Veckan som gått

På uppmaning från Stina så är det på sin plats att jag uppdaterar bloggen.. Förstår inte varför tiden inte räcker till för att ens skriva några rader här!

TISDAG
Heldag med artikelgranskning med Lisa, började på MB vid 9 men då fanns det ingen bok inne så vi fick freestyla lite med referneser å så.. Men det gick rätt bra ändå. Gick hem till henne vid lunch å blev bjuden på god bönsallad å nybakat bröd med nötter å torkad frukt å grejer plus en stor kopp kaffe för det tyckte jag att jag behövde;) När vi käka blev det förstås diskussioner om att världen skulle vara så mkt bättre om alla var som oss.. Plus att vi snacka lite skit om allt å alla;) Förstsatte sen med granskningen fram till kl 16 då jag traskade hem i snön - SNÖN kom till UMEÅ i veckan!!! =)

Läste en artikel när jag kom hem å så käkade jag nån middag innan jag sladdade iväg med cykeln till Berghem för glöggfika hos en tjej i klassen. Vi var väldigt många där från blandade håll så det var nice=) Bla var Jennie där vilekt jag tyckte var mys=) Vi spelade Alias å så lekte vi den där Maffialeken som går ut på att maffia ska döda alla goda innan slutet eller att de goda ska utrota maffian. Rolig lek det där men jag var väl inte bäst på att lista ut saker om man säger så.. ;)

ONSDAG
Var på skolan från 8- 16.30. Självstudier med Lisa på morgonen å sen schemalagd på eftermiddagen. Gud vad jag var övertrött å flummig innan slutet. Trodde inte att vetenskaplig metod kunde vara så roligt;) Gick igenom kulverten från MB till VVH med Lisa innan lunchen, sjuukt spännande å väldigt kallt bitvis.

Lisa on tour

Vilket håll ska man ta?? ;)


På kvällen blev det att kura ihop mig under täcket och läsa ut Lindas bok vilket resulterade i tårar då jag insåg att hon skrivi om mig i slutet av boken. Blev så sjuukt berörd av det plus att hela boken var omvälvande att läsa. När det var utläst var det att klä på sig och trotsa kylan för en promenad å så julfika å tvspel hos Peder tillsammans med Millabus. Vilekt fin kille han är, finns inte många som är så fin som honom!!!! <3

Två änglar, Milla å Peder<3

TORSDAG
Ja, vad hände igår?? Jo just jag, skola på förmiddagen å så lunch med Lisa på VVH innan vi skildes åt. Delade upp det sista vi skulle få klart innan inskickningnen kl 9.00 idag. När jag var klar for jag ut å löpte i kylan, det var närmare -20 grader tror jag. Va väldigt tungt att andas å det gjorde att löprundan runt sjön tog lite extra tid eftersom jag inte kunde syresätta kroppen ordentligt. När jag komme hem så blev det att styrketräna lite men det var inte så kul så jag höll inte på mer än 30 min tror jag.

Kall å sliten efter löpturen


På kvällen blev det middag med Phimpho å Milla hemma hos oss å sen flum i mitt rum. Kom på att vi skulle gå bort på Carlshem å hälsa på brodern å Angelica för att tvärlämna tillbaka keps å peruk men det resulterade i KAFFE å socialisering ett bra tag.. :) Men det var mysigt att se vad fint de hade fått efter att de renoverat lägenheten=)

For sen hem till underbaraste karln ever å såg på film tills seeent på kvällen.. Men det var det värt!!! Kommer att sakna honom, tur man kommer att ha fullt upp med att socialisera sig med familjen under jul:)

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?


Kommentarer
Postat av: Carina

Jag vet inte om du såg svaret på min blogg, men det är helt ok att låna skidor och pjäxor eller vad du vill :)

Kraaaam

2009-12-18 @ 19:16:39
URL: http://cinacarina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0