredag så jag hinner se Gudrun kl 14:00. Nån som ska haka på?Nåt som är jobbigt är när man är hungrig.. Tur man är vuxen nog att få bestämma själv vad och när man vill kvällsfika:)

Still tuff tid..

Japp så är det med den saken, bara försöka slå ifrån sig det.. Mamma vet vad jag snackar om!

Har då koka upp vatten för en fjärde kopp kaffe idag, det bjöds på chokladmuffins (såna där maffiga och goda) idag på eftermiddagen men jag tackade nej plus att jag tackat nej till godis två ggr idag också. Duktig flicka! Tycker det går ritkigt bra, hårt ikväll på repet bara då det alltid är sjuuukt gott fika där=/ Men men jag blir nog modell en vacker dag om jag lyckas stå emot;)

Jobbigt

Det känns jobbigt just nu, vill inte fundera men jag gör det ändå=/

"här och nu Annika, här och nu"
Solen kyser då utanför fönstret, tror detr blir att gå till praktiken istället för at cykla.. :)

Gofika

Har haft introduktion idag inför den nya praktikplatsen på kommun, de bjds på fika:) Undrar hur de tänkte när de bjöd ett gäng med studenter på fika??? Men de var ritkigt gott, synd bara att de hade missuppfattat Lisa och gett henne bröd utan mjölkprotein istället för helt veganskt bröd=/ Men men det fann ju mkt frukt åxå:)

For förbi på Haga där jag ska göra min praktik åxå, visade sig att en tjej i klassen åxå skulle vara där fast på demensdelen. Blir kul med sällskap=)Ibland måste man omvärdera sitt första intryck av personer, en tjej i klassen har verkligen växt i mina ögon dn senaste tiden - hon är ju störtskön! Kul när det är åt det hållet och inte det andra.. Känns kul med praktik för då lär man känna fler i sin klass, om de är på samma avdelning typ. William tex som hade praktik på neurokirurgen samtidigt som mig har jag knappt snacka med innan men nu har jag mer koll på honom:) Riktigt trevlig! =)Tänkte mig dagen ungefär såhär: sätta mig i solen och käka nåt lättare, typ milkshake eller nåt, fara ut och springa löpturen som Sara tipsade mig om idag, duscha, gå på ÅC och handla,  laga mat till älskligen och sen PLUGGA bort saker inför veckan, spela saxofon, slappa, mysa, mysa lite för länge, surra, surra för länge, somna.. Vad tror ni? Tror det blir en toppendag iallafall! På menyn idag står...UPPSTEKT PALT (ni vet de där som ser ut som spindlar för att jag inte finrev potatisen) och bacon å lingonsylt.. Största frågan är om de blir Svärmors eller Mammas lingonsylt;)


FavoritMellisaHornLåtenFörTillfället


SunTan

Har enligt säkra källor(?) skaffat mig lite färg på näsan under helgen, känns nice det! Idag skiner solen, tur jag har en kortdag! :) Skulle kunna bli en riktigt enstöring under denna årstid, jag behöver ingen bara jag har min sol och får vara ute med den!!! Kanske jag ska skaffa mig en tatuering i nacken som självaste beckham? Skulle passa min frisyr om inte annat;) Skulle nog bli en hyllning till min mamma på ett eller annat sätt om jag skulle göra en. Alternativt göra den som min bror redan har två av för den är sjuukt snygg:) Fast skulle den passa att ha i nacken? tror inte det..

 


Underbara vår!

Älskar den här årstiden, känns som om livet kommer tillbaka när solen kommer:) Har varit hemma hos pappa i Husum i helgen och vi har varit ute mest hela tiden. Lördagen for vi till älskade Kroksjö och tog en skidtur som varade HELA eftermiddagen, rätt dåligt glid under träskidorna..;) Såg jättetydliga björnspår på sköterspåret, har aldrig sett såna så tydligt förut så det var spännande ock kändes kul=)På kvällen beställde vi hem pizza och sen så kollade vi på Millenium innan vi däckade i sängen.

Idag har vi varit ute på en tretimmars promenad på förmiddagen och sen gick vi bara in och drack kaffe innan vi gick ut till havet en sväng. Sen satt vi på altanen och solade tills det var dags att käka middag och sen fara hem till stan.

Skoterstugan

 

Underbara pappa<3

 

Tittar man noga skymtar man fabriksröken

 

Havet!

 


Avslutar det här inlägget med att säga hur fruktansvärt mycket jag älskar mina föräldrar - de är GULD värda ska ni veta!  Utan dem skulle jag inte vara något, jag skulle vara död! De ställer alltid upp till 110 % för mig och de är bara ett telefonsamtal borta när jag än behöver dem. NI ÄR BÄST<3


Nu var det slut

Japp lite trist men skönt på samma gång! Nu ska jag bli kung på att vara kommunsköterska istället, blir bra tror jag! Fick jättebra omdömen från neurokirurgen och jag gillar verkligen carina som är huvudhandledare där. Tror att jag är ganska lik henne på många vis:) Det är bra det:) Hade gärna visat mina fina omdömen här på bloggen men jag vet inte hur man skannar in en bild som ser vettig ut och inte är alltför stor. Så det är bara för intresserade att komma förbi och hälsa på:)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och skriva på min eximinationsuppgift i moment två som handlar om matens kulturella betydelse typ. Har valt att göra en reflektion om "pizza" eftersom jag själv är väldigt förtjust i just den maträtten. På tal om mat så går det jättebra med att inte äta socker, dock äter jag russin och frukt och bär men det tycker jag är heöt okej. Det är just småätandet av vitt socker jag ville minska ner. För Jonny går det åxå bra och han är mer seriös än mig när det gälller övrig kost. Men vi har inte riktigt samma mål med det hela så det är nice att det funkar för oss båda oc hat vi kan stötta varandra:)Gjorde för övrigt crepes till lunch idag, hade kvar tunnisar sen i onsdagskväll eller när det nu var.. Gott blev det, gjorde med champinjonstuvning:) Jonnysveckosallad är kunglig - han blir nog gift ska ni se;)
Trött

Vad gör man inte för att få sova en natt med sin egna Gabriel???...Ängeln alltså! Känner mig trötter idag, kan bero på ca 5 timmars sömn - för lite med andra ord! Sista dagen nu och det regnar ute=/ Skulle varit nice med vackert väder i helgen!!!!


Love is in the air<3


Snart slut på min tid på NUS

Blanadade känslor, har haft en bra tid på Neurokirurgen vilket känns toppenbra! Framtiden ser inte lika mörk ut.. Visst kommer jag att greja att vara sjuksköterska och jag kommer bli grym! Iallafall om man ska tro vad handledaren säger och den feedback jag får av mina patienter:)Nu har jag inget bröllop att se fram emot längre, ska inte få fara på Viktorias och spela=( DET känns jättetrist!!!!! MEN det är bara att gå vidare.. Ska peppa för en resa och så peppar jag för Brännbollsyran i maj=) Milla and I :)

Inget bröllop för kåren:(


Sjuuukt nice:)Alle Damer

 

Kan inte låta bli att bli sjuuukt glad av att lyssna på den här låten.

Min lillebror skickade den till mig;)

 

Här gör faktiskt sötanton sin version av samma låt! ;)


First day of NO SUGAR

Det har gått bra faktiskt.. men dagen är ju inte slut än! Tror nästan det var dålig idé att fira sista dagen men en massa kakor och glass och godis.. huvudet  har varit i chock idag och suktat efter en massa kaffe och som jag åxå tror SOCKER. Men icke sa nicke, det fick bli kaviar på förmiddagsskorpan och ost på eftermiddagsskorpan. Ett ton kanel på äpplet medan jag försökte övertala min hjärna om att det i sjävla verket var en riktigt saftig och god äppelkaka;) HAha fan vad bäst jag är! Jonny kom förbi på middag och botade min huvudvärk med sin blotta uppenbarelse. Det är nice med stort N:)

Godis? - nej tack!

Ska försöka få in det mantrat så det blir lätt att säga nej om jag blir bjuden..

Kakor - nämen usch vad äckligt!

Kommer aldrig gå att lära in det men jag ska då göra ett uppehåll likväl..

 

Jag tror på mig själv och jag tror på karlsloken åxå! Ska dock göra ett undantag för tentafika/slut på praktikfika på Kafe Göteborg, sådeså! ;)


KRÅKBERG i mitt <3

Fasen vad det är nice med små fjällbyar ändå, har verkligen haft det toppenbra där hemma:) Det enda jag saknade var min älskade storebror som stannade med sin älskling i staden över påsk. Ätit gott och haft nice väder några dagar iallafall plus att jag fick träffa bästaste Vickan å hennes fästman=) Testade till och med deras ringar!

Fredagen var lite mulen men jag tog en promenad upp på toppen längst till höger i bild

Vädret kan kasta om fort uppe i fjällen..


 

På lördagen sålde jag nummerlappar på pimpeltävlingen i grannbyn tillsammans med Jennie

 

Ganska mkt folk på isen, över 170 deltagare!

 

Påskmat å en öl så vi fick vara oss själva för en stund;)


 

På söndagen var det toppenväder och vi var nere på sjön mest hela dagen och grillade

SOOOOL=)

Lite snowboard=)


 

Bästa vädret kom då det var dags att åka hem till stan.. Gick då en promenad upp på fjället:)

 

Snyggaste frillan;)


Lilla huset på backen:)


Prinsessbröllop

Kolla tv4's inslag om kåren här Hans är ju för rolig!

Kärlek

 

 

 

Tre bilder som på varsitt sätt kan sammanfatta påskhelgen.. Längtar redan tillbaka hem till Kråkberg<3


PÅSK

Nu är jag hemma i Kråkberg.. Känns bra det:) Fick åka hem med Gina och Robert vilket var GULD värd=) Sjukt mkt snabbare, enklare å bekvämare att åka bil å TREVLIGARE för den delen:) dock var vi rätt trötta alla tre tror jag så det blev inte mkt snack första biten.

Idag har jag åkt med mamma in till Tärna å hälsat på Vickan och Jens som är hemma över lovet, nice! =) Å så har jag hälsat på två av mina sötisar på hemtjänsten å surra med dom ett tag. Blev att sitta å försöka skriva på lite uppgifter inne på sköterskeexpen på Granhöjden medan jag väntade på att mamma skulle sluta. Hann inte skriva så mkt dock=/ Men det löser sig...ALDRIG som Emil brukar säga;)

Sommarn är fortfarnade oviss, alla vill att jag ska jobba 8 v utom jag, vill hinna komma bort från stan ett tag¨åxå känner jag. Men det hade varít nice med ett jobb i Umeå ändå.. 5 v eller max 6 hade varit sjukt nice att få jobba:) Men det är väl bara att drömma om det skulle gå med på det.. SUCK, orkar snart inte tänka alls på det dära nå mera.

Imorrn spelar Noice Makers på Tärna Fjällhotell men det lutat starkt mot att det INTE blir att fara å titta på dem.. Ganska dyrt plus att folk komme rvara onyktra å dryga. hade varot en annan sak om jag hade varit smart nog att köpa med mig några öl hem över påsk.. Hade inte en tanke på det alls faktiskt! Vädret ser inte kul ut heller imorgon men jag ska noig ut på skidorna ändå känns det som.. Nåt måste man ju ta sig för;)  

RSS 2.0