Jäkla sköterskor

Nu vet jag hur jag INTE ska bli som sjuksköterka. Var på infektionskliniken idag och skulle vaccinera mig mot hepatit B. De frågade mig om jag hade tagit någon spruta mot hepatit B och jag berättade att jag hade tagit vaccin innan jag for till Thailand. De sa då att man bara bruka ta mot hepatit A när man for utomlands men jag sa till i Tärna att jag ville ha båda men det verka som om jag inte fått det ändå eftersom jag bara tog en spruta. Det blev en massa tjafs å de börja typ hacka på mig för att jag inte visste. Å de sa typ att då har jag varit i Thailnad utan vaccin... Hur fan ska jag veta?? Ska man inte kunna lita på sjukvården?? Nä trevlig kan man då iallafall kosta på sig att vara mot patienterna tyck jag då! Usch fy blä vad den där kärringen drog ner mitt humör!  

Kommentarer
Postat av: Anna

Men finns det inte nån sån här snabbvaccination mot både A och B? Jag vet inte riktigt. Det är ju så svårt att veta, trist att du blev bemött sådär!

2008-09-19 @ 09:26:41
URL: http://annastickar.blogspot.com
Postat av: Milla

Vilken fiin bild ;)

2008-09-19 @ 12:52:22
URL: http://emberius.blogg.se/
Postat av: Wildärtan

Så du bloggar oxå... det tog en bra stund där i väntrummet innan jag kunde placera var jag sett dig då du vaccinerade dig...

Ha ett underbart liv!!

2008-10-07 @ 10:40:49
URL: http://wilderth.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0