Nu har det dragit igång

Jaa insparken började på fredag.. Blev att rita t-shirts å skriva smörsånger till oss faddrar å sen fick de leka lekar i regnet. På kvällen blev det fest på Berghem å sedan utgpng på Origo. Det var kul att snacka med sina egna klassisar åxå tycker jag, vi är ju inte alltför nära varandra i klassen. Blev lite väl hårt på vinet för mig så det blev att gå hem rätt tidigt från Origo och kände mig inte som en prinsessa på lördag förmiddag precis..=P


4 glada SSK =P


Jag å fyra av mina sju små nollebarn..


Emma å Jag=)

Men men klockan två på lördag var jag nere på stan och testade på modern dans på Umeå dansskola tillsammans med Milla å Linda Nederberg. Efter det blev det att leka lite på stan å sen käka på Subway/Max för mig å Milla. Å sen drig vi till en av hennes klassisar som bor nere på stan för att hon skulle planera nån stadsjakt med honom. På kvällen kikade jag film med Emil å sen så gick jag med honom en bit när han skulle gå hem.. Sen så va klockan mkt..


Milla å jag lekte på Sagolika ting..

Buhuuu sluuut!!

Idag har jag varit med Millas nollor på paddling utanför Sävar, har haft sjukt roligt idag å är så jäkla lycklig å glad i hela kroppen över att jag fick följa med=)


Milla köpte prisvärda såpbubblor dagen till ära


Dessa nollor förtjänade att bli blöta tyckte jag..=P


Paybacktime?? =P

Ikväll när jag kom hem så stid maten färdigdukad på bordet, nice=) Slängde i mig den å sen letade jag reda på min cykel(som jag hittade utanför Origo, glömde den visst på fredagkväll) å så cyklade jag till Nydala för att träffa mina nollor.. Va inte överrdrivet kul men det kan ju bero på att jag fått MKT frisk luft redan idag.. Plus att min mage hatar mig!!! Skulle behöva en värmande hand på den=/
SSKnollor försöker spräcka en ballong..

Annika stickar

Yes gjorde klart mössan som jag fick av Anna när jag fyllde år.. Stickningen dog av när det blev sommar och varmt kan man säga.. För att vara länge sedan jag stickade någonting så tycker jag att resultatet blev rätt hyfsat.



Annars har den här kvällen gått till att ta en promenad, läsa DN på UB å att städa här inne.. Kan inte säga att Annika är på tiptop men det kommer, det kommer..

Annika goes hemtjänst

Vaknade astidigt av att jag evigt höll på att frysa ihjäl, så går det när man är stor i mun!! =P aja hade ställt väckarn på 8 ändå för att inte missa att väcka uppp Milla. Steg upp före 7, kokade ägg å gröt och hoppade in i duschen med HÖG temp för att spola bort all is. Åt frukost å klädde på mig, linne å mina vita hemtjänstbyxor som råkade följa med mig till Umeå. Gick upp till Kuratorvägen och stegade in och väckte min klient. Kokade gröt åt henne och satte sig i godan ro med Bibeln(cosmo) å drack mig en kopp kaffe=). Följde med klienten till ÖP där hon skulle skriva tenta. Gick hem å nu är det nu!

Ska snart knata iväg till VVH och träffa mina klassisar..

Fick lönebeskedet idag förresten.. De jävlarna har glömt bort min löneförhöjning!!!! Morr...

Annika goes skejt och sniffare

blev utgång igårkväll på Origo, hakade på ID.. Milla använder mig som slav å bad nig hämta grejer till henne så jag tyckte gott jag kunde få följa med in när jag väl var där=) Dock fick vi stå å köa i 1,5 timme för att det va s sjukt med folk! Dålig musik på dansgolvet men det var kul ändå=) Anklagades för att trampas på fötter å slåss medan jag dansar men jag förstår inte vad de menar med det?? =P

Idag tog jag sovmorgon(tiiig Milla) å så gick jag bort på Mariehem för att träffa Robin. Vi for å skejta å så kollade vi in T-shirtstore nere på stan. Robin köpte snyggaste sunbrillsen!! Å så sniffade jag herrparfym inne på Kicks(min nya grej??) å så testade jag en goparfym som hette Black XS=) Blir alltid så sugen på att köpa nya dofter!!! Love it=)


Dessa två luktar sjuuukt goda, for him och for her=)

Sen så drog vi hem till honom å jag hittade en mögelodling i kaffebryggaren då jag skulle stilla mitt begär. Men det blev kaffe efter lite om och men medan vi kikade på Tratten och Finkel.. Så sjukt jäkla kul!! Sen så promenixade vi till Ica där jag fick mig ett kinderägg=) Å så gick jag hem å lagade mig mat.. Nudlar(mitt sista paket!!!!) med ägg, korv å grönsaker. Mästerkocken i stulen scarf skulle man kunna kalla mig=P


Jättefin, inte sant?? Ska bära den med heder å stolthet tills den kommer tillbaka till sin rätte ägare=)

Eftermiddag

Börjar lessna på att vara ledig nu.. Vart är alla sjuksyrror??? Jag saknar ju er nu när alla andra har börjat leka med årets nollor. När börjar våran inspark?? Vet bara att klassen ska träffas på torsdag å planera.. =/

Fick då sällskap under min morgonpromenad imorse, det var nice som omväxling för i vanliga fall är det Mix Megapol som gäller under promenaden alternativt samtala med någon på telefon(läs mammi).

Fick besök av en viss Millabus i eftermiddag som tvingade mig att baka kladdkaka.. Så de gjorde jag å den blev helt okej.. Brukar sällan baka såna, håller mig till bullar å matbröd å smulpajer=).


Café Stipendiegränd 10C

Blev lite tröttis efter att hon dragit vidare så jag la mig på spikmattan å läste, å sen la jag ifrån mig boken och slumrade till en stund. Skönt det! Ska väl käka middag om en stund å sen hoppas jag på att nån vill hänga med mig till Origo och dansadansa.. Men själv far jag då faaan inte!



Jaaaa vad ska jag bikta mig om?? Känns som det finns så mkt jag skulle vilja skriva men det är sånt som många av läsarna inte borde ta del av så det blir ett litet dilemma. Men men jag får försöka att knipa käft om mina tankar så länge jag då inte vet hur tankarna går åt för håll. Med andra ord så är det en lätt förvirrad ung dam som skirver på sin blogg.

Cykeltur

Var på cykeltur längs älven på förmiddagen.. Kollade på den där trädgården nedanför Baggböle herrgård, fint=) Blev en riktigt svettig cykeltur på över två timmar. Bjuder på några pics från turen.. 







äppelätarpaus..=)


Den blåa blixten..








Dagens låt



Okej lyssna på låten.. videon är dålig..=P

Annika goes Robin

Yesbox i eftermiddag har jag hängt runt med Robin. ända fram till nu faktiskt. För de som inte vet vem han är så är det en av mina nya bekanta som är helt grym!! En sån där person som man inte behöver göra sig till för när man umgås med å man slipper hålla på å nojja sig över hur man ser ut å sånt fånigt man kan tänka på ibland. jaja sak samma, vi har då åkt lite skateboard på Carlshem å jag lärde mig lite nytt. Skulle få en dricka om jag satte en grej(som jag förstås har glömt bort vad det hette) och då gjorde jag det förstås=) Blev dock en glass instead of dricka, Annika är ju en glasstjej för de som inte visste det redan.. sen så for vi bort på Noliaområdet för att åka i rampen där men det var ett gäng killar där så då fick jag bara bli sjukt imponerad av Robin när han åkte, ville inte fetkvadda inför halva umeå precis=P Som sagt var så var han riktigt duktig. Sen åkte vi bort till Baggböle å kollade runt där å försökte åka lite i rännan där.. Gick sisådär för mig..=P Sjukt svårt! Å så lekte vi i lekparken - det var kul=)


Robin å jag vilar benen


På hängbron..=)


Svårare än vad det ser ut..

Åkte hem till honom å fick träffa en av hans roomies å kollade på Torsk på Tallinn, va ju ett tag sen jag såg den... å sen så fick jag pizza made by Robin å så kikade vi en film till med Adam Sandler som jag glömt bort vad den hette. Sen vandrade vi hem mig till Ålidhem. Och nu är det nu..

My goodies

Mm kul att titta igenom bilder på datorn ibland.. Å när jah är ute å går hinner jag tänka mkt på mina vänner och vad som egenltigen känns viktigt i mitt liv. Mina vänner är otroligt viktiga för mig, å min familj minst lika vkttig. jag orkar inte skriva, bjuder på lite bilder istället..


Mitt älskade hem i Kråkberg


Middag med Phimpho och mamma


Två otroligt viktiga människor som blivit tre


Symbol för sann vänskap


<3


Thailand=)

Lååång vänskap

Hade en grymt nice kväll å var kärast ever!

=)

Sunbrills by night..*lol*

Grym kväll=)
















This morning

Har jag varit ute å promenerat EFTER frukost, det är så jag gör det.. Men hörde Blossom säga att man helst skulle gå 90 minuter INNAN frukost för att förbränna det sista fettet som lägger sig på magen. Hörde åxå att celluliter inte försvinner av enbart träning, bindvävsmassage was the shit!! Inga krämer fungerade heller.. Jaja får se hur jag gör med det hela. Sjukt nice väder iallafall..

Ska ta mig kaffe nu med STANDARDMJÖLK, köpte det igår för det är så sjukt mkt godare i kaffe!! Kalrar inte av att dricka det som det är men eftersom jag aödrig dricker nå mjölk så tyckte jag det var ett riktigt bra kap! =P

Ska klä på mig åxå å hjälpa himpho förbereda hennes lunchbjudning, visst är jag snäll?? =P Ska joina dem som tack! =)

Sjukt sliten

Igår var det en såndär dag som bara rann iväg till ingenting. Efter promenaden landade jag på kuratorvägen hos millabus och tog  henne på sängen för andra gången sen hon kom i toradags. Fick mig kaffe(snart tomt i burken, hon skyller på mig, jag skyller på mamsen). å jag kände mig allmänt trögtänkt. Följde med henne till björn för att hämta hennes overall å sen gik vi till mig. Tog en till kopp kaffe medan Milla lekte med datorn. Gick å handlade på Ica OCH Konsum, fick med mig lite naturgodis.. DYRT och GOTT.. Sen blev det mest att slösurfa å lägga upp sommarbilderna på Facebook. åt middag å surra med pappsen, låg å halvsov på spikmattan från halv sju till åtta, steg upp för att fara å se film, fikade och kände att jag skulle dö, borstade tänderna och slocknade vid nio. Film kan jag se nån annan kväll tänkte jag..=P


Ungefär såhär kände jag mig, bilden är dock tagen tidigare i sommar..

Bitter

Kan tänka mig att jag lät rätt opepp å bitter igår.. MEN efter att jag hade ätit middag så blev jag helpepp på partaj å fick med mig Millan på min sida=) Så det blev inflyttningsfest hos Jonny. Träffade en massa IDare, nice det å så satt jag å Millan ute på St Tropez å diskuterade livets stora gåtor(läs karlar). Cyklade ner på stan men vi var för unga för att komma in(har någon hört talas om 22årsgräns någonsin???) så vi cyklade hem till Milla å drack te. Sen halkade jag in på efterfesten som höll på rätt länge, typ 6. Å så somnade jag väl vid 7 å vakande 9. Så jäkla typiskt mig!!!! Men låg faktiskt å drog mig ett bra tag innan jag steg upp.


Milla nr one and only!

Två unga töser;)


Nöjd med kvällen som var=) Nu ska jag väl tvätta av mig sminket å gå på morgonpromenad(om än lite sent). 

Idag så har jag..

Badat!!! Men kallt var det.. Simmade från land och längst ut på bryggan å gick upp där=) å så har jag läst en massa. Å så har jag just blivit klar med mitt storkok, 4 portioner köttfärssås å 4 portioner chiki con carne. Allt med älgfärs=)




Mina fina tånaglar=)


Storkok..

Ahh

What to do?? Har sjukt tråkigt..

Härligt

åh vad skönt det var att ta en tidig kväll igår, somna vid 11 tror jag=) idag ska jag väl se vad som händer, velar mellan fest å konsert ikväll.. What to choose?? Jaja det löser sig alltid(eller var det aldrig??).

Dricker kaffe efter frukosten för tillfället.. Spännande;)

Snälla och fina människor

Det finns många sådana människor runt mig just nu, både gamla och nya bekantskaper. Helt sjukt vad jag trivs med er!! Jag förstår inte hur jag kan hitta så fina människor att umgås med egentligen, det finns ju så mkt svin å drägg här i världen som bara är elaka å falska å snackar en massa skit. Är det jag som dras mot dessa änglar lr är det änglarna som drar sig mot mig??

Att umgås med alla fina personer kan dock vara lätt förvirrande ibland. Svårt att veta vilket stadie man vill vara vänner på liksom. Men det är sånt man inte ska fundera så mkt över egentlgien men ibland är det lätt att någon tanke ploppar upp i skallen på en. Helst nu med tanke på att jag inte sovit alltför många timmar inatt å inte på hela tiden sen jag kom till Umeå heller för den delen.


När alla vännerna gått hem

Hur bra låt som helst!!! Måste lyssnas på=)

Vart på stan idag med Millabus, hade sjukt ont i fötterna å benen så det var inte så kul..=/ Försökte få Jonny att komma med cykeln å köra hem oss men det gick inge vidare.. istället blev det att palla lite äpplen på vägen hem för att hålla modet uppe. Självklart fick JAG palla äpplena för "du är ju lång ju.."



vad kollade vi på nere på stan då? Jo vi skulle egentligen fixa cykelslang å däck till Millas cykel men vi hade inga nr så det gick inte. Så det blev att gå i lite klädaffärer å sen så tygaffär, tehörnan å bolaget. jag köpte nebart en patron med lakritssmak för att hålla blodsockret och humöret uppe..






Annika goes skejtarsvin

Alla mina vänner var upptagna, gone eller allmänt tråkiga idag å vädret var inte det bästa.. Men då kom jag på den utmärkta idén att fråga Robin om han kunde skejta, hade sett en skateboard i hans bil när jag liftade hem med honom efter födelsedagsfikat. Å det kunde han å han hade inget emot att lära mig.. Så han pickade upp mig efter han hade vakna till.. typ halv två lr nåt sånt..=P Å jag säger bara det, jag har haft SJUUUKT ROLIGT IDAG!!! varför har jag inte åkt förut?? Gick väl inte tiptop men tillslut bemästrade jag då rampen=) Måste ut fler dagar!!!










Sen så spelade vi biljard på Megazone, han tog min megazoneoskuld.. ;) Men det gick apdåligt för oss båda så vi gatt ge upp innan Millan kom med bussen vid 18. Hon fick taxi den snikarn..=P Sen så fick vi skjuts hem till henne å så glömde jag min nyckel i Robins bil, tur att Milla har extranyckeln! Nu har vi käka, jag min makaronipudding å Milla nudlar å korv.. Sen så har hon ockuperat datorn å jag ha duscha.. Intresseklubben antecknar=P Ikväll blir det Beck å sen tvärdö tills det är dags att stiga upp imorrn..

Måste ändra designen..

Yes så sjuukt less på det rosa-svarta på bloggen nu!

Annika gillar svenskt

Gick å funderade på min morgonpromenad.. Kom fram till att AnnikaUL i många fall föredrar svenskt. Kanske slänga ihop en liten lista så ni förstår vad jag yrar om.

  • Svensk musik - Kollar man på min spellista på Spotify så är säkert hälften svenska låtar eller/eller svenska artister. Känns som om jag kan relatera mer till texterna om de är å svenska plus att jag tycker vi har många bra artister. 
  • Svenska deckare - Både böcker å filmer. Typ Camilla Läckberg, Åsa Larsson,  Stieg Larsson, Beck, Wallander..
  • Svensk TV - Var helt fast i Skilda världar, Vänner och Fiender, Tre kronor, Rederiet.. Å så gillar jag SVTs utbud av dokumentärer å samhällsprogram. Å så program som Bonde söker fru, Frusna män söker och Lyxfällan där man får gotta sig i andra svenskars liv..=P Dock blir det lite TV när jag är hemma i Umeå. TV hör Husum å kråkberg till..
  • Svensk humor - Avgudar Mia och Klara!!! Å Ronny å Ragge, Rudolf i Sune=P, Parlamentet, Robert Gustafsson, Nile City, Johan Glans..      
  • Svenska killar - Ja jag erkänner, jag har bara fallit för svenska killar å jag tycker att de generellt är de snyggaste!!! Alltså utländska känsidkillar kan se helt sjuuukt bra ut men det tilltalar inte mig, jag gillar det där boy next door looken! Äckligt snygga killar skrämmer mig.. Svenska killar är bra skit, men jag har svårt för den norrländska looken med snus som rinner över tänderna. Huvva!
  • RAPSOLJA - Billigt å helt okej att använda i mat å bak. Varför inte gynna våra svenska bönder istället för att importera olivolja? 
  • Det svenska landskapet - Behövs nån förklaring?
jaaa det här var väl ett axplock i det som jag gillar med sverige..


Doktor Åsa - Ett synnerligen intressant program


Dagens bravader

Förmiddagsproemenad runt Nydalasjön å sen mot Liljansberget destination Peder, jag hade ju liks vägarna frbi tänkte jag=) Å Peder är en snäll filur som man inte kan umgås för mkt med! Satt väl å hängde där nån timme å sen så blev det att gå hem å baka två sorters bröd å laga en makaronipudding å så luncha med Phimphom, vi gjorde en kombo med en av hennes soppor å ris å så min makaronipudding,. Gott båda delarna! (inte självskryt här inte, det luktar ju illa!)

Stack ner på stan med cykeln för att inhandla filten jag hade spanat in dagen innan då jag inte hade med mig cash. Cyklade vidare mot Tomtebo och där blev jag rätt länge.. Hälsade ju på Julie! =) Å Anna å Daniel förstås men de var inte så viktiga..=P Drack dagens första kopp kaffe (tiden går fort när man har roligt) å kände att livet är underbart. Å nu är jag hemma å har just fryst ner brödet å maten å njutit av synen av en rätt så välfylld frys=) Finns det nån bättre känsla?? ;)



Såå sööööt å sååå liten! =)



Pyssel

Hamnade i pysseltagen efter att jag hade tagit en glass igår eftermiddag(efter att jag hade halvt avlidit av glassug efter att glassbilen kört runt HELA dagen på Ålidhem). Lite av det jag pysslade med..

Klistrade på lapp å fyllde med hemligt innehåll(nä jag tänker inte berätta vad jag stoppade i den) i burken som jag fick av moster å morbror när de hälsade på mig innan sommarn.


Tillverkade en tavla av mina örhängen, är så kass på att byta örhängen om jag inte ser vad jag har. Synd bara att det inte funkar med öronringarna..=/ Har även tänkt hitta en lösning till halsband, armband å ringar så de syns.. =)


Skruvade upp min spikmatta ovanför sängen, funkar ju bra som tavla=)Rosa överkast till den orangea mattan kanske inte är bästa kombon men jag är inte så nogräknad..=P



Fyllde min godisskål tillika blomkruka med de smink som jag användet mig mest av å lät den stå framme på handfatet. Bättre än att lägga det löst där, att stoppa tillbaka saker jag använt i skåpet verkar uppenbarligen vara för mkt andträngning för mig.. Kajalkladd på handfatet å mascaror på badrumsgolvet är inte så snyggt.


Städade upp i badrumsskåpet.. Blev då liiite bättre iallafall, dörren ska ju vara stängd så=P
LdBs deo med sheasmör luktar för övrigt gott..=)


Bytte ut bilderna i en av mina ramar.. kände för att hedra Carro å min gamla saxofonkarriär!
Bilden från bryggan väcker för övrigt många roliga minnen från mina å Carros bravader=)

Någonstans mitt på hållet hann jag även med att hälsa på bordern å gårdagens födelsedagsbarn Angelica för att spisa gottigottfika å träffa underbara människor=) Fick till och med åka bil, fick skjuts hem av en av killarna som var där=) Åka bil i Umeå är för övrigt bland det glassigaste man kan göra enligt mig! Njuter i fulla drag=)




milla is coming:)





Härligt bra låtar





Helgen som var

Fick besök av Peder som tävlade i frisbeegollf i Husum. Blev middag med pappa sen fisketur med Anton på Dombäcksmarksjön.. Vi fick bara en abborre.. uselt om ni frågar mig=P va då en superfin kväll på sjön som låg spegelblank tills dess Anton började härja på med båtmotorn.. ;) höll på att få psykbryt innan slutet, tur för Anton att peder var med annars hade jag nog kastat han till sjön! Sen blev det fika hemma hos mormor å hon å mammsen blev seriöst kär i Peder tror jag..=P Resten av kvällen satt vi å surra hemma hos pappa innan det var sängdags. Söndagen var det askasst väder men jag cyklade bort till mormor efter att jag hade gått upp med Peder till "torget" å där blev jag till runt 15. Cyklade ner till pappsen igen å sen blev det buss till Umeå.. å nu är det nu!



Lillebror


Peder

Mitt Umeå

Åh vad det känns bra att vara i Umeå igen, riktigt mysigt;) For till Nydalasjön igår och njöt verkligen av att vara ensam mot hela världen=) Låg å läste på en bänk å sen hoppade jag i det alltför kalla vattnet.. Men det känns alltid helskönt efteråt! for hrm å hittade en matlåda modell äldre i frysen men vafan tänkte jag, smakar det dåligt är det väl bara att kasta bort det. MEN det var gottigott så det slevades ner i min mage istället.

Jaha vad blev det sen då? Jo hinkade en stor mugg med kaffe å mjölk(oärligt stulen ur ett kylkskåp, hade iinte handlat) för att samla mod till att bege mig till Ica maxi för storhandling med cykelfan(lr svarttaxi som den föredrar att kallas för enligt säker källa). Huvva när jag kom dit så hade jag glömt den meterlånga inköpslistan men det gick rätt bra ändå, fick med mig allt förutom linfrön å kycklingklubbor(men det skyller jag på maxi för de hade inte frysen kyckling) plus att jag hittade en massa annat smått å gott. Men helvetet kom när jag skulle packa ner allting å cykla hem, allt jag köpt var astungt(siffra kommer när jag räknat ihop kilona). Efter mkt vingel med kassarna å efter att få bevittna en kvinna i 30-årsåldern stå på sidan av gång- å cykelvägen å pissa så kom jag då äntligen hem till korridoren. pust stön..

Stack ganska direkt iväg med destination kaffe på  kuratorvägen, sjukt nice när jag efter mkt virrande hittade rätt hus. Blev där rätt långe å när jag kom hem så blev det att följa med Phimpho till en korridor på Pedagoggränd för att äta middag. Blev sent men det blev sjukt gott=) Efter det ingefärskaffe(gott det med om än lite väl sött).






God mat=)


Min fina kjol=)

Sen trampa iväg hem för att byta ut min kjol från laos till slappoutfit för att kunna dega ihop i soffan framför Beck. Vi såg den första som hette "Lockpojken" å den va faktiskt riktigt bra=) Nu återstår de att se resten av dom.. Men det hinns, det hinns=)

Nä fan nu ska jag väl göra annat än att sitta här å nörda fast framför min älskade blogg.. Skyller på att bloggberoendet återfinns i släkten(dvs. moster Carina) Hehe..  

Back in town

Igår eftermiddag tog jag bussen norrut från ett regningt å blåsigt Husum mot destination Umeå. Pappa börjar jobba idag så jag såg ingen enledning att stanna i Husum då, plus att resten av släkten jobbar eller ska börja jobba snart. usch detta tyder på att sommaren snart är till ända=/ Har efter mycket övervägande kommit fram till att sommaren är min favoritårstid med tanke på att man kan bada HUR MKT man vill=) Det är bra skit det. Trots att sommaren äger ut de andra så har alla årstider sin charm tycker jag. Vårvintern å tidig höst är ju helt underbart uppe till fjälls! Å på vintern får man åka skidor..=) 

MEN det var ju inte årstider jag skulle blogga om nu, näää det var ju att jag är tillbaka i stan!!! Första jag gjorde var att koppla in alla sladdar till datorn å slå på Spotify. har överlevt HELA sommaren utan denna magiska uppfinning. OCH rit korse nu, jag har fått min första reklam där vilket inte är något att vara lycklig över precis. Den kommer ju för fan hela tiden!!! Ganska lustigt att jag klarade mig utan en enda reklam på ett helt halvår! Jaja efter Spotify blev det lite surfning men vid sjutiden så blev jag hungrig och skulle äta mina ägg som pappa hade kokat åt mig MEN då jag fick se hur jäkligt golvet syntes i köket å resten av korridoren så förvandlades Annika till en manisk hemmafru med dammsugaren i ena handen å moppen i andra!! Att mitt eget rum såg ut dom Hell med bl.a. två cyklar å tre ouppackade väskor var inget som jag lade större fokus på. Just när jag städat färdigt golvet kommer phimho in å välkomnar mig, hon hade tänkt städa igårkväll men jag hann före=P Som tack fick jag joina hon å hennes vän att käka middag med en massa rester av diverse thaimat, sjukt nice=)

Efter en sen jättemiddag med efterrättt å kaffe så började jag ta itu med mitt rum, samtidigt som jag fastande framför MSN, ovanligt??? Men jag fick ut cyklarna, jag fick in kläderna och jag fick sängkläder i min säng. En dusch fick jag dock inte så det får jag väl sysselsätta mig med idag, lr då så tar jag med mig schampoo å sånt till Nydalasjön istället, fan det tycker jag lät som den bästa idén! =) Kom mig isäng tillslut å somnade som ett barn på julafton..

Vaknade tidigt å somande väl om men steg upp vid sjutiden å lagade mig frukost å såg på Gomorron Sverige, im back, im back.. Sen dess har jag städat som en galning i randiga trosor, ribbat linne, korvig knut mitt på skallen å mina fina bruna pumps som jag behöver töja ut lite plus att de andra skorna är smutsiga å ger märken då jag moppar golvet! Jag gör flera flugor på smällen med andra ord=) Har torkat alla dörrar å golvlistarna åxå, det tycker jag var sjukt ambitiöst lr vad tycker ni??? Kan då medge att det inte var en dag för tidigt..

Hade trott på skitväder idag men solen ser ut att skina utanför mitt fönster.. Måste nog dra iväg till Nydala snart tror jag;) Ska försöka att ta igen det bloggen missat under sommaren med hjälp av lite bilder  å så men jag får ta det lite etappvis tror jag.. Kan ju börja med att lägga upp bilder på de olika sunbrillsen från dagens sunbrills.. Har hört klagomål från vissa håll(läs millabus) att jag inte kan ha dagens sunbrills utan bilder men va fan ska jag göra när jag inte har nån sladd med mig till Tärna?? =P


De glassiga..

De gröna..


Pilotisar ärligt stulna av Alex..


Pilotisar oärligt stulna av lillebror..


De röda..

Har inte kommit framt till vilka jag gillar bäst av dom..Men de glassiga har blivitg flitigt använda nu i slutet av sommaren.. å så älskar jag verkligen pilotisar så de ärligt sulna hade jag gärna behållit..=)

Semestern..

JA vad har jag gjort hittills?? Jo det har väl mest varit sol å bad och fika=) Men det är helt underbart=) Sen så har jag spelat frisbeegolf med min kusin Tobias å brorsan, Angelica förde statisitk åt oss=P Gissa vem som förlorade?? ANNIKA!!! Å tobbe vann förstås=) Han har tjyvtränat, skyller på det.. ;)

Igår gick vi en tvärsväng på stan, köpte ne present till Angelica å så en ny mascara till mig själv, mina tre är snart slut.. Sen bjöd pappa hela gänget på fika, jag tog en cappucino å en räkmacka(ja en såndär med ett berg med räkor på) det vr gottigott. Nör vi kom hem så gick jag  å pappa på klipporna å tog ett kallt dopp i Sandivika. Grillmiddag på kvällen hemma hos mormor med Christers familj=) Fick träffa Axel å hans lillebror Nils=)

Nu ska jag vara social..

Ledin=)

Japp det var bra trots att han var över en timme försenad.. Dock tyckte jag inte om seglåtn som han spelade.. Men men alla andra var bra!!!
 
Å så ett stort grattis å lycka till till Anna å Daniel som blivit föräldrar till en liten flicka!! Känns kul att få träffa henne när jag kommer till Umeå=)

Anders å Angelica är hos pappi nu, känns kul=)

Nu ska jag vara social med de andra!!!


Semester

japp bloggen är död tills Umeå.. ska på ledin ikväll!!! =) Med johanna=) Annars snittar jag bad 2-3 ggr/dag å har det toppen med min pappi=)

Ta mig till havet...

å gör mig till KUNG!!! Nä men snart bär det av till Husum å havet=) Har just slutat å har nu SEMESTER!!!!

Lutar mot fest i ö-vik på lördag, ska snacka ihop mig med Johanna..=) 

Jag lever

Tänkte bara göra alla medvetna om att jag fortfarnade lever trots att bloggen är rätt död.. Snart, snart kommer jag att bli bättre på att uppdatera å lägga in BILDER igen. Ska bara jobba två dagar till nu å sen är det SEMESTER å sen blir det BLOGGA i höst... Eller var det att plugga?? jag minns fan inte..=P

Nu blir det då att gå över på konsum å köpa en massa socker å citron för mamma har fått upp ett il med att koka rabarbermarmelad:)

Va med om värsta hemskaste saken imorse.. kändes som om jag INTE ville befinna mig på den platsen å göra det jag gjorde.. Only Milla knows what I means.. TYSTNADSPLIKT, hade gärna delat med mig av denna lustiga(?) incident till hela världen annars!!



Sött! =P

RSS 2.0