Social helg.JA

Jo det har varit supernice med FOLK att umgås med! Mkt Milla, mkt Tobbe och mkt sjuksyrror, helt perfekt! Va på partaj igårkväll, riktigt nice! Kvällens samtalsämne blev of course SEX det blir det ALLTID när jag milla och alkoholen socialiserar sig med varandra.. Blev dock ingen utgång för min del, drog med mig Emil hem istället å surra, surra lite till istället=P Sån är jag! Hehe. Höll på att få psykbryt på en viss fnittrande Jimmy på andra sidan telefonluren måste erkännas när jag ringde min sötis för att säga nattinatt... =P


Titta vad gulliga vi är! Jag ser sådär liten å oskyldig ut tycker jag.. Lägg märke till moderns goda smak i val av julklappaströja till sin älsklingsdotter=) Riktigt nöjd är jag med den!

Premiär på Max idag också, eller premiär på många år (kommer inte ihåg om jag käkat där förut). utvärderingen är väl att de smakar som hamburgare i allmänhet.. och att McDonalds har godare kaffe! Men men jag är nöjdare än nöjdast med helgen även om det innebar en slösöndag men det är ju det jag ska lära mig att njuta av - att bara vara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0